64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18469 Valakinek van ötlete a következőkkel kapcsolatban?
Van egy Maxtor vinyóm, ami szerintem anyaghibás, vagy valami, mert nem vagyok egy erőszakos állat, de már a megvétel napján a beszerelésnél letört az egyik táptüske a négy közül, de ettől még megy hibátlanul. Most meg szereltem volna vissza, erre nem érzékeli a gép, próbáltam vagy 20x, áttettem másig gépbe, semmi.
Ekkor látom, hogy az ata kábel csatlakozási helyén, ahol az a rengeteg tüske van az egyik be van nyomódva, kb 1,5 mm lóg csak ki.
Na ezt mivek húzzam ki? Nem férek hozzá semmivel.
Csipesszel is próbáltam, de azzal meg nem tudok akkora erőt kifejteni, hogy megmoccanjon.
-
#18468 Nem, az en x800-asom igy a nyari melegben 55-60 fokos jatek kozben. -
#18467 az nem gáz hogy a videókártya 50fokon fut játék után? -
#18466 ezt hogy lehet beállítani mert anno találtam valami ilyesmi opciót valahol, de már nem tudom hogy hol! -
#18465 ez könnyen meglehet mert amiket hazsnéálok ide kábel azok már 4évesek! :)) nagyon köszi! -
#18464 Nekem akkor doblat kekhalalt a windows esznelkul mikor szar volt az idekabelem (gyari), valoszinu eltort benne gyartsanal par vezetek, de az elegge hamar felismerheto volt, mert masolasnal hamar elojott... -
#18463 Sajnos sok sok minden lehet. Lehet alaplaphiba,memóriahiba,stb...Esetleg még annyi, hogy a táp márkásabb darab? Meg kellene nézni mit ír ki a kékhalál ablakában (pl.: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA) vagy ilyesmi.De persze előtte állítsd be hogy ne induljon újra súlyos rendszerhiba esetén! Jó vadászatot ;) -
#18462 csáó! Vettünk egy új gépet és valami tuti nem jó...
a gép:
Intel P4 3.0 GHz (s775) 2MB cache
Gigabyte GA-8N-SLI alaplap
Dual Chanel 1GB DDR2 667MHz RAM
ASUS 6600GT 256MB DDR3 PCI-e
IDE csatis DVD író + 2 db IDE-s merevlemez (40+80GB)
400W-os táp
olvasgattam az SG-n és láttam hogy akinek szintén ilyen Nforce4 chipset-es alapja van annak volt kékhalál mikor felrakta az alaplaphoz mellékelt CD-ről az IDE Driver-t azt letöröltem... nem szűnt meg a kékhalálozgatás ezért arra tippeltem hogy bentmaradt valami a registryben stb, mivel hogy nem vesztek semmit mert még nem volt szinte semmi a gépen újra raktam a windows-t! Most nincs semmi gond, csak játszok és egyzser csak fogja magát és lefagy... az a hibajelentés küldése üzenet jön, hogy hibát észlelt ezért leáll
játék független mert pl a Quake 4, CRC, CoD2, Microsoft Flight Sim 2004 is ezt csinálja... felraktam a Zone Alarm tűzfalat mert azt is olvastam itt hogy lehet hogy attól csinálja a kékhalálokat addig nem raktam fel és a net is kivolt húzva! szóval ma felraktam és csinálta a kékhalált, jó gyors uninst most windows tűzfal + AVG Free + Spybot ezek vannak... meg a 84.21-es Forceware, de fagynak a játékok! mi lehet a gond? -
#18461 De még Abit honlapján is a rendes nforce pakk van csak fennt :S Szedtem le külön nVidia oldaláról is, de az is elég sovány. Csak a gyári, csak azt szereti -
#18460 De ez file egyben.
Csak UDF-ként írható. -
#18459 Csakis kikapcsolt állapotban szabad összedugni.
Van áthúzás, nem 1 VGA-t láttam már elégni ez miatt (egyik a sajátom volt :P ). -
dara #18458 Létezik. Az egyik az ollie által említett átkapcsoló, a másik pedig a több bemenettel rendelkező monitor (bár ezekre nem jellemző, hogy kettőnél több bemenetük lenne). -
#18457 Erről én még nem hallottam. -
#18456 Létezik, lehet olyan szerkezetet venni, amivebe több gépet csatlakoztathatsz, aztán kapcsolgathatod, hogy melyiket szeretnéd látni a rákötött monitoron. De nemtom mi a neve. -
#18455 Merhogy ahhoz nem nforce kell. Tedd fell a legújabb nforce-ot, és külön a hangkari drivert (még ha integrált is, külön drivere van). -
#18454 Hy all! Olyan kérdésem lenne hogy a SoundStormos alaplapi hangkártyámhoz szerintetek érdemes a legújabb nForce driver-t használni? Csak mert ha azt rakom fel nem igazán látja hogy SoundStorm lenne, ha pedig a gyárit rakom fel akkor még az eszközkezelőben is szépen megjelenik hogy "...Dolby Digital..." meg ilyenek! -
Mardon #18453 "dehát kinek melyik a fontosabb" nemtom azért sztem ha mindekettőből azonos kategóriát hasonlítunk össze, Tv azért egy picit értékesebb. -
Mardon #18452 Létezik olyan megoldás hogy egy monitorra két gép van csatlakoztatva, és mondjuk egy kapcsolóval vagy vmivel váltani a kettő között? -
DJviolin #18451 :DDDDDDDDDDDD
Itt olvastam.
