64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18549 Alaplap driverét felraktad? -
#18548 Jó hozzá a SATA is.
Én Maxtort nem vennék.
Döntsön a pénztárcád :)
-
gplay #18547 Csács!
Kellene egy kis help. Újra raktam a rendszert és most nem hajlandó csak PIO-ban használni a dvd írót. Samsung. Nem tom a pontos típust. Mit tok csinálni? Hiába állítom az eszköz kezelőben, hogy ha lehet DMA akkor is PIO.
PLZ!! -
Lechner #18546 Sziasztok!
Most akarok vinyót venni mert csak egy 20 gb-osom van és nem elég semmire.
Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a IDE meg a SerialATA között?
Az alaplapom Asus A7N8X-E Deluxe. Melyik jó hozzá és milyen márkát javasoltok?
80gb-os kéne.10-15Ft ezer között.
Köszi előre is. -
#18545 Nemrégen újra telepítettem a gépet. Felraktam az Asus Probe progit mint szoktam régebben is. De most néha bekapcsoláskor és újraindításkor majdnem mindíg jelez, hogy leállt a procin a venti, (természetesen nem áll). Ez mitől lehet?
P4P800-E Delux lap -
#18544 Valszeg hibás példány, vidd vissza. -
#18543 Trustot ne vegyél soha. :C
[ennyit tud hozzáfűzni] -
dara #18542 A Motherboard Monitor csak monitoroz, nem tud szabályozni. Legfeljebb ha van hozzá ilyen plug-in. -
#18541 Hello!
Két napja meghalt a kedvenc 7 éves egerem (genius netmouse pro), gondoltam akkor már újjítók vesek egy lézereset és a választásom a Trust Mi-6200 ra esett. Bedugtam minden zsír megy meg jó, másnap elkezdett szivatni hogy egypercet ment egyet nem és tök pontosan még stoppereltem is mostmár aza baj hogynem csak 1 percre áll meg hanem töbre és ezzel arányos a müködési ideje, rákerestem már mindenre de driver nincs hozzá és csak ez az egér műveli ezt, nincs valakinek egy tippe? Előre is köszi! -
#18540 Én meg a biosfrissités nem nem.
Inkább mindig visszállitom a beállitásokat.Nemakarom elkurni a gépem :( -
#18539 Ha hiszed ha nem nekem is ez volt a gondom...Kimerült az elem vettem újat majd az is kimerült..Végül rájöttem..Szüntementes tápom van és azt kikapcsoltam akkor akkor a tápom nem szomgáltatta azt a bizonyos készenléti feszt...amióta áram latt hagyom a gépem megszünt a probléma -
#18538 próbálkozz bios frissítéssel -
#18537 Nekem mondod :(
-
izb #18536 mi a gond?nekem asus tv capture kártyám van.Ilyen szoftverrel nekem is volt szitum.mi az hogy nem működik? -
izb #18535 ez igen érdekes....... -
#18534 Hát ha az elemek kéthavonta merülnek akkor lehetséges mostanában kb 2 havonta ezt csinálja. -
laci92 #18533 HELLÓ kené egy kis segítség.MOST KAPTAM EGY ASUS TV/FM TUNERT kaptam hozzá egy progit az a neve hogy asus video security ÉS NEM TOM HASZNÁLNI VALAKI KÉREM SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
izb #18532 elem kimerült? -
#18531 Az mitől lehet hogy a gépem fogja magát és visszaállitja alapra a BIOS-t? -
#18530 nem ugrik be sajn:(
Amugy a honositomuhelyen hátha van valami amivel le lehet halkitani,pl: alul emlitett motherborad monitor.
-
#18529 ettől nem lettem sokkal okosabb, vagyis mitől függ, hogy 300on vagy 2500on pörög? -
#18528 megelöztél -
dara #18527 Pulse Width Modulation - Impulzusszélesség moduláció. -
#18526 mi az a pwm? -
#18525 -
#18524 upsz kimaradt bekapcsolva érj hozzá -
#18523 akkor ovatosan megfogod a ventilátor közepét és megmozgatod de ne nagyon ha elhalkul akkor hozzá ér valahol valamihez -
#18522 megnéztem semmi -
#18521 hol írja, hogy lejebb lehet venni, meg hogyan? -
#18520 szed le a ventilátort és nézd meg alaposan hátha valami hozá ér a lapátokhoz
ha nem akkor hozáér a széléhez vagy az aljához néha -
#18519 ha ez az,pdf szerint ez csendes:o
De a fordulatszám majdnem megfelel amit mutat,de pdf szerint lejjebb lehet venni. -
#18518 asrock dual sata2-nél nem megy a speedfan ez a gond, mindegy azt hiszem belekezdek egy kis szigetelésbe :) -
#18517 akkor lehet, hogy félremér a speedfan
Everest is azt mutatja mint a speedfan? -
#18516 Nekem is süvitö hangja van a CPU ventinek,de a speedfan frankon lehalkitja 43 foknál kapcsol fel fullra,addig meg 43%on megy a venti. (bár nekem ABIT lap van) -
#18515 nem mert a venti sivító hangja hallatszik -
#18514 Biztos, hogy a venti búg?
Nem a ventitő rezonál be valami más? -
#18513 nincs másik ventillátor, ezért marha érdkes az egész, aki rájön a titokra vendégem egy nem tudom mire. -
#18512 nem lehet hogy másik ventilátorhoz ér hozá a vezeték? -
#18511 Motherboard monitor? -
#18510 az sajna nem fog menni, asrcoknál nem lehet semmivel, max ha én szerelek vmi ilyen csodát rá.