64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#59446 Hát pedig ha minden rendben, akkor nem kéne melegednie... Nem lehet hogy mondjuk a hűtoborda alatt van a por és nem láttad, vagy csak nem forog elég gyorsan a hűtőventillátor? -
#59445 Azon már túl vagyok.Csak azért nem értem,mert 2 napja,amikor még működött az egész gép,semmi ilyet nem tapasztaltam.Most csak a böngésző megy,és ezt mutatja az everest:
-
#59444 Játék közben kéne 50 foknak lennie a VGA hűtésének, így NE használd mert rövid úton tönkreteszed. Nézd meg mi van azzal a hűtéssel, lehet hogy tönkrement vagy csak szimplán nagyon nagyon poros a vga és túlmelegszik. -
#59443 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Ma cserélték ki a tápomat 460W volt és 500W lett.
2 GB memóriából az egyik modul megadta magát,de kértem bele még egyet,mert egy giga elég kevéske.
Viszont csak egy darab 2 gigás volt,így lett összesen 3 a gépben.MHz az stimmel,a márka viszont nem.
Gondoltam játszom egy kicsit,de elég rendesen égett szagot érzek a gépből amikor fut valamilyen játék és hiába nézem,nem találtam semmi extrát,"csak" a videokártya melegszik az alaplaphoz közeli részén.Everesttel néztem,alapon a GPU hőfoka 42-55°C,játék közben ez fölmegy 80-100 körülire.
Ki kellene cserélnem a hűtést a kártyán?Vagy az alaplappal lehet gond? -
#59442 sokat dobhatsz még úgy is a teljesítményen, ha lekopasztott windows-t használsz - microxp 0.82 vagy tiny7 rev01, keress rájuk, kalózöbölben megtalálod. (bár ez asztali gépre is igaz) -
#59441 Én csak laptopról kötöttem rá tv-re meg monitorra, de ott annyi, kiválasztod, hogy Extend a Projector settingsnél és kész. -
#59440 1 VGA-ra rákötött monitorral és TV-vel nem lehet azt megoldani hogy egyik képernyőről a másikra tegyem a dolgokat?(Pl tv-re áthuzom a media playert és nézem a filmet közben a monitoromon netezek) Vagy 1 vga-val csak tükrözni lehet és kész? -
Grillex #59439 Köszönöm! -
#59438 Hardverileg mással nem, mint hogy veszel bele még RAM-ot, legalább 1 gigát. Csak azt alaposan meg kell majd nézni pontosan, h milyen jó bele. De sokat fog neki számítani, az biztos. Ezenkívül oprendszer reinstall, ha régen volt már, esetleg a gép belsejének alapos portalanítása, akár sűrített levegővel, a melegedés megelőzésére vagy megszüntetésére, ha esetleg most is melegszik. -
Grillex #59437 Üdv!
Egy 4 éves Asus X51L AP008-as laptopom van. 120 GB HDD, 1,86 Ghz proci, 1 GB RAM, 256-os videókártya, és XP. Pénzem nincs arra, hogy újat vegyek, szóval hogy tudnám kicsit "feljavítani"? Nem igazán értek hozzá...
Játékra nem nagyon használom (Tomb Raider, AoE 2-3, CS), főképp netezésre. -
#59436 Nézd meg a BIOS-ban.:) -
#59435 Turbo Boosttal 3,8, alapból 3,4. -
#59434 3.4GHz az alapórajel. -
#59433 üdv
egy kis felvilágosítás kéne, mégpedig, hogy melyik a proci valós órajele itt, mert én nemtudom eldönteni
-
#59432 Hát Win7 Ultimate csak támogatja. :) Nincs amúgy külön tápellátása a vinyónak, csak az USB. -
#59431 Ha a OS(!) támogatja a USB 3.0 szabványt akkor mennie kell ha nem,akkor (mondjuk) csak 5V tápot ad. -
#59430 USB 2-n jó. Érdekes módon baromi gyors. Kipróbáltam, a rajta levő filmet, doc-ot, zenét sokkal gyorsabban megnyitja, mint a laptop HDD, pedig ugyanúgy 5400-es 8 MB pufferrel, és nagyon gyorsan lehet rámásolni adatot. -
#59429 Elvileg az USB 3 vissza fele is kompatibilis szóval érdekes :D -
#59428 Hali!
