64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#19029 sztem nem olyan gáz az :) tartsa életben a géped és sípoljon amikor kell, ha ezt megteszi sztem már elég :) nagyjából. -
Prof William #19028 Van ilyen hogy nyomtató karbantartó progi? Amivel lehet tiszttoldalt nyomtatni. Amlékszem régen volt iylenpoció de az már rég volt és most hog megint van nyomztató már nincs ilyen.Pedig ez ugyanaz. Szóval van és ha igen mi a neve? Típusom: OKIPAGE 8IM -
cziky #19027 Hali, tud valaki olyan szervíz címet adni, ahol logitech billentyűzetet javítanak? -
izb #19026 ja -
Dévids #19025 Egy GIGABYTE GA-K8U-939-es alaplapba 3500-as AMD procit bele lehet rakni? -
doomkiller #19024 Sziasztok!!!
Lenne egy kis problémám! Az a baj hogy biost frissítettem az ATI 9550 256MB videokártyámon a memoria maradt az eredeti 200MHz a gpu400Mhz sikeresen beirta a biost de amikor ujraindult akkor nem töltötte be a driverét . Viszont az ezközkezelőben ott van hogy Connect3D 9550 az asztal tulajdonságaiba meg nincs!!!!!!!. Ha valaki tudna nekem segiteni az légysives irjon!!! Előre is köszönöm. A bios frissitést Ati Winflashel csináltam
Kipróbáltam atiflashel is de ott mindig azt irta ki hogy adapter not found. Pedig ha jol tudom AGP-s kártyánál 0-t kell irni vagy nem? -
Robie #19023 Lehet hogy betudnák szerezni egy 600VA Mustek PowerMust USB/RS232 tipusú UPS-ot, de aszt hallottam róla hogy valami gyári szoftverhiba miatt nemtud az adatkábelen komunikálni a géppel.Tud rá valaki valami megoldást hogy szoftvercserével megoldható lenne a hibája? Vagy hadjam a fenébe és törődjek bele hogy ez a tipus mind gyárihibás! -
Robie #19022 Lehet hogy betudnák szerezni egy 600VA Mustek PowerMust USB/RS232 tipusú UPS-ot, de aszt hallottam róla hogy valami gyári szoftverhiba miatt nemtud az adatkábelen komunikálni a géppel.Tud rá valaki valami megoldást hogy szoftvercserével megoldható lenne a hibája? Vagy hadjam a fenébe és törődjek bele hogy ez a tipus mind gyárihibás! -
#19021 Hello, van egy SONY digital 8 -as digitalis videokameram de semmi estere sem akar velem egyutmukodi, nem tudom felrakni a gepre az anyagot..:( vki esteleg? egykis HELP?THX -
dara #19020 Voila. -
Radian #19019 Csá mindenki óriási gondom van feltelepítettem a 6.6 os Ati driver. És a képernyő 640x480 felbontásban van 4 bit színnel. Letöröltem és újra felraktam de semmi.
9600 Pro 128 MB kártyám van lécci segítsetek sürgős lenne. -
N1 #19018 Halihó
Valaki nem tudna küldeni egy drivert a Samsung 957MB monitorhoz, sehol se találok a neten hozzá, ás a lemez sincs meg amin a driver volt és így nemtudom állítani a frekit és a 60hz nagyon szar
Köszzz -
#19017 Hopp az elozo eggyel lejjebb akart menni:P -
#19016 Ugye nem a hozza adott szoftverrel hasznalod?
Probald ki masik driverrel is! -
#19015 Elvileg akarmi lehet... -
stormnet #19014 hmm... nem hinném hogy a grafkari a hibás...
mi más lehetne még ? pl HDD vagy valami nemlehet ? -
bandesz00 #19013 Sziasztok!!!Nekem kellene egy kis segítség:)ha valaki tud aszt előrre is köszönöm, a kérdésem az,hogy Geforce4-et használtam kicseréltem Ati Radeon9200 Sapphire Atlantisz kártyára, és a játék közben hiányossak a tárgyak némely játékban pedig vibrál a háttér és ott is hiányossan müködik a grafika.Elöre is Köszönöm. -
#19012 Valszeg a grafikus kartyad...
De en mar talalkoztam megfejthetetlen tulmelegedessel is:P
Ott csak a kulso hutes segitett.
Rakj a nyitott gep melle probakeppen egy ventillatort!
