64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#59406 Jaaaaah. :D Háát, akkor passzolok. :/ -
#59405 kösz a választ! azt elfelejtettem írni, hogy egy vezetékes routerről beszélünk, nem wifisről -
uhnet #59404 Hali!
Olyan problémám lenne, hogy vettünk egy wifi-s nyomtatót, két géppel van összehangolva(egyikre cd-ről lett telepítve, enyémről manuálisan a gépről), de az én gépem amikor bekapcsolom nem tud felcsatlakozni a wifire s addig nincs net amíg kihúzom a routert meg netet és vissza. Köszi előre is a segítséget -
#59403 Természetesen igen, ha nem megfelelő erősségű a jel. Ez lehet rossz router beállítás, gyenge minőségű router miatt, vagy mert egyszerűen túl messze van a gép a routertől ill. sok az árnyékoló felület/tömeg (sok fal stb.). -
#59402 engem is érdekelne a K Ace kérdésére adott válasz: lehetséges olyan, hogy routeren keresztül lassabb a letöltési sebességem, mintha közvetlenül a gépbe dugnám a netkábelt? -
#59401 Üdv!
Olyan gondom van a munkahelyi laptoppal, h néha ha a Google találatok közül megnyitok egy weblapot, akkor bejön az oldal, majd a gép lefagy, se kép se hang, semmire sem reagál, majd hirtelen 1-2 perc múlva magához tér. Mi a fenétől lehet ez? Chrome böngészőt használok, de az otthoni laptoppal semmi ilyen gond nincs.
Win7 64 bit, 2 magos P6000 CPU, 2 GB RAM, HD5145 a gép adatai. -
#59400 wáó. milyen kis regény lett itt a topigban! -
Skyrim #59399 Rendben sajnálom hogy raboltam az ídőtöket. -
Nightlord #59398 Mi az,hogy "milyen néven"?Milyen márka vagy mit akarsz ezzel ha ott a kulcsszó(GTX)?
Egyébként idegesítő a tudatlanságod!Menj művelődni inkább vagy vegyél konzolt és majd ha egyszer felnősz a számítógéphez akkor vásárolj egyet -
#59397 Nézd már meg hogy mire mit válaszoltam... -
Skyrim #59396 Én mindent felfogtam amit írtál de pl egy mélda: Kérdeztem hogy milyen nméven keressem a GeForce GTX 650-et erre te 2gb RAM-mot vegyek és ugy legy 4gb-os összesen.Ez is hasznos info de nem ezt kérdeztem.Én a hozállásotokról beszélek,már mondtam példának Genndy-t,aki nem mondja hogy toll ide troll oda,egyszerüen értelmesen válaszol a kérdéseimre.Egyszer se tört ki magábol mint ti.Csak ennyiről van szó,a hozzá állásról. -
#59395 Kurva sok választ kaptál, mindent legalább 3x le kellett írni, de még most sem fogtál belőle fel semmit. Ha tényleg retard vagy(amit egyre könnyebb lenne elhinni) akkor szólj a szüleidnek, hogy nem jó a géped és vagy vesznek neked egyet vagy nem, de az biztos hogy te soha nem leszel olyan szinten hogy (akármennyi segítséggel) magadnak megoldd ezt a feladatot... -
#59394 protip: normális ember utánaolvas dolgoknak, aztán megkérdezi amit esetlegesen nem ért.
te ezzel ellentétben kérdezel, és kérdezel, és kérdezel, megállás nélkül, általában hülyeségeket, nem oda illő témában, bármiféle utánaolvasás nélkül.
ez *messze* kimeríti a trollkodás definícióját.
na hess. -
Skyrim #59393 Büszkék lehettek magatokra,az új gyereket aki nem olyan kocka mint ti lehordjátok grat :) -
Skyrim #59392 Nem hittem volna hogy a gép enyire lebutit titeket,de még mindig nem tudjátok mi a jelentése a troll kifejezésnek mégis bátran használjátok.Én egyszersen mondtam semmi rosszat senkire,de ti már nagyon felhuztátok az agyamat a rohadt sirásotokkal,mert túl hülyék,vagytok,vagy túl szemetek ahoz hogy válaszoljatok értelmesen a kérdéseimre.És még én trollkodok igaz ? :) Fogadok még ezek után se tudjátok mi az a trollkodás. -
Skyrim #59391 Nem kell itt nekem adnod a nagyon fasza gyereket,tudod nem mindenki olyan informatikai zseni mint itt néhányatok. :) -
#59390 elhiheted
Skyrim topicot már párszor széttrollkodta, kivágták, visszajött másik reggel, kivágták, újra visszajött... ez a harmadik vagy negyedik regje a srácnak.
de ezt a témát próbáltuk megkímélni tőle, amikor bekérdezett itt (#250) ilyen kérdéssel, konkrétan senki sem mondta meg neki hol érdeklődjön -
#59389 Ahogy elnézem a +/- arányát, máshol is "szerethetik" a gyereket... :D -
Blum #59388 "az új számítástechnikai alkatrészek kurva drágák poháralátétnek."