Kaptam egy 2,5"-os 1 TB-os külső HDD-t. (Chili Green márkanevű, megmondom őszintén, életemben nem hallottam még, de Aldis, ahogy nézem. Érdekes módon az Aida64 Toshibának jelzi ki...) Na most, rá van írva, h USB 3.0 kombatibilis, de bizony mikor a laptopom USB 3.0-s portjába dugtam, semmi reakció nem volt. Ha a sima 2.0-sba, akkor pillanatok alatt felismerte. Mi lehet a gond? Erről a márkáról amúgy van vkinek vmi tapasztalata már? :) -
SzocsA #59427 Gigabyte Gm-m5050!
volt még egy másik márka! ez volt a bő választék! :D -
Blum #59426 Pontosan milyen egerrol van szo? -
SzocsA #59425 Optikai egerem van! most cseréltem le! mert a régin megkeményedett a kábel és begagyizott a gomb! a lenyomtam többször kattintott... stb!
most az a baj az új egérrel, hogy van amikor megáll, mikor mozgatod le-fel, balra-jobbra, játékoknál ez kellemetlen!
egérpad nincs, az asztalon használom!
néha mikor megnézem az alját ahol az optika van, kicsi szöszmösz szemcsék vannak ott! ez bekavarhat? a másiknál ilyen probléma nem volt! ott is volt szöszmösz! :D
-
#59424 Sziasztok.
Problémám, hogy bedugom a laptop tápot a konnektorba, és a tápból pittyegő hang jön. Nem is tölti a lapost sem. Ez miféle probléma? -
Bal0924 #59423 Sziasztok!
Mi a különbség a Norton Internet Security telepítők közt:
NIS-ESD és a
NIS-TW között? -
#59422 Hát maximum mondhatod hogy ellopták... De ezt nem fogják neked megcsinálni, kivéve ha van rá olyan garancia ami a felhasználó hibájából bekövetkezett károkra érvényes.(pl. extreme digitalnál van ilyen, ha leejted és összetörik kapsz másikat) -
#59421 Nem. -
#59420 Laptop vízzel? Nem árammal megy? Szerintem... Őőőő hülyeség ellen nincs biztosítás, már bocs. -
#59419 Ez már betegség, így rólad kinézve.:D -
#59418 fakk jú -
#59417 leülhetsz, egyes -
#59416 üdv!
van egy toshiba laptopom, kb 3 hónapja vettem. ma sajnos érintkezett egy kis vízzel, így egy ki folt keletkezett a kijelzőjén. azt mondták mások, hogy hiába viszem vissza, nem fognak vele semmit se csinálni, mert ez az én hibám, viszont amikor vettem, mondták hogy ha beregisztrálom a laptopomat, akkor lesz rá 1 éves lopás garancia. akkor vajon ezt is megcsinálják nekem ingyen? -
#59415 off?/Telefon befér?
Van egy HTC one V-m nem nagyon értek ezekhez...de a gyári kamera fokusza állandóan elszaródik és tiszta homály az egész felvétel.
Tudtok rá megoldást?
Köszi. -
#59414 Szerintem igen. -
#59413 Ezeknek BIOS-ban kéne lennie?:/ -
#59412 Lehet, h egy picit alacsonyra van belőve a hőmérséklet, h mikor kapcsoljon ki. Nekem legalább is ez jön le. Mert mittomén, ha 65 fokra van beállítva, akkor az még nem olyan óriási hőmérséklet laptopnál, ha felpörög jól a venti, vissza tudja hűteni alacsonyabb hőmérsékletre. Olyan 70 fok sztem, ami már kritikus annyira, h már jobb ha kikapcsol.
(Csak zárójelben, néha nem árt kifújatni kicsit a gépet a melegedés megelőzésére.)
Szerk: CPU hőmérsékletről beszéltem, biztos van külön GPU, alaplap, HDD stb. -
#59411 A BIOS-ban lehet szabályozni a ventik működését(enyémben biztosan). -
#59410 hai, túlmelegszik a laptop és kikapcsol magától. De mielőtt kikapcsolna, normálisan megy a hűtés, semmi extra, mikor pedig visszakapcsolom, akkor fúj "rendesen" (a hómémérseklétéhez illően, kurva hangosan :D). Lehet ezzel tenni valamit, hogy alaphelyzetben is fújjon rendesen? -
#59409 Hali,
ismerős vett magában angliából egy Celcus LCD423D913 típúsú tv-t.
Namost, hogy rendesen tudja használni itthon kéne elvileg egy media box, de az eladó azt mondta, hogy meg lehet oldani nélküle is, csak a netről kell vmit leszedni.
Ebből arra következtettem, hogy egy firmware update-re gondolhatott, de eddig semmi használhatót nem találtam.
Szóval légyszi világosítsatok fel, hogy egyáltalán tényleg firmware-t kell-e keresnem és ha igen ti találtatok-e hozzá.
Erről lenne szó: Celcus LCD423D913FHD -
#59408 Hm, hát erre nem is gondoltam. Igaz ami igaz nincs rajta vírusirtó szerintem, de nem is szoktam olyan oldalakra menni ahol lehet. :) Vagy mégis... Na, majd futtatok egy tesztet, köszi. -
#59407 Valószínűleg vírus lehet(igen van olyan vírus is ami a google találatokat kártékony oldalra vezeti),futtasd le a Kaspersky Virus removal tool-t.