64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18069 Nem is lehet :D -
#18068 Nem forditva dugod be az ide kabeleket? :P -
#18067 francokat...
Ez ugyanolyan vakítás mint a PCIe és társai. -
#18066 Ehh...
1 dolog maradt, ha télleg volt lap táp és ramcsere...
VGA -
ojko #18065 Üdv mindenkinek!!
#17917 kommentben leírtam a problémámat...
nagyvonalakban:
Baj van a gépemmel... Bekapcsolom, áram alatt van, szépen tekeri a meghajtókat, de a monitorom nem akar bekattanni (én annál inkább :-) ).A vga kari jó, behoztam céghez, aztán megnéztük, hogy működik e. Tegnap az egész gépet átvittem cimborámhoz, ott is jelentkezett ez a probléma, valsz, hogy a monitor is jó. ennyi lehetőségem volt, hogy megpróbáljam megtalálni a hibát...
Azóta el telt egy kis idő...
Vettem egy alaplapot és egy tápot... ugyanolyan rossz volt... vettem egy memóriát, az sem segített rajta...
olyat vettem észre, hogy ha ide-re rádugom vinyókat, akkor nem pörögnek fel...ha lehuzom ide-ről akkor mennek... Otthon átkötöttem ősöm gépébe a vinyókat, mennek...
valakinek valami építő jellegű ötlete?
előre is köszi...
Üdv. ojko
-
dara #18064 Olyat keress a router setupjában, hogy Port forwarding, vagy Virtual server. A beállításhoz tudnod kell a kliens által használt portot is. -
#18063 Áhhh ezeket nem hiszem hogy ki lehet iktatni. -
colos01 #18062 hali ma vettem egy routert széttoltam a netem és minden fasz, de pl torrentet nemtudok tölteni, beleköt a router tűzfala vagy mi. VAlaki tud segíteni? SMC WBR14-G2-es a router -
dara #18061 A PH!-n most volt 500GB-os vinyó teszt, a közeljövőben lesz 300GB-os teszt. Olvasd el őket. -
#18060 Jah azt tom hogy a WD Raptor 10000rpms de 150gb winyoért 80000ft nem adok . -
dara #18059 Vagy semmi. Attól, hogy a csatolási sebesség megnő még a mechanika nem lesz gyorsabb. Ha igazán komoly sebességnövekedésre vágysz, akkor WD Raptort kell venned, az viszont SATA I létére leveri az egész PC-s HDD mezőnyt. -
#18058 Vayg csak a betöltési sebesség nő meg? -
#18057 NTFS-t tökéletesen mentett a GetDataBack (v3.03). video, mp3, html, exe fájlok egyaránt kíválóan működnek. ajánlhatom mindenkinek adatvesztés esetére.
mégegyszer köszi, Inkvizítor. -
#18056 Jah amugy ha szert teszek egy Sata 2 Wester Digital einyora ami tudjuk a sata2 annak 300mb/s akkor a játékok is gyorsabbak lesznek? -
#18055 Inquisitor, köszönöm a segítőkészséget. Most töltöm a progit, bízok benne, hogy korrekt eredményt érek el vele. Értesítelek az eredményről.
Thx -
Inquisitor #18054 Persze a demó változattal nem lehet ... -
Inquisitor #18053 http://www.runtime.org/downloads.htm
Külön program van az NTFS és külön a Fat16/Fat32-höz ... -
Inquisitor #18052 Partition Magic nem tudja javítani?
Amúgy van valami GetDataBack nevü szoftver, ami elég sokszor beválik, néha még flash memóriáknál is ... -
#18051 Tiszteletem mindenkinek,
instant help-re van szükségem. Egyik HDD-n két partíció található, s az egyiket nem lehet olvasni, ugyanis sérült az MFT és sajna nem is látja a rendszer ezt a partíciót. Lehet-é javítani [szoftveresen], vagy a rajta lévő adatokra keresztet vethetek, illetőleg mely program alkalmas adatmentésre?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#18050 Vagy egy diskeeperrel nezd meg mennyire van szetfragmentalodva a ket hdd. -
dara #18049 Nézd meg a DMA módokat (Eszközkezelő -> IDE ATA/ATAPI vezérlők, ott csatornánként találod meg a beállítások között), gyanús, hogy nem azt használják. Valószínűleg visszadobta valami PIO módba a vezérlő(ke)t. -
#18048 Na nekem a winyoimmal vannak a bajaim nemrég vettem észre hogy 20mb/s helyett 4mb/s másolja és helyezi át a dolgokat az egyik winyom egy Quatnum Fireballp 20Gb ami 7200rmp es enm melegszik egyeltalán.A másik egy Maxtor 40Gb winyo ez 5400rpmes és mind ketőnek a puffer mérete 8mb.Ezek mind ketten kb 5évesek.ÉS Ide csatlakozosak.
