64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Narancs
    Pont fordítva szvsz. Azért csal adót a magyar, azért a kisvállakozások 80%-a offshore cég, mert itt tartunk, hogy másképp nem lehet megélni. Ha nem lenne rá szükség, sokkal kevesebben csalnának. Ha az igazán nagy csalókat kivégezné (nem szó szerint persze) az állam, hatalmas pénzekhez jutna, nem szarna be a gazdaság sem és a kisebb csalók is felhagynának a csalással. De amíg az államot az ország legnagyobb csalói irányítják, ez sohasem fog bekövetkezni. 1990-ben egy néhány fős társaság egy kicsiny irodában úgy döntött, nem vonja felelősségre az előző rendszert kiszolgálókat. Innen indult a megállíthatatlan lavina, de ebbe inkább ne menjünk bele, nagyon off...
  • ollie
    "Jóember"

LoL, ezért tartunk itt, mert mindeki csal, lop és hazudik. A jogosulatlan áfavisszaigénylés szerinted micsoda, ha nem lopás?
  • Davidus
    másik karival megy viszont másik gépben nem tudom kipróbálni:)
  • Narancs
    Mésik karival is ki kéne próbálni a gépet, illetve a karit másik gépben.
  • Davidus
    külsőre semmi baja
  • dara
    Szagold meg a kártyát, lehet megfőtt.
  • Davidus
    Na van egy "kis" gondom:P Túlmelegedett a videokártya és lelőtte magát a gép.
    Azóta nem reagál a gép a bekapcsolásra. Viszont ha kiveszem a videokártyát akkor elindul csak ugye így nem látok semmit.
  • Narancs
    Ha a biosban letiltod a sata vezérlőt, amit magad is leírtál, akkor ne csodálkozz, ha nem látod a sata vinyód. Ha ezt nehezedre esik felfogni, hozzunk egy egyszerű hasonlatot: ha kiveszed a gépből a hangkártyát, nem lesz hang. Értem?
  • MiloShee
    Egyébként a gond az volt a gond, hogy alaplapom nem natív sATA vezérlővel rendelkezik, és így inkorrektül beleintegrált driverrel nem működik rendesen...és itt meg rögtön le vagyok lámázva...kegyetlen komolyan...
  • Vakeraka
    Valami jóember. Amúgy meg a remény hal meg utoljára.
  • Narancs
    Miért adna valaki ajándékba neked 25-30K-t?
    Ezt kurvára nem értem miért hiszed...augusztusra meg simán összeomlik a gazdaság, mehetünk fosztogatni, ingyér lesz
  • Vakeraka
    Akkor majd augusztusban. Reménykedek hogy sikerülvalakit szereznem aki leírja az áfát
  • ollie
    Most egy darabig minden HW ára megy felfelé, szóval nem várnék túl sokat a helyedben. Rohamosan romlik a Ft.
  • Narancs
    Ja, énse tőlük szoktam venni, hanem használtan. Úgy a legolcsóbb, de a rizikó is nagyobb.
  • Vakeraka
    Mondjuk ahogy nézegettem a listájukba az árakat nem olyan olcsók:(
  • Vakeraka
    Akkor lehet hogy még olcsóbban kijövök. Mondjuk ha várok augusztus elejéig és a bazárosoknál veszem?
  • hunbasser
    router problémám van,és szeretném,ha tudna vki segíteni.szóval az lenne a probléma,h tegnap azt vettem észre,h a bitcomet szedte lefelé nekem a cuccot stabilan,ha nem is sokkal,de 20-al(aki torrentezik,az tudja,h a letöltés a seederek számától függ)szóval jött le a cucc 18-20-al,gondoltam,felnézek sg-re.ie-t benyomom:hely keresése.hát mondom faxa,nincs net.de akkor h tölt??? gondoltam az ie xaraxik megint.mozillát benyomom.semmi.
    átmegyek a másik géphez,ott szintén semmi.nézem az ipconfgi parancsot,a belső ip ott van,csak az átjárónál nincs ott semmi.ugye az a router,nekem vmi oknál fogva 192.168.1.3 a router,én nem 1,mint másnál,de tökmind1,mert ígyis működött mindig,az a lényeg,h beírtam ezt az ip címet a böngészőbe,hátha vmi port elállítódott.erre be sem hozza a router admin oldalát.cask lesek.
    a letöltés megy,de nincs is átjáró,meg semmi,viszont neten sem tudok böngészni.
    most perpillanat úgy írok,h kiiktattam a routert és most csak simán közvetlenül kapcsolódok a nethez.mi lehet a probléma?
    egy trendnet tw100-s4w1ca broadband routerem van,de úgy érzem,h orvosolható a probléma.
  • Vakeraka
    Köszike
  • Narancs
    A nagy bazárosoknál van.
    Gianni
    Deicide
    SCHenker

