64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18349 "Be kellett kapcsolnom a sATA Raid chipet hogy lássa"
Letiltod a sata vezérlőt és csodálkozol, hogy nem látja a satás vinyót? Lol... -
#18348 VALAKI???:S -
Dexantreal #18347 tudom,teljesen nem ide illő téma, de mégis..számítógép, szal miértne?
szal az a gondom,hogy régen bármit megtudtam nézni a google video-n,de most ha rákeresek egy Michael Jordan videóra, akkor behozza ugyanúgy a találatokat és én kiválaszthatom. meg is teszem, de aztán kiírja, hogy "Kész, de az oldal hibás" és nem tölti be a videót. Miért? Van valami ötlet, megoldás rá? -
dara #18346 Egyébként meg jelentős teljesítménycsökkenést okoz ha nem használod. Döntsd el melyik fontosabb. Vagy vegyél UPS-t. -
#18345 Vinyónál az írási gyorsítótárazás be van pipálva nekem.
Van értelme? Mert azt írja, hogy áramszünet esetén sérülést okozhat. -
Vakeraka #18344 Hát szerintetek lenne valaki aki segítene ilyenben? -
#18343 Intel vagy AMD? -
#18342 -
Vakeraka #18341 Valaki nem tud áfát leírni nekem? om ogy hüly kérdés de nagyon kéne
Athlon 3700+ proci 39900Ft
HIS X1800GTO IceQ3 Turbo 56199Ft
ASUS A8N-SLI 23153Ft
Arctic-Cooling Freezer 64 PRO 4916Ft
Ez így 124168Ft
Nagyon megköszöném ha valaki vissza tudná igényelni az áfát
áfa nélkül 103474Ft lenne ennyim van is kb
Előre is köszi -
#18340 Hi
Szeretnék venni 50000FT-ért egy alaplapot és procit.
A videókártya AGP-s Gf6600gt.
Kérek mindenkit hogy aki tud az segítsen abban hogy mt válasszak!
-
#18339 a memória gyorsabb. DDR3-as memó figyel benne. a másikban "csak" 1-es. -
#18338 Hogy gyorsabb? GPU mag gyorsasága?
-
neo1914 #18337 a gt 3* gyorsabb hiába 128ramos -
#18336 Ja és mi a különbség GT és anélkül?
-
#18335 THX!!
-
#18334 Ujonan 20k korul van, szoval hasznaltan max 15k. -
#18333 Vezérlőpult-felhasználói fiókok-harmadik választás(vmit megváltoztatni féleség)-és ott be lehet pipálni.
Bocs mert fejből nem megy.
-
#18332 HELLP!!!Mennyit ér AGP-s 128MB 6600 non GT használtan??? Köszi a tanácsot.
-
#18331 Hát de komolyan félelmetes, hogy megveszek egy kártyát 40 000-ért, direkt nem NO name-t és tessék! Lehet, hogy egy olcsó noname-el jobban jártam volna?! Most reggel megint szívtam vele vagy 10 percet, mire helyrejött! Mérgembe ki is kaptam a gépet a helyéről, szétszedtem, kártyát újra ki-be tettem aztán nagy nehezen be tudtam lépni XP-be! :) -
#18330 Egy program a telepítése közben kérte hogy tegyen fel a MS.Net 1.1-et feltettem és azóta bejön a bejelenkezés ablak windows indulásnál kikapcsolásnál pedig igy jön be:
Kérdésem hogy lehet visszaállítani azt a 3 gombos kikapcsolás ablakot, és hogy tüntethetem el a bejelentkezés ablakot? -
#18329 Ja hozzáfűzés: Ha esetleg az indító floppyt integrálnám bele a telepítőbe akkor az nem lenne megoldás? -
#18328 Üdv all! A gondom a következő: Vásároltam egy 200gigás Samsung sATA vinyót. Szépen előzetesen nLiteal csináltam windowst,amelybe beleintegráltam a sATA drivert, hogy ne kelljen floppyval szenvednem. Ok minden fel is ismerte a winyót, fel is másolta a fileokat. Restart, belövöm BIOS-ban a Bootot,erre nem látja a winchestert! Be kellett kapcsolnom a sATA Raid chipet hogy lássa, persze ekkor nem bootolt rendesen a windows, Raid chippel reinstall, most megy! Nem tud valaki valami okosat mondani, hogy kiiktathassam a Raidet? -
dara #18327 Először is sok lesz az Athlon XP-nek a 3GHz. :) Gondolom 3000+ lenne valójában.
Nézd meg az alkatrészeket, lehet csak túlmelegszik valami. Esetleg rakd újra a chipset drivert is, a lehető legfrissebbet. VGA-hoz pedig azt a drivert, ami a telepítő CD-jén van. -
#18326 próbálj meg feltenni régebbi drivert..mondjuk amit adtak hozzá gyárilag -
dara #18325 Ez szinte biztosan GPU vagy VRAM hiba. Gariztasd.