Valamiért nagyon lelasutak mind 2 amikor már vagy 5orája megy a gép akkor már a kámfor jön és török zűzok mindent ekkor már 1000kb/s működik.Nem, tudom hogy mi lehet a baja esetleg a prci hibája most 2000@2500 müködik vagy esetleg az alaplap a hibás vagy a táp (mercurí 400w) a winfows nem lehet mert már többször is ujraraktam.Mikor megvettem a proci és az uj lapot akkor ment minen normálisan nem volt baja.
-
#18047 Sztem a Windows 98 a hibás. -
Ferencz István #18046 Hali!
Vettem egy 512MB-os PenDrive-ot és amikor beteszem itthon az egyik gépbe amin Win98 van fenn, természetesen nem ismeri fel. Driver CD pedig nincs a PenDrive-hoz. Annyi van ráírva hogy 512MB-os meg USB 2.0. Tudtok vhol a neten drivert ami jó lenne hozzá? Aki tud segíteni várom válaszát! Kösz! -
#18045 jaa és ha már szóba jött a túlmelegedés akkor tessék
mivelhogy télen már lelett cserélve a vga hűtés a galériámban látható okok miatt lásd denevérember :D az aktuális hiba valszeg az alaplapi ventim szakaszos de akkor sem kielégítő teljesítménye okozza aminek helyrehozásában kérnék tanácsokat észrevételeket barkácsolási tapasztalatokat és egyéb számomra értékes információkat ;) az értékelhető hsz-eket előre is köszönöm a kárörvendők meg ....janak le :D
a gépről csak annyit hogy:
- nf7 alaplap 3 éves gyári abit ventivel :D
- 9600pro vga télen lecserélve a gyári 3 éves abit hűtő
- xp2800+ -os proci
- 1GB RAM
-
#18044 Nem art azert megnezni a tulmelegedes problemat, egyszerubb egy ventit venni mint uj tapot a semmiert. -
#18043 ez táp probléma nem VGA mijaú nem bírja a táp a VGA-t vagy/meg a procit -
#18042 Ha par napja kezdodott, akkor valoszinu tulmelegedes az oka... nezd meg jatek kozben mennyire szokik fel a proci/vga core homerseklete, es ha huzod a gepet akkor erdemes visszavenni kicsit belole, ha alapon van minden akkor ajanlott egy 9cm-es (vagy amilyen a hazba belefer) halk, de jo cfm erteku ventit venni bele (Zalmanbol van, olyan 1600 kiralyi forint) -
#18041 Köszi, mostmár működik! -
#18040 milyen tápod van? -
peter82 #18039 Sziasztok!!VAb egy problémám.Játék közbe hirtelen elsötétül a kép aztán ujra indul a gép!!Mi lehet a baj?Talán videokártya!!Pár napja kezdödött!! -
#18038 Mi van a TÁP-al? Milyen táp? -
#18037 TÁP?
Amúgy levakartad az előző drivert rendesen? -
#18036 Probald 85 Hz-en :) -
#18035 Mindent megcsináltam Monitor driver, 100 hertz-re raktam a monitor frekvenciát, előtte is ennyi volt! Egyszerűen nem vágom ezt... :(
Nvidia.comról raktam fel a drivert! :D -
#18034 Gondolom felraktad az uj drivert a kartyahoz (nem a cd-rol hanem az nvidia.com-rol), ezek utan tedd fel a monitorodhoz is a drivert, vagy ha nincs hozza akkor a control panelben allitsd be a felbontashoz tartozo frissitesi frekvenciakat. Nekem utoljara ti4200 volt nvidiabol, tehat nem tudom jelenleg milyen az uj control panel es pontosan hol lehet beallitani, de valamelyik nvidias kollega biztos segit. -
#18033 Nah segítsetek nekem... A játék újrapakolásával sem oldódott meg a problémám! Szóval az a gond, hogy videó kártyát cseréltem, ahogy írtátok is! Windows frankón felismerte, felraktam a dolgokat, de aztán egy játékom se megy. Elindítom a játékot, intro végig megy, majd amikor a menü bejönne, akkor a monitorom "kikapcsol" készenléthez hasonló állapotba megy át és hiába csinálok akármit is, csak a kikapsz gomb segít! Help, köszi! -
#18032 Nah megvettem az új kártyát, kicseréltem, megy minden frankón, csak a játékok nem! :D Most újra teszem őket, hátha akkor jó lesz! -
#18031 sztem sima cd író progival aztán kész nem? ha van DVD RAM íród valszeg kaptál hozzá progit és kész is. a NERO biztos tudja, bár én azt nem használom ;) -
#18030 Hellosztok.
Valaki pls segítsen már,nagyon fontos lenne!
egy VERBATIM DVD-RAM 3* 9,40 GB, 240 Min. lemezem van,A-B oldalas,de erre fogalmam sincs hogyan lehet írni,milyen programmal,stb...
Ebben valaki tudna segíteni?