64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Dave John #17469 Nem tudom milyen típusra:( Elvileg ami többet bír.Majd megkérdem a bátyámat ő vette hozzá az alkatrészeket. -
#17468 alkatreszenkent cserelgess,ugy kiugrik a hibas cucc.En a memoriaval kezdenem. -
#17467 70-nel kikapcsol a biosbol. De altalaban 60 fole nemmegy,es ez nekem eleg :P -
izb #17466 na de miről mire lett kicserélve? -
izb #17465 aztán nehogy 70 fokon vígan elfüstöljön.
neked sem ártana egy normális hűtő. -
Dave John #17464 Meglestem az alaplap hőmérsékletét is (36 fok).
Tápra én is már tippeltem de az anno ki lett cserélve és semmi külömbség nem volt. -
#17463 50 fok tok alap :)
nekem meg vigan futkos stabilan 65 fokon is:D -
izb #17462 Én táp problémára tippelek.
Ennél a processzor tipusnál nem probléma az 50 fok.
De egy normális hűtés nem ártana rá. -
Aldrin #17461 most olvastam, h a procid 50 fokra melegszik. sztem ez nem túl magas, emiatt nem kell aggódnod. -
Aldrin #17460 Hi! nem merek semmi biztosat mondani, de szerintem az alaplapoddal lehet a gond. elég régi cuccnak tűnik, és a memoriád sem mai darab, ami viszont az újraindulások oka lehet. nekem legalábbis még anno ez okozott ilyen problémákat. a fagyások nekem akkor maradtak abba, amikor vettem egy új alaplapot. tehát neked is ezt javaslom. de ez természetesen nem biztos, mert mikor az alaplapomat cseréltem, akkor új processzort is vettem a gépbe, lehet, h az állandó fagyások a proci csere miatt maradtak abba. de ha engem kérdezel akkor cserélj alaplapot, aztán meglátod mi lesz. ha mégse, akkor bocsi... -
Dave John #17459 Helló! Volna egy "kis" problémám, hátha tud vki segíteni. Előre leszögezem nem vagyok annyira jártas a számítástechnikába,de minden tanácsot elfogadok és utánajárok. Na szóval a gondom ,hogy a gép néha/vagy ha úgy tartja kedve kifagy. Méghozzá beakad a hang, kimerevedik a képernyő és ennyi. Nem reagál semmire(általában játék közbe,azon belül is ami izzasztja a procit). Vagy ha úgy tartja kedve újraindul. Ha a lanon próbálok vmit áttölteni nem merek zenét hallgatni közbe mert akkor megint ugyanúgy fagy... A gép adatai:
AMD Athlon(tm)XP 1400mhz
oprendszer: XP
512 SDram
38 gigás NTFS kötettípusú vinyó(nemtom ez számít-e)
alaplap:chaintech7
hálózatikártya:SMC EZ Card 1255TX 10/100 Fast Ethernet Adapter PCI
videókártya: Geforce FX 5500
Nem tudom normális-e ,ha játék közbe 50 fokig elmegy a proci..
Ha vkinek van vmi ötlete/javaslata pls mondja el
Köszönöm szépen! -
#17458 Nem nincs wD vinyóm!
Eddig müködött azt most elkezdte csinálni a hülyeségeit de hogy mitől :( -
Inquisitor #17457 Véletlen nem IDE-s WD vinyó a Master? -
#17456 Ja h új winyó! Attól h új, még nem biztos h jó is. Legjobb lenne, ha egy másik winyóval is kipróbálnád, és ha azzal nem csinálja, akkor az uj winyód lenne a ludas! -
#17455 Van egy nagy problémám!
Eddig szokásos primary master volt a fővinyó melette a többi cucc egy idő ota egyszerűen nem kapcsol be a gépem (ezért is van most a fővinyó secondary slaven) mert kiir valami biosos faszságot meg hogy media test faulire elenörizzem a kábelt ...
Ez mi lehet vagy mitől lehet? -
Aldrin #17454 hi! arra gondoltam, h mielőtt lefuttaom a memtestet, kiprógálom a memoriákat egyenként, mivel szerintem kicsi annak a valószínűsége, h mindkettő rossz legyen, és hogy mindkettő egyszerre menjen tönkre. pláne ha még márkésak is. tehát kicseréltem, és így sem működött. a gépet amúgy próbáltam IDE és S-ATA kábelek kicserélésével is, de így sem működött. a winchester meg nemhiszem, h rossz, mivel azt tegnap vettem. illetve cseréltem ki garanciával. tehát van valami egyéb javaslat? -
#17453 Ha a megfelelő biost hozod le hozá, akkor nem lehet elbaszni. Max ha áramszünet lenne flash-elés közben. De persze ha nem olyan fontos, akkor hagyd! -
#17452 Akor inkább nem lesz havernak cucc feltéve a vinyójára nem akarom gépem elbaszni mert nem értek hozzá (mármint a bios frissitéshez) -
Inquisitor #17451 Fent van a Service Pack 2? Mert attól is lehet, ha nincs fent. -
#17450 valaki erre valamit?
azóta átjumpereltem sata1-re, de úgy sem megy.
jah és egyikre se tudok telepíteni :S -
#17449 Hát akkor frissítsd a biost és próbáld ki. -
#17448 Az létezhet hogy a gépen nem ismeri fel a 250GB-os vinyót??
