64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • steweee
    sehová sem tartozik, egyetlen topicban sem, de most látom csak véletlenül hogy én vagyok az ultimate végső hozzászóló a játékok topicocban. (témák, keresés a lapon: steweee:)))

bocs az offért
  • [Jakuza]
    Vagy valami melegedik, vagy tap, esetleg memoria, de meg szoftveres hiba is lehet.
  • MiloShee
    Hűha :D Bővebben? Ált sok mindentől...Mint pl.: Szar a windows,alaplap,túlmelegszik NB,CPU vagy akármi más. Kicsit pontosabban?
  • Zealot
    Huh ezt hogy is kellene megcsinálni? Egy picit konkrétabban le tudnád írni? Lépésenként
  • grebber
    15 perc alatt kb 10x fagyott le a gépem mitől lehet?
  • scott01
    Szia

Köszi a választ de időközben néztem a neten ezt a grafikát és sajna nemtámogassa ezeket a rendszereket.
  • Me0w
    Jah, egyetlen jumper van rajta a sata 2 -> sata 1 jumper.
  • CSOCSO
    jumpert??? sata vinyon?? nekem 4 sata vinyom van.. egyiken sincs "olyan" jumper.
    csak lefojto jumper van
  • CSOCSO
    hat azt mondtak hogy 200 ezer forint korul lesz... de nagyon fugg attol hogy mennyit kell vele szopni... az arba mar belenyugodtam... valaki az autojat tori.. valaki a vincsijet.. csak nekem tul sok es tul fontos adatok voltak a vincsin. mondjuk kb olyan mintha az emlekezetemet vesztettem volna es maniert vissza lehetne hozni.. fizetnetek erte??? hat termeszetesen!!! nem?
  • Met
    a lemezkezelőben nem látszik?
  • Lechner
    Sziasztok!
    most kötöttem be az új 160gb samsung vinyómat 8MB-os S-ATA.A vinyón a jumpert oda tettem amit mutatott a hozzá adott papír.Az aplapon is jó helyen van.
    Amikor bekapcsolom és kezd betölteni kiírja a samsung vinyót de a windows-ban nem ismeri fel.Az alaplapom Asus A7N8X-E deluxe.A BIOS-ban nem tudom hol kell állítani. Ja és van benne egy régi IDE vinyó is azon Xp-van.
    Létszi segítsetek!
  • Me0w
    Ha egy html oldal az amit behiv, akkor csinalsz te egy html oldalt, egy frame-be behivod a szolgaltato adott oldalat, es javascriptbol elsubmitolod a frameben levo formot.
  • Zealot
    Arra már rájöttem, hogy operában be lehet állítani, hogy frissítse az oldalt bizonyos időközönként, ez jó is lenne, de azt hogy lehet megoldani, hogy automatikusan "rákattintson" a folytatásra?
  • Zealot
    #18716 vki?
  • MiloShee
    Csáó! A leguccsó hivatalos 98/Me driver a 81.98-as verziószámot viseli, és elvileg a 7-es szériát is támogatja. Hát ha ezzel próbáltad és nem működött akkro nagy valószínűség szerint túl öreges a vas ahhoz hogy meg tudja hajtani a kártyát!
  • Met
    örülnek neki ha olyan is van a vinyón ami nekik is kellene és nem kell letölteniük :)
  • Bandi 18
    hmm nincs mit..Mindenképpen olyant amire 3 év garr van:):) 6600GT vagy 6800GT asszem kijön belőle és azok még jók :)
  • emikrisztian
    kösz minedenkinek azér:-D
  • scott01
    Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Az MSI GeForce NX6600 VTD 128 Diamond kártyának a driver-ét nemtudom betelepíteni a WIN 98 SE-ba. A gond a driver telepítése alatt jelentkzik miután a rendszer azt írja ki, hogy nemtalált semien nVidia-s chipsetet a PC-ben, és ezáltal a telepítés meg is szakad. Probálkoztam már több vezióval is /mind WIN 9x/ME-re volt/ de eggyik sem működött. Köszi

