64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
dara #18189 A64-ekre ez a legkevésbé sem jellemző. -
#18188 Hi!
A köbetkező lenne a problémám:
Ma amikor egy játékhoz próbáltam kitömöríteni a fájlokat a gép újraindult és bedöglött a vinyó. Már próbáltam másik gépen is nézni, le futtatam a chkdsk-t de semmi állandóan azt írja, hogy olvashatatlan szektor. Ezután próbálkoztam a dos al mert eddig még a windows telepítés sem tudta leformázni a vinyót de a dos al sikerült. Ezután már a windows is le tudta formázni. De nem ez a baj. Hanem az, hogy amikor elkezdem telepíteni a windows t akkor a cd végigfut leformázza felmásolja a fájlokat és ezután a telepítés megkezdése előtt rögtön megfagy. Próbáltam már másik vinyóval is hiába. Nem lehet, hogy ez egy BIOS vírus? Ha valaki tudja a válasz vagy tud segíteni az kérem írjonb! Nagyon fontos lenne!
A válaszokat előre is köszönöm!
Bye! -
#18187 Oké,kössz:)
Még egy dolog,hogy egy cellában hogyan lehet pl egy sort kihagyni,mert több dolgot is akarok írni,mert úgy aakrom,h írok vmit,aztán egy üres sor,megint írok,üres sor,stb...
Alt+Enter nem jó,mert átugrik másik cellába? vki? -
#18186 Innen melyiket?
-
Zealot #18185 Ha nem felel meg így, akkor nézz szét a www.honositomuhely.hu -n. -
Zealot #18184 Ezt excelben is meg lehet oldani. Kattintasz az adott cellán a jobb gombbal és van egy olyasmi menüpont, hogy kommentár hozzáadása (vagy vmi hasonló - nem magyar officeom van). És oda beírod a szöveget. És ezt a cella jobbfelső sarkában jelzi egy kis piros háromszöggel. Ráviszed a kurozrt és mutatja a kommentárt. -
#18183 vannak ilyen célra katalogizáló progik
keresgélj:) -
Zealot #18182 Helló!
Tudna valaki segíteni, hogy hogy lehet az ASUS notebookokon átállítani a videokártya memóriáját az alap 16 MB-ról többre? Próbáltam én már BIOS-ban, windows-ban az intel grafika beállításánál de nem találtam. Amúgy egy ASUS A3H notebookról van szó. -
#18181 Hellosztok.
Valaki pls segítsen!
Én a filmeimről akarok egy listát csinálni,és ilyenre tudna valaki egy jó prgramot mnodani?
Mert én elkezdtem excelben,de pl akarok olyat is,hogy Info,és akkor itt le lenne írva miről szól a xy film,stílusa,stb... De ilyet az excelben nem nagyon lehet,mert én úgy gondotlam,hogy pl ráhúzom az egerek a info szövegben,és egy ilyen buborék ablakban megjelnne a filmről az információk,stb!
Tudna vki ebben segíteni? -
#18180 Ontrack Easy Recovery -
#18179 Meg lehet még menteni mert ezen volt kb 5000családi fotonk.és kb 2000 zeném.
-
#18178 hóhó elveszett minenem az egyik meghajtorol vissza lehet még csinálni?
lejebb láttam hogy valkinek volt ilyen baja de már nem találtam nagyon sürgős. -
#18177 Ja. Jól bírta még a 80fokot is nem egyszer. -
#18176 Meg az is,amire raesett a hutoborda :D -
#18175 Miert egne szet? Amig a hutoborda fentvan,nemlehet baja.Ha az leesik,akkor elfustol azonnal... -
#18174 De legalabb megtapasztaltad, hogy az az allitas miszerint, ha nem megy a venti az AMD procin szenne eg, egy remhir. -
#18173 Hello!
Ok. Visszavittem. Csak a venti vezetéke volt kiesve. Ennyi. Szerencsére nem
lett nagyobb baj belőle. Kössz mindent!
-
dara #18172 A gyári cooler egyáltalán nem rossz, sőt!
