64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Peti1 #18669 Hi!
Remélem tudtok nekem segíteni. Egy SAMSUNG kis TV-ről kéne kideríteni kép alapján a tipusát, illetve azt is, hogy van-e a holdalán SCART kimenet /az a hosszú amibe tüskék mennek/. Ha valaki ráismer légyszi irja meg, a TV tipusát és ha van ilyenje akkor a kimenetet is nézze már meg hogy van-e rata! SAMSUNG TV KÉP LINK Nagyon köszi!!! :) -
#18668 vagy dobj oda egy passzív hűtést arrafelé az is elég szokott lenni
nekem spec IC7-em van nekem ott zörgött a venti, de egyszerűen csak lekaptam, mert akkora borda van amúgy rajta alapból hogy simán hűti amennyire kell. figyeltem a hőmöt, de ha 1C-al emelkedett akkor oskat mondok ;) -
#18667 megvan kiszúrtam
amikor nem zajos ennyi a fordulatszám:
Lapkakészlet 5273 RPM
amint hallom a zajt egyből lemegy 2000 körülre. És így váltakozik, gondolom akkor tisztítani kell
-
#18666 Tehát a hőmérsékletek
De néha furcsa, nagyon zajos hangot ad ki a gép, mint amikor valamit a ventillátorhoz nyomnak -
#18665 a kattogás sajna a véget jelenti, de amit akarsz másolni és elkezd kattogni azt hagyjad. máshonnan próbálj másolni, hátha. nekem ez már bevállt párszor, sikerült az adatok nagyrészét megmenteni... -
#18664 Szerintem hivjal lassan papot hozza :) -
#18663 nah... easyrecoveryt is megproszaltam ott is ugyanigy mutatta a dolgokat sztan ranyomtma hogy csinaljon vele valamit de ugyanugy el kezdett kattogni......
olyan mint amikor egy kis uveggolyot leejtek a csempere vagy valami. -
nah most mivan... a vincsi 128 GB.. de a rajta levo particio meg 279GB????
ha tovabbmegyek akkor elkezd ugatni 134 GB rol... -
#18661 1) akkor miert latja TOKELETESEN az external cuccossal?
2) egyszer hasznaltam ilyen cuccost akkor is atnevezett mindent filet valami olvashatatlan es felismerhetetlen szovegekre
3) azert kirpobalnam.. van valami otlet hogy melyik a legfaszabb progi?
-
steweee #18660 egy gef 6600 gt-ről beszélünk. na nem mintha nem lenne tőle sokkal jobb kari is, viszont ez elméletileg bármit tud már amit más újabb kártya csak lassabb, és ráadásul a motion blur effect más játékoknál nálam működik, csak a tocában nem -
#18659 ha látja az xp és 0kb-os a partíció, akkor elvileg "csak" a partíció sérült...
próbáld meg valami adatmentő programmal visszaszedni a cuccokat. -
#18658 az elejetol:
tehat volt egy 120 as ST-m Xp sp1 el.... ujraformataltam Sp2 re majd nem latta tobbe a 300 as ST-t.. mindketto Sata!!!
a bios latja a 300ast.. ha elinditom a winfost akkor kiirja a buborek hogy uj HW meg a szamat is kiirja meg minden de azt mondja hogy 0byte es nincs megformazva..
az external cucc meg kattog... de ha a 120 as vincsit rakom bele akkor az mukodik....
a seagate csavo azt mondta hogy az external cuccal van a baj hiszen a gep latja akkor fizikalisan nem sok baja lehet.
az egy dolog hogy a 120 as megy siman.. de a 300 asnak tobb kakao kell.....
szal mindjart megyek veszek egy masik ezternal cuccost utanna meg mentegethetek mindent le mert nincs kedvem szopni meg egyszer.
ha nem mukodik akkor kuldhetem el egy cegnek.
azt mondta a seagates csako hogy 1000 dollar is lehet a koltseg.marmint a data recovery dolog -
#18657 a kattogás rosszat jelent
lehet, hogy csak az usb-s cumó szart be és szagatottan kap áramot a vinyó
vagy lehet, hogy behalt a motor és néha odacsapja a fejet a tányérhoz, ez már nagyon gáz... -
#18656 mivan.. mindenki alszik? -
#18655 bazz egyszeruen nem ertem.
ra van dugva a gepre.
bekapcsolom. hallom az USB hulye hangjat.
kijon a buborek hogy hello st300as vincsi.. majd kattan egy hatalmasat a vincsi es elalszik a led a kulso tarolon.
ha kihuzom az usb-t es ujrainditom kkor is hallatszik hogy elindula vincsi.. a kek led is vilagit de nem kattog.
ahogy radugom a gepre es az usb vel bejelentkezik elkezd kattogni.
de hallatszik semmi mas mikor radugom usb re csak hogy egy par mp muvla elkezd kattogni -
#18654 huhh.. radugtam a gepre.. legalabb fizikalisan latja a bios...
es nem kattog.. ergo lehet hogy az external cuccommal van a baj -
#18653 arra jovok haza hogy az kulso vincsimnek az USB je nincs bedugva.. a tapkabel felig kilog.. visszadugok mindent.. elinditanam de csak kattog.................. nah ilyenkor mivan??? nincs sokminden rajta csak kb 18 eves korom ota amit osszefotoztam magamrol, barataimrol, csaladomrol.. kb 40 giga fenykeprol beszelunk......
mi legyen kuldjem el a seagetnek? hatha tudnak valamit vele kezdeni? a mani nem erdekel... de rajta van nem keves warez film is. -
#18652 gyorsan orvosolni?
