64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17709 Igazából akövetkezö a helyzet4
Van egy gém az NR 2003 amivel csinálja ezt de órák után, a többi játékkal nem játszom ennyit igy azt nem tudom csinálja e azokkal is.
A dolog ugy kezdődött hogy elöször lassan lépet ki aprogiból.
Majd elkezdte ezeket az ujraindulásokat, én ezért memóriára tippelek de nem vagyok biztos benne. De mondom csak a NASCARral játszom ennyit hisz egy NASCAR verseny nagyon hosszú,és nagyon imádom. De érdekes az hogy nem csipog a gép mint ahogy memória hibánál szokta csinálni, és fagyni se fagy csak ujraindul. -
#17708 Jó oké ha produkálja megírom!!!! -
#17707 Lehet egyszerű driver kompatibilítási probléma a videókarinál...csak játékok közben csinálja? Tettél fel azóta új drivert? -
izb #17706 az a kód kezdet kéne kék képernyőnél ami igy kezdődik.
0x000 -
#17705 Köszi, akkor memória, és még mi lehet? cseréljem az egész gépet? -
#17704 kezdd a memóriával
attól szokott ilyet csinálni... -
#17703 Na szerbusztok!!!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy sz.gép miért csinálja azt ,hogy amikor játszol vele egy idő után ujra indul vagy olyan hangja van mintha ujra indulna és kirak egy kék képernyőt? Egyébként agép 3000MHZ P4-es ati radeon 9600xt 256mb-s kártyával, 512 ddr ram van benne (két 256-os) és egy Maxtor 120gb-os vinyó.
Ha tudjátok mi lehet irjátok meg azt is melyik alkatrész csinálja mert akkor cserélem.
Előre is Köszi!!!!! -
gator #17702 Melyik mostansag a legjobb videokartya jatekokhoz ?
persze nem 100 ezrekert ... -
Bala10 #17701 Nézd meg a lap honlapján, ott álltalában szokott lenni leírás.
-
#17700 olyan hogy Power Led, olyan nincs az alaplapos könyvben. ilyenek vannak a Panel2-nél:
Device: Empty, N/C, Power ON/OFF, Reset Switch, SPD-Led Indicator, HDD Led
ezek vannak, nemtom melyik lehet az. Légyszi valaki segítsen melyik az! -
#17699 erre még mindig várom a tippeket-> #17665 -
#17698 csak rá kell telepíteni -
Bala10 #17697 honlap
Sajna nem tudok konkrétan segíteni, de a honlapján van leírás...
Nézd meg, hátha találsz megoldást rá. -
#17696 Hali! Elvileg a kezelőfelületében lehet átállítani! -
#17695 Nem :) -
Ferencz István #17694 Hali!
Ahhoz hogy feltegyem az SP2-őt az XP-re le kell törölnöm az SP1-et, vagy elég ha rátelepítem? -
QPR #17693 sziasztok,
soundmax hangkártyám van és egy óriási problémám:
ennél a kártyánál ugyanis a három jack lehet sima vonalbemenet, mikrofon és kimenet valamint 5.1-es kimenet is.
Valahogy átállítódott 5.1-es módra és sehogysem tudom visszaállítani hagyományos üzemmódra és így nem tudok dolgozni a line-in és a mikrofon bemenettel, ami azt eredményezi, hogy nem tudom a tv kártyámat használni...
Segítsetek... -
#17692 Mappa tulajdonságainál betudtam állítani. Buborék tippek nem zavarnak, csak példaként hoztam fel :) azért köszi -
dara #17691 A kiterjesztés dolgot a Mappa tulajdonságai-nál tudod beállítani a Vezérlőpulton.
A buboréktippek ellen a TweakUI a legértelmesebb megoldás, ez MS termék, tehát biztosan nem bassza össze a registry-t mint egyes tweak programok. Esetleg registrybuherálás, ha bátor vagy.
