64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Zoli007
    Utolsó visszaállítási pontra menj vissza.
  • Molnibalage
    Volt egy Win7 összeomlásom. Azóna normál módban nem hajlandó működni, csak csökkentett mód hálózatban. A win7 elindul, betöltődik, de aztán eltűnik minden az asztalról, de háttér van. ctrl+alt+del-re bejön aminek be kell és csak újraindítani tudok.

Csökkentett módban még net is van, tehát nem értem, hogy mi lehet a gebasz. Reinstall...?
  • Bal0924
    Sziasztok!

Melyik TV program jobb? A Windows Média Center, vagy a Pinnacle TVCenter

Melyik program: jobban kezelhető, programozható, előre beállítható felvevő, megállítható és mennyi időt tud tárolni visszamenőleg(?).
  • Szemcy
    Hello!
    Szükségem lenne némi segítségre. Van egy laptop (emashines 725) melyre Windows 7 X64 Prof van telepítve. Alapban volt benne 2 GB ram, melyek a napokba 4 GB-re bővítettem (a két memória teljesen azonos (Samsung 2GB 667Mhz). A bővítés után egyszerűen nem ad ki hangot a gép sem a hangszórón sem a jack aljzaton! A rendszer nem jelez hibát s a drivereket is frissítettem (Audio_Realtek_ALC272_v6.0.1.5904_Win7x86x64, Intel(R) Chipset 9.2.0.1025). A jelenség abban fokozódik hogy amennyiben csak az egyik ram modul van a gépben, bármelyik, újra van hang!
    Kérnék ötleteket hogy mi okozhatja a problémát!
    A segítséget és fáradozást előre köszönöm!
  • grebber
    De az hol látom? Mert a weboldalon ahonnan leszedte semi info nincs ezekről.
    Nálam 64 bites Win 7-en megy rendesen!
  • bardocz
    Smartview hozza létre. C:\Program Files (x86)\DeviceVM\SmartView\plugins\-ból kell törölni a zynga mappát, és elvileg sose jelenik meg újra.
  • Lacee86
    Meg kell nézni támogatja-e az installer, amit leszedtetek az XP-t, 32 vagy 64 bites, ehhez képest haverodnak milyen van stb.
  • Blum
    .NET framework,DirectX,Visual C++ csomagokat felkene rakni. Hatha az segit.
  • grebber
    Haverom kapott egy laptopot. (win xp van rajta)

Szeretné rá felrakni a 888poker programot.Ami ugy müködik,hogy a honlapról leszed egy installert és netről tölteni az adatokat a telepítéshez.
    Kipróbáltam nálam felrakja nincs baja.De neki azt csinálja elindul az intaller és 1 sec múlva az jön be hogy a telepitő hibát észlelt és leállt.

Ezt mi okozhatja? Többszöri újrainditás után is ez a gond. Szinte alig 1-2 napos a rendszer.
  • marsu
    helló
    Azt hogyan tudom megoldani, hogy a böngésző újraindítsa magát 2 óránként, és nyomjon egy oké gombot??
  • ba32107
    Sziasztok. Ma bekapcsoltam a gépemet (Dell Studio 1555), és a boot screen helyett üres képernyő, és 6, periodikusan ismétlődő sípolás fogadott. Némi guglizás után kiderítettem, hogy videókártyaprobléma van (érdekes mondjuk, hogy reggel kikapcsolom, este be, és nem jó), általában alaplapcserét írnak megoldásként.

Garancia már nincs. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek kb mennyibe fog ez nekem fájni (laptopszalon szervízbe tervezem vinni holnap)? 10 ezer körül, vagy nagyságrendekkel több?
  • benőmenő
    Hali, van egy ilyen Trust bluetooth adapterem.
    Namost, bedugtam, feltelepítettem, amit fel kell, újraindul a gép és kiírja, hogy az eszköz használatra kész.
    Ezek után jobb alul a tálcán kéne megjelennie guide szerint egy bluetooth ikonnak, de nincs. Próbáltam program files-ból megnyitni a bluetooth suite-ot, de semmi reakció azon kívül, hogy a feladatkezelő szerint fut.
    Nem tudok csatlakozni se droidos, se a régi bluetooth-os sony telómmal.
    Eredetileg egyébként a motionjoy-hoz kéne, hogy működjön a ps3 kontroller wireless, de az sem ismeri fel, hogy egyáltalán lenne bluetooth eszköz a gépben.
    Ilyenkor mi a jó ég van? Vigyem vissza gariba?
  • LeWyTy
    Bár billem néha elveszti a kontaktot. Lehet az lesz a gond.
  • gergely1991
    Billentyűzetet cseréld ki és nézd meg úgy,ha utána is csinálja akkor vírusgyanús a dolog.
  • LeWyTy
    Az mitől lehet:
    Néha elkezd a windows ding*-elni és qqqqqqqqqqq sorozatokat írni.

Mintha ezt akkor csinálná mikor 0,5-1 perc vagy több idő után megmozdítom az egeret vagy megnyomok egy billentyűt.

BIll: Microsoft Sidewinder
    Egér: Logitec G700

Mi lehet ez HELP mer már megőrülök.

• Rotcsa
    Ebbe a topicba nem tudok üzenetet
  • SzirmosSzisza
    Routeren kéne beállítani, hogy csatlakozzon és akkor nem kell se mobilról, se a többi gépről, hanem maga a router csatlakozik az internetre. (gondolom de időkorlátos meg ilyenek, szóval nem para, ha folyamatosan csatlakozva van)
  • Fehercsoki
    Gyári, driver magától vezérli. Mondjuk Skyrim annyira nem is vga igényes.
  • Saka23
    bocsi,auto connect van,de manuálisra állítva sem lesz jó
  • Saka23
    Nekem ugy van beállítva,hogy én csatlakozok fel magamtól,akkor ez a baj lehet,nem?
    Mert más gépen nincs beírva külön a felhasználónév+jelszó,mint az én gépemen.
  • ntex
    Aha, és ezt milyen hűtővel sikerült elérni?
  • Fehercsoki
    Nekem 50 fok fölé nem megy 4850, Skyrim High + sok mod, mással nem játszok.
  • ntex
    Egy 4850-et elég nehezen fogsz 50 fokon tartani terhelve :) Még a legjobb hűtőkkel sem megy nagyon 65 alá játék közben. Nekem FSP 400W-os tápon van egy ASUS EAH4850, alapon 48-50 fokos, terhelve 70 körüli, gyári Glaciator hűtővel. Sajnos a 4850-esek amellett hogy sokat fogyasztanak eléggé melegszenek is.
  • SzirmosSzisza
    Routeren be van állítva, hogy csatlakozzon az internetre ?
  • Saka23
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni wifi router ügyben.
    SMC wifi routerem van, sikerül a csatlakozás,de egy sárga felkiáltó jel van az internetnél így nem is tudok internetezni,de a csatlakozás sikerül,ez mitől lehet ?
    Telefonról sem enged fel.
  • Maximus4
    Ezen a hűtőn már gyárilag volt paszta.nem kellett rákenni és le is ment a hőfok alapon 10 fokkal.
  • Blum
    Az se kizart,hogy a szervizben elcsesztek valamit. Szedd le a hutot,pasztazd ujra es rakd vissza. Lehet,hogy tul sok vagy epp tul keves paszta kerult a GPU-ra.
  • Maximus4
    Ilyen.4850-es kártyám van.De mondom,a tápcsere előtt semmi ilyen gondom nem volt vele.Nagyon a tápra gyanakszom,hogy nem túl nyerő ez a márka.Persze ha lenne másik amivel le tudnám tesztelni,akkor nem lenne gond.
  • Blum
    Milyen huto kerult a VGA-ra?
  • Maximus4
    A helyzet az,hogy mivel ez két ünnep között volt,csak egy ilyen tápot tudtak adni,más nem volt raktáron.Így is zárás után lettek kész,a gép meg kellett:) Ilyen házam van,el vagyok látva ventikkel.
  • Blum
    Chieftecet eleg nagy hiba volt LC Powerre cserelni,foleg ha a Chieftec hibatlan volt. Konnyeden elofordulhat,hogy a tap miatt melegszik. Lehet,hogy ingadozik a feszultseg es a kis tulfesz.-ek bizony okozhatnak ilyet. Bar ez eleg ritka eset.

Milyen hazba van beepitve a konfig es milyen ventik vannak benne? Jo lenne tudni a ventik elhelyezeset illetve hogy merre fujnak.
  • Maximus4
    Kapott a kártyám egy új hűtőt.Everest szerint alapon 10 fokkal hűvösebb lett,de játék közben a helyzet változatlan.Viszont a jó öreg chieftec tápom helyett kaptam egy lc power-t.Utána olvasgattam és sok jót nem találtam róla :(
    A kérdésem csak annyi lenne,hogy melegethet-e a videokártya a táp miatt,mivel van egy közvetlen kábel a kettő között?
  • Maximus4
    Tuti,hogy nem,mert mielőtt szétszedtem volna,akkor is így melegedett,ráadásul megnéztem a pasztát is:)
    Soha nem húztam a kártyát.
  • Fehercsoki
    Nem húztad a VGA-t mostanában?
  • Fehercsoki
    Nem lehet hogy véletlen hőszigetelő pasztát nyomtál oda?
  • Maximus4
    Igen,és nyomtam alá egy kis pasztát is.
  • Fehercsoki
    Szét is szedted a vga-t? Azaz a hűtőt leszedted róla teljesen?
  • Maximus4
    Megnéztem a gépbe is,pörög rendesen.Mindegy,azért köszi a segítséget!
  • Fehercsoki
    Nem úgy értem, hanem hogy mondjuk a venti szétégett és nem TUD forogni, vagy annyira poros hogy nem tud forogni. Nekem már volt ilyen=/ Nézd meg szerintem jobban a VGA-t, hátha valamit nem vettél észre rajta, sajnos mást nem tudok mondani, mert szinte biztos, hogy hardverhiba.(esetleg vírus is lehet, de arra nagyon nagyon kicsi az esély, egy ismerősömnek volt olyan amelyik a CPU-t pörgette 100%on)
  • Maximus4
    Nem tudom,hogy a ventinek mennyin kellene forognia,most 37%-on megy.