64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17909 nem olvastalam el az elejét de ha jól olvasom egy kameráról van szó ugye
megnézted hogy jó e a vezeték vagy az alaplapon lévö csatlakozó? -
#17908 szedd szet tedd ossze -
#17907 najo... kivagyok....... feltettem a winfost ujra.. feltettem a hangkarit a vidkarit es a kov dolog a kamera volt ( logitech fusion)
elvileg az elozmenyeket tudjatok.. de most feltettem.. aszonta keszen all az eszkoz.. bejott a konfigurator es mielott megjelenitette volna a kepet ujraindult a gep...................
atdugtam mashova most is ujraindul azonnal a gep ahogy bekapcsolom a kamcsit........ nah erre mondjatok valamit... most formataltam........
ja meg az alaplap driver cd jet is betoltem es feltettem a csipszet szarokat -
cola #17906 Hy!
Nem hajtottam túl,csak fogtamagát tegnap,és ezt csinálja azóta.
Ja a rendszert már újraraktam de így se jobb! -
#17905 bár nem nagy probléma, de azért beírom.
az XP indítóképernyője bejön, mikor választhatom a felhasználókat, de van, hogy nem lehet választani, mert egyszerűen "érzéketlenné" válik az egér, hiába viszem az adott felh. ikonjához, nem vált át kis kezecskére az egérkurzor és persze a kattintásra sem reagál, illetve billentyűkre sem. csak a resetgombbal tudom újraindítani és ezután már rendesen indul. mi a franc folyik itt? :)) -
#17904 nekem is volt hasonlo... szedd darabokra a gepet.. tisztitsd ki rendesen es szereld ossze...
ha ezekutan is szar akkor lehet winreinstall is kell neki.. tulhajtottad amugy? -
#17903 a heli halozat fix ip-n van.. a halozatot nem huztam ki csak az usb ket.. most meg szaraxik holott elotte jo volt.. urjaraktam a drivert de hiaba -
#17902 Szerintem a videókártya lesz a hibás, ha XP betölt, és rendesen el indul a játék.
Az a videókártya sokáig nem volt a gépben? Lehet, hogy eloxidálódott a csatlakozója, és így érintkezési hiba keletkezett. -
cola #17901 Helló szia!
van egy kis problémám.Mikor elindítom a gépet és megjelenik az XP-logo,akkor ijen szaggatott csíkok vannak rajta,de ez még nem minden.A játékoknál pedig össze vissza csíkos és nem lehet kivenni hogy mi is van a képen.Azt szeretném megtudni hogy most a videó kártya szállt el vagy pedig az alaplappal van valami baj.De persze ha más nincs akkor csak a szervíz marad. -
dara #17900 P4 esetén ez nem így van, az rendesen profitál a dual channelből. A cerka viszont cerka. -
izb #17899 kb 5% gyorsabb a 2 darabos megoldás dualban futtatva.
mondjuk a sebesség növekedés nem garantált. -
#17898 Csak 1 kérdés:
Melyik a jobb? (Sebességben)
1GB DDR400 modul vagy 2x512MB Dual-DDR400 megoldás? -
#17897 Mostanában furán viselkedik a PC-m Most Wanted alatt. Egy kis idő múlva [5-10 perc] elkezd fagyogatni, közben az alaplap hőmérsékelte max 51 °C procié meg nem növekszik 49°C felé. A videókártyám InnoVision 6600 GT Zalman hűtéssel rendelkezik, persze csendes üzemmódban van, így 60 °C. Amikor a játék lefagy, megnyomom a Start gombot, egy kis idő múlva ki tudok lépni az Asztalra, azaz biztos, hogy nem a proci fagyott le. Ezt nem értem, pedig a kártyának bírnia kéne 80-90 °C-t is. Vagy az alaplappal van baj? [Abit KN8 Nforce4]
Azt még fontos megjelölni, hogy nem rögtön a PC bekapcsolása után jönnek elő ezek a problémák, játék előtt még lefut rengeteg program, de ha rögtön a játékkal kezdem, akkor 1-2 óráig eddig nem is jelentkezik a probléma. Mi melegedhet túl? Talán zavarja az aktív utorrent? -
Picivizipaci #17896 Köszi -
#17895 belemegy -
Picivizipaci #17894 Sziasztok, csak 1 gyors kérdés:
ez a memória:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16820144141
belemegy ebbe a lapba:
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813128301
köszi előre is. -
#17893 Ja, helyi hálózatnak adj kézzel valami kamu de fix IP-t.
USB drivereket meg távolítsd el, használd a winfos sajátját amit feltesz. Nálam mindig gond volt, ha az alaplaphoz járó CD-ről telepítettem USB drivert... -
#17892 Ki tudja ?
Furcsa egy allat a winfos.
A masik ami lehet meg, az ismeretlen hardvereszkozok es a halozat.