Mert csak ugy tudom betenni ha lelimitálom 32GB-ra de akkor is mindig formázni kell csak utánnan tudok rápakolni.
Nemtom számit-e valamit 2002-es alaplapi bois van! -
#17447 Google! :) az első két találat közül bármelyikkel próbálkozhatsz! -
Aldrin #17446 az ide kábel hibája akkor is lehet, ha ugyanarra a winyóra telepítem a játékot, amelyiken a képfájl van? jah és honnan tudok letölteni ilyen memtesztet? -
Inquisitor #17445 Lehet elvileg rossz IDE kábeltől is (törött vagy kontakthibás) ... -
#17444 Ez szerintem memória hiba. Futtass le egy memtesztet -
Aldrin #17443 sziasztok. lenne egy nagy problémám! nem tudom, h milyen eredetű lehet a baj, de most nemrég kezdte csak el a gép csinálni. arról lenne szó, h mikor telepítek, akkor mindig kiírja, h valamilyen "crc hiba" van, és hogy nem tudja telepíteni. ha eredeti cdről telepítek, akkor semmi baja nincs, ha viszont a gépről telepítek bármilyen képfájlról, akkor a telepítés megakad. mi lehet a bajha? plz segítsetek -
Inquisitor #17442 Nekem akkor csinált ilyet régen a gép, mikor rövidre volt zárva a reszet(?) az alaplapon :)
Amúgy miért vesz valaki újonan ilyen régi cuccot? -
#17441 vettem két wd 160gb sata2 vinyót.
az egyiken lenne a rendzser, egy 15 gigás partíción.
xp telepítés elkezdődik, fölmásolja a fájlokat, újraindítás, boot - hiba a rendszer betöltésekor.
ntfs partíció, aktív.
próbáltam két xp cd-vel, partíciónáltam partition magic 9-cel, xp telepítővel, xp lemezkezelővel is.
tippeket várok...
kb 1,5 órája próbálok telepíteni és szétbasz az ideg -
gadna #17440 Nekem volt ilyesmi, a jumpereket nézd meg. -
dashed_ #17439 nem hiszem hogy e miatt lenne.? de persze viszem mindenkepp csak hatha vkinek meg esetleg vmi otlete lenne elotte .. -
#17438 Az elem nem lehet rossz?
De szerintem vidd vissza ne Te gürcölj vele. -
dashed_ #17437 hy.. Erdekes problemam van..
1 napja vettem egy asus p4p800-x alaplapot P4 celeron 2.6 G procival 512 Mb rammal
400as tappal... a problema az hogy amikor bekapcsolom a gepet eljut odaig amikor kiirja ,hogy rossz a cmos datum nincs beallitva es hogy f1 el setupba f2vel pedig tovabb lepek.. na a helyzet ,hogy itt hiaba nyomok barmit nem tortenik semmi.. de elotte is ha nyomom a delt se lep be a setupba.. probaltam masik ramot , tapot, vidkarit , es ami a masik legfontossab 2 billentyuzetet is:) (masik gepeknel tokeletesen mukodnek) de semmi eredmenye,, Lehet hogy gyarilag szar a ps2 bemenete? erdekes mert viszont bekapcsolasnal felvillan a 3 N., C., S., lock Led a billentyun. -
#17436 a megvalositasa sima ugy routerrel.
Tobb ismerosomnel megy (kabelnet)tv antennan jon a jel. -
#17435 Természetesen a szerzőben az áll, hogy nem szabad.
-
#17434 Nem UPC-s, hanem helyi kábel szolgáltató. Akkor lehet? És rájönnének?
-
izb #17433 Ha UPc az a kábelnet akkor 3 gépet nyomhatsz rá. -
Inquisitor #17432 Elvileg lehetséges routerrel. Más tészta, hogy a szerződése szerint szabad e? :) -
#17431 Üdv Urak! Szeretnénk a szomszédommal közösen szélessávúnetet bevezetni és megosztani. Nos ADSL-nél ez nem is lenne gond, de kábelNET-nél lehetséges ez?
ADSL-nél az is megkérdezném, hogy:
1.) Elég ha a szomszédom rendelkezik vonalastelcsivel?
2.) Nála egy gép van, de nálam 2. Ezek szerint nekem modem kell vagy rúter? Mert ugye tőle kapom a netet.
THX!!
-
cooldoc #17430 Sziasztok! Ide írok, mertz új témát nem akartam indítani, és a neten való keresés sem hozott eredményt. Hátha vki tud segíteni. Röviden: az Office XP-t nem tudom frissíteni.Azt írja ki, hogy a Hotfix telepítés hiba miatt leáll- "az Outlook javítás telepítője problémába ütközött" "Hiba történt az Office frissítése közben". Windows-frissítés működik, az Office-nem.
Valószínűleg kitöröltem ("Pucoló"-most HDA Administrator n. programmal) a régi update-uninstalláló file-okat (mert régebben sikeresen frissítettem), és ennek hányában nem enged frissíteni. Nem tudom ezt megoldani, esetleg van rá vmi ötletetek?
Nem az Outlook az alapértelmezett levelezőprogim, hanem a Thunderbird.
Előre is köszönöm, ha vki tud segíteni, elnézést ha kissé "off" volt a téma, de ez a legnagyobb forgalmú topik, és külön Odffice-topik vagy nincs, vagy nagyon rég szóltak hozzá.