64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
#19069 szevasztok emlékeztek egy héttel ezzelöt furcsa problémára szeretem volna választ kapni tegnap az ismerösöm újból elhozta a géppét az alaplap agpén lévö ventilátora folyton leált
ma vet egy passziv hütést "nincs rajta ventilátor" a márka revoltec
a kérdésem nem kell félni tölle hüteni fogja megfelelöen az agp chipet? ja 8X -
dara #19068 Az kompozit (egy video két audio, ha jól sejtem erre gondolsz).
Itt a komponens jel a kérdés. Az meg egy csatlakozón jön ki a VGA-ból. Egy csatlakozón megy a monitorba (sima D-Sub, vagy DVI-I, ugyanis az RGB is komponens jel), egy csatlakozón mehet TV-be, DVD-játékosba (SCART). ÉS az S-Video is komponens jel, márpedig ahhoz is csak egy csatlakozó kell. -
#19067 Hat igen, meg a kiutazas + vissza benzinkoltsege + gep nehogy mar ne legyen tobb, mint itthon a nagyker ar... -
izb #19066 garit jó lesz majd ott intézni... -
izb #19065 3-as ha a hangot is hozzávesszük.... -
#19064 Haverom Ausztriába szeretne komplett gépet venni (merthogy ott olcsobb).
Nemtudna nekem valaki pár olyan oldalt linkelni ami Ausztriában van PC-s bolt? -
#19063 én a 3. kérdést bactam el :) -
#19062 3 -
#19061 PH-n tegnap lezárult egy nyereményjáték, melynek ez volt az egyik kérdése:
Legalább hány csatlakozón keresztül érkezik a komponens videojel?
* 1
* 2
* 3
* 4
* 5
* 5.1
* 6.1
Ti erre mit válaszolnátok?
Ami a helyes választ illeti, elég nagy kavarodás lett belőle a játék lezárását követően.
-
dara #19060 Ezt elnézted! 9500és attól felfelé minden támogatva van. -
Gascan #19059 6.6 már nem támogatja a 9600 Pro grafikus kártyátad, elolvashatod a www.ati.com oldalon, a letöltés alatt ott vannak felsorolva a nem támogatott kártyák -
#19058 Próbáld régebbivel :) -
Radian #19057 Csá mindenki óriási gondom van feltelepítettem a 6.6 os Ati driver. És a képernyő 640x480 felbontásban van 4 bit színnel. Letöröltem és újra felraktam de semmi.
9600 Pro 128 MB kártyám van lécci segítsetek sürgős lenne. Kérlek segítsetek. -
#19056 thx a segiteseget az USB kabel volt szar amugy.., amugy gepre menteni nem tudom emrt a START gomb vesett ( szal nem leeht ra katintani ) de az mar melekes legalabb tom nezni ha ravan kotve a gepre..:D
Ja es mindig ijen Memory Stick et akar velem berakatni h a kepeket letudjam menetni az micsoda? -
#19055 szerintem melegedés
vga vagy chipsett... -
#19054 havernak csinált hasonlót de durvábban és ott az volt a baj hogy a szalag meg volt törve amin megy az adat... leszedte a burkolatot és már jó is lett...majd egy kis házi barkács ahol hozzáért és kész már ment is tovább :) -
#19053 egy havernak van egy kis gondja a nyomtatóval, fejtisztítás, patroncsere megvolt.. galyra ment a fej?
-
stormnet #19052 valakinek valami otlete ? mert ezt már nemlehet így bírni -
#19051 mit értesz másik módszer alatt? firewire a leggyorsabb nem viccből van kitalálva, de vivo-s vga vagy tuner kártya is jó lehet. -
#19050 Hi!!
Azt szeretném megkérdezni hogy van 1 jvc videókamerám amit a számítógépemmel szeretnék összekapcsolni! Tudom vannak különféle kártyák(firewire)ami erre van kitalálva de ha vki tud egy másik módszert az segítsen!!
thx
digitális a kamera típusa:jvc gr-d24e -
#19049 "de ajkkor mar nem talalja a drivert."
na itt a hiba, amig nincsen felinstallálva nem is láttja semmi.
szóval szedd elő a CDt ha adtak és nyomd be a meghajtóba. Úgy kerestesd a drivert a winnel. vagy add meg neki manuálisan a drivert rejtő könyvtárat.
vag ymondjuk kapd le a netről a legújabb drivert a géphez. -
#19048 jon a buborek es telepiteni akarja de ajkkor mar nem talalja a drivert..es a progi azt irja h nincs csatlakoztatva a cam.lehet az USB szar?
-
#19047 nem nagyon :)
szóval az a lényeg, hogy bedugod van-e buborék és utána pedig kér-e drivert és szépen feltelepül-e és kiírja az XP(?), hogy hardver sikeresen feltelepült?
avagy nem?
egyeltalán milyen úton próbálod csatlakoztatni? USB? -
#19046 firewire? sztem nem.. -
#19045 jaja attak hozza vmi szar cdt....de pfff...szarrasejo..:(
felismeri , de nem talalja meg...kiirja h felismeri de nem jelzi h van..na erted?!
-
#19044 amikor rádugod a gépre jön buborék is ráismer rendesen az oprendszer? -
#19043 jajaja
óránként 3-3500 vagy több + bevizsgálási díj + alkatrész
lehet jobban járnál egy újjal -
izb #19042 firewire kapcsolaton keresztűl próbáltad?
-
#19041 Hello, van egy SONY digital 8 -as digitalis videokameram de semmi estere sem akar velem egyutmukodi, nem tudom felrakni a gepre az anyagot..:( vki esteleg? egykis HELP?THX meg mindig aktualis:PP -
#19040 ezzel az a gond, hogy ha haver van akkor 1000, de hivatalosan legalább 3000 a javítási óradíj. -
cziky #19039 ott már nem tudom, mivel a cég bezárt, és én ezt több mint 3 éve vettem meg -
#19038 célszerű ott megkérdezni először ahol vetted -
cziky #19037 igen -
#19036 10K feletti bill? -
cziky #19035 Hi, valaki tud olyan címet adni, ahol billentyűzetet is javítanak?
-
#19034 ööö, jah azt hittem elírás a tisztoldal(tesztoldal) :)így már értem.
ez viszont a nyomtató driverétől függ, nem minden nyomtató driverben van benne sajnos a tisztítás funkció, némely nyomtatón pl specielis gomblenyomásokkal lehet ezt elérni, lsd. leírás. érdemes a legfrissebb drivert lekapni a gyártó honkapjáról és ott a nyomtató datlapján keresgélni ott kell lenni.
bár lehet van spec szoftver is, de nekem eddig még nem kellett. -
Prof William #19033 Hát ott nem volt. Talán ha egy újabb illesaztőt töltök le... -
izb #19032 elviekben az alapdriverben kéne lenni a nyomtató tisztítási funkciónak.
a gyártó oldalát látogasd meg és próbálj onnét leszedni valami frissítést. -
Prof William #19031 Hát ott sajna nincs... -
#19030 a nyomtató tulajdonságainál kell lennie.