!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ helikopter ]
a legújjabb driver programot a gyártó oldaláról, de így sem hajlandó a UPC-s kábeltévé hangját megtalálni. Tudna nekem valaki valami okosat javasolni, hogy hang is legyen?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Memteszt 3.2 elinditva, 23 perc után 5.tesztnél hiba,nem is kevés.
Egyiket kivettem,ugy akartam a prime95 futattni, el is indult de 4-5 perc után leállt ugyanazzal a üzivel.
Régi memo be, memteszt ment 34 percig, semmi gond (ez nem kapott a 2.6 voltbol)
Ennyi is hazavághatja a cuccost?
Na mind1, megprobálom még 1 gépbe megnézni öket majd, az is ugyis majd ugyanilyen alaplap csak nem S2 hanem a sima Sv2.0
Ezt a prime95-öt régebben lefutattam mikor a memoria feszkoja még 2.5 volt.
Most beállitva alapra, ez a teszt már az elején hibaüzit adott be:
FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
FATAL ERROR: Rounding was 0.499979205, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.
Compare your results to other computers at http://www.mersenne.org/bench.htm
That web page also contains instructions on how your results can be included.
AMD Athlon(tm) XP 2400+
CPU speed: 1999.87 MHz
CPU features: RDTSC, CMOV, PREFETCH, MMX, SSE
L1 cache size: 64 KB
L2 cache size: 256 KB
L1 cache line size: 64 bytes
L2 cache line size: 64 bytes
L1 TLBS: 32
L2 TLBS: 256
Prime95 version 22.12, RdtscTiming=1
Best time for 256K FFT length: 20.425 ms.
Best time for 320K FFT length: 26.270 ms.
Best time for 384K FFT length: 33.477 ms.
Best time for 448K FFT length: 37.790 ms.
Best time for 512K FFT length: 41.635 ms.
Best time for 640K FFT length: 53.210 ms.
Best time for 768K FFT length: 65.507 ms.
Best time for 896K FFT length: 76.460 ms.
Best time for 1024K FFT length: 88.026 ms.
Best time for 1280K FFT length: 114.186 ms.
Best time for 1536K FFT length: 138.039 ms.
Best time for 1792K FFT length: 168.441 ms.
-Tölsd le a Prime95-öt, és torture módban futtasd úgy 10-15 percig, közben figyeld a CPU hõmérsékletét. Ha 10-15 percig nem hibázik, az már elfogadható (persze egy stabil rendszernek akár órákig, napokig is hibátlanul kell futattnia). Ha hibázik, akkor az alaplap-memória-CPU trió egyike a leggyanúsabb pont.
-Milyen tápegységed van? Elbírja a ráakasztott cuccokat?
-Esetleg próbáld meg lejjebb venni az FSB-t, illetve a memóriák idõzítését. Egy próbát megér...
-Nézd meg az AGP beállításokat, olykor csoda dolgok szoktak születni a Fastwrites ki- vagy bekapcsolásából, vagy az AGP port sebességének visszavételébõl.
-Csupaszísd le a rendszered, amennyire lehet, szed ki az egyik memóriamodult, húzd ki a nem szükséges vinyókat, CD/DVD-romokat, vedd ki a nem szükséges PCI eszközöket (pl. TV-kártya) és sallangokat (pl. házhûtõ venti, stb.). Nézd meg így mit alkot. Ha így megy, akkor szépen kezd visszapakolni a dolgokat egyenként, és nézd meg, melyik berakása után jelentkezik újra a probléma.
Sajnos idõigényes és pepecselõs dolgok, de nálam az ilyesmik szoktak beválni.
Megpilláztam a samsung oldalt 2.6 irtak a memoriára.
Vissza is tettem default 2.6-ra, köcce.
De a game detto ugyanazt irja ki😞
Memok by SPD-n mennek ami 2.5-4-4-8 ad a BIOS-ban ki.
Hömérséklet, feszültségek meg ezek:
kép
Tom hogy gw topicba kellene irni de ott meg ide küldtek, