64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • DJ Bee18
    Sziasztok! Mostanában bekapcsoláskor néha, de már egyre többször ez az üzenet jelenik meg (még a Windows betöltése előtt): ,,Warning, your computer CHIP Fan fail or speed too low". És ilyenkor csak F1-el enged tovább lépni, és azt is írja, hogy ezt a figyelmeztetést a setup-ban ki lehet iktatni. Milyen probléma lehet ez és vajon súlyos-e
  • MiloShee
    Hehh:D Erre mondják azt hogy ezen még a szar is beszarik :D Nos akkor marad a jól bevált Winreinstall sok szerencsét!
  • Dimitri
    Kösz de már ezis megvolt :)
  • MiloShee
    Hopp, egy végső tanács! Próbáld azt meg, hogy az imént említett Spyware és Antivirus programokat csökkentett módban futtatod le, mert ilyenkor rengeteg olyan dolog nem töltődik be, amely normál indításkor igen. Hátt...sok szerencsét!!!
  • Dimitri
    Nem találtam a biosba semmit :/
    Érdekes dolog hogy a Heroes 5-tel meg vagy 4 órát játszottam és semmi baja nem volt, először azt hittem hogy amiatt mert másik vinyón van, átraktam a prey-t is másik vinyóra de ugyan azt csinálja...gondoltam arra is hogy a prey-el van vmi gond de a titan quest is ugyan ezt csinálja :S szal ez is kilőve.
    Tanácstalan vagyok már úgyhogy holnap megpróbálkozok egy windows reinstallal.
  • Dimitri
    Nem volt soha fent everest a gépemen.
    A biosost megnézem majd.
  • dara
    Hülye kérdés: nem fut véletlenül az MBM5 mellett egy régebbi Everest verzió? Mert ez a kombó hasonló jelenségeket produkál. Pl gép kikapcsol, aztán egyből újraindul.
  • Bandi 18
    És nem lehet hogy a biosban van beállítva valami olyasmi hogy ha elér ez bizonyos hőfokot akkor kapcsoljon le vagy induljon újra?
  • Me0w
    Nem tapasztaltam meg olyat, hogy a windows magatol ujraindul ugy, hogy rendesen shutdownol elotte.
  • Dimitri
    Igen erre gondoltam én is de segédprogi csak a MBM 5 van de ha kikapcsolom akkor is azt csinálja, meg abba amúgy is 70 fokra van állítva hogy jelezzen.
    A Winfosba nincs vmi beállítás ami miatt újraindulhat mondjuk túlmelegedés miatt ?
  • Me0w
    Akkor tulmelegszik, es valami segedprogram shutdownolja a gepet.
  • Dimitri
    Ha csak netezek vagy mondjuk megy a bitcomet úgy szinte bármeddig kibírja, tegnap éjszaka be is volt kapcsolva végig mert töltöttem le.
  • Bandi 18
    és próbáltad már csak úgy járatni?
  • Dimitri
    De ha ottlenne a hiba akkor miért csak akkor kapcsol ki ha egy játkot elindítok és játsazok vagy 5-10 percet ?
  • Bandi 18
    Akkor ahogy Milán haverom is mondta...valahol a bekapcs gomb körül keresd a hibát..
  • David8
    Vki tudna segíteni?
    Plextor 712SA DVD íróm a következőt produkálta:
    Reggel még megírtam egy DVD-t gond nélkül, utána a második lemezt már nem írta meg, mert nem ismeri fel a DVD lemezeket. Bármilyen DVD-t rakok be nem ismeri fel.
    CD-t és Audio CD-t felismer.
    Csináltam frameware frissítést az írón de így se megy.
    Mi lehet a gond? Beszart volna??

• Krisy The Real
    hy. Nekem Ati Radeon 9200-es video kartyam van,melyik catalystot,drivert rakjam fel hozzá?
    Mert a hivatalos honlapján azt irja hogy ez a kártya már nem támogatott(a legujabb catalystal).
  • Dimitri
    Felraktam a nodot de nem talált semmit :(
  • Bandi 18
    És az otthoniak közül nem nyúlt valaki a géphez? Használj Nod-ot szerintem az megtalálja a vírusokat vagy nyomj egy panda active scant hogy legalább megtudd mivel állsz szemben
  • Dimitri
    AntiVir Guardot használok már egy ideje és nem volt semmi vírus bajom eddig (ha ez az) csak most egy hétig nem voltam itthon és mire hazaértem elkezdte ezeket a hülyeségeket produkálni...
  • Dimitri
    vmi jó vírusírtót tudtok ajánlani ?
  • Dimitri
    De csak ha egy játékot futtatok akkor csinálja ezt, ha zárlatos lenne akkor randomra csinálná nem ?
    Próbálkoztam már mindennel, kitakarítottam a gépet is de semmi javulás...
  • steweee
    ok, köszi, akkor megnyugodtam
  • Zetorg
    a bloom, a hdr szoftveres megfelelője.
    gondolom azért nem tudod bekapcsolni, mert a kártyád hardveresen tudja a hdr-t és így tök fölösleges.
  • steweee
    geforce 6600 gt-m van. rendszeresen nem tudom bekapcsolni a bloom effectet játékoknál, szürkén halott a mezője és a felirata a controls panelon, pl toca sorozat vagy motogp. milyen effect lenne ez és miért nem tudom bekapcsolni? tudtommal a kártyám minden effectre képes
  • MiloShee
    Bizony, illetve még nézd meg hogy az alaplapon bekötött Power gombnál nem e okozhat valami zárlatot...
  • Bandi 18
    Hát ha kijelentkezik akkor ahogy az előttem szóló úriember is mondta valószínűleg vírus lesz mert ha a táp a ludas akkor egyszerűen kikapcsol semmi kijelentkezés :)
  • Dimitri
    Fogjamagát és kijelentkezik, a tetves codegen tápot már amúgy is le akarom cserélni szal lehet h az lesz a hunyó...
  • MiloShee
    Hali! Saját kezűleg? Azaz kijelentkezik és ilyesmi? Gyanítom nem :D Ha mégis akkor valami kis féreg, vagy egy nagyobb - azaz a Windows. Illetve a bekapcsológomb bekötését érdemes megnézni, mert elvileg ha megnyomod és úgy van beállítva kikapcsolja a gépet. Ha meg csak szépen kikapcsol se szó se beszéd, akkor táp, vagy alaplap lehet...
  • Kövesdi A
    ok-é köszi
  • Dimitri
    Hello!
    Lenne egy problémám miszerint : ha futtatok egy nagyobb, gépet jobban igénybevevő progit (pl játékot: Prey, Ghost Recon: Adwanced Warfight) akkor a gép 1-2 perc után fogja magát és szabályosan leáll, mintha csak saját kezűleg leállítanám.
    Teljesen váratlanul jelentkezett ez a probléma semmi nem volt cserélve a gépbe semmi új driver se volt felrakva.
  • biomage
    nekem is volt pont ez a baj biztos a cmos1 jupmerrét kivetted vagy rosszul van rajta
  • Zetorg
    cseréld ki a gombelemet a lapon.
  • Kövesdi A
    Hi a bios-om áram szünet esetén nem marsdnak meg a beálitásaim (dátum . és a cpu mhz -beálitása meg egy pár aproság ) mi okoza ezt ?

mert elég idegesitő minden áram szünetnél mindig be álitani ezeket ! meg ha pl gépet szerelek akor is várom a válaszokat és elöre köszönöm !
  • Me0w
    Tessek:

Link
  • Bandi 18
    Nem megy el az egyből hanem egy idő után
  • joshua
    Szevasztok. Vki megtudná nekem mondani h a codegen briza 6099 házban mekkora ventik vannak gyárilag. És az oldalában mekkorának van hely? Köszi előre is!
  • Me0w
    Tegyel melle egy homerot es mikor megall nezd meg mennyi :))
  • kulabácsi
    hmm de működött 4 hónapig, sztem minden jó, jah és kivettem kicsit pihentettem, és ma amikor visszaraktam megint normális...nem lehet h túlmelegszik?
  • Me0w
    Szerintem is inkabb a radugott cucc loki el a vegfokot benne.