64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    Alaplap driverét felraktad?
  • Met
    Jó hozzá a SATA is.
    Én Maxtort nem vennék.
    Döntsön a pénztárcád :)
  • gplay
    Csács!

Kellene egy kis help. Újra raktam a rendszert és most nem hajlandó csak PIO-ban használni a dvd írót. Samsung. Nem tom a pontos típust. Mit tok csinálni? Hiába állítom az eszköz kezelőben, hogy ha lehet DMA akkor is PIO.
    PLZ!!
  • Lechner
    Sziasztok!
    Most akarok vinyót venni mert csak egy 20 gb-osom van és nem elég semmire.
    Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a IDE meg a SerialATA között?
    Az alaplapom Asus A7N8X-E Deluxe. Melyik jó hozzá és milyen márkát javasoltok?
    80gb-os kéne.10-15Ft ezer között.
    Köszi előre is.
  • Met
    Nemrégen újra telepítettem a gépet. Felraktam az Asus Probe progit mint szoktam régebben is. De most néha bekapcsoláskor és újraindításkor majdnem mindíg jelez, hogy leállt a procin a venti, (természetesen nem áll). Ez mitől lehet?
    P4P800-E Delux lap
  • ollie
    Valszeg hibás példány, vidd vissza.
  • hen-tes
    Trustot ne vegyél soha. :C
    [ennyit tud hozzáfűzni]
  • dara
    A Motherboard Monitor csak monitoroz, nem tud szabályozni. Legfeljebb ha van hozzá ilyen plug-in.
  • Rookie
    Hello!

Két napja meghalt a kedvenc 7 éves egerem (genius netmouse pro), gondoltam akkor már újjítók vesek egy lézereset és a választásom a Trust Mi-6200 ra esett. Bedugtam minden zsír megy meg jó, másnap elkezdett szivatni hogy egypercet ment egyet nem és tök pontosan még stoppereltem is mostmár aza baj hogynem csak 1 percre áll meg hanem töbre és ezzel arányos a müködési ideje, rákerestem már mindenre de driver nincs hozzá és csak ez az egér műveli ezt, nincs valakinek egy tippe? Előre is köszi!
  • grebber
    Én meg a biosfrissités nem nem.
    Inkább mindig visszállitom a beállitásokat.Nemakarom elkurni a gépem :(
  • Bandi 18
    Ha hiszed ha nem nekem is ez volt a gondom...Kimerült az elem vettem újat majd az is kimerült..Végül rájöttem..Szüntementes tápom van és azt kikapcsoltam akkor akkor a tápom nem szomgáltatta azt a bizonyos készenléti feszt...amióta áram latt hagyom a gépem megszünt a probléma
  • ollie
    próbálkozz bios frissítéssel
  • grebber
    Nekem mondod :(
  • izb
    mi a gond?nekem asus tv capture kártyám van.Ilyen szoftverrel nekem is volt szitum.mi az hogy nem működik?
  • izb
    ez igen érdekes.......
  • grebber
    Hát ha az elemek kéthavonta merülnek akkor lehetséges mostanában kb 2 havonta ezt csinálja.
  • laci92
    HELLÓ kené egy kis segítség.MOST KAPTAM EGY ASUS TV/FM TUNERT kaptam hozzá egy progit az a neve hogy asus video security ÉS NEM TOM HASZNÁLNI VALAKI KÉREM SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• izb
    elem kimerült?
  • grebber
    Az mitől lehet hogy a gépem fogja magát és visszaállitja alapra a BIOS-t?
  • Banyapapa
    nem ugrik be sajn:(
    Amugy a honositomuhelyen hátha van valami amivel le lehet halkitani,pl: alul emlitett motherborad monitor.
  • Shep
    ettől nem lettem sokkal okosabb, vagyis mitől függ, hogy 300on vagy 2500on pörög?
  • biomage
    megelöztél
  • dara
    Pulse Width Modulation - Impulzusszélesség moduláció.
  • Shep
    mi az a pwm?
  • Banyapapa
  • biomage
    upsz kimaradt bekapcsolva érj hozzá
  • biomage
    akkor ovatosan megfogod a ventilátor közepét és megmozgatod de ne nagyon ha elhalkul akkor hozzá ér valahol valamihez
  • Shep
    megnéztem semmi
  • Shep
    hol írja, hogy lejebb lehet venni, meg hogyan?
  • biomage
    szed le a ventilátort és nézd meg alaposan hátha valami hozá ér a lapátokhoz
    ha nem akkor hozáér a széléhez vagy az aljához néha
  • Banyapapa
    ha ez az,pdf szerint ez csendes:o
    De a fordulatszám majdnem megfelel amit mutat,de pdf szerint lejjebb lehet venni.
  • Shep
    asrock dual sata2-nél nem megy a speedfan ez a gond, mindegy azt hiszem belekezdek egy kis szigetelésbe :)
  • Met
    akkor lehet, hogy félremér a speedfan
    Everest is azt mutatja mint a speedfan?
  • Banyapapa
    Nekem is süvitö hangja van a CPU ventinek,de a speedfan frankon lehalkitja 43 foknál kapcsol fel fullra,addig meg 43%on megy a venti. (bár nekem ABIT lap van)
  • Shep
    nem mert a venti sivító hangja hallatszik
  • Met
    Biztos, hogy a venti búg?
    Nem a ventitő rezonál be valami más?
  • Shep
    nincs másik ventillátor, ezért marha érdkes az egész, aki rájön a titokra vendégem egy nem tudom mire.
  • biomage
    nem lehet hogy másik ventilátorhoz ér hozá a vezeték?
  • Met
    Motherboard monitor?
  • Shep
    az sajna nem fog menni, asrcoknál nem lehet semmivel, max ha én szerelek vmi ilyen csodát rá.