Idézem:
"Mikor nekem tönkrement a tv kimenet a 9600pro kártyámon, a szervizes felvilágosított, hogy mivel drága a "kiégés" elleni védelem, így a legtöbb videokártyában nincs ilyen. Ezért célszerű (és mellesleg -idézem- "így szabályos") először a számítógépet bekapcsolni, aztán a TV-t. Kikapcsolásnál a sorrend fordított, először a TV, aztán a gép. Persze így a TV is "veszélyeztetett", dehát kinek melyik a fontosabb." -
#18450 Nem értem, miért égne le? Vagy te gyújtózsinórral akarod összekötni a kettőt? -
DJviolin #18449 Egyébként ha összekötöm a tv-t, és a számgépet, akkor mennyire van benne a pakliban a kiégés. Tehát van rá 1% esély, hogy leégessem a tv-t? -
DJviolin #18448 Köszi.
Annyit kiszűrtem belőle, hogy ha be van kapcsolva a buffer, az jó! :D -
dara #18447 2GB-nál nagyobb file-t csak UDF-ben tudsz kiírni. -
#18446 Beállításoknál probáltam mindent de semmi :( -
dara #18445 Itt olvasgass. -
dara #18444 És ugyan az a Nero verzió is? Mert lehet amit korábban használtál az egyszerűen kérdés nélkül átállította a lemezformátumot UDF-re. -
DJviolin #18443 Csak pár egyszerű kérdés:
1. Mi az a Stencil Buffer?
2. Wertical Buffer?
3. Environment Mapping?
4. Terrain Mesh fadeout?
5. Vertical Sync?
Úgy hiszem nem én vagyok az egyetlen, hogy nap mint nap találkozik valamilyen játékban ezekkel, vagy ezekhez hasonló fogalmakkal, és halvány lila gőze sincs, hogy mit jelent. Ezt a ködöt szeretném, ha tisztázná valaki (persze lámázás nélkül). -
#18442 Irtam már 4,xGB-os isot is adatként semmi gond nem volt vele mondom! -
Inquisitor #18441 És az is 2GB volt? Elvileg tényleg csak UDF formátumban tud kiírni ekkora fájlt, de akkor kevesebb fér a lemezekre. -
#18440 Nekem is volt ilyen ha nagy image-t akartam kiírni, de asszem csak valami okra kellett rámenyjek és ment tovább. -
#18439 Imaget akarom egy az egybe adatként kiirni eddig igy csináltam csomoszor és semmi gond nem volt ezért nemértem miért ugatja le a nero :( -
Inquisitor #18438 Az Image fájlt akarod a lemezre írni, akkor nem csoda. Nem az image tartalmát akartad eredetileg kiírni? -
#18437 At mitől lehet hogy akarok kiirni DVD-re image fájlt 3,8GB-osat és azt irja ki a Nero hogy 2 GB-nál nagyobb ezért nemtudja letárolni valami UDF faszságot emleget? -
#18436 a kártyához kapott s-video/RCA átalakító a tv RCA bemenetébe, ha nincs akkor a scart-ba, RCA/scart átalakítóval -
DJviolin #18435 Sziasztok!
Mi annak a kábelnek a neve, amivel a VGA kártyánk TV OUT-ját, és a tévénk bemenetét összelehet kötni, hogy a tv képernyőjét másodlagos kijelzőnek használhassuk. -
#18434 Szvsz nem az AGP miatt lett butítva - de valóban kisebb órajelen megy mint a GT. -
Inquisitor #18433 7600GS-t érdemesebb, mint a 6600GT-t, viszont elvileg még csak PCIE verzió kapható belőle. -
Tiberius B #18432 Ja, asszem butított mert másképp nem fért volna el az AGP-n, ha jól tom. -
Tiberius B #18431 kösz, én is így gondolkodtam (belevéve persze egy alaplapcserét is a procihoz), de haverom azt mondta VGA égetőbb, én erre elkezdtem gondolkodni, de most jó hogy kibillentettél, úgyis a VGA eddig csak egy játéknak gáz, az meg még ősszel is lesz:-)[arról nem is beszélve, hogy szeretem, hogy Ti:-), manapság miért nincs Ti?] -
phredon #18430 Hi!
Mi ez a 7600GS? Névre jól hangzik, csak egy betűben tér el a 7600GT-től:) ez vmi bútitott verzió? Mert olcsóbb mint a 6600Gt.. Melyiket érdemesebb venni?