64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • zolo
    A Sound balster elvileg egy pci slotban van benne és ki tudod venni.
    Szóljon valaki ha nemjól mondom.
  • berlinboy6329
    Alaplapi?Az milyen?SB Live 5.1-ről tudok csak.....Fater szerint van vmi AC97-es.
  • izb
    Van alaplapi hangkarid?
  • berlinboy6329
    Az akadás mindig minden pályán máshol,mert máskor van zene,de minden felbontás akárhányszor végmentem a pályán,mindig ugyaott,ugyanakkor,ugyanúgy,azaz max 30FPS-el megy,minimum 18,de van mikor pár értékkel kevesebb.RAM-om 768 DDR.
  • izb
    az akadás mindig ugyanott van a játékon belül?
    Lükteteés szerűen jön elő az akadás adott időközönként,vagy teljesen véletlenűl?
    Mennyi memóriád van öszvissz?
  • Lyan Kyj
    #18880-ra valaki tud megoldást?
  • berlinboy6329
    olvastam csak,hogy 9250-el megy akadás nélkül,de hogy soundblaster hangkarival,az nem volt leírva,de nekem jobb karim van mégis akad.Próbáltam a dxdiagban lehúzni a hang gyorsítást de nem atott rá.
  • izb
    nem számít semmit...
    nekem pl sárga színű..
  • zolo
    Lehet megoldódott a problém.(kop,kop,kop)Kikapcsoltam a túlmelegedésjelző hangot.Eddig se volt bekapcsolva.Csak az az érdekes , hogy az everest szerint nem ment 54 fok fölé a proci, a hang meg 66 fokra volt beállítva.Remélhetőleg mostmár működik majd normálisan.

A winyó eddig szürke végű ide-kábelre volt kötve, a többinek mind fekete a vége.Ez számít valamit? Vagy csak véletlenül másszínű?
  • izb
    a 9250-es sound blasterrel megy akadás nélkül?
  • joeperry
    Mind1, közben elkezdtem őket újra, másik torrentől, elég jól halad. Remélem, ezzel már nem lesz gond. Kösz a helpet mindenkinek!
  • joeperry
    Máskülönben még össze sem rakta volna, amíg nem készül el...
  • berlinboy6329
    Hi all!

Na,problémám lenne:A devil may cry 3 akad.1 Radeon 9250-el akadás nélkül megy(olvastam),nekem pedig 9600 Radeon 256 MB-van és akad.Minden felbontáson ugyanot,ugyanakkor,ugyanúgy akad,általban akkor,mikor a zene elmegy vagy jön.Hangkarim soundblaster live! 5.1
  • joeperry
    Persze, h 100-on van...
  • zolo
    Sziasztok!

Tönkrement a tápom most van nálam kölcsönben egy 300 Wattos codegen átmenetileg.Valami beszarhatott mert a winyó ide kábelével nem ismerte fel a winyót.Most áttettem a cd idekábelére, de valami nem kóser.A gép működik , de időnként csipog. egy rövidet és egy hosszút rögtön egymás után.A proci meg az alaplap nem melegedik túl, nem éri el a proci a csippanáshoz beállított hőfokot.

Kérdem most:Mi lehet a gond? Okozhatja ezt a codegen táp? Mert a régivel ilyen dolgok nem voltak.
  • Me0w
    Valoszinu meg nem ert le a file, tuti hogy 100%-on van mind?
  • joeperry
    IsoHunt. Ilyen gondom még nem volt a torrentjeivel (max nem volt seeder:))
  • Bandi 18
    Előfordulhat honnan szedted?
  • joeperry
    Az sem játssza le. Hibás, oké, de mind a hatvanegynéhány track? Ilyet még nem láttam.
  • Bandi 18
    Probáld meg mediaplayerben ha az sem játsza le akkor hibás a letöltött file
  • joeperry
    Helló!

