64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#18949 Jah de nem sikerült amugy nagyon hires eza Kürt cég? -
izb #18948 1x a nasa is megtette... -
#18947 Amugy most énis igy vagyok szarba van az eggyik winyom nem megy de vissza lehet hozni csak kell egy másik winyo is hozzá. -
#18946 Ja már hallottam erről a Kürt Kftről de ott csak a bevizsgálás több 10000ft.
De amugy hogy halt megy? -
#18945 -
#18944 Es elrepulozteti Amibol ide hozzank a vinyot? :)) -
dara #18943 A pótolhatatlan dolgokról illik biztonsági másolatot készíteni. -
#18942 Kürtiék visszahozzák pár milláért gond nélkül. -
#18941 nah.. meghalt a 300 gigas vincseszter!!! a seagate recovery cege nem tudta megmenteni!!! azt mondta a csako hogy nincs olyan ember/veg aki ezt a lemezt meg tudja menteni...
hat.. elvesztettem tobb giga programot.. tobb giga mp3 at.. tobb giga filmet....
15 ezer kep es video.. osszesen 50 giga...
elvesztettem olyan iromanyokat amik tobb eve megvannak..szerelmes levelek meg ilyen olyan potolhatatlan dolgok... MINDEN!!!
de vegulis igy nem kellett kifizetnem a 200 ezer forintot a cegnek..
/MEGTETTEM VOLNA!!!! a manit osszegyujtottam ra/
de az se erdekelt volna ha tobbet mondanak ra -
izb #18940 kell egy olyan eszköz a két cucc közé,ami a creativod felé elosztja a hangot 5.1-be.
Egyébként meg csak sima stereoban fog futni a cucc. -
#18939 Hello!
Lenne egy kérdésem! Vettem egy Creative 5.1es hangcuccot a géphez. Namost tök yo lenne, ha ezt rá tudnám kötni inkább a DVDmre. Lehetséges-e ez, és ha igen milyen kábelt kell vennem? A DVDn van koaxális hangkimenet, és sima RCA-s kimenet. A hangfalszetten pedig csak 3db 3,5ös Jack bemenet van (front, back, center). Előre is kösy a segítséget! -
#18938 Ez nem photoshop... maximum css-bol tudsz valamit varazsolni. -
#18937 Ja stroke. -
#18936 Keretet? -
#18935 A Dreamweaver 8-ben hol lehet a betűnek keretet adni nagyon fontos help!!!!! -
LegoTGR #18934 Hali!
Az a helyzet hogy az mp3 lejátszómon megrepedt az a kis műanagy üveg, ezért ki szeretném cseréltetni, de márkaszervíz csak zalaegerszegen van, tudtok pesten olyan szervízről ahol ilyen csinálnak? -
#18933 Cserelgeted a kartyakat a gepbe, vagy ha a biosod engedi, akkor a slotokhoz rendelt irq-kat valtoztatod meg. Szerintem kar szenvedni vele. -
#18932 Azt hol tudom birizgálni?Hátha tudok vmit Lérni. -
#18931 sziasztok
vettünk egy Asus mypal A636N típusó pda-t, s fel is telepítettem a mellékelt GPS-es térképprogit(útinfo, aktiváltam is). A problémám az, h nem tom beállítani, sem használni a GPS-t.
A Start-Settings-System-GPS-nél van egy
Programs menüpont, ott GPS program port: COM0-től COM9ig s GPD0-9ig
s egy Hardware menüpont ott: GPS hardware port hasonló beállításokal; s alatta Baud rate 4800, 9600, 19200, 115200ig befejezőleg
Az útinfónál Beállítások-GPS beállítások köv lehetőségek:
COM port: 1-9
Baud rate: 4800...115200
Paritás: nincs, páros, páratlan
Bájtméret: 8; 7
Stopbitek: 1; 1.5; 2
bármit állítgattam, mikor rámentem a keresésre, nem talált semmit!
