64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17829 Első kérdésem! Nos melyiket válasszam?
-
#17828 Ezerhálám!!!
-
#17827 Konkrét kép, kérdés alapján jobban tudok segíteni.
A progiról itt van két screenshot, http://www.z-a-recovery.com/screenshots-zar32.htm hátha ez mond valamit.. -
#17826 Még nem használtam ezt a progit, így igazából konkrétan nem tudom mit hol kell bállítani, kattintani.
Gondolom miután elindítottad, ki kell jelölni melyik a sérült HDD, és melyik az a hely, ahova a megmentendő adatokat tudja kiírni ( másik HDD, vagy hálózat, stb.. ).
Aztán ki kell jelölni a sérült HDD-n hogy mekkora méretű, milyen fájlrendszerű volt valaha.. ezután dolgozik legalább 4-5 órát ( legalábbis nekem a GetDataBack elég sokat dolgozott ) felépíti a fájlstruktúrát, és onnan kijelölheted mit szeretnél megmenteni.
Itt a RAW nál lehet hogy egyszerűbb az eset, és a visszaállítás helyett csak meg kell adni hogy NTFS volt, keregél MFT-t, meg bejegyzéseket, és ott a forráson visszaállítja.. -
#17825 illetve feltelepítette, és utána?
-
#17824 Öhm, nem tudom kibogózni, hogy mit is írnak, naon szar az angolom. Meg nem is próbálom mehkockáztatni, amíg nem vagyok biztos benne hogyan kell csinálni. Az biztos, hogy le kell tölteni a progit. Már meg is van. Utána?
-
#17823 Bazz, MEGMENTŐM vagy!!!!!!
-
#17822 Akkor kell sata driver, ha arra szeretnél XP-t telepíteni, ugyanis az nem tartalmazza alapból a sata kezeléséhez szükséges drivert. De aszem bele lehet integrálni.
Ha másodlagos vinyóként használod akkor nincs ezzel gond. -
Szirob #17821 Most vettem egy új Sata-s vinyót. Egyik ismerősöm mondta hogy floppyról valami drivert fel kell raknom hozzá. Nekem így is tökéletesen megy. Tényleg kell a satahoz driver? -
#17820 hopp!! ezt mindenképpen nézd meg, sztem itt lesz a megoldásod :) -
#17819 Nem rezonancia az biztos, ha elhagyja, hirtelen hagyja el, és nem olyan a jellege sem. Szerintem nem szereti Abit ha beleszólnak az ő kis saját szabályzórendszerébe...de mindegy, úgy néz ki búcsúzom a Coolpaneltől:( -
#17818 Semmit sem csináltam mint ATI Catalyst-et telepígettem és utána unistall-áltam gémeket. Pontosabban SF-oszosat és restart és majd nem agyrohamot kaptam, amikor nem átja a meghajtót. Rámentem tulajdonság, azt írja fájlrendszerre, hogy RAW. Az meg mi?
-
#17817 Dial upal keményebb dolog, mert amúgy ajánlottam volna a Hiren's boot cd-t. Van rajta 4-5 féle adat visszanyerő progi, nekem ebből összesen kettő használt.
Véletlenül nem konvertált át vmi progi? Vagy vírus? Partíciós tábla teljesen eltünt???
Esetleg másik vinyóra felraksz XP-t, és onnan GetDataBack .. ? -
#17816 Majd szólok ha meg lesz. Úristen öngyilkos leszek, ha nem tudom vissza hozni az adatokat :(. Mi a fasztól tűnhetett el?????????
-
#17815 link -
#17814 Vmi linket pls, mert dial up-om van. -
#17813 első lépés, vegyél be nyugtatót :)
második lépés, rakd fel az Ontrack Easy Recovery-t -
#17812 Istenem nagyon sokkos állapotban vok léccí segícsetek!!!!! Az 1 hónapos 250GB-os IDESamsung-om egyszerűen RAW-nak látja az XP és minden adat 0. Partiotion Magic pedig dinamic disk-ként látja DOS-szos bútoláskor. Szóval értitek, léccí HELP mert közel 100GB adat van rajta abból 20GB élet-halál kérdés. Kérem mindenkit, hogy próbáljon kihúzni ebből a szarból. Most levegőt nem tudok venni rendesen, nem hogy gondolkodni hirtelen mi a teendő.