Vidd vissza a gépet, ahol vetted, mert valamit nagyon elbasztak összeszereléskor. -
#18171 OK!! Kössz! -
#18170 Bazmeg te ész azt kapcsold ki gyorsan mert bármikor megfinghat.Szaldj el a bolta egy ventiéert vagy a bordárol vedd le a ventit és cseréld ki. -
#18169 Hát sajna nem. Be van kapcsolva a gép. Mégse forog. Nem tom mi lehet vele.
Amd Athlon3200+ proci pedig. Amd ventivel(szerintem ez a baj). -
izb #18168 nem forog?
te a gép be van kapcsolva?
milyen konfig ez? -
#18167 OK. De sajna a prociventi se forog. Nincs valami progi amivel a gép felnyitása nélkül lehetne bekapcsolni. Vagy legalábis próbálkozni vele. -
izb #18166 everestet használj.
lehet hogy újjabb hőérzékelő van az alapodban,és az aida már nem ismeri fel normálisan. -
#18165 Aida osszekevert valamit nalad... -
#18164 11 fokos nem lehet... -
#18163 Hello!
Itt valami nagyon nagy gond van: az Aida32 szerint a CPU:11fokos
az Alaplap:50fok
Nem baj ez? -
#18162 Tökmindegy milyen számokat írsz be, az a lényeg, hogy elfogadja. Helyi IP-t adsz egy olyan hardware-nek, amit soha nem használsz hellyi hálóra. (mivel a netre csatlakozol vele). -
#18161 pontosan, én is így csináltam de ha nem tudod mit írj be, csak írd be a cmd-be, hogy ipconfig és azokat az értékeket írd be a TCP/IP-hez.
nekem bevállt. jah és nekem is betárcsázós van, de vannak olyan softik (sajna nem otthon vagyok) amik autómatán csatlakoznak a netre mikor belépsz a winbe.
nekem így van és 5-10 mp alatt max már van is net. úgy hogy nem kell csinálnom semmit. -
#18160 én speciel nagyot szívtam, mert az XP autómatikusan annak szereti formázni, biztos van előnye, de én csak hátrányát láttam, olyan is volt, hogy egy reset után csak 3MB/secel lehett másolni a winyóról, meg volt, hogy nem látta azt a partíciót.
szóval én speciel lemásoltam mindent (nem volt könnyű, azt használtam háttértáramnak), leformáztam sima NTFS-re és azóta semmi gondom ;) -
#18159 Hálókártyának (amelyikbe a net jön), adj meg kézzel IP címet a helyi hálózati tuladonságaihoz... -
#18158 Egy perc igazán nem a világ. -
mezeimodell #18157 NO nekem lenne egy kérdésem. (Mivel ezért külön topikot nem indíthatok, mert bántanak a "Moderátorok"
Anyám, és mások gépén is azt vettem észre, miután betölt a windózer ekszpí professönál, azonnal enged csatlakozni a netre, ha rányomok a parancsikon T-online gombra. (Nekem tárcsázós ADSL-em van, nem állandó.)
De érdekes módon az én gépemen vagy 2-3 percet várnom kell, míg megengedi. Addig sok program is fagyogat, nehezen indul el. Ezen a gépen kb 4 XP rendszerem volt, van, mindegyiken ez a "probléma".
Normális ez? Csakmert nekem minden perc számít, és net nélkül nem sokra megyek, hacsak nem magammal játszadozni akarok a gép ellen, vagy weblapot szerkeszteni. -
#18156 lehet hogy dinamikusnak formaztam.. nemtom.. miert mi a kulonbseg ha igen es nem es mit kene tennem vagy miert nem latja a gep ha dinamikusnak formaztam?? -
#18155 Végy egy AT-s tápot és menjen arról (kapcsoló is legyen rajta..vagy át kell kicsit alkítani:) ) -
dara #18154 3. Rákötheted, de a legtöbb PC-s 12V-os ventilátor nem indul el 4V alatt. -
#18153 még mindíg jobb a félgyorsítás mint a néma csend :) -
#18152 Hát igen, de az egy pofon a szarnak. Minek a "HW-s hanggyorsító", ha le kell szabályozni?
:) -
#18151 esetleg még a hardveres gyorsítást is lejjebb veheted -
#18150 1. 12V
2. 3V
3. nemtom és sztem marhaság
Persze lehet hogy tévedek valamiben. Már nem vagyok szomjas.