És itt is szétnézhetsz, nincs az oldalon semmi hülyeség, mint egyes helyeken. Ezt szakember írta. -
lepej #17690 Valaki segítsen, nem rég raktam fel egy új Catalyst és állandoan ezt írja ki: "CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and need to close. We are sorry for the inconvenience." aztán kikapcs. Tudna segíteni valaki előre is köszi. -
#17689 nekem is prof van -
#17688 valamelyik nap, elindítom a gépet, startlap megnyit és fentről lefelé elkezdte így becsíkozni a képe, mondom fasza, vga game over, erre kinyögik, hogy HP tintapatron reklám
qrva annyuk :D -
#17687 ha garis vidd vissza, ha nem akkor első lépésben, vedd ki a kártyát és porold ki a vetillátort, ha nehezen forog kis WD40 a tengelynek, próbáld ki, ha még mindíg nem jó akkor irányíts rá még egy ventit, hogy jobban hüljön, próba -
#17686 Ez meg mi a pina? Nekem nincsenek ilyen tippek, lehet professional xp-ből kimaradt. Sztem turkálj kicsit a vezérlő pultban, vhol tuti ki lehet kapcsolni. -
#17685 a buborék tippek azok amik az óra melletti ikonoknál szoktak előjönni.
ami a kiterjesztéses dolgot illeti, 2 évig használtam egészen az utolsó win reinstallig ahol sajnálatos módon letöröltem a programot és nem emlékszem a nevére :/ -
#17684 Buborék tippek? Azok meg mik?
Ha meg bármilyen fájműveletet akarsz végezni nem javaslom a wines szenvedést, arra ott a wincommander... -
#17683 Volt régebben egy program amivel le lehetett tiltani a buborék tippeket vagy beállítani hogy közvetlenül írja ki a kiterjesztéseket windowsban. Nem tudja valaki hogy melyik volt ez a program? -
#17682 Nem. Műszaki cikket kukába szokás dobni ha elromlik. -
#17681 Hali !
Hogyan tudom beállítani a memoria időzítéseket , illetve tudom hogyan , csak azt nem hogy mire ? :))
Gondolom a kissebb idők a jobbak , de pl melyik a kisebb a mikron vagy a T ? :)))
P4 Presccott 3000 , 2 G 400 mhz ram , Asus P4P800-X lap...
THX
Már állítottam valamicskét lefelé , sokkal jobb is lett , eddig még nagyon stabil is szal lehet elbírna többet is , de nem most már merre menjek ... -
rriicchhiiee #17680 pesten tudtok vmi jó szervizt, ahol megtudják nézni? -
#17679 Ha csak 10 perc után lesz ilyen, és nem azonnal akkor még van remény. De két lehetőség van:
1. valami (leginkább memória) megpukkant a kártyán -> gari / kuka
2. valami túlmelexik -
rriicchhiiee #17678 -
rriicchhiiee #17677 -
#17676 Nem látszik ám a kép!!!
Próbáld pl. ide feltölteni! -
rriicchhiiee #17675 Sziasztok!
Kb 10 perc után ilyen lesz a képernyőm:
meghalt a videókártám?(HIS Excalibur Radeon 9800 Pro IceQ)
segítsetek PLEASE!!!
előre is köszi -
dara #17674 Ezt egy valamire való lejátszó VobSub nélkül is megteszi (Még a Windows Media Player is!)! -
izb #17673 amire nekem szükséged van az a Power led -
#17672 máshol már feltettem de ez talán népszerűbb topic...
szal: miaz, melyik, mirejó az SPD-Led Indicator?
ez ugye ott van a bekapcs gomb, hdd led stb. csatlakozó mellett...
merthogy nekem az a csatlakozó kellene, ami ha be van kötve akkor, ha megy a gép, világít
tudna vki segíteni? köszi -
#17671 amúgy a klite tényleg jó codec pack, de az xp codec pack is jó
az ace mega codec pack nál minden jobb :D:D -
#17670 akkor az biztos benne van a klite-ban :P