64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • InfectedMann
    nem a codec pack hanem a vobsub nevű progi
  • Zetorg
    klite codec pack megnyitja magátol a feliratot is, ha ugyan az a file neve, mint a mpeg-é, és ugyan abban a könytárban vannak.
  • InfectedMann
    akár fentvolt akár nem sehogy sem ment...
  • Met
    Alaplapi drivert felraktad? IDE driver?
  • InfectedMann
    viszont lenne nekem egy problémám...
    van egy NEC 3550A DVD íróm... szépen ment a picike semmi probléma nemvolt vele...
    Egyszer csináltam egy windows reinstallt és egy csomó régi DVD-t nem olvasott be...
    próbálta ide1-re meg ide2-re rakni, masteren is volt már meg slave-en is, de semmi...
    vinyóm simán megy ide1-en ide2-n masteren slave-en semmi problem nincs vele...
    csináltam mégegy winfos reinstallt, de úgysem történt semmi változás...
    legnagyobb poén az volt mikor ma átvittem haverhoz és simán ment az író és be is olvasta azokat a lemezeket amikket nálam nem olvasott...
    ( jah és memóriával is próbáltam baszakodni )
    szervízben is volt már, de náluk is ment hibátlanul...

szerintetek mi lehet a gebasz? mit nem szerethet az íróm?
  • InfectedMann
    ez elég nagy cécó legalábbis én jobb megoldást nem tudok->
    a cdről az mpeg filet leszeded avi -ba átkonvertálod, virtualdub-al + egy megfelelő pluginnal beleégeted a feliratot... avi-t vissza mpeg -be és vissza video cd-be...

anno volt hozzá leírásom, de sajna nemtom merre van, de sztem elég nagy macera egy feliratért...
  • Shep
    Van egy videocd-s filmem, vagyis image file + cue. Hogya ntudok ebbe feliratot beleerőszakolni, thát, hogy ne külön kelljen megnyitni.
  • Ferencz István
    Na megnéztem egy másik DVD meghajtóval és azzal már gyorsan telepíti a gémeket
    Majd 1-2 hét múlva cserélem a mostani LG DVD olvasómat(ez csak átmenetileg van a gépben)egy Pioneer 111D íróra
  • dara
    Egy netre nem kötött gépet nem igazán fenyeget a Sasser.

Egyébként a sebességre kompatibilitásra vonatkozó info-k olyas valakiktől származnak, akik hivatásszerűen tesztelnek mindenféle HW-eket. Több forrás is ezt mondja.
  • dara
    Annak a kártyának nem is kell 128MB-nál több memória.
  • Rash87
    Hellosztok.

Valaki tudna abban segíteni,hoy EXCEL-ben lehet-e olyat,hogy mielőtt megnyitnád,előtte kérjen egy jelszót! És ha jót rtunk be,akkor nytná meg.

Már mniden lehetsőgéet megnéztem,de nem találtam.
    Pls Help!

• Inquisitor
    Majd Vistából érdemesebb lesz a 64 bites ...
  • Eagle16
    Hát akkor nem nagyon éri meg váltani...pedig így meg gondolom nem használom ki a 64bit előnyeit...kár érte
  • Inquisitor
    Romlani nem fog a teljesítmény, de sok hardverhez nincs normális driver, másrészt ugye XP64 csak angolul létezik.
  • Eagle16
    Sziasztok!Lenne egy fontos kérdésem:
    Szerintetek ha nekem van egy 64bites procim,akkor megéri 64bites xp-re váltani???Megnőhet emiatt a teljesítmény?(vagy még az is lehet hogy romlani fog?)
    Lehet hogy hülye kérdés de fogalmam sincs róla
  • Inquisitor
    Ha tényleg Ultra sebességű, akkor picit tán még gyorsabb is, de szűrők és PS3 használata esetén jobb a 7600GT.
  • Shep
    Érdemes, egy 6800GT@Ultra -t lecserélni ha nem kell ráfizetni egy 7600GT-re, vagy totál mindegy alig gyorsabb?
  • Inquisitor
    A 6600GT és 6800GT között van, játék függő melyikhez közelebb, szóval jó kis kártya. Mázli esetén húzható ...
  • Inquisitor
    Bármit veszel (akár 7900GT-t), egy idő után akadni fog. De a pénzedért ez a legjobb amit most kaphatsz!
  • francois
    de ez tényleg jó kártya?, nehogy az legyen, h fél év után akad rajta minden.

• NeoMaN
    Jólesz, jobb mint a 6600GT. Vedd meg.
  • NeoMaN
    Amúgy jólesz.
  • francois
    Igen nekem az kell, mivel az Asus A8N-E alaplapban PCI-E kátyafoglalat van

• NeoMaN
    Ez PCIe
    :)
  • francois
    InnoVision GeForce 7600GS 256MB TV DVI PCI Express 29e

Ez milyen?
  • francois
    Néztem 6600GT-t de ilyen árban csak 128MB-os van.

• Inquisitor
    Ha AGP-t keres, az nem bizti, hogy kap 30e alatt 6600GT-ből.
    Amúgy szerintem is 6600GT vagy ha kapsz 30e alatt és PCIE kell, akkor hátha van ennyiért 7600GS.
  • francois
    nem dehogyis, de mondtad h 6600 at érdemes és azt néztem volt ilyen 17ért, azért írtam be. Az utóbbi az 22e. Mindegyik PCI-E.
    A max összeg amit ráköltök az a 30e. szal azon felül ne nézzél karit
  • NeoMaN
    30-at szán rá... :)

Amúgy 6600GT-t kell venned, 25 bruttó körül vannak.
  • Inquisitor
    Nem mondod, hogy egy 17e körüli kártyát 30e körül kínáltak neked?!?
    PCIE vagy AGP? (Utóbbi ugye drágább)
  • francois
    30.000HUF
  • Inquisitor
    A 6600LE egy szénnébutított 6600-os, gyakorlatilag alig gyorsabb egy 6200-es kártyánál. A kettő közül inkább a második. Bár ha árat írsz, amit rászánsz, akkor utánanézek mit kapni ...
  • francois
    Asus GeForce EN6600LE Silencer 256 MB
    InnoVision GeForce 6600 256MB

Melyik?
  • Inquisitor
    Szerintem árában kapsz GF6600 vagy picivel többért 7600GS kártyát.
    Ha csak nem vagy kifejezetten ATI mániás ... az X1600 széria nem a teljesítményéről híres.
    Amúgy jó kis konbó.
  • francois
    Ez szerintetek jó beruházás lenne?

ASUS A8N-E
    AMD 64 3200+
    ASUS RADEON X1600PRO 512MB
  • izb
    lehet szar a törése a movinak.
  • NeoMaN
    Jaj én tudom. Tőle kérdeztem, hogy mit ír ki a DMA-ra csak félreérthető voltam. :)
  • juventus02
    Hy az miért van ha használom a Movie maker és felvan telepítve ez Acemegacodecspack 6.03 akkor csak ugy tudok beimportálni videot a moviemakerbe hogy ugrál lent egy ilyen kis zöld nyíl az órától jobbra a tálcán és nagyon nehezen és lassan importálja be a cuccokat de ha meg letörlöm az Acemega-t akkor meg gyors de akkor viszont elmenteni nem engedi a fájlt..???
  • izb
    Ide/atapi vezérlők
  • Ferencz István
    Hát nemtom, de azt a SATA,IDE dolgot hol lehet beállítani, amit dara mondott?