Segítsetek! Az este lekaptam 5 mp3 albumot, és nem tudom lejátszani őket. Winamp megnyitja, de egyik tracket sem indítja el. Megnéztem a mappákat, írásvédettnek jelzi őket a vindóz, de hiába szedem le, egyből visszateszi. Lehet, ez a gond? Nagyon nem vágom, mit kéne csinálnom...
  • Metwork
    ontrack easy recovery
  • Punker
    fat tábla összeomlott?
  • Ficok
    Hello!
    Egyszer csak bekapcsoltam a gépet és egy meghajtómról eltűnt minden. Olyan mint amikor particionálom de még nincs formázva. Olyan dolgok voltak rajta amik nagyon fontosak lennének nekem. 2 weblap, képek, 6éve gyűjtögetett zenék, programok beállításai...stb. Van valami mód arra, hogy ezt visszatudjam hozni? Egyszer egy gépszervízben láttam valami progit amivel vissza tudták szerezni a hasonló módon eltűnt adatokat. Tudnátok segíteni? Nagyon fontos lenne. Köszi
    Üdv.
  • MiloShee
    Azta!!!Na erre nem igen gondoltam! Pedig ésszerű mert a VGA nál megy a hőfigyelés szoftveres alapon...Így szépen a driver kikapcsolta a gépet...hihetetlen:D
  • Dimitri
    Hello!
    Nem tom emlékszik e még a problémámra valaki, de sikerült megoldanom hátha valakit érdekel.
    Szal a gond az volt ha futtattam egy játékot akkor szabályosan leállta a gép 5-10 perc után, a tanácsokat amiket itt kaptam sajnos nem segítettek de azért megköszönöm őket :)
    A megoldás a videókártya ventillátorába volt, nem volt elég hatékony, sőt néha el se indult így a grafikus proci 80-90-100 fokokat ért el és emiatt leállítódott a gép szabályosan mintha kikapcsoltam volna.
    Vmi cuccal lefújta apám a ventillátort miután szétszedtük meg bejárattuk egy kicsit és már működött is bár kibaszott hangos, de most alapjáraton 40 fokos játék közbe 50 fokig szökik fel csak a hőmérséklet. Valószínűleg veszek majd egy normális ventillátort rá.
  • balcsi70
    Sziasztok.Van egy Nvidia GeForce4 MX 440-es kártyám,és kivittem a képet Svideo kábellel.Be is állitottam tehát megy is csak az lenne a kérdésem hogy nem lessz olyan szép a kép a tv-be mint mondjuk egy PS-t raknék rá.Ez mitöl függ? Tv-töl?Mondjuk egy elég régi Grundig tv,vagy belehet hozni attol a képet tökéletesre? kössza válaszokat.
  • dara
    Te (és én is) legalább seedeled. A többség nem. Ahogy lejött a cucc, egyből lökik ki a listából.
  • Me0w
    Mondjuk ADSL-nel nem epp tokeletes ha 30-kval huznak toled, mert a akkor a letoltesed leul 15-k korulire, hiaba lenne lehetoseg tobel tolteni. En inkabb leveszem a feltoltest 10k-ra majd 2 napig seedelem a cuccot...
  • Lyan Kyj
    Hi!
    Logitech G5-öm van, és jelenleg szoftver nélkül használom (szoftverrel minden játéknál külön fel kell ismertetnem vele a 4.gombot).
    Az elején teljesen normálisan ment, de egy ideje nem reagál a nyomvatartott egérgombokra, csak a kattintásra. Ez hardveres hiba lehet sztem, de érdeklődnék, másnak is volt-e ilyen gondja?
  • dara
    Tök korrekt hozzáállás:

"Nehogy már töltsenek tőlem! Csak én másoktól!!!"
  • Me0w
    Normalisabb kliensekben van per file es global sebesseglimit is. uTorrent, pl.
  • Bandi 18
    Igazán nincs mit :)
  • Bandi 18
    Igen be persze csak az egy filera vonatkozik a netlimiter meg a max kimenőt szabályozza de mind1 abban is be lehet :)
  • Me0w
    Ezt siman beallithattad volna a torrent kliensben is, kar ezert netlimiter...
  • wesker24
    hello bandee időközben megoldottam a problémát !!!

Az mégis sokkal jobban néz ki hogy 24 Kb/s le 12 Kb/s fel !!!!

mégegyszer ezer hála neked
  • wesker24
    hello bandee fent van ez a netlimiter de pontosan hogyan is kell lekorlátozni a feltöltést ?? valamit az options-ban kell beállitani ??
  • M@TriX
    a BIOS resetelted, azaz betöltötted a defaultot?
  • Bandi 18
    Ez simán lehet mem hiba is..teszteld le a memeket azt mondom neked
  • ffxi
    Bejön a por:(