64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17629 aMÚGY KEDVESEM ÖCCSÉNÉL UGYANEZ A GOND, ÉS KIDERÜLT, HOGY A dvd OLVASÓ VOLT A SZAR (tOSHIBA 1912) -
Ferencz István #17628 Én csak ott tudok DMA-ról -
#17627 DMA mode mi az eszközkezelőben? -
Ferencz István #17626 Az eszközkezelőben azt írja ki hogy használatban van -
Ferencz István #17625 De a BIOS-ban miylen beállítást keressek? IDE/SATA? vagy mit? -
#17624 DMA engedélyezve van a vinyóknak? -
Ferencz István #17623 de még megnézem azt a SATA, IDE dolgot -
Ferencz István #17622 Nincs fenn semmilyen vírusírtó. -
#17621 Egen. Csak van valahol egy olyan opciója, hogy minden file realtime ellenőrzése. Telepítés közben ilyenkor minden egyes fájlt leellenőriz (talán ez a high secu, nemtom).
Eccer próbáld ki a géped norton nélkül. :)
-
#17620 Nekem is Norton van és a játékok úgy telepednek fel mint a villám:) -
#17619 NORTON
:))))))))) -
#17618 Ennek a mondatnak nem hiszem el egy szavát sem, ez valami hülye urban legend szerintem. Nem tudom miért kell másokat SP1-re buzdítani (sasser és társai).
Most így hirtelen ezt találtam:
SP1 VS SP2
Ezennel meg is cáfoltam.
-
#17617 Buktam a kört... -
dara #17616 Nézd meg, hogy a vinyó valóban SATA módban megy-e. Ha csak IDE-ben, akkor az lesz a probléma. -
Ferencz István #17615 A win-t gyorsan felnyomta, a játékok telepítései döglassúak -
dara #17614 Ha csak a Win telepítése lassú, akkor szard le. Azt nem kell napi rendszerességgel csinálni.
Azért egy BIOS-frissítés lehet nem ártana. -
Ferencz István #17613 A gép alkatrészei teljesen újak, ma lett összerakva, a winyót megnéztem és a SATA logo alatt az van hogy 3Gb/s. De alatta ott van egy rajz hogy hogy lehet átjumperelni 1.5Gb/s-ra. Ezt meg is csináltam de ugyanolyan lassan telepít. a gép müxik rendesen, fasza, gyors csak a telepítés 2x olyan lassú, mint amilyennek lenni kéne. Amúgy az alaplapom nem támogatja a SATAII-őt. Vmi másik megoldás? -
dara #17612 ŰMit változtattál meg a gépen? Ha SATAII-es a vinyód, akkor próbáld meg visszajumperelni SATAI-re. -
dara #17611 Mihez képest. Egy átlag gép nem fogyaszt többet 150W-nál. Ez a 200W mire értendő? A teljes, vagy a 12V. -
Ferencz István #17610 Az miért van hogy a gépem 2x lassabban telepít mint szokott?
Gigabyte K8NF-9, AMD Athlon64 3200+, 1GB RAM, GeForce 7600GT, 160GB SATA HDD -
ZsirosKenyer #17609 megtaláltam a feliratot, output=200W az harmatgyenge igaz? -
ZsirosKenyer #17608 üdv!
szerváltam egy Geforce 5700Fx kártyát, amihez ugye külön erősforrás kell. A tápom típusát/teljesítményét nem tudom megmondani, egy ősrégi p4 alaplapom van egyébként. Namost rákötöttem a kártyára az utolsó szabad tápkábelt, de így nem hajlandó elindulni a gép (csak világít a házon a "töltés" kis piros lámpája és ennyi. nem dolgozik, de nem is pittyog.
Erőforrás gondok vannak igaz? erősebb táp kéne neki? -
#17607 Hali! Mennyit kérhetek ezért, hogy ne küldjenek el a p****-ba:D? Asus A7N8X-E Deluxe
THX!
-
dara #17606 Játékok SP2 alatt 5-10%-kal alacsonyabb teljesítményt mutatnak. Tehát ha csak játszani akar és nem lesz net, akkor simán SP2. Ráadásul az SP2-nek még mindig vannak kompatibilitási problémái, emiatt a tesztelők is inkább SP1-et használnak. -
#17605 szerintem úgy értette, hogy legalább az SP1-et -
#17604 Ezt most miért?
Ez oltári baromság szvsz. -
#17603 Elfogult vagy:P Sp2 is jóóóóó -
dara #17602 Attól függ melyik szolgáltatóról van szó. A T-Online csak a szolgáltatás jellegű továbbadást tiltja. Amíg nem kérsz érte pénzt (mármint nincs belőle jövedelmed, tehát pl a felesbe fizetitek nem minősül szolgáltatásnak), addig nem sérted az ÁSZF-et. -
Ferencz István #17601 Okszi, már feltettem -
#17600 SP1 mindenképpen :) -
Ferencz István #17599 Ja és még annyit kérdeznék, hogy melyik ServicePackot tegyem fel? Az 1-et vagy a 2-őt? Nem lesz net a gépen, játékra kellene -
#17598 Szal ebből pénz bünti sosem lehet?
-
Ferencz István #17597 Na srácok jó a gép!
A táp szállt el, rövedzárlatot kapott, egy bizti kiment benne, de most már van benne egy másik és jó, most formázom a winyót:) -
izb #17596 Ne csinálj ebből problémát.
le van írva hogy így meg úgy de ha meg is tudnák amit kétlek, hidd el senki nem fog ezzel foglalkozni.
a szerelőket meg nem izgatja tulságosan, hogy neked mennyi hogyan meg miért. -
#17595 szerintem elég sokan használnak routert, mondjuk a beépített tűzfala miatt pl.
annyi kell, hogy ne engedje be a szerelőket addig amíg a hozzátok menő kábeleket el nem tünteti a gép környékéről -
#17594 A forsdítvát úgy gondoltam, hogy nem a jobboldali hanem pl. a baloldali tűkre dugta. Nálam már 2x is előferdült, és ráadásul azért, mert az alaplap kézikönyvében fordítva volt feltüntetve..
:) -
#17593 Megbüntetnek 3 év börtönnel szabálysértésért.
:F -
#17592 Hali! Mennyi az esély annak, hogy észre vegye a szolgáltató, hogy közösen a szomszédommal netezunk. Ez szabálysértés, és ha mégis rájönnének, akkor milyen büntetésre számíthatok? De egyátalán megbüntethet? THX!!
-
dara #17591 Ez biztosan nem probléma, mert egy nyomógomb nem polarizált eszköz: tök mindegy hogy dugod rá. Az viszont lehet, hogy nem a megfelelő tűkre van dugva.
Esetleg a táp (már a neve is érdekes). -
#17590 power switchet rosszul dugtad rá...
esetleg fordítva