64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
stormnet #18789 Sziasztok!
A gépem az aláírásban van.
Az vele a gond hogy játszás kozben hirtelen újraindul,
Mi lehet a gond ?
Windows reinstall és driver update megvolt, szal valszeg HW hiba lesz...
amire én gondolok az a tápegységem mivel 300W csak és semmi márkája nincs, vagypedig tulmelegszik a VGA ( erre pár honapja vettem egy zalman hutot szal nemszabadna neki, de talán mégis... )
hogy lehetne letesztelni mi okozza ? mi lehet még az ok ?
THX -
#18788 Detto. Igaz kisebb kartyam van, de eddig meg barmikor eleg votl a gyari hutes :) -
#18787 Nem sípol, hanem jelez a driver (ha engedélyezed), ill. lefagy. :)
Nézd, volt már nagyon sok VGA kártyám (most 7600gt van) és eddig mindig elég volt a gyári hűtés, még a tuningoláshoz is. Kicsit sztem túl van lihegve ez a dolog. Meg amúgyis. Tökköm sem adna 6-10ezret egy hűtésért... -
#18786 Van benne gyorítás, de az csak szoftveres.
Vezérlőpult-hangok és audióeszközök-audio-speciális-teljesítmény. Itt kikapcsolhatod ill. lejjebb veheted. -
marcio mela #18785 Abit NF7-es alaplapom van,nincs benne hangkártya,az alaplapra integráltat használom.Van benne hardwares gyorsítás?Ha van mit kell megnyitni ahol kikapcsolom? -
#18784 meg itt is működik a jelzőrendzser vagy nem? a beállított foknál sípol a gép.
egyébként a 7800GT mennyire melegedős fajta? ilyet néztem ki magamnak és nem szeretném a gyári hűtő cseréjével kezdeni és vízhűtésre se nagyon akarok átállni pár pixel kedvéért. -
#18783 94 fokig nem melegedhetett idleben. Ha mégis, akkor azon nem volt rajta rendesen a borda... -
Vakeraka #18782 Hello valaki nem tud asire x-qpack-ot újonnan táppal 16e körül vagy xpack-hoz hasonló méretű hordozható házat
thx -
#18781 na most nekem kell segitség
tegnap az ismerösöm át hozta a géppét azt mondta kétszer volt kék halálja az XP és utána meghalt a gép kiprobáltam mindent és az alaplap tünt rosznak
mindent leteszteltem VGA Rammot CPU Tápot és az elemet és
mindegyik jó volt aztán az történt hogy az én géppemen egyszercsak a VGA nem akart elindulni ujbol kiprobáltam az ö alaplapját és müködöt minden kivéve a VGÁt haza vitte a géppét és utoljára rárakta egy tesztre a kariát és elindult
tanács kénne mi lehet a baj?
-
#18780 HAver az heat pipe -os 6600 GT-t vett és lecserélte utána vízhűtésesre... nekem a 6800GT vel meg az volt a bajom,h 94 fokig melegedett alap winfosban.. úgy,h működött a ventije is.. Most cserélik ki elvileg hétfőn kapom meg vagy kedden.. Ha meglesz sztem én is vízhűtök... -
emikrisztian #18779 Hellóztok! Most fogok venni 1 Geforce 6600GT 256Mb-os karit! eddig oké is csak mindenki azt mindja h ami rajta van hűtés az semmit nem ér. Szóal ha megveszem a karit vegyek rá vga hűtést is?? mer ha túlmelegszik akkor lefagy a játék ugyebár. Mit gondoltaok erről? -
#18778 Lama... -
Vakeraka #18777 Senki nem tudja a lap címét? -
#18776 Ja, mutassa az uccai hőmérsékleteket is...
:PPP -
#18775 Everest ha csak a gépé kell de ha jól tudom kijelez mindent:) -
#18774 Ati... -
#18773 Ja.. Drivert meg raktam fel vagy 8 félét.. nem is találtam többet... Meg dotnet FX, Catalyst... mindennel próbálkoztam.. -
#18772 Én is agyaltam ezen,de akkor ha túlmelegszik miért tudok újra gamelni rögtön? van,h lefagy és vissza tudok lépni CTRL ALT DEL el a winfosba és utána csak visszaváltok a game -re és megy tovább... jöv héten elsz egy hónapja,h ülnek a 6800GT-m en.. Elég gáz.. ma mondták,h kicserélik... Jobb lett volna ha visszakapom az árát,mert akkor ÁFA nélkül tudtam volna 7800GTX et vagy 7900 et :( -
#18771 Nvidiához tudja a gyári... -
#18770 túlmelegszik -
#18769 Tudtok olyan programot mondani,amivel meglehet nézni,mennyi a gép hőfoka?? -
emikrisztian #18768 Helló! szerintem szar a driver amit hozzá attak vagy ha lefagy a játék akkor lehetséges hogy túlmelegszik a kari!!! de szerintem DRIVER probléma!