Ezen szakadok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#59387 na látom ezt a témát is sikerült megtalálnod
minden segítőkészségemet nagy nehézségek árán elővéve egy bölcsesség: fizess valakinek, hogy rakjon össze neked egy gépet... illetve pontosabban: kérd meg az édes kicsi anyukádat, aki elviseli a hülyeségeidet, hogy fizessen valakinek érte, mivel láthatóan halvány lila fingod sincs az egészről, és az új számítástechnikai alkatrészek kurva drágák poháralátétnek. -
Blum #59386 Nem kell keresni,itt van.
HD7770
RAM-bol nem kell 4gigat venned,ha most van 2gigad akkor veszel MEG 2gigat. Tehat igy lesz osszesen 4GB memoriad.
Vasarlas elott mondjuk nem artana kideriteni,hogy megis milyen alaplapod van vagy ha azt nem is,akkor a mar meglevo memoriad markajat,tipusat,specifikaciojat.
-
#59385 Többen is leírták már neked hogy vegyél 2 giga ramot és rakd be a mostani mellé... Ha nem trollkodsz akkor te nem szimplán hülye vagy hanem rendesen retardált... -
Skyrim #59384 Már sokszor utána jártam engem csak az az egyetlen dolog érdekel hogy a videókártyát GeForce GTX 650 1GB-os néves keressem,és vegyek egyszerüen egy 4GB-os vagy 6GB-os RAM-ot ? -
Blum #59383 Dual Channelben fognak menni a RAM-ok.
[Amit most nyilvan megint nem ertesz,ezert javaslom hogy kicsit jarj utana a dolgoknak,mielott tanacsot kersz,mert ahogy most all a dolog,a budos eletben nem erunk az ugy vegere] -
#59382 Jó akkor vegyél 32 giga ramot mint tirexi. -
Skyrim #59381 Értem,és ugy olcsóbb vagy mivel jóbb mintha veszek egy olyat ami alapból 4GB-os ? -
#59380 A meglévő 2gb ram MELLÉ veszel még egy 2gbos ramot és úgy lesz összesen 4, mit nem értesz? -
Skyrim #59379 oké de akkor GeForce GTX 650 néven keressem a videókártyát,és hogy érted hogy 2GB-ost vegyek ? Az van most a gépben nekem 4,vagy 6GB RAM kell. -
#59378 Sok féle neve lehet, attól függ az adott bolt hogy írja ki plusz még ott a gyártó is...Ramból 2 gigát vegyél a meglévő mellé. -
Skyrim #59377 Bocsánat a sok kérdésért de biztos akarok lenni benne hogy a megfelelőt veszem-e meg. -
Skyrim #59376 Vagy Nvidia GeForce GTX 650 VGA ? -
Skyrim #59375 A GTX 650-nek a teljes neve (GeForce GTX 650 VGA 1GB-os ?) -
Skyrim #59374 Köszönöm szépen akkor vegyek egy GTX 650,és 6GB-os RAM-mot,és ezek igy együtt olcsóbban menyibe kerülnek ? -
#59373 VGA=videókártya, GTX 650 és Ati 7770 igen a "típusa", hasonló erősségűek, GTX 650 kevesebbet fogyaszt. -
Skyrim #59372 Mi a teljes neve annak a videókártyának amit mondtál a GTX 650 vagy ati 7770 melyik a jóbb ? -
Skyrim #59371 A GTX 650,vagy Ati 7770 az a videókártya tipusa ? és a VGA az is a videókártyához tartozik ? -
#59370 És VGA-ból is 1 gigásat vegyél mert semmi értelme nem lenne 2 gigásat venni viszont drágábbak. -
#59369 Proci marad, veszel még 2 giga ramot és egy GTX 650-et vagy Ati 7770-t(ezek 30 ezer forint körül/alatt vannak, ennél olcsóbban nem éri meg venni, drágábban meg 50k a következő, ami a 7850 vagy GTX 660), Win7 meg elég gyors szóval a mostani géped is bírná, mindegyik vga tudja a dx11-et, a Hertz jelölése pedig nem Hc hanem Hz. -
Skyrim #59368 Szoval a procit haggyam és új videókártya ami VGA-legyen,és 4-6GB-os RAM ? És Win 7 ,és dx 11 a játékokhoz jól fog igazodni ? -
#59367 Nem rossz, de gyengék a magjai és kevés a Cache benne.