Le kell venni a ház oldalát:) -
#18651 Pedig egy új Thermalake van rajta, ezen akadtam ki én is.
-
#18650 Két rövidet, vagy két hosszút? Milyen Bios? Elvileg a BIOS sípolások álmoskönyve szerint ez memóriaparitáshibára utal. -
#18649 Jó lenne tudni hogy most milyen cooler van a procidon! Rengeteg alternatíva van egy S462 hűtésére, nekem egy Gigabyte Neon7 látja el ezt a feladatot nagyon remekül.Egyébként az általad leírt hőmérséklet értékek még a tűréshatáron belül vannak, én 60 fok felett érezném kellemetlenül magam...A házhűtő nem kerül horrorisztikus összegekbe, szerintem nyugodtan szerezz be egyet baja nem lesz semminek tőle ;) Viszont egy mezei 8 centis nem fog drasztikus változást hozni az egyes elemek hőmérsékletében! -
#18648 Help! S462 Sempron 2600+ ketgyeg a gépemben és 52-49 fok körül mozog. Egészséges? Mivel lehetne orvosolni? 8cm-es ventivel a ház hátuljára az segítene? Azért mert így akkor mindent hűtene, vinyó, vidikari. Vagy inkább csak külön hűtőt a procinak? Melyik az ideális megoldás? THX!!
-
#18647 üdv.
nem tudja valaki miért csipok kettőt indításnál a gépem, mikor rendesen vannak csatlakoztatva a szalagkábelek? -
#18646 pedál sincsen rádugva, akkor a gamepad lehet a ludas, neekm is volt ilyen bug, nekem a pedál volt a bűnös, az a lényeg, hogy valamely kontrolleredbe keresd a hibát, de egyszerű, egyenként húzd ki őket és hamar kiderül. -
#18645 ha USB-s akkor esetleg dugjátok át másik slotba
újjabb driver?
passz
nekem akkor csinált ilyet amikor be volt dugva a kormány. GTASA-ban egyfolytában hátrafelé futott a faszi, Driver 3-ban meg balra
kihúztam a kormányt és jó lett -
#18644 nincsen kormány
csak bill egér meg gamepad
mit csináljunk?
felfelé fut a menün a kijelölés mint az állat
-
#18643 Előfordul hogy a játék fejlettebb feature-öket használ az effekt előállításához, ami a te karidban még nincs benne! -
steweee #18642 a toca sorozatban a motion blurt sem lehet nálam bekapcsolni, pedig más játékokban igen. ez ugye a nagysebességnél a textúraelmosás lenne. de vajon miért nem engedi? -
#18641 de az jelent valamit:D:D nincs bekötev -
#18640 van kormány rádugva a pc-re?
húzza ki -
#18639 Hy all!
egy haverom vett egy gamepadot nem túl drágát de ez lényegtelen.
szóval az NHL 2006-ban és az NFSMW-ban így ugrál a menü.(felfelé váltogatja magát igen gyorsan és nem lehet használni.)
mit csináljak vele?
PLEASE HELP!!! -
#18638 az hogy a konnektorból kilóg a ződsárga madzag nem jelent semmit ;) -
#18637 Nem biztos, hogy jol csinaltak meg a foldelest... -
#18636 hát nézd bármikor előfordulhat olyan hogy a föld összeér a fázissal...például a kábelek öregek és ott korrodálódott így összeér máris áram van a földben és olyan mintha nem is lenne földelve...Mondom ha van isemrősöd kérd meg ő kiméri neked multiméterrel de nem kell az hozzá -
#18635 LOL ez nekem kinai fáziscerka hehe.
Tömbházba lakom csak földelt. -
#18634 Szóval akkor ez a gondom nekem is :D:D:D ahhammm nincs földelve a konnektor:D:D Na akkor most már nekem is jóó..Hát kérlek nézd meg hogy földelt-e..fáziscerka elő és hogy ha a földön folyik áram akkor gondok vannak szólj valami havernak aki ért hozzá és megcsinálja pillanatok alatt... -
sokadikgab #18633 Van egy szerverunk Epox 4pca3+ alaplapra epitve. Masfel ev futas utan megadta magat. Vagy 3 kondenzator puposodott fel rajta. Elvittuk kijavittatni, de addig is kellenenek rola az adatok. Az adatok RAID-ben a rajta levo HighPoint HPT-374 RAID controlleren voltak RAID 0ban (STRIP, 2*120GB HDD).
E nelkul az alaplap nelkul hogyan tudnank kinyerni az adatokat?
koszi szepen
gabor -
#18632 Az mitől van hogy az alaplapi elemem másfél-2 havonta bemondja az uncsit és a BIOS visszaáll alapra??
Boltba aztmondta a srác hogy vagy zárlatos az alaplap vagy nincs földelve a konnektor.Namármost ezekhez annyira nem értek hogy kéne kideríteni mi okozza.
Valkinek valami ötlet? -
#18631 Nekem a procihűtőre írt hasonlókat az egyik alaplapom (asszem ASUS). BIOSfrissítés megoldotta a problémát.
De azé télleg nézd meg h rendesen pörög-e a venti, tisztítsd ki, nézd meg h rendesen felfekszik-e a csipre... -
#18630 A hiba forrása hogy az alaplapi chipset-hűtód a bios szerint lassú és nem hűt eléggé ami nem biztos hogy így is van..mérd meg winben a lapod hőmérsékletét és ha 38 40 főlé nem megy akkor minden rendben van cask a bios van érzékenyre állítva...de a biztonság kedvéért kipucolhatod kicsit a hűtőket :) és akkor nem lesz gond