64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17429 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy játék közben véletlen hosszú idő után vagy kifagy vagy újraindul a gépem :S nem tudja valaki mi lehet a probléma??
ui.: több drivert is kipróbáltam nem segített, simán windóz alatt nem fagy ki, csak CS 1.6 és WoW alatt (mással nem is játszom), melegedni szerintem nem melegszik(csak annyira mint amennyire egy kártya szokott), minden ventillátorm működik, és a tápom csíftek 410w-os szóval az se lehet gond
-- a konfigom ott van lenntebb ;) --
előre is köszi, madi -
#17428 Nem tudja valaki hogy milyen flasher box-al lehet halott BB5-ös Nokia telefonokat (6680, N70, 6630 stb.) újraflashelni ha épp firmware frissítés közben haltak meg? J.E.F. box-al próbáltuk 10X is, de nem nyert, pedig elvileg ennek is tudnia kéne. Bár lassan nem tudom mi éri meg nekem jobban: Rohangálni mindenféle maszek boltok után ahol foglalkoznak kártyafüggetlenítéssel, mert sejtem hogy ott lesz ilyen box, aztán megkérni őket hogy hagy használjam már kicsit másra a gépét mint amire ő, vagy elvinni kb 250km-nyire pestre ahol gaaranciába javítanák. -
Ferencz István #17427 Hali!
Tudnátok nekem mondani egy olyan nagykert ahol lehet még kapni GeForce 7800Gt-t?
Nagyon fontos lenne!!! Előre is KÖSZ!!! -
#17426 Gondolom mert regebbi DX-et akarsz feltelepiteni annal, mint ami mar fel van telepitve. -
Pocok2 #17425 Hali mg tudná nekem valaki mondani miért nem lehet teepíteni a Directx-et?
-
Ferencz István #17424 Valaki? PLS!!! -
#17423 2002-es driver fixet használsz 2006 közepén??
Driverből tudja ezt az ATI és az NV is.
coolbits.reg kell hozzá mondjuk az NV-nél, de mégiscsak kultúráltabb a reforce-nál. -
#17422 Én msot csináltam ezt és semmi probléma nem volt leszedtem felraktam és ennyi! -
#17421 Az a problémám hogy nemtudom leszedni a gépről a msn 8.0 bétaverziót! Ha a vezéérlőpultba a programok telepítésére és törlésére megyek és ott a msn 8.0-ra ott akkor nem jelenik meg az hogy :eltávolítás. Mert amikor felakarom tenni a msn 7.5-öt akkor azt írja a gép, hogy először törölje le a msn 8.0-át. Sűrgősen kéne a segítség. Köszi. -
#17420 itt -
#17419 Kösz. -
#17418 Tudna valaki linket adni Maxtor,Samsung, és Seagate vinyó tesztelő programokhoz fontos lenne?
Előre is köszönöm! -
#17417 Hi! Szerintem nem kell annyira parázni,előfordul hogy egy kábel nem lett bekötve stb...Szerintem nem lehet annyira bonyolult szétszedni,és lekövetni hogy a kábel volt e a hunyó! -
#17416 Hi! Szeretnék érdeklődni és a segítségét kérni egy "DELUX-MG426" Ferraris ház ami most lett összerakva és nem ég a jobb oldali kék lámpája,ez idegesítő ,mert szétszedni nem tudom ,de időm sincs rá vissza vinni ahol vettem , mert elutazom. A kérdésem az lenne, hogy most nem jó benne az égő,vagy hogy lehet ezt cserélni, a ház elejét leszedni stb... nem értek hozzá a gép mint mondtam vadi új egy ismerösöm rakta őssze 4000+ athlon. Müködik rendesen,de az a lámpa is égjen ha már ilyen...Szóval aki tud help! köszi -
#17415 Driveren belül is van rá lehetőség,mégpedig a CoolBits nevű kis programmal (mit program egy .reg file ;) Ezen a címen le is tudod tölteni: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815 -
maruzst25 #17414 Segítséget szeretnék kérni! Van egy Amd 500as gépem 2x32sdrammal és szeretném benne a ramot bővíteni. És azt szeretném megkérdezni hogy milyen tipusú ram kell bele és mennyi fér el az alaplapomon. Az a baj hogy nem tudom az alaplapom tipusút mert nincs meg a kézikönyve. Annyi van ráírva középen hogy:
ALI M1542 A1 100Mhz.