-
stormnet #19011 szaisztok ! visszatérve a pár héttel ezelott tárgyalt játszás kozbeni valószínuleg túlmelegedés okozta újraindulási problémámhoz:
ahogy mondtátok levettem a ház oldalát, így sokkal jobb. Zárt házzal kb 2 - 3 perc MS Flight Simulator után volt az újraindulás, most pedig ha B737-tel repulok akkor simán bármeddig ha 747 vagy 767-tel akkor pedig viszonylag hamar újraindul.... hmm.. valszeg nem a proci vagy a grafkártya melegszik tul mert ha pl a proci ventijét lefogom akkkor felmegy a homérdéklet sípol, majd reset... szal valszeg nem ez a gond... mi melegedhet még túl ? vagy nemis túlmelegedés ? de akkor miért fugg olyan nagyban a hát nyitottságától/zártságától ? koszi minden segítséget -
Robie #19010 Lehet hogy betudnák szerezni egy 600VA Mustek PowerMust USB/RS232 tipusú UPS-ot, de aszt hallottam róla hogy valami gyári szoftverhiba miatt nemtud az adatkábelen komunikálni a géppel.Tud rá valaki valami megoldást hogy szoftvercserével vagy valami mással megoldható lenne a hibája? Vagy hadjam a fenébe és törődjek bele hogy ez a tipus mind gyárihibás! -
#19009 van egy rosszabb/gyengébb gépem... tegnap lefagyott magától. most is ez történt. előtte mindig kattanik egyet, sztem a winyo. mi okozhatja a fagyásokat? random idöközönként. -
Laci82 #19008 Jah és a legfelső fájlt töltöttem le,az vonatkozik a videókártya gondomra elméletileg. -
Laci82 #19007 Ajj nem és nem:(
Valaki nézze már meg ezt a linket nekem ,hogy most akor mit is csináltam rosszul,vagy csak a gép hülye?Szóval mit is kell pontosan akkor csinálni?
http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1919 -
proggm #19006 Szia!
A windows\inf\oem*.inf fájlokat végignézted? Ezekbe belenézve kiderül melyik eszközhöz tartoznak. Ha megvan a megfelelő fájl, az azonos nevű PNF fájllal együtt helyezd át máshová, és így távolítsd el az eszközt az eszközkezelőben. Esetleg a SYSTEM RESTORE is lehet az oka? -
#19005 nem is neked írtam...
:) -
#19004 Na mostmár leszarom. Gondolkodok, hogy mit csináljak.
Alaplapi cd csak integrált karihoz lenne jó, Audigy2 -höz nem. -
#19003 Alaplapi telepítő cd-ről tedd fel a hangkártya drivert. Ha nincs meg a cd akkor haladj el az alaplap gyártó oldalára és töltsd le a drivert. Ha nem tudod, hogy milyen lapod van akkor tegyél fel egy Everestet és az majd megmondja. -
#19002 Ezt nem hiszem el. Csökkentett módban kitöröltem minden a különböző rejtett mappákból is ami a creative hez tartozott előtte a karit is kivettem, erre bekapcsoláskor meg mi van? Hát hang. Nem semmi. -
#19001 Ilyen esetben a systrayen látszik egy kis ikon, miközben felteszi a drivert. Arra klikkelve leállítható a folyamat. -
#19000 Szerintem meg csak látom. Valahol eltárolja a drivert és felrakja magának. Próbálf ki, valamelyik eszközödet távolítsd el az eszközkezelőben, indítsd újra és megint ott lesz.
Hiába rakom fel az újat, írja felül csak rossz marad. -
#18999 Tegyél fel egy másik drivert, az majd felülírja.
De sztem olyan nincs, hogy magától települ...
:) -
#18998 Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan lehet egy audigy drivert legyalulni tökéletesen xp alól? Mert hiába uninstallálom, köv. indításkor újratelepíti magát valahonnan. A baj meg az, hogy valami szar verziójú drivert tettem fel, ami állíndóan pattog (pedig a legutolsó "Setup 2.08.0004.exe" ), ráadásul újraindul a gép ha a hangkari panelére kattintok.
Tegnap raktam újra az egész gépet, nem akarom újrakezdeni. -
#18997 Ennek hol tudok utána járni? -
#18996 nem kell mindenféle oldószerrel összegányolni...
erre nem tudok mást mondani -
#18995 és akkor ezt valahogy nem lehet megoldani, vagy valahogyan ilyen spéci anyagot szerválni? 1-1,5 centis flekk miatt új képernyő? nebassza már meg a fene :S -
#18994 Valaki használja a VoipCheap,vagy VoipStunt programot? Mert akkor tőle kérdeznék 1-2 dolgot priviben. -
#18993 probáld a everest-et -
Laci82 #18992 siw a neve -
BALÁZS90 #18991 Sziasztok!!! Az lenne a problémám h mostanába a gépem egy bizonyos idő után kidob egy kék hátterű hibaüzenetet és újraindul. Amit ír azt nincs időm elolvasni mer túl gyorsan indul újra de azt észrevettem h mikor újraindul akkor a CPU temperature 67 fok! Sztem ezzel van kapcsolatban. Vki tudna esetleg segíteni h miért csinálja ezt? Előre is köszi! -
#18990 milyen teszt progi?