64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • biomage
    szevasztok emlékeztek egy héttel ezzelöt furcsa problémára szeretem volna választ kapni tegnap az ismerösöm újból elhozta a géppét az alaplap agpén lévö ventilátora folyton leált
    ma vet egy passziv hütést "nincs rajta ventilátor" a márka revoltec
    a kérdésem nem kell félni tölle hüteni fogja megfelelöen az agp chipet? ja 8X
  • dara
    Az kompozit (egy video két audio, ha jól sejtem erre gondolsz).

Itt a komponens jel a kérdés. Az meg egy csatlakozón jön ki a VGA-ból. Egy csatlakozón megy a monitorba (sima D-Sub, vagy DVI-I, ugyanis az RGB is komponens jel), egy csatlakozón mehet TV-be, DVD-játékosba (SCART). ÉS az S-Video is komponens jel, márpedig ahhoz is csak egy csatlakozó kell.
  • Me0w
    Hat igen, meg a kiutazas + vissza benzinkoltsege + gep nehogy mar ne legyen tobb, mint itthon a nagyker ar...
  • izb
    garit jó lesz majd ott intézni...
  • izb
    3-as ha a hangot is hozzávesszük....
  • grebber
    Haverom Ausztriába szeretne komplett gépet venni (merthogy ott olcsobb).

Nemtudna nekem valaki pár olyan oldalt linkelni ami Ausztriában van PC-s bolt?
  • Met
    én a 3. kérdést bactam el :)
  • M@TriX
    3
  • jAsOn VoOrHeEs
    PH-n tegnap lezárult egy nyereményjáték, melynek ez volt az egyik kérdése:

Legalább hány csatlakozón keresztül érkezik a komponens videojel?

* 1
    * 2
    * 3
    * 4
    * 5
    * 5.1
    * 6.1

Ti erre mit válaszolnátok?

Ami a helyes választ illeti, elég nagy kavarodás lett belőle a játék lezárását követően.
  • dara
    Ezt elnézted! 9500és attól felfelé minden támogatva van.
  • Gascan #19059
    6.6 már nem támogatja a 9600 Pro grafikus kártyátad, elolvashatod a www.ati.com oldalon, a letöltés alatt ott vannak felsorolva a nem támogatott kártyák
  • Bandi 18
    Próbáld régebbivel :)
  • Radian
    Csá mindenki óriási gondom van feltelepítettem a 6.6 os Ati driver. És a képernyő 640x480 felbontásban van 4 bit színnel. Letöröltem és újra felraktam de semmi.
    9600 Pro 128 MB kártyám van lécci segítsetek sürgős lenne. Kérlek segítsetek.
  • pihi
    thx a segiteseget az USB kabel volt szar amugy.., amugy gepre menteni nem tudom emrt a START gomb vesett ( szal nem leeht ra katintani ) de az mar melekes legalabb tom nezni ha ravan kotve a gepre..:D
    Ja es mindig ijen Memory Stick et akar velem berakatni h a kepeket letudjam menetni az micsoda?
  • NeoMaN
    szerintem melegedés
    vga vagy chipsett...
  • Bandi 18
    havernak csinált hasonlót de durvábban és ott az volt a baj hogy a szalag meg volt törve amin megy az adat... leszedte a burkolatot és már jó is lett...majd egy kis házi barkács ahol hozzáért és kész már ment is tovább :)
  • M@TriX
    egy havernak van egy kis gondja a nyomtatóval, fejtisztítás, patroncsere megvolt.. galyra ment a fej?

• stormnet
    valakinek valami otlete ? mert ezt már nemlehet így bírni
  • Punker
    mit értesz másik módszer alatt? firewire a leggyorsabb nem viccből van kitalálva, de vivo-s vga vagy tuner kártya is jó lehet.
  • Speedway
    Hi!!
    Azt szeretném megkérdezni hogy van 1 jvc videókamerám amit a számítógépemmel szeretnék összekapcsolni! Tudom vannak különféle kártyák(firewire)ami erre van kitalálva de ha vki tud egy másik módszert az segítsen!!
    thx
    digitális a kamera típusa:jvc gr-d24e
  • M@TriX
    "de ajkkor mar nem talalja a drivert."

na itt a hiba, amig nincsen felinstallálva nem is láttja semmi.
    szóval szedd elő a CDt ha adtak és nyomd be a meghajtóba. Úgy kerestesd a drivert a winnel. vagy add meg neki manuálisan a drivert rejtő könyvtárat.

vag ymondjuk kapd le a netről a legújabb drivert a géphez.
  • pihi
    jon a buborek es telepiteni akarja de ajkkor mar nem talalja a drivert..es a progi azt irja h nincs csatlakoztatva a cam.lehet az USB szar?
  • M@TriX
    nem nagyon :)

szóval az a lényeg, hogy bedugod van-e buborék és utána pedig kér-e drivert és szépen feltelepül-e és kiírja az XP(?), hogy hardver sikeresen feltelepült?
    avagy nem?

egyeltalán milyen úton próbálod csatlakoztatni? USB?
  • pihi
    firewire? sztem nem..
  • pihi
    jaja attak hozza vmi szar cdt....de pfff...szarrasejo..:(
    felismeri , de nem talalja meg...kiirja h felismeri de nem jelzi h van..na erted?!
  • M@TriX
    amikor rádugod a gépre jön buborék is ráismer rendesen az oprendszer?
  • Met
    jajaja
    óránként 3-3500 vagy több + bevizsgálási díj + alkatrész
    lehet jobban járnál egy újjal
  • izb
    firewire kapcsolaton keresztűl próbáltad?
  • pihi
    Hello, van egy SONY digital 8 -as digitalis videokameram de semmi estere sem akar velem egyutmukodi, nem tudom felrakni a gepre az anyagot..:( vki esteleg? egykis HELP?THX meg mindig aktualis:PP
  • M@TriX
    ezzel az a gond, hogy ha haver van akkor 1000, de hivatalosan legalább 3000 a javítási óradíj.
  • cziky
    ott már nem tudom, mivel a cég bezárt, és én ezt több mint 3 éve vettem meg
  • Met
    célszerű ott megkérdezni először ahol vetted
  • cziky
    igen
  • M@TriX
    10K feletti bill?
  • cziky
    Hi, valaki tud olyan címet adni, ahol billentyűzetet is javítanak?
  • M@TriX
    ööö, jah azt hittem elírás a tisztoldal(tesztoldal) :)így már értem.
    ez viszont a nyomtató driverétől függ, nem minden nyomtató driverben van benne sajnos a tisztítás funkció, némely nyomtatón pl specielis gomblenyomásokkal lehet ezt elérni, lsd. leírás. érdemes a legfrissebb drivert lekapni a gyártó honkapjáról és ott a nyomtató datlapján keresgélni ott kell lenni.

bár lehet van spec szoftver is, de nekem eddig még nem kellett.
  • Prof William
    Hát ott nem volt. Talán ha egy újabb illesaztőt töltök le...
  • izb
    elviekben az alapdriverben kéne lenni a nyomtató tisztítási funkciónak.
    a gyártó oldalát látogasd meg és próbálj onnét leszedni valami frissítést.
  • Prof William
    Hát ott sajna nincs...
  • M@TriX
    a nyomtató tulajdonságainál kell lennie.