64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18229 keress rá a kérdéses filekre és töröld őket a fenébe...
-
#18228 Láttok ebben furcsa bejegyzéseket?
Néha feldob a norton egy ablakot, hogy ez vagy az ki akar menni a netre. pl. win4e.tmp, win100tmp.exe
Ebből gondolom, hogy valami még maradt fent
Spybot, Adaware, Norton lefutott találtak is ezt azt :)
Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 18:18:04, on 2006.06.25.
Platform: Windows XP Szervizcsomag 1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
C:\Program Files\Norton Internet Security\NISUM.EXE
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\DU Meter\DUMeter.exe
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE
C:\Program Files\ASUS\Probe\AsusProb.exe
C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe
C:\Program Files\Norton Internet Security\ccPxySvc.exe
C:\WINDOWS\system32\crypserv.exe
C:\WINDOWS\System32\GEARSec.exe
C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton Ghost\Agent\PQV2iSvc.exe
C:\PROGRA~1\NORTON~2\NORTON~1\NPROTECT.EXE
C:\PROGRA~1\NORTON~2\NORTON~1\SPEEDD~1\NOPDB.EXE
C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\Consumer\CounterSpy.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\Consumer\sunThreatEngine.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\Consumer\SunProtectionServer.exe
C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\Consumer\SunServer.exe
C:\Program Files\TC PowerPack\totalcmd.exe
C:\Temp\HijackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = prosearching.com
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.startlap.com/
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchURL = prosearching.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = prosearching.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = about:blank
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = prosearching.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchURL = prosearching.com
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = about:blank
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = about:blank
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = prosearching.com
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page_bak = prosearching.com
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = prosearching.com
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page_bak = prosearching.com
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyServer = 127.0.0.1:81
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = local
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: IeCatch2 Class - {A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B} - C:\PROGRA~1\FlashGet\jccatch.dll
O2 - BHO: NAV Helper - {BDF3E430-B101-42AD-A544-FADC6B084872} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O3 - Toolbar: FlashGet Bar - {E0E899AB-F487-11D5-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\fgiebar.dll
O3 - Toolbar: &Rádió - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: Norton AntiVirus - {42CDD1BF-3FFB-4238-8AD1-7859DF00B1D6} - C:\Program Files\Norton AntiVirus\NavShExt.dll
O4 - HKLM\..\Run: [PinnacleDriverCheck] C:\WINDOWS\System32\PSDrvCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [EPSON Stylus Photo R300 Series] C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_S10IC2.EXE /P30 "EPSON Stylus Photo R300 Series" /O6 "USB001" /M "Stylus Photo R300"
O4 - HKLM\..\Run: [DU Meter] C:\Program Files\DU Meter\DUMeter.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [Jet Detection] "C:\Program Files\Creative\SBLive\PROGRAM\ADGJDet.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\System32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\ISUSPM.exe" -startup
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKLM\..\Run: [WINDVDPatch] CTHELPER.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [ASUS Probe] C:\Program Files\ASUS\Probe\AsusProb.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ICQ Lite] "C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe" -minimize
O4 - HKLM\..\Run: [ccRegVfy] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccRegVfy.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SSC_UserPrompt] C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\UsrPrmpt.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SunServer] C:\Program Files\Sunbelt Software\CounterSpy\Consumer\sunserver.exe
O4 - HKCU\..\RunOnce: [ICQ Lite] C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe -trayboot
O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe
O4 - Startup: Registration-InstantCopy.lnk = C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\InstantCDDVD\Pixie\RegTool.exe
O8 - Extra context menu item: E&xportálás Microsoft Excel formátumba - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Letöltés a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_link.htm
O8 - Extra context menu item: MINDEN letöltése a FlashGet-tel - C:\Program Files\FlashGet\jc_all.htm
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\npjpi150_04.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\npjpi150_04.dll
O9 - Extra button: ArchiCrypt Stealth - {5A62567B-9F3A-468A-8200-E7D33EA8845B} - C:\Program Files\ArchiCrypt Stealth 4\ACStealth4.exe (file missing)
O9 - Extra button: Kutatás - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: ICQ Lite - {B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9} - C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe
O9 - Extra button: FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: &FlashGet - {D6E814A0-E0C5-11d4-8D29-0050BA6940E3} - C:\PROGRA~1\FlashGet\flashget.exe
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1127077347093
O20 - Winlogon Notify: winjyp32 - C:\WINDOWS\SYSTEM32\winjyp32.dll
O20 - Winlogon Notify: WRNotifier - WRLogonNTF.dll (file missing)
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe
O23 - Service: BlueSoleil Hid Service - Unknown owner - C:\Program Files\IVT Corporation\BlueSoleil\BTNtService.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe
O23 - Service: Symantec Password Validation (ccPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccPwdSvc.exe
O23 - Service: Symantec Proxy Service (ccPxySvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Internet Security\ccPxySvc.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe
O23 - Service: Crypkey License - Kenonic Controls Ltd. - C:\WINDOWS\SYSTEM32\crypserv.exe
O23 - Service: GEARSecurity - GEAR Software - C:\WINDOWS\System32\GEARSec.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\1050\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE
O23 - Service: Norton AntiVirus Auto Protect Service (navapsvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton AntiVirus\navapsvc.exe
O23 - Service: Norton Internet Security Accounts Manager (NISUM) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton Internet Security\NISUM.EXE
O23 - Service: Norton Ghost - Symantec Corporation - C:\Program Files\Norton SystemWorks\Norton Ghost\Agent\PQV2iSvc.exe
O23 - Service: Norton Unerase Protection (NProtectService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\NORTON~2\NORTON~1\NPROTECT.EXE
O23 - Service: ScriptBlocking Service (SBService) - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\SCRIPT~1\SBServ.exe
O23 - Service: Symantec Network Drivers Service (SNDSrvc) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe
O23 - Service: Speed Disk service - Symantec Corporation - C:\PROGRA~1\NORTON~2\NORTON~1\SPEEDD~1\NOPDB.EXE
O23 - Service: Symantec Core LC - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe
O23 - Service: SymWMI Service (SymWSC) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\Security Center\SymWSC.exe
-
#18227 Biztos jo az a kabel ?