Ők szinte mindent tudnak hozni, zsír újan garival. De PH-n rengeteg cuccot árulnak, ha darabonkánt összeszeded az alkatrészeket még olcsóbban megvagy.
  • Vakeraka
    Hát lehet hogy lenne meg kell próbálni:) Amúgy meg ha visszakapja akkor az nem kölcsönzés az biztos nála van
  • Vakeraka
    És garancia van?
  • VKiller
    Hi

Szeretnék venni 50000FT-ért egy alaplapot és procit.
    A videókártya AGP-s Gf6600gt.

Kérek mindenkit hogy aki tud az segítsen abban hogy mt válasszak!
    Jelnleg Intel Cerka van (ratyi) ,de AMD-ben gondolkodom, bár nem tudom hogy Intel P4 vagy AMD Athlon 64
  • Narancs

Szted így tök ismeretlenül valaki elmegy veled, megveszi a nevére, "kölcsönöz" neked 25K-t évvégéig?
    Vegyél PH-n cuccokat, ott alapból nem kapsz számlát és nincs rajta áfa.
  • Vakeraka
    Még mindíg fennáll a kérdés amit a #18341 üzenetben tettem fel.
    Nagyon kérem aki tudna segíteni írjon
    [email protected]
  • grebber
    Ez megvan de ott lószar sincs 1 dolgot ha kikpipálok elvileg akkor kérné a bejelentkezést de nincs kipipálva :(
  • NeoMaN
    megez
  • NeoMaN
    Tedd külön IDE kábelre a CD/DVD meghajtót és a vinyót. Ha csak 1 eszköz van, akkor tárgytalan a hozzászólásom.
    :P
  • Lolita
    hogy milyen gép..huuh....cpu:amd athlon xp 1800Mhz ; alaplap: asrock k7vt4a Pro; memo 256mb; bios: ami(02/17/05); vidikártya: Radeon 9200 series(128 mb); winyo:samsung sp0411n még vm szükséges? köszi
  • Lolita
    volt it egy haverom...és csinált testeket..memoriát is...és nem talált semmit...hibakod?egyte leirtam,márha ezaz...:win32k.sys Adress BF8BE733 base at BF800000,Datestamp 43446a55 illetve másik ami kodos: stop: 0x00000019 (0x00000020,0x81FB00,0X81BCFB10,0X0A020001) remélem benne van amire gondoltatok.
  • ollie
    Vezérlőpult/Felhasználói Fiókok/A felhasználók bejelentkezésének módjának megváltoztatása (vagy hasonló szöveg, mert angol windowsom van).
  • grebber
    Aztmár letöröltem de ez a két gond amit irtam továbbra is fenáll hogy más a menü meg bejön az a fos ablak :(
  • MiloShee
    Én nemes egyszerűséggel le szoktam törölni a .Net fiókját! Nem tudom baj e de nincsen idegesítő ablak stb...:)
  • grebber
    #18330 valaki help mert ez igy okádék!!!!
  • MiloShee
    Asszem talán nem voltam világos...Maga a sATA vezérlő az ment az elejétől fogva (Neem vagyok láma azért ennyire!), felismerte az installer, fel is ment rá a windows de utána már nem bootolt róla! A RAID(!!!És itt ezen van a hangsúly) chipet be kellett kapcsolnom és így látja most csak!
  • Dexantreal
    valaki enyémre egy ötletet?...
  • Met
    na meg, hogy milyen gép
  • izb
    megy egy hiba kód sem ártana.......
  • Zetorg
    memtest legyen az első
  • Lolita
    helloka!!!!tudnátok segiteni? gépem napi 10x is leáll kék halálllal...és ezeket a fileokat irja ki néha:win32k.sys, comuda.sys, ati2dvag.dll volt már vidikari cserélve..alaplap is relativ uj...1 éves...megjegyzem akkor kezdödtek bajok mikor uj lett a gépben majd minden. Ötlet mit lehetne tenni?ujratelepités már volt párszor...
  • Zetorg
    van értelme, oda kesseli a vinyó a cuccot, amikor dolgozol.
    sérülés meg azért lehet, mert a kess memóriában lévő cuccok elvesznek és nem írja vissza a vinyóra.