64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#17989 66-67 a nagyon-nagyon sok!!!
Nekem a szénné húzott Bartonom nem ment 62 főlé full terhelve.
Szerintem nézd meg a ventit a procin, valószinűleg tele van kossza és kik kell takarítani. Ha jobban bennevagy akár le is szedheted és újrapasztázhatnád a CPU-t. -
#17988 sziasztok, én csak annyit kérdeznék, h van egy AMD Athlon XP, 2000 MHz (12 x 167) 2400+ procim, és h ennek mennyi lenne az optimális hőfoka, ill. mekkora hőfok után indúl újra a windows! (most 66-67fokos ami sztem borzasztó magas) lehet kicsit off voltam, de azért válaszotokat előre is köszönöm -
ele #17987 Lehet ilyet vhol venni? -
ele #17986 nagy a baj, szerelés közben tönkrement a VGA segédtáp csatija ,és nem lehet a környékünkön kapni ilyen kábelt .7800GTX -
#17985 OK! Neked is köszi!!
-
#17984 Sosem volt meg gondom az alaplapi nf2/3/4-es halokartyakkal. -
#17983 THX!!
-
izb #17982 Tökéletesen elég.
-
#17981 Üdv! ADSL-hez mennyire elégséges az alaplapi integrált hálókártya? Pontosabban Nforce2-esem van, akkor kell külön hálókari vagy elég ez? Szokott gond lenni az integrálttal?
-
Yetyhunter #17980 lehet a procihűtő fordulatszámát valahogyan növelni? -
#17979 ha csak irni szeretne ( es nem kell neki semmifele hatalmas ms word csinysag mint sortordeles sorigazitas meg igy ugy amugy mindenfele maszlag) akkor ott van az openoffice... ingyenes.. magyar.. ugyanugy van helyesiras ellenorzes meg minden -
Dexantreal #17978 ..mondhatnám én is,hogy muteromnak,mer ez az ő laptopja..ugyan irtkán használja és csak netre,de kitudja,nem? Szal ő is yol járna,ha kapnék1linket..nekem amúgy a regényemhez kéne....francnak van kedve füzetbe írna,ha már egyszer majd úgyis gépre kell,hogy kinyomtassák utána -
#17977 torrent -
#17976 tenyleg jol jonne nekem is egy mostani magyar word... (anyamnak kene)
az open office kicsit mas es nem vagja annyira mint az MS officet -
Dexantreal #17975 izé..nemtom ide illik-e ez,vagy hova is írjam, gőzöm sincs,bocsássatok meg ezért nekem,nah de a lényeg az:
kéne a Microsoft Word a laptopra, mert a másik gépem behalt és ezen még ez sincs. Keresgéltem neten,hol lehetne leszedni, vagy ilyesmi,de semmmi..ötlet?
-
#17974 Na jahh, ebben maradunk ;) -
#17973 Valahogy nekem még mindig ez a mániám :D:D:D -
dara #17972 Azért írtam, hogy az AMI is nézhet ki úgy.
Az SPD-kkel meg az szokott lenni a probléma, hogy a noname gyártók (brand nem egyenlő noname, a brand pontsan azt jelenti, hogy márkás, pl A-Data, Corsair...) fognak egy marék chipet, egy valamilyen ahhoz a tokozáshoz való PCB-t és mindezt összetársítják. Aztán fognak néhány lementett SPD-t, és végigpróbálják, hogy az adott kombó melyikkel megy a leginkább megbízhatóan. Emiatt vannak pl Samsung chipes "Hynix" vagy Infineon chipes "Samsung" és így tovább RAM-ok. Aztán hogy ezek hogyan működnek rendesen, az egy másik kérdés. -
#17971 USB-s az adapter? Nálam is volt ilyen gond.
Az volt a megoldás, hogy eltávolítottam az alaplapi chipset USB driverét, és hagytam, hogy a windows a sajátját tegye fel.
Így nincs gondom vele.
-
bepi #17970 Egy 1000Mhz-es/256.RAM./-gépre telepitettem Bluetooth adaptert.A gép egyszer felismeri egyszer nem.A proci kevés vagy az SP-2 hiány az oka? -
freeeedy #17969 Nem kell valakinek egy Asrock p4vm800-as alaplap???
fsb800mhz 8xagp 478 proci foglalat
via p4m800 chipset: ddr 400/333/266
sata hdd
-
#17968 Ez kb. 8 évvel ezelött ment így.
:)))))))))
Bootlemez meg parancssor...
:PPPPPPP
-
freeeedy #17967 Nem kellet hozzá semmi más progi,volt a mappába exe.aztán csak install..
de minden ugyan az az újban is.... -
#17966 Főleg gagyi gyártóknál :S Szegény user SPD alapján hajtja a Ramot, miközben az talán jobb időzítéseket is tudna...hiába ezek ott spórolnak ahol tudnak!:D -
#17965 Hát...ha van Asrock Live Update - amit kétlek - akkor semmit :P . Egyébként sima indítólemezt csinálsz felpakolod rá a letöltött flashelő progit, és magát a BIOS-t. Beírod a flashelő .exe-jének a nevét, szóköz flash file. És ő szépen frissíti magát. Restart visszaállítasz mindent defaultra. Nagyon figyelj arra, hogy az alaplapodnak megfelelő BIOST töltsd le! Sok szerencsét!!! -
freeeedy #17964 Kell valamit tudni új bios teleítésénél?
(hátha abba van SPD..) -
#17963 off
Neha az spd olyan faszsagokra kepes, hogy elkepedek :)
/off -
#17962 Megnéztem öcsém Asus A7V600-án és ott egy "SDRAM Configuration" nevű menüpont alatt találtam meg azt hogy SPD chipből kiolvasott adatok alapján lőjje be a késleltetést ("By SPD") -
#17961 Jogos, késő volt. De az AMI és az Award nem mindig néz ki ugyanúgy! Asrock esetén meg azok a faja kis lapfülek :S:S -
freeeedy #17960 azt tudom hogy ASROCK alalapom van...
-
dara #17959 Egy hülyeség, ugyan úgy néz ki desktop vonalon (leszámítva az Asus és lánya az Asrock gusztustalanságát). Az Award-ot már jó pár éve megvette a Phoenix.
És Az AMI BIOS is nézhet ki ugyanúgy mint az Award. -
freeeedy #17958 hol tudom ezt megnézni? -
#17957 Phoenix vagy Award BIOSod van? -
#17956 a psd a masodik esetleg harmadik menuben lesz.. ott ahol a cpu frekit lehet allitani -
#17955 Talán egy menüvel elötte van, és nem az advancedben... -
#17954 be van allitva rendesen... fogalmam sincs hogy mashogy lehetne elbaszni -
#17953 barmi lehetseges.. nekem mikor ram problemak voltak akkor nem allt le semmi... ( vga venti) -
Inquisitor #17952 Akkor biztos "Auto" beállítás van helyette. -
freeeedy #17951 A Advanced Chipset Features allat ez van:
dram frequency
dram cas# latency
dram bank interleave
precharge to active (trp)
active to precharge (tras)
active to cmd (trcd)
ref to act/ref to ref (trfc)
act (0) to act (1) (trrd)
read to precharge (trtp)
write to read cmd (twtr)
write recovery time (twr)
dram command rate
dram multiple page mode....
azt az SPD-t sehol nem találom!!! -
#17950 BIOS-függő a dolog, de ált. Advanced Chipset Features név alatt fut, vagy valami hasonló alatt. Mindenesetre egy olyat keress hogy Memory Timings, és az legyen By SPD.