Scott01
  • hgerg
    THX!
  • Zealot
    Honosítóműhely
  • Zealot
    AVG, NOD32
  • hgerg
    na és nekem? semmit?
  • Zealot
    #18716 vki?
  • Zealot
    bocsi az előzőt emikrisztian-nak irtam
  • Zealot
    Én egy ASUS GeForce EN7600GS 512MB HTD TOP Silent-et vennék. Hangtalanul működik, jó a teljesítménye. 7600GT is jó, csak 50-ből nem tudom kijön-e.
  • hgerg
    kellene valami vírusírtó mert az 1000 vírusom nem nagyon fér meg egymás mellett légyszi mondjatok legalább egy HARDCORE-osnak a nevét PLZ HELP!!!
  • hgerg
    hello all
  • emikrisztian
    Császtok! Szerintetek a mostani gépembe milyen VGA-t vegyeK?, konfigom:CPU AMD 3300MHZ,RAM:1GB,ASUS K8N..... alaplap,160GB SATA winyó!! Én Geforcot vennék csak nem tok dönteni naon! keret 50E!!
  • Zealot
    Nekem is volt ilyen egy géppel. Egy reinstall és újabb driverek valószínűleg megoldják a problémát.
  • Gascan #18719
    Sziasztok. Volna egy problémám, illetve konkrétan nem is nekem csak rám hárult a feladat, hogy megoldjam. Tesóm férje, nemrégiben vett egy számítógépet(3ghz intel dual core, 1024 ram, sata2 hdd, geforce 6600 256ram). Az a probléma, hogy baromilassan telepít fel neki játékokat, meg nagyon sokáig tart amíg betölt egy játékot. Ez mitől lehetséges ? Mivel nekem is hasonló gépem van (3ghz multiproci, 1024ram, sata hdd, ati x550 256) de nekem tök gyorsan betölt mindent, meg minden faszán működik. Gondoltam arra, hogy esetleg az alaplapjával lehet valami probléma mivel a hangkártya is recseg-ropog neki játék közben. Meg olyan játékok is akadoznak neki amik nekem ugyanazon paraméterek mellett tökéletesen működnek. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • GixEr
    Az arat megkerdezted elotte?? Nem olcsoert mentenek adatot...
  • GixEr
    Alaplapi elem??? Bar annyira nem oreg alaplap, de sose lehet tudni...
  • Zealot
    Sziasztok!
    Egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok. Az új internetszolgáltatóm úgy korlátozza a letöltést, hogy naponta és éjszaka többször is megszakad az internet majd amikor új kinyitom a bönégszőt és beírok egy címet, akkor egy táblázat jön be a szolgáltató nevével, és rá kell kattintani a "folytatás gombra" és csak akkor megy tovább az internet. No most ha én éjfélkor lefekszek és egy fél óra múlva szétkapcsolja a netet akkor egész éjszaka fölöslegesen megy a gép.
    Létezik olyan program amivel meg lehet oldani pl. hogy 5 percenként frissítsen egy weboldalt, és ha bejön az a táblázat akkor valahogy "rákattintson" a folytatásra?
  • Me0w
    Szarnak bele nagyivben.
  • bloodnero
    A jumperelés is megtörtént de a szituáció még mindig nem változott...
  • CSOCSO
    nah elkudltem egy cegnek hogy lementsek az adatokat a vincsimrol.. nem lesz olcso.... mit fognak szolni az mp3 akhoz meg a divxekhez?:)
  • Zetorg
    akkor próbáld meg kijumperelni a bios-t és utána beállítani
  • bloodnero
    Nah jo a ház a táp a periféria nem ugyan az
  • bloodnero
    Már megtörtént. egy olyan gépről szereztem biost amiben detto ugyan azon cuccok vannak mint ebben