Várd meg még elkászül a sokkal jobb 6800GT:-D -
#18767 HELP :( -
Vakeraka #18766 nem tudja valaki hogy hívják azt az oldalt ahol garanciából visszamaradt cuccok vannak valami rams.... vagy valami ilyesmi?
Előre is köszi -
#18765 Hali.. olyan problemom lene,h van egy 6800GT-m ami beszart és kaptam cserekártyát ami ATI x600XT... Na most.. Totál szűz wincsire raktam egy Winfost. ATI Catalyst,dotnet fx vagy mi meg minden szart ami kell az ATI-hoz.. De nem megy a gépem normálisan.. Alap Winfos fut,TV megy... Viszont ha elinditok vmi játékot lefagy kb 5-10 perc után.. Néha visszatudok menni winfosba,d e néha reset... szerintetek mi a fütyi van? GÉpem: ASUS A8N SLI lap,3200+ proci, 4x512 RAM,200+300 SATA, 120 ATA.. XP SP2 -
frame120 #18764 Hello!
Az lenne a gondom,hogy a xerox xa3 8ms -es tft monitoromat visszavittem garanciában,mert tönkrement.A szervíz viszont egy 12 ms-est küldött helyette ugyan ebből a típusból.Visszaküldettem,de attól parázok,hogy egyszerűen átcimkézik és visszaküldik ugyan ezt.Nincs valami progi,amivel le lehet kérdezni a monitor ilyen jellegű adatait ? -
#18763 fú ezeket is! -
#18762 Huhh, ez igy mondjuk tul keves info... lehet melegedes pl. foleg laptopoknal lehet gazos, probaljatok ki egy kulso iroval, ha ugy jo, akkor megvan a bibi... -
#18761 Köszönöm! -
Inquisitor #18760 www.hardwareoc.hu - Itt kissé ritkábban van mint a PH-n. -
Inquisitor #18759 www.anandtech.com,www.tomshardware.com, (www.tomshardware.hu !)
www.ocworkbench.com, www.bjorn3d.com, www.hkepc.com (ez kínai, de pár tesz angolul is elérhető)
http://www.cluboverclocker.com/ - Itt szokott lenni link egy csomó HW tesztoldalra! -
dara #18758 Prohardver!
Anandtech
TomsHardwareGuide (létezik magyarul is)
X-Bit Labs
Beyond 3D
... -
#18757 Hellosztok.
Tudnátok abban segíteni,hogy egyik ismerősömnek van egy notebook-ja,és a CD/DVD írója valamiért rossz!
Sokáig tart megírnia a cd/dvd-ket,dupla időbe telik,mint átlagosan,és amit kiír,azt nem olvassa normálisan be... Pl.:
ha avit írt,akkor 5 aviból csak kettőt olvas vissza a lemez.
Már kicserélte az írót is,az új író is ezt csinálja,aztán memória is ki lett cserélve(hátha az lenne a gond),és még most sem jó valamiért!
Tudtok ebben segíteni? -
#18756 Hali!
Mondjatok lécci olyan oldalt ahol hardware tesztek vannak. Jó külföldi is. Thxvm! -
#18755 Hmm 2500+-os Bartonnak nem is olyan sok az...nekem volt h Idle 59 és még úgy is teljesen hibamentesen üzemelt! Szal sztem takarítás az mindig ráfér, de nem a hővel lesz a gond! -
#18754 Újraraktam az XP-t és csináltam egy CMOS-cleart de még mindig újraindítás után nem tölti be a windowst. -
#18753 nem nekem is most 36...de játék után tartósan 41-39 körül mozog...
viszont az az 50 sok ahhoz szerintem ideje egy takarításnak :) -
#18752 Most pl 50 és csak filmezek meg netezek!
Alaplapnak nemlehet hogy sok a 30 fölötti hőfok? Mert nagyon idegesít állandóan lefagy egy filmet nemtok végignézni mert 5 percenként csinálja. -
#18751 Proci 55??? Idle állapotban vagy terhelés után? -
#18750 Procira 55 fokot ír VGA 53°c alaplapra 41°C-ot.