-
#18226 Egy hete sincs, hogy énis hálózettal szenvedtem. Ugyanezek a tünetek, csakhogy nálam a kábel szar volt. Ahogy kicseréltem a két hálókatin kigyulladtak a ledek. Nálad égnek? Ha nem, akkor szvsz mége jó az a kábel. Hálózati varázsló izé lefut mindkét gépen? -
sniper86 #18225 Üdv! Remélem tud valaki segíteni. Két gépet próbáltunk hálóba kötni, de sehogy sem mükszik! A kábel biztos jó, a hálókártyák rendesen telepítve, mindkettőn SP2 de a tűzfal kikapcsolva. A hálózat elvileg létrejön, a gépek viszont nem kommunikálnak. Próbáltunk manuálisan IP-t megadni, hálózat beállítás varázsló meg az összes marhaság de semmi. Valami ötlet? Kösz előre is! -
balcsi70 #18224 Az eszközkezelöben hol tudom megnézni hogy az iro-m PIO-vagy DMA-ban van? Már elfelejtettem hogy az eszközkezelön belül hova kell tovább lépni! -
#18223 A problémám a következő.
A Winbond Hardware Doktor szerint a +3,3V helyett per pill 3,18 V van.
A dolog úgy zajlik, hogy pl 2 hete szétkaptam az egész gépet, hogy portalanítsam, így a kábeleket is megmozgattam értelemszerüen, majd összerakva ment rendesen a +3,3. Aztán telik az idő, és szépen lecsökken. De mindig ezt csinálja, ha szétszedem, akkor jó egy darabig, majd csökken.
Ezért gondolom én, hogy valami érintkezési hiba lehet, bár ez is necces, mert valami vagy érintkezik, vagy nem.
Ha meg a táp miatt van, az semlehet egyszer jó, aztán meg nem, majd megint jó ha szétszedem, megmozgatol a vezetékeket. Nem?
Hova megy ez a +3,3V? Miért felelős? Melyik vezeték lehet az a sok közül, hogy megtudnám nézni? -
#18222 Már megvan tárgytalan! -
#18221 Azt holtudom beállítani hogy gép bekapcsolás után lefusson a scandisc?? -
#18220 Túlmelegszik a CPU és a vinyó is...
ennyi -
#18219 gondolkoztam éjjel lehet még optikai meghajto vagy memoria hiba -
#18218 6600-nál rosszabb a 6200.
Ha 128 bites a 6200 akkor viszont talán jobb választás mint a 9600pro. -
Pill #18217 Köszi! -
#18216 bocs, nem 9200, hanem 6200.
-
#18215 Úgy értettem 6600-hoz képes a 9600 és 9200.
-
#18214 A számozásnak semmi köze a teljesítményhez...
:)))
Ilyen alapon az ATI 9800 szarrá verné az egész Geforce 6-7 famíliát. :PPP -
#18213 Komoly? Igaz csak ATI-ban vok egy kicsit jártasabb és nem gondoltam volna, hogy 6200 alacsonynak hangzik az jobb mint 9600 ATI-ban. Minden esetre érdekes. -
#18212 Most írtam, hogy a 128 bites 6200 sztem jobb.
-
#18211 De igazam van hogy 9600 az adú? Inkább azt? Kicsit többet szánok rá, de...
-
#18210 Ha tutira 128 BITES a 6200 akkor sztem az a jobb! -
#18209 Tudom hogy 9600 az adú, de a többiek közt van olyan amelyik tud nyújtani ehhez hasonló teljesítményt?
