64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18149 Késsel nyúlj alá és finoman szedd fel a matricát.
20x csináltam már ilyet szerencsétlen haveroknál... -
#18148 Hm. Inkább nem nyitom fel a gépházat. Le van ragaszva a garanciás cetlivel.
Nem ajánlott leszedni. Inkább visszaviszem. Talán. -
zero_cool51 #18147 nekem egy pár érdekes kérdésem lenne.
1. hány volttal műxik egy Molex csatis rendszerventillátor?
2. hány voltot ad az USB port?
3. hogy lehet egy usb kábelre rákötni egy ilyen rendszerventit? Mit kell forrasztani, és hova, hogy működjön minden rendben?
-
#18146 Szia!
Sajna azt kell, hogy mondjam, hogy az Audigy is egy vakítás, én egy fillért sem adnék éte. Ettől függetlenül 90%, hogy driver gondod van. Ne a lemezen kapott drivert használd, hanem tölts le egy frisset a www.creative.com -ról, hátha segít.
Új DirectX és minden windows frissítés sem árthat.
Ha ezek sem segítenek, akkor összeakad valamivel (hálókártya, vga, egyéb pci-os eszköz). Esetleg tedd át a legalsó pci slotba.
-
DJviolin #18145 Köszi. -
kacsakiraly #18144 a mult heten leptem meg magamat egy creative audigy 2 zs platinum hangkartyaval miben sajna nem leltem tul hosszu idejig oromom...
par nappal ezelott hatalmas reccseno hang megfagy a gep se kep se hang.
aztan leellenoriztem minden kihuz - bedug kicsavar visszacsavar de egy par ora mulva ismet elojott a problema. akkor mergemben egy formatalas ujra instal es hidegzuhanykent ert ma mikor megint ugyanaz.
nagyon szepen kerem a forumozo szakikat, hogy segitsenek egy zoldfulo de a szamitastechnikat igencsak kedvelo huszoneves mar majdnem nonek mert egy vagyont koltottem erre a kartyara es nem engedhetem meg magamnak, hogy szervizbe vigyem a gepet...
angliaban dolgozok es elek es itt kb annyit kellene fizetnem azert, hogy ranezzen valaki mint amennyibe a kartya kerult...
koszonettel:Kollar Katalin -
#18143 Igen, mert 85-nél levágja az alaplap. Ez a szerencséd. :) -
#18142 Ok. Kössz! :) -
dara #18141 Az Everest legfeljebb a ventilátor fordulatszámát nem érzékeli.
Nézd meg, hogy forog-e a venti, a borda rendesen fel van-e rakva, van-e alatta paszta. És szellőzik-e egyáltalán rendesen a ház.
Ha leragasztott gép, akkor azonnal vidd vissza, ez garanciális probléma, egyértelműen nincs rendben valami proci hűtése körül! Ezek irreálisan magas hőmérsékletek, normálisan még egy 130nm-es A64 sem megy 55°C felé ilyen időben sem. -
#18140 Inkább írjátok le privbe ha meghéthetlek titeket. Nem akarom, hogy szénnéégjen az alaplap. :) -
#18139 Ez igaz.
-
#18138 Tegyél fel egy újabbat - 84.56 WHQL, az automatikusan eltávolítja a régit (egy restart kiséretében). -
#18137 win reinstall:) -
dara #18136 Inkább ne kapcsold be, többnyire csak instabilitást okoz, teljesítménynövekedést gyakorlatilag soha. -
DJviolin #18135 Nem érted. Fennt van 84.21-es nvidia forceware driver, és én ráböktem a törlésére a programok telepítése és törlése fülnél. Onnan a menüből szépen el is távolította, de máshonnan nem.
Tehát felteszem újra a kérdést. Hogyan lehetne véglegesen eltávolítani a drivert? -
#18134 Jah és kb. fél óra után a Heroes5-el leáll a gép! -
#18133 Áhhh, ez baszottsok, már a 60 is sok idleben.
Szedd le a ház oldalát, és valami sűrítettlevegővel fújd ki rendesen, ha más nincs akkor porszívóval, de nagyon óvatossan! -
#18132 Most pl.: 79fok -
#18131 Nincs fent driver! -
#18130 Heheh, valószinűleg valami nagyon régi drivered van fent, vagy egyátalán nincs fent semmilyen, csak a winfos sajátja...
Goto www.nvidia.com -
#18129 Még új a gép. -
DJviolin #18128 Más kérdés:
Ha a programok telepítése és törlésénél nem jelenik meg az nvidia driver, akkor hogyan távolítsam el? -
#18127 Az nem volt kizaro tenyezo. :P -
#18126 Nem tom. Az Everestem Home Edition 2005-ös. Lehet, hogy azzal van a baj? -
#18125 Ez nem lehet, már rég leégett volna...
Sztem nagyongyorsan takarítsd ki a CPU ventit! -
#18124 csak az pcie nem?
:C -
#18123 Hello!
Szerintetek ha egy Amd Athlon 3200+ proci 2001mhz-n pörög akkor az, hogy lehet hogy 86fok ha jáccok, ha nem jáccok 75-80 körül van? A hűtőt az Everest nem érzékeli a procin. -
#18122 Pedig lehet meghajolhatsz elotte.
Multkor X600ast arultak 6K-ert.
Majd masikat 9ert. -
#18121 Ha nem találod a BIOS-ban, akkor valószinűleg egy olcsó kis alaplapod van, aminél nem lehet váloztatni ezt a beállítást...
-
#18120 Eladod a Gef3-at 4-ért, és máris van 11-ed. :)
-
#18119 Ez tény! -
#18118 Na pont ez nem ér semmit, mert megszűnik a huzat... -
#18117 nagyon szépen köszönöm -
#18116 úgy nézem a Zalman passzív bordája jó rá, de gondolom más gyártoknak is van hasnló cuccuk
a Zalman 6-7k körül van
-
#18115 hehe kösz a tippet :P...mondjuk ha nekem 7-ből veszel kártyát ami elfogadható teljesítményt nyújt akkor meghajlok előtted :D -
DJviolin #18114 A #18107-esre senki sem tud segíteni? :(( -
#18113 Vegyel uj kartyat :) Amibol a hutest megvenned kijon barmi ujabb. -
#18112 Most nekem kellene egy kis help...Inno3D Gef 3 Ti200-ra milyen hűtőt ajánlatok? mert a gyári az lejött+akad -
Zséé #18111 akkor ok :) -
Zséé #18110 sose volt rajta