a fel. kézikönyvet átolvastam, a leírás fele az antenna kihajtásáról szól:S (természetesen a bluetoothot bekapcsoltam, kertben is próbálkoztam, hátha vmi leárnyékolja)
ha vki tudna segíteni, előre megköszönném -
Zealot #18930 OK, én is valahogy így gondoltam. Úh, kipróbálom. -
#18929 Akkor irja ki cdrw-re, vagy varja meg mig megtelik 1 dvd ;) Vagy vegyen egy normalis jatekost, amiben lehet fw-t frissiteni :) -
#18928 mert egyik nap kiír rá egy filmet, 2 nap múlva mikor lejön, akkor meg egy másikat.... stb. -
izb #18927 sima integrált cucc
elviekben működnie kell.ha elvész minden cuccod , akkor nem e miatt lesz. -
#18926 Szia! Az IRQ az úgynevezett megszakításkérelem. Elég annyit tudni róla hogy egy olyan erőforráshalmaz, amelyekre a különböző eszközöknek szükségük van! Nincs annyi eszköz hogy mindnek külön jusson, ezért osztoznak rajtuk. Nem ideális esetben az egy IRQ-n levő eszközök zavarják egymást ez az adott cucc rendellenes működését eredményezi. -
#18925 Végül a probléma úgy oldódott meg, hogy a maradék részre, amit a windows nem látott feltettünk egy debian-t. :-)
-
Zealot #18924 Hello!
Holnap újra szeretném installálni a windows-t és gondoltam letöltök egy updatelt windows-t. nforce-on ezt találtam:
Microsoft.Windows.XP.Professional.Corporate.SP2.Integrated.July.2006.MULTI.IMAGE-ETH0
A probléma az, hogy az egyik oldalon ahol ezt fent van, azt írják hogy nem bootol, meg hogy elveszett minden adata. Próbálta ezt a verziót vki? Lehet hogy tényleg van ilyen hibája? -
#18923 Es miert irod ki tobbmenetesnek a dvd-t? -
#18922 Nezd meg a kodolast, lehet a lejatszod nem szereti ezeket az uj Xvideket... nekem is firmwaret kellett frissitenem, hogy menjenek. -
#18921 Hellóka! Valaki tudna mondani egy olyan progit amivel az eseménynaplóból lehet törölgetni?? mert alapból csak az egészet lehet törölni! mert pl azt akarom hogy ne lássák mikor lett bekapcsolva de pl a tegnapi bejegyzések megmaradjanak! Köszike!!!
Pls help! -
#18920 Nekem meg az van hogy ha DVD-R-re kiírok filmet többmenetben csak az 1.menetet tom asztalin lejátszani,mert csak azt ismeri fel a DVD lejátszó. -
iguanodon #18919 Szevasztok.
Egy olyan gondom lenne hogy divix filmeket kiírom dvd -re, hogy asztalin lejátszam
na a legtöbb dibix fílmet tökéletesen le is játsza, de 1-2 darabnál olyan probléma jelentkezik, hogy a fílm az utolsó tíz percig hibátlanúl fut majd megszakad.
Nem tudom mi lehet a probléma mindig az utolsó pár percben jelentkezik de csak bizonyos fílmeknél a többi tökéletesen végig fut. A számítógép végig lejátsza a filmeket.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#18918 alaplapi kártyával is ugyanolyan szar. -
#18917 Driver tuti nem mert vidkari,meg hangkari driveert is cseréltem.Mi az az IRQ? -
#18916 mert anyit lát belöle ha SP2 lenne látna a többit is -
#18915 Valaki meg tudja mondani a 160 gigas Vincsesztert miert csak 130-nak ismeri fel
a Windows XP telepiteskor? Most vettük.Kösz. -
#18914 Bár egyszerű driver hiba is lehet, vagy IRQ akadás. Nem feltétlen hardver... -
izb #18913 jaja
ha úgy is akad,akkor nem sound blaster hiba. -
#18912 Szal,vegyem ki az SB-t és nézzem meg úgy? -
#18911 Ha a van alaplapi,akkor sztem kell még lennie a géped hátulján hang ki-és bemenetnek valszeg.Próbáld meg kivenni. -
#18910 És vegyem ki?