Probald meg az osszes USBs es egyeb eszkozt valamint a kamerat lehuzni, ezenkivul adni egy fix IPt a helyi halozatnak. -
mokkachini #17891 1.5 éves
-
lepej #17890 Egy kis segítség kéne van egy régi Intel 815 Ep alaplapom, Celeron 850MHZ processzorral, lehet ez még valahogy felhúzni, ha igen hogyan ? -
#17889 melyik a jobb??? pci-os usb2 eloszto vagy normalis usb2 hub az usb2-n? -
#17888 aszondod jelentene valamit ha ugy tennek winfost hogy mar le van tiltva a biosban az A meghajto?
amugy.. ize.. a winfos logo 1 percnel tunik el. es masik 20 mp kell ahhoz hogy megjelenjen az udv logo....
a kurva kamcsit meg nem akarja felismerni... lol... minden nap formatalok............................. -
#17887 termeszetesen azt is feltettem!
az erdekesseg hogy mikor lefut az alaplapi cd install akkor elveszi az USB dolgokat.. es nemtok a restartra nyomni::D:D
a masik hogy most attettem minden USb dolgot mashova.. USB-k nelkul gyorsabb a gep... kihuztam a kormanyt de mondjuk az eddig se volt aramba dugva szal lol...
most a gep hatuljaba be van dugva a kamcsi a nyomtato a scanner meg meg valami
a gep elejebe van dugva az eloszto amibe van dugva a bill es az eger
most nem is szolt hogy nagy sebessegu eszkoz van csatizva nem agy sebessegu hubra vagy mi.. de van ket USB amit nem ismer fel a gep.. a kamera az a mikrofonnal.. ujratettem a cuccost... ujrainditottam.. bejott az ablak hogy konnektaljam.. es semmi.. kihuztam hatul bedugtam.. most kiirt egy varjak amig a kemra connected lesz.. de most se semmi.. mar 10 perce.. loal bazmek -
#17886 Na mar ugyis kellett volna telepiteni. :P -
#17885 nem volt de most kapcsoltam ki.. nem valtozott semmi... -
#17884 Nem láttam a felsorolásban az alaplapi chipset drivert...azt szerintem semmiképpen ne hagyd ki! Bizony az AG8 már elég komoly deszka, és lehet hogy a windows némely komponensel driver nélkül nem boldogul. -
#17883 Kisfloppy meghajto van a gepben ?
Es ha nincs a BIOSban ki van kapcsolva ? -
#17882 egyszeruen nem hiszem el!!!!!!!
ujratettem a rendszert..feltettem a drivereket es szoftvereket ( eger, bill, kamcsi, kormany, nyomtato, scanner, hangkari, vidkari, daemon, nero, zonelabs, winrar es megall a gep win udvozoljuk felirat elott!!!!! mijafasz baja lehet???
nem jovok ra... -
#17881 és ha van tv tunerem akkor a gépbe hova kell dugni?meg adnak hozzá csatlakozót? -
#17880 Ami a gépen megy azt látod a tv-n -
Inquisitor #17879 Ha videobemenetre gondolsz, akkor rá tudsz kötni Video vagy DVD lejátszót (aminek persze nézheted a képét a monitoron), és HA van bennük TV-tuner, akkor a TV adást is. -
Inquisitor #17878 "Tudok az egyikről a másikra ablakokat áthúzni meg minden, ez jó is. De olyat hogy lehet csinálni hogy a két monitort lássa egynek?"
Elvileg ha tudsz áthuzogatni, akkor már úgy van. A két monitor ábráját tudod még tologatni és akkor beállíthatod mondjuk egymás mellé vagy fölé őket. Az meg, hogy melyik melyik oldal, attól függ mit állítasz elsődleges monitornak. -
#17877 sziasztok!
az h a vidikarimon van ilyen TV csatlakozó az azt jelenti h ami a gépen megy az tv-n is vagy fordítva is? -
#17876 köszi szépen, kipróbáltam a dolgokat. Azt sikerült elérnem hogy a második monitor megy, és most a gép két db 1024*768 -as felbontásu monitort lát. Tudok az egyikről a másikra ablakokat áthúzni meg minden, ez jó is. De olyat hogy lehet csinálni hogy a két monitort lássa egynek? pl 2048*768-as felbpntásunak. Vagy azt csak hardware-esen lehet hogy a két VGA kábelt összerakom egybe és úgy kötöm be? mert most az egyik a VGA-ról megy a másik meg a DVI-ről. -
iambg #17875 Üdvözlet!
Nagy baj van... HP3200c scannerem színes scannelésnél szép sárga meg zöld függőleges csíkokat kreál az oldal szélein, van, amikor ez az oldal 30-40%-át is betakarja.
Kukagyanús a dolog, vagy megoldható probléma? Van valakinek ilyenről tapasztalata?
Valaki plíz -
#17874 na ebben van valami....hmm akkor valóban még a 40 is optimista volt...:) -
#17873 Azt ajánlom hogy neroval töröld le az újraírhatót aztán alcochollal ki....De h nem chipes ne is szenvedj nem fog menni -
#17872 igaz nem írtam oda, de ha nem chip-es, akkor nem is állok neki (tehát az:))
szóval alcohol megoldás lehet? igaz nem szeretem a progit, meg nem használom, de ha máshogy nem megy...
elfogadja az újraírható lemezeket? mert ha megint rossz lesz, inkább újraírhatót használok, azt legalább törölhetem. -
Inquisitor #17871 Ahogy estek az árak, ki jön az s939-el is. -
n3whous3 #17870 Összehasonlításképp: egy 3000+-os AMD Athlon 64 ,754-es proci, 1 GB DDR egy alaplap és egy 6200-as videókártya is kijön kb 70 000 Ft-ból.... Új...