Az, hogy az XP töltésekor kezdi a VRAM hibát valószínűsíti (akkor, abban a felbontás-színmélység párosításban kezdi el azt a memóriaterületet használni a GPU). -
#18324 És milyen kellene?? -
#18323 Ez sztem tutira hardveres hiba.
Ki kellene próbálni másik gépben is a VGA-t, aztán elvinni garanciát érvényesíteni... -
#18322 Sziasztok!!
Kérlek segítsetek nekem...
Megvettem 1,5 hete az új videókártyámat; MSI NX 6600GT kártyámat! Betettem, minden jónak tűnt! Majd egyik napról a másikra, ilyet kezdett el csinálni a gépem; KLIKK
Ez nem az én gépem, de az enyém is kb ezt csinálja. Szóval hogy a kép így szétesik, becsíkozódik, stb... De ezt már akkor elkezdi csinálni, amikor a Windows XP betöltődik. Majd kikapcsolom, újraindítom, elvagyok egy jó darabig a géppel, utána meg minden OKs, míg ki nem kapcsolom a gépemet. Van amikor csinálja, van amikor nem?! Megőrülök, de komolyan! :D Tudna valaki segíteni, vagy vmi topic-ot, honlapot küldeni, ahol erről a problémáról van szó?! Köszi a segítséget! A kártya nincsen felhúzva, semmit se csináltam vele, a legújabb NVidia driver van felrakva! -
izb #18321 videó karcsi lesz a bűnös. -
#18320 Helló!
Ilyen gépem van.
Alaplap: Asus A7V880
Proci: AMD Athlon ™ 3.0 Ghz
Memória:2x kingstrom kvr 400x64C3A/256
Videokártya: Nvidia Geforce FX 5600/ 128mb
Winchester: maxtor 120Ghz
Dvd író: Nec DVD-RW 2500A
A problémám, az hogy bármilyen játékot indítok el, nem működik semmi.
Legújabb drivert már feltettem a videokártyához, de így sem működik.
Nem ír ki semmit, elindítja a játékot, és teljesen szétesik a kép, vagy teljesen sötét marad.
Segítsetek légyszi!!!! -
#18319 LOL
ez jó ötlet
átneveztem én is:)
L: LG író
N: NEC író
V: virtuális drive -
#18318 igeeeen, megoldottam, a másik padom régi drivere kavart be, na akkor most már tudok DMC-zni ^^ -
#18317 hátha valakinek van ötlete, bár nem hétköznapi a dolog szerintem...
szóval van egy SpeedLink (First Strike) padom. egy az egyben ugyanolyan, mint a Playstation padok. már régebben is előfordult, most megint, hogy úgy érzékeli a gép, mintha be lenne ragadva a jobb analóg kar, pedig nincs. drivert újrainstalláltam (a legújabbat természetesen), nézegettem a lehetséges beállítások között, de semmit nem tudok tenni.
bármi ötlet (kivéve hogy vegyek másikat)?
-
dara #18316 Előfordul az ilyesmi, méghozzá elég sok lappal (főleg a legjobban húzhatóakkal, mint Abit, DFI, de Gigabyte, MSI és Asus esetén is hallottam ilyesmiről). Nem hinném, hogy nagyon foglalkozni kellene vele. Ha korrekt a bolt, akkor esetleg megpróbálhatjátok kicseréltetni. -
Mersh #18315 ok, köszi! -
Inquisitor #18314 Miért lenne gáz? Ha ilyenkor 3-ból 2-szer fel se állna és/vagy szétfagyogatna, akkor lenne gáz. Ha jól működik, akkor nem baj. -
Inquisitor #18313 Lehet "csak" a fogalalt rosz, de lehet chipset hiba is, vagy mondjuk sérült valahol egy átkötés/forrasztás a kettő között. -
HG #18312 Sziasztok! Találkozott már ilyennel valaki? A munkatársam fél éve gar -os szervizbe hordja a gépét, most elhozta, hogy nézzem meg. A következőt találtam:
4 db. memóriahely van a gépben. Ha a két db. Kingstone 512Mb/400Mhz -s modult az 1-2 -be rakom, hibázik a memória (MEMTEST- 5. (Block move) tesztben). Ha 3.-4.- be rakom, hibátlan. Azóta így megy a gép, stabilnak tűnik. De mivel garos az alaplap, javaslom neki, ennek tudatában vigye vissza a gépet, cseréltesse ki az alaplapot. Azért a véleményetek érdekelne. Lehet rossz az 1. -2. Dimm vezérlő? Ezek szerint lehet. Köszi! -
Mersh #18311 Szerintetek nem gáz ha folyton suspend to RAM -ban állítom le a gépet?
2 hónapja nem volt rendesen kikapcsolva -
HG #18310 Milyen az Infra port? USB -s? A drivert a hozzá adott CD- ről telepítetted, vagy a Windows ismerte fel ? A Vezérlőpult/rendszer/Hardware/eszközkezelő -ben megjelenik? Sárga vagy piros X van?