-
#18208 HELP!! Gecube 9600pro 256Mb-s videokártya illetve Nvidia6200 128Mb-s ATI9200 128Mb-s között melyiket válasszam
-
kacsakiraly #18207 Hi Greenpeace!!!
A minap segitettel nekem egy problemamban! A Crative Audigyvel voltak(vannak) gondjaim. Emlitettem, hogy lefagy a gepem azt kovetoen, hogy egy iszonyatos visito idegtepo folyamatos hangot kezd el okadni... :-(
javasoltad az uj drivert (tul vagyok rajta) atneztem, hogy nincs-e osszeakadva vmivel (nincs) kapott egy uj directx-et es felraktam egy service packot is..., aztan tegnap mergemben ujraraktam az oprendeszert...
De sajnos nem oldodott meg a problemam: lefagy, ujraindul magatol es egyeb erdekessegek....
A hutesem eleg komoly (dual) nincs felhuzva semmim minden alapon megy...
Ha esetle lenne valami jo otleted az nagyon megkoszonom!
udv, szep napot! -
#18206 UTP kábel minden boltban kapható szvsz.... -
#18205 hali. nem tud valaki a bluefish és az aquán kivul olyan boltot, ahol lehet venni 10/100as LAN kábelt? mert most egyiknél sincs
elöre is thx -
freeeedy #18204 "Pill"
A Nokia 7110-es 900/1800mhz mükszik ugyhogy elvileg jonak kell lennie...... -
#18203 Még valami ötlet?
Előre is köszönöm! -
#18202 Tényleg jó,csak a másik Alt-ra reagál :)
Még annyi,hogy beírom a szöveget,és ha nyomok pár alt+entert,akkor feldob mindig egy ilyen hülye szövegmező félét,és emiatt kicsit szar szerkeszteni a szöveget.... ezt valahogy nem lehet kivenni?
Vagy valaki nem tud ajánlani egy jó kis programot,amivel gorsan lehetne egy listát csinálni?
Pls help :( -
#18201 Sajna az a helyzet hogy annak a BIOS-ban kell lennie...nem tartom valószínűnek hogy windows alól be lehet állítani, sőt szerintem kizárt! Shared Video memory opciót keress! De akár az is lehet hogy van saját memóriája a videokártyának! -
#18200 a Nokia oldalán biztos le van írva mit bír a telefon -
#18199 legfelső -
Zealot #18198 #18182 vki? -
Zealot #18197 Nekem megy ALT+ENTERREL. Ráadásul mind a 2-vel. Mennie kell! -
#18196 EXCEL-hez értők!!
Egy cellában hogyan lehet pl egy sort kihagyni,mert több dolgot is akarok írni,mert úgy aakrom,h írok vmit,aztán egy üres sor,megint írok,üres sor,stb...
Alt+Enter nem jó,mert átugrik másik cellába? vki? -
#18195 Ha voltal olyan okos, hogy tapkabel lehuzasa nelkul elemet basztattal... -
petike14 #18194 Szevasztok most eljutottam oda hogy a gépem fejlesztés elé kerüljön. 145ezer FT-om van a fejlesztésre. Teljes mértékben játékra szeretném használni. alaplap+cpu+vga+táp-ra gondoltam de csak ezekre HANGSÚLYOZOM CSAK ALAPLAP+CPU+VGA+TÁP, más nem kell ( még memória sem ) Légyszives privibe írjatok. Előre is köszönöm
HA VKI ÉRT A GÉPFEJLESZTÉSHET AZ LÉGYSZIVES VEGYEN FEL MSNRE: [email protected] -
Pill #18193 Sziasztok!
Van egy Nokia 7110-es kártyafüggetlen mobiltelefono és azt szeretném kideríteni hogy ezt tudnám-e használni a nyaralásunk során Amerikában egy ottani SIM kártyával.
Tudom hogy ott más frekvencián sugároznak, asszem 1800MHZ, de nem tudom kideríteni hogy a teló tudja-e. Nagyon megköszönném segítségeteket. -
#18192 Hi!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Még nem próbáltam ki mert most mást próbálok de mindjárt megcsinálom.
Az az érdekes, hogy amikor telepítené a windowst egyszerűen megfagy.
De ez miért van?
Előre is köszönöm!
Bye! -
#18191 Ne vedd ki az elemet inkább mert akkor leéghet én megjártam a tápommal!!
Inkább azt probáld ki hogy a reset gombot nyomod vagy 20másodpercig ,és akkor resetálja magát nekem bevált. -
#18190 én még nem találkoztam bios virussal de probáljuk meg hátha amit irok megoldja a gondodat
elöször is reseteld a biost "kiveszed az alaplap elemét" aztán menj be a biosba és kapcsold be a virus védelmet talán az alaplapba beégetet virus figyelö kiszurja ha az, ha nem válik be akkor vid az egész gépet a szervizbe