-
#17811 Ja próbáltuk úgy is,az volt az első dolgunk mert mi is azt hittük hogy így tuti menni fog mert otthon ő is dualba hajtja,csak ő 333-on,de így sem ment. -
#17810 próbáltátok, hogy csak a haverod ramjai voltak bent?
ha igen és úgy is ment a dual, akkor tuti, hogy a te rajaiddal az a baja, hogy az egyik 1 a másik meg 2 oldalas. -
#17809 Na megnéztem a memória időzítéseket is everestben de azok is tök egyformák,múltkor elhozta haverom a 2x512 Infineon memóriáját így mind a négy slotban 512mb ram volt.Bekapcsoltuk így meg ment a dual channel.Na most ez hogy van?Csak 2Gb rammal megy a duál?Nem értem...Everestben különbségként csak a gyártási időt meg az oldalak számát nevezi meg.Az időzítés 3.0.3.3.8.Gondoltam arra is hogy a proci FSB-jével van kapcsolatban az egész.Az arány most 6:4,FSB 133Mhz DRam 200Mhz.
A proci nem 800FSB-s hanem 533-as,erről meg azt olvastam hogy elvileg ilyenekkel csak 333Mhz-en mennek duálban a ramok.Amikor 4x512-vel mentek a ramok duálban akkor is 400mhz-en mentek...De amikor a 2x512-t levettem 333Mhz-re akkor sem ment a duál.Hát ez sztem nagyon érdekes...Na mind1 ha vkinek van valami egyéb ötlete akkor azért ossza meg velem köszi -
#17808 satan nincsen semmi jumper azaz van de az csak arra van hogy le lehessen folytani az atviteli sebesseget a cuccnak -
#17807 en is de mi koze egy external cucchoz a tapnak??? amugy mondtam mar hogy 3 volt rakotve eddig is.. de most ketto+ kulsovel nem indul -
#17806 lehet külső tápellátása van a cuccnak, akkor meg mindegy a taptarap :)
ilyen jumper izék nincsenek rajta ?:) -
dara #17805 Ha a szabályzón van valamilyen tekercs, akkor lehet az búg. Vagy az alaplapi VRM tekercsei. -
#17804 A bordához odafogó csavarokat csavard ki, majd vissza, hátha elhangolja a saját rezonancia frekvenciáját.
Ha rájössz mi volt, szólj :) -
#17803 Úgy érzem a tápra célzott :D -
#17802 Neem nem itt van a gond.Tehát állítom a feszt szépen egy voltos lépésekben, pl 11 volton ugyanúgy búg mint 6volton, de ha átérek a kerek 12V-ra teljesen megszűnik! -
#17801 taptarap???? -
#17800 Taptarap ? -
#17799 nem is igazan ertem. hiszen.. sima sata csatlakozas csak hosszabb a kabel... szal rohadtul nem ertem nomeghat external enclosureban van -
#17798 vettem egy kulso tarolot a vincsimnek
USB-t es E-SATA-t tud a cuccos ( a vincsi sata)
az alaplapom abit es eddig 3 sata vinyo volt rajta.. most hiaba dugom ra negyediknek vagy a harmadik helyebe E-SATA val a cuccost lefagy a BIOS nal:(
mi lehet a baja? -
#17797 Lehet h valami mással összerezonál, bizonyos frekvencián/ fordulatszámon. Esetleg lehet hogy más venti vel együtt ad zajt.. Olajoztad már meg? -
#17796 Neem itt van a gond, ha megfogom a ventit sem szűnik meg a zaj, és ráadásul eddig is szabályoztam az alaplap segítségével... -
#17795 Gyors formázás sztem bőven elég. Teljest akkor válaszd ha hibák jelentkeznének netán.. -
#17794 Köszi a segítséget.
Most már csak egy kérdésem lenne. Elegendő a gyorsformázás, vagy inkább teljeset válasszam? Őszintén szólva tegnap elkezdtem teljes formázni, és kb egy-másfél óra után írta ki, hogy 1% kész... -
#17793 az jó
sejtetem hogy azzal van a probléma ha a vga val tel volna a probléma akkor a biosban is resetelödöt volna -
dara #17792 Bizonyos ventilátorok alacsony fordulatszámon búgnak. Főleg a nagy teljesítményű ventilátorokra jellemző. -
#17791 Szuper!
Tuti az volt as gond. 2-3 havonta nem áárt kifújni valamivel (akár tüdővel). :) -
gore laszlo #17790 Sziasztok. A tegdnapi problémára a ti segitségetekre valószinüleg megvan a megoldás. nagyon koszos vastag por lepte el a cpu ventit. alapjáraton 56fok az ma 35fok.