64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18029 előtte meg régi driver uninstall!, az ajánlott -
#18028 Regi kivesz, uj betesz, driver telepit. Kb ennyi :) -
#18027 Sziasztok!
Most szeretnék venni új videókártyát! És azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tegyem? Szóval nem szeretném (még) egyenlőre formázni a gépemet, újratenni! Ilyenkor hogy/mit kell csinálni, hogy az új kártya frankón üzemeljen.
Jelenleg NVidia Geforce FX 5700 kártyám van és MSI Nvidia 6600 GT kártyát fogok majd venni! Köszi a segítséget! -
balcsi70 #18026 Amugy ezen kivül megy minden faszán,megy az auto-run is,meg stb.csak a nyomtató szarakodik.Azért kössz. -
#18025 Régen én is aszittem. :-) -
#18024 Köszi szépen!
Jaja tom, mert régen én is nyomattam, csak elfelejtettem. :-) -
#18023 Újjonnan nagyjából 140-150 bruttóból ki lehetne hozni.
Hiába 2 hetes már használt. Szóval 120-130 körül gondolkozz. -
#18022 Hehe, sztem ez TFT-vel sem ér 160-at. -
#18021 Ez ilyen speckó Xp?Mert nekem is volt már nem hagyományos prof,és annál nem lehetett beállítani a cd autorun-t,meg hálózaton nem lehetett megosztani a winyót.Szerintem a legegyszerűbb lenne egy mezei xp profot feltenni és minden megoldódna. -
balcsi70 #18020 Sziasztok.Egyik ismerösömnek nem megy a nyomtatója.Volt a gépén egy Win Xp és amióta rakott rá egy uj Xp-t {embedded-azt hiszem} azota nem megy a nyomtatója.Rá rakta a drivert is amit kapott hozzá cd-n.Felismeri a gép a nyomtatót,de mikor nyomtatni akarunk ki valamit akkor gondolkodik aztán kiirja hogy a nyomtatás sikerült,utána meg feljön az a kis ablak ahova berakja hogy ki nem nyomtatott lista(vagy valami ilyesmi) szerintetek mi a probléma? uj driver? vagy mi? Ez egy Samsung 1210-es. Kössz a válaszokat. -
Ferencz István #18019 Helló mindenkinek!
Légyszi segítsetek! Sztetek mennyiért tudnám eladni ezt a gépet?:
Gigabyte K8NF-9, AMD Athlon64 3200+ S939 Venice + Glacialtech Igloo 7300Light, 2x512MB Kingston DDR 400, ASUS GeForce 7600GT, 160GB Samsung SATA HDD, FDD, LG DVD olvasó, 400W táp, és egy 6-7 E FT-s ház(fehér), JA és a gép 2 hetes! Én olyan 160E-re gondoltam vagy többet ér? -
#18018 Ja és nem jár adatvesztéssel. Egyszer régen már kipróbáltam... -
#18017 Nyisd meg a súgót!
Írd be a keresés sávba h konvertálás!
És ott az első találat: "Kötet konvertálása NTFS-formátumra a parancssorból"
Azért leírom:
C meghajtó konvertálása PARANCSSORBÓL: convert C:/fs:ntfs
D meghajtó konvertálása PARANCSSORBÓL: convert D:/fs:ntfs
stb.
-
#18016 nincs olyan -
#18015 Meg tudná mondani valaki, hogy mi az a dos parancs amivel adatvesztés nélkül lehet átkonvertálni a partíciót ntfs-be? -
#18014 Nem artana winfos ujra telepites.
Amugy a registry editben keress autocheck autochk * bejegyzest es torold, akkor nem fogja minden inditaskor elinditani a lemezellenorzest. -
#18013 Nincs mivel aztse tudom hol kell azt beállítani. -
#18012 Nincs mivel aztse tudom hol kell azt beállítani. -
#18011 nincs ütemezve?
-
#18010 Az mitől lehet hogy a sancdisk mindig lefut minden egyes inditásnál???
Ezt kb 2 napja csinálja! -
ele #18009 igen Y elosztóról beszélek de mindenden boltban úgynéznek rám mintha kinaiul beszélnék,állitják hogy ilyen nincs és midenki új tápot akar eladni aminek van gyári 6 tűs csatija a PCI-os VGA-ak segédtápjának. -
#18008 Itt megtalalod mennyit bir el maximum a processzorod. Az en bartonom, igaz 200 x 11-en, kis fesz emelessel max terhelesen volt 71 fok.
http://www.heatsink-guide.com/content.php?content=maxtemp.shtml -
#18007 Szerintem mindenféleképpen nézz szét a feladatkezelőben, valami elhasználja azokat az erőforrásokat... -
#18006 DMA be van kapcsolva a meghajtokon ? -
#18005 Van 1.2GB ramom, ne legyen már kicsi :C
Vírust mindjárt kergetek, de nem jellemző.. -
#18004 NORTON?
:P -
#18003 kevés a ramod és mellé kicsi a swap is -
#18002 Defragmentáltam a win partícióját Perfect Disk-el, Swap minimumra van állítva fixen (256ra)..
Az intézőben a "sajátgép" en időzik elég sokat, eszközök keresését írja ki, és jóval később rakja ki a listát.. -
#18001 Regen tobbszor hasznaltam,nekem nagyon sokat hozott sebessegben! -
#18000 Még mindig sokáig lomotol, sajnos. Jó statisztikát nyomott a bootvis. Első esetben 103 sec volt, ( utolsó skála osztás ), most 101 sec.. -
#17999 megnézem mit hoz. -
izb #17998 bootvist-next trace- boot+driver delays.
ha ezek után bejön a winfos,akkor trace-optimize system. -
#17997 Bootvissel mit cisnáljak?
Lefutott 3 szoros újraindítással, visszanéztem a bootolási naplót, kiugró dolgot nem találtam benne, CPU sztochasztikusan felszökik 100% körülre, a disk io végig minimális, jóval 1000 alatti értéket mutat.
Regcleanerrel csináltattam egy pucolást, Firewire hez beállítottam fixipt mert eddig ott nem volt.
Ezek után egy lehelletnyivel gyorsabb a win betöltődése, de bejelentkezés után még mindig majdnem egy percnyi mojolás.. -
izb #17996 bootvist ajánlom.
A hálózat detektálása eltarthat egy ideig.Ez az XP gyenge pontja. -
#17995 Nemnem :)
FixIP van lanon, de azon kívül is dhcp-t szolgáltat a szerverem. Más baja lesz :C
Lehet hogy a vinyóval, vagy optikai meghajtókkal van gond? Látszólag működnek jól. -
#17994 helyi hálózatnak keres IP címet
Írj be valami kamut, akármit amit elfogad. Esetleg egy registry cleanert engedj rá. -
#17993 Kérdésem lenne, hogy mitől bootolhat mostanában nagyon lassan a gép, és mit tudok vele kezdeni?
Xp bejelentkezés után még megy percig tököl, mintha a hdd-n dolgozna.. -
#17992 THX -
dara #17991 Hacsak nincs valami überbrutál hozzáférésed, akkor még egy 10Mbit-es vezérlő/kártya is overkill. -
#17990 Y táplosztó kábelről beszélsz? Az minden számtech boltban találsz párszáz forintért.