64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18509 egyes ventik hajlamosak búgni bizonyos fordulaton, lassítsál vagy gyorsítsál rajta
vagy esetleg lazán van a foglalatban -
#18508 Na ha valaki megmondja mi a gond akkor annak azt meghálálom valahogy. Na tehát adott egy arctic cooler 64Pro hűtés kb 1 hetes mikor hazahoztam felnyomtam a procira olyan érdekes búgó hangja volt, mondom mi a fene ez hisz csak 2300-at pörög. Rájöttem ,hogy elé lóg egy tápkábel és ezért van olyan durva hangaj, na mondom jó akkor rendezkedés kábelek elvétele az útból, minden frankó szép halk lett. A mai napon kicsit piszkáltam a gépben helyére visszaraktam, erre megint süvít mint vmi gépágyú speedfan szerint pedig ugyanúgy 2300-at pörög, kábel nincs előtte, akkor mi az anyja baja van, marhára idegesítő ez a hangos hűtés. Na ki mondja meg mi baja lehet? -
#18507 Hello Örm!
Azért csak az egyik winyódat látja a géped mert rossz helyre tetted a jumpert,ezért elszállt a winyód.Annyit kell tenned,hogy amelyiket nem ismeri fel azt leformázod és jó helyre teszed a jumpert (vagy kihúzod)
Nálam is volt már ilyen. -
#18506 ez az alap... :D:D:D -
#18505 Ugyanugy van bekötve az ide kábelekre dvd + a winyó mint előtte. Nem fogom most azért ujra telepíteni a Windowst.Majd megszokom,hogy a rendeszer az "E" meghajtó,a fájlok meg a "C"-n vannak. -
#18504 Igazabol ha kekhalalod van arra nincs ellenszer ;) -
#18503 köszi!
már 2 fajta kékhalálom volt... majd felírogatom az összes nevét! ha majd ide beírom esetleg fogja tuni valaki hogy mi mit jelenthet? -
#18502 Forditva van radugva az ide kabel a keretre. -
#18501 Hello!
A következő lenne a kérdésem. Van a gépemben egy 120-as master és egy slave mobil vinyó. Tegnap vettem egy másikat azt is slavere raktem és beszereltem a gépbe indításkor nem indul a gép. Ha lekapcsolom a mobil racket akkor csak egy vincsit lát az újonnan beszereltet nem. Ez mitől lehet? -
#18500 Kékhalálosnemújraindulós dolog beállítása: windows+pause gomb(rendszertulajdonságok) utána speciális majd lent idítás és helyreállítás beállításai majd itt kell a pipát kivenni az automaikus újraindításból szerintem -
Peti1 #18499 azt nem tudom, hogy be lehet-e állitani, de én kékhalálkor mindig felirom a hiba okát, és miután visszakapcsoltam a gépet, megszüntetem a hibát. -
#18498 Már kérdeztem csak erre nem reagált senki: hogy kell azt beállítani hogy mikor kékhalálvan ne induljon újra hanem maradjon a kékhalál képernyőjén?? -
#18497 Talán mert így vannak az IDE kábelekre kötve. -
#18496 Sziasztok!
Miért van az,hogy most telepítettem újra a Windows XP-t és a 10GB-os "C" meghajtóm "E" lett.A 70GB-os "D" meghajtó pedig lett a "C".
A DVD-RAM lett a "D" meghajtó
Lehet,hogy azért mert nem kötöttem be a Windows install előtt a CD-írót,csak a DVD írót?
(Remélem érthető volt a kérdés)
Chaintech-7NJL4__AMD-2500+Barton__1,5GB-RAM__GeForce6600GT-128MB-AGP__80GB-Seagate-ATA -
Blacika #18495 Hali. Lahet, hogy a kérdésem nem ide illik, de nem tudtam, hogy hova írjam. Most csinálok egy új weboldalt, de nem tudom, hogy hogyan rakjak be híreket, milyen programmal, mert eddig csak olyat találtam, amihez hozzá se tudtam szagolni. Valaki help -
#18494 nahlol, közben rájöttem, elnézést -.- -
#18493 *új -.- -
Helyi lemez és a Régi az egyik vinyó, hol a másik? :|
Egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni, hogy az ój 160 gigás vinyót is lássa.
Nincs ötletetek? -
#18491 Köszi,kipróbáltam (bár talán régebben is volt fennt...) de sajna ezzel sem az igazi...Recseg, nem ismeri fel rendesen, a spektrumelemzők a kezelőfelületen nem térnek vissza alaphelyzetbe! Szóval maradok a gyárinál! Azért kösz! -
Zealot #18490 -
Zealot #18489 Privi -
#18488 De milyen belepesre gondolsz ha nem fajlmegosztasra? -
Zealot #18487 Amúgy egy wifi hálózatról van szó, ahonnan jön a netem, és azt akarom beállítani, hogy csak jelszóval lehessen belépni a számítógépembe. -
Zealot #18486 Az mi? Valami Remote Desktop vagy mi? -
#18485 RDP-re gondolsz? -
Zealot #18484 Sziasztok!
Nem tudna valaki segíteni, hogy XP-ben, hogyan kell beállítani, hogy egy hálózaton belül, melyik számítógépekről lehessen belépni az én számítógépembe és melyikről nem. NEM a megosztott mappára gondolok, hanem az egész számítógépre!
Angol windowsom van!
Sürgős lenne, köszi! -
#18483 NVU -
izb #18482 Intel procihoz az ati és az nvidia gyártja a high chipsetteket.
Nem lehetnek olyan szarok,ha az Intel rájuk bizza ezt a szegmenst. -
#18481 Tudnátok nekem mondani egy olyan programot,amivel a lementett honlapot lehet megnyitni,és szerkeszteni?
Nagyon régen tudtam egyet,de elefelejttem :S
Úgyhogy valaki pls segítsen! -
#18480 ja, ezt nem tudtam -
#18479 A Soundstorm az NVidia (+realtek) hangchipje... -
#18478 Ezért csabad csak intel chipsetes lapot venni intel procihoz. -
#18477 A Soundstorm gyártójától kéne driver, ez se nem az Abit, se nem az nVidia. -
#18476 driver -
#18475 Remelem tenyleg ez volt a hiba... -
#18474 most minden jó! már azóta 13óta! :))
kicseréltem azt az ide-t ami a kétvinyót köti az alaphoz, mert az egy régi kábel volt még az előző gépből! és most jó! (lekopogja) nagyon kösz az ötletet Me0w -
#18473 Ha az orajelgenerator tudja osztani az 533-bol a 400-at a memoriaknak akkor miert ne? -
#18472 Szerintetek az hogy van hogy az én procim 533Mhz es FSB-vel tudja 400on hajtani a mmóriákat dualba???szerintem ilyen nincs is -
#18471 Hát 20 perc újabb szerencsétlenkedés után egy kisollóval oldalról sikerült megfogni és nagy nehezen kihúzni. Szerintem nem tört le, mert stabilnak tűnik, másik gépben működött is. Mindjárt berakom ebbe is. -
#18470 Valami nagyon keskeny es vekony fogoval... de felo, hogy a forrasztasi resznel az a tuske mar eltort igyis, tehat ha ki is huzod, nem biztos hogy megoldja a problemat :(