Tudna nekem valaki segíteni??Előre is nagyon szépen köszönöm. -
#17413 Megnézem,köszi. -
#17412 profit=progit -
#17411 Én a Reforce(refresh force) nevü profit használom. -
#17410 hi
Nemrég váltottam Ati-ról ,Nvidia-ra.
Felraktam egy régebbi játékot,ami csak 60 hz-en hajlandó menni...Hogy / hol tudom felűlírni a "fríssitési frekveniciát" mint annó az Atinál?
-
PENGEinno3d #17409 úgyvan beállítva hogy az olvasóról bootljon
de találtam egy ilyet is:P
First SATA master SAMSUNG 250
Secondary IDE slave DVD olvasó -
#17408 biosban boot sorrend?? -
PENGEinno3d #17407 2 particióra osztottam fel és úgysejó:(
kezelnie kell az alaplapnak mivel SATA2-es
de próbáltam SATA1-ben is és úgyis szar!:( -
Zséé #17406 sztem nem tudja kezelni az alaplap
fel kell osztani több particióra -
PENGEinno3d #17405 Csá!
Most vettem egy 250Gb Samsung SATA2-es vinyót!
Nem tudom felrakni rá a windows-t mert a másolás és a szmgép újraindítása után ezt írja ki:HIBA A RENDSZER INDÍTÁSAKOR!
plz valaki segítsen!
előre is kösz! -
#17404 memtest avagy UHU Linux telepítő cd -
#17403 mivel tudom leelenörizni a memoriát? -
#17402 Monitorozd le az alkatreszeket.
Pl mennyire melegedik a processzor ill VGA.
Majd memoria leellenorzese. -
#17401 Hi!
Az lenne a gondom, h magától kikapcsol a gép, mintha kinyomnám a power gombot. Az idő, hogy meddig bírja, az mindig változó. Most vettem bele új 400W-s tápot, mert gondoltam az lehet a baja. Tegnap este óta mostanáig ment, már kezdtem megnyugodni, h ez a volt tényleg a gondja, erre kikapcsolt megint. Régebben(új táp előtt) volt olyan, h bekapcsolásnál nem töltött a gép semmit, még a bios sem jött be, fekete maradt a monitor, majd egy idő után vagy kikapcsolt, vagy sikerült betölteni a win-t stb. El vok keseredve, lécci segítsetek ha tudtok, h mi lehet a probléma... -
dara #17400 A Prime sem szűr ki nagyon sok hibát. Van akinek Primestabil a gépe, aztán naivan meg akart nyitni AutoCAD-ben egy projectet... Egy tesztprogram nem való semmire, többfélét kell használni. -
#17399 Jahh,korrekt! Azért nem a Memtestet írtam mert volt már RAM hiba amit nem tudott kiszűrni,de tényleg az lehet jelen esetben a célszerszám... -
#17398 Acronis True Image -
#17397 én a norton ghostal csináltam ilyet! -
Mardon #17396 Milyen progival tudom ghostolni a rendszert, tehát egy másik vinyóra akarom átteni az xp-t mindennel együtt, h ne kelljen mindent újratelepíteni -
dara #17395 Ennek köze sincs az SPD chip-hez, sokkal inkább a BIOS-hoz.
Abban viszont egyetértünk, hogy ez nem zárja ki a stabil működést. A Prime pedig nem RAM tesztelő program, arra vannak célszerszámok (pl Memtest86+). -
#17394 Szerintem tudd be ezt a gyengébb minőségű SPD chipeknek...:D De mindesetre járasd egy pár órát a Prime95-öt,ha nem hibázik regiszter akkor örülj! -
#17393 Ultra Iso -
#17392 Mivel tudok a bin fileból kitörlni ill bemásolni? -
#17391 Nem lehet, hogy az alaplap az elso slotban levo modulhoz allitja be a masodikt RAM idoziteseit ? -
VTomi75 #17390 Szerintetek miért van az, hogy ha az aláírásban szereplő lapban 2 db 2.5-3-3-8 időzítésű és 2 db 3-3-3-8 időzítésű DDR400-as modul fut duálban, akkor a BIOS-ban bekapcsolva az SPD alapján történő időzítést, a gép mind a 4 modult 2.5-3-3-8-on járatja. Nem a lassabbhoz kellene igazodnia?