64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • mflex #18109
    Sziasztok! az lenne a kérdésem ,hogy a delux mg 426-ban, hogyan lehet kicserélni itt elöl a két vílágító ledet? [IMG][/IMG] Én nem mertem szétszedni..

Előre is köszi.
  • M@TriX
    erre hűteni? ezzel sztem semmi gond nincs...
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nvidia Geforce FX5200 128mb 64bit-es vidkarim van, és a bios-om márkája Amibios. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol kell bekapcsolni a FASTWRITE-ot, mert a bios-ban nem találtam.

Üdv:
    DJviolin
  • schrank
    + vegyen most a teszkóba egy 22cm-es asztali hyundai ventit 2000-ért ami az én nem csekély problémámra is megoldást nyújtott #18045
  • vki
    Ezt én is alkalmaztam nemrég. Az eredemény: +5 fok. Szal maradt a gépház oldala. Így most a kellemes kis szobában 21 fokon rohangál.
  • Bandi 18
    Alkalmazd a nyári átalakítást szedd le a gépház oldalát...
  • Me0w
    Mondjuk hutes kerdese a dolog :) A procim terheles nelkul huvosben 40 fok koruli, igy melegben meg 46 :(
  • Zséé
    sorry :)
  • M@TriX
    jaj de szeretem az ékezetes filenevek használatát :)

de így vakon is mondhatom, hogy ha ilyen melegben nem füstöl el akkor örülhetsz ;)
  • M@TriX
    nem dinamikusnak formáztad véletlenül? (vagy szándékosan ;))
  • Zséé
    Szevasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ebben a melegben ezek a hőmérséklet adatok mennyire gázosak egy 1000-es AMD Duron-nál?
  • CSOCSO
    bazz barmit cisnalok nem latja az sp2 xp-m az sp1 alatt megformazott sata vincsimet:(( latja de 0 byteosnak. a bios latja 300 asnak... kulso sata csatival (usb-n meg mukodik..
    tegyuk hozza hogy a kurva xp azt mondja hogy nincs usb2 a gepemen.. holott engedelyezve van a biosban szal?
  • Barney Tech
    Radeon.Amugy tök jó a logod.
  • francois
    Hello,
    melyiket vegyem meg szerintetek?

GeForce 7600GS
    v.
    Asus Radeon X1600PRO
  • colos01
    CSDak megoldódott valahogy az új 9.0-ás opera viszi :D
  • colos01
    igazából nézegetem itt a vezérlőpultot meg ilyeneket és nemlelek sehol semmit a routerrőt, pedig megy faszán, semmi ami alatt a beállításait látnám
  • vki
    Már majdnem. Csak az external drive része egy normális USB aljzat.
  • NeoMaN
    Hát így újraolvasva amit leírtál, te egy USB elosztót keresel. Sztem ilyen kábel nincs.
    USB HUB van.
  • bigapó
    mondjuk a lényeg az, hogy valszeg lehet külön is kapni:)) a boltban kéne megkérdezni, mert ott lehet, hogy van kitéve is.
  • NeoMaN
  • NeoMaN
    sztem USB elosztóról beszél....

Annak a neve pediglen HUB.
    :)
  • bigapó
    az az amiről én beszéltem...szerintem.

tehát még keresgélj a helyes kép után, mert ahogy Jakuza rávilágított, ez még mindig kevés:)
  • [Jakuza]
    Hat ezzel megint nem mondtal semmit.
    Mi van helyette ?
    Apa, vagy anya ?
  • vki
    Szal találtam valamit:

Ilyen, csak a fekete vége helyett 1 USB aljzat van.
  • bigapó
    az egyszerűbb lesz:) meg akkor már meglesz a neve is valszeg és akkor már megtudod az árát is.
  • vki
    Nekem nem olyan kábel kell, mint ami a nyomtatóhoz is van.

Ha tudok, keresek róla egy képet.
  • bigapó
    jól értem, hogy egy USB-s eszközt akarsz összekötni a géppel. a kábel egyik vége USB 2.0-ás (ez megy a gépbe), a másik pedig szintén az, de ennek négyzetes kialakítása van, a két felső sarka pedig le van törve (ez megy az eszközbe). Ilyet lehet kapni bármelyik szakboltban, 5-600 pénz az ára (olcsóbb helyeken).
  • vki
    Nem. Ezt a fajta "kábelt" (ugyanis 10cm körül van) USB-s vinyó mellékeleteként láttam, és azért volt rajta 2 dugó, mert azon vett fel plus áramot. Nekem ez igazán egy 3m-es hosszabítóhoz kellene, mert simán nem látja az XP.
  • Inquisitor
    "Nemtom, hogy mi annak a kábelfélének a neve, amin 2 usb dugó, és a másik végén 1 USB aljzat van. Ha lehet ilyet külön kapni, akkor hol? Előre is köszi"
    Nem fordítva? Mert akkor veszel egy USB hátlapot (persze nem mindegy, hogy USB1.1 vagy 2.0 kell e!), és azon a két csatison 1, a négy csatison két darab ilyen kábel van. (1000-1500 között árulják bőrvastagságtól függően)
    Gondolom házhoz kéne kivezetésnek?
  • NeoMaN
    :)))))))))
  • Metwork
    jó megyünk sokan
  • schrank
    van egy közhiedelem a pénteki emberekről
  • steweee
    megtaláltam, köszi.

egyébiránt az tudja vki hogy mi az a

seta image_cacheMegs, és mekkora értéket érdemes neki adni ?

doom3.cfg és az alapértékem 20
  • péntek józsef
    http://www.cjb.hu/forum/forum.php?username=xAdams
  • péntek józsef
    Fórumom gyetek ide is regisztráljatok és írjatok!!!!
  • steweee
    ahh köszi, free trial nincs belőle?
  • NeoMaN
    tessék
  • steweee
    nagy problémám lenne.véletlenül felülírtam egy .txt fájt egy azonos nevűvel. vissza lehetne kapni az eredetit vhogy? de az is lehet hogy véletlenül letöröltem, de a lomtárat ürítettem. kérdés ua. meg lehet még vhogy menteni? a gép nem volt még kikapcsolva közben
  • vki
    Csá!

Nemtom, hogy mi annak a kábelfélének a neve, amin 2 usb dugó, és a másik végén 1 USB aljzat van. Ha lehet ilyet külön kapni, akkor hol? Előre is köszi
  • Barney Tech
    Hát neked nagy a gondod sztem nemkem is csinált ilyet hogy a winyok nem akartsam beindulni aztán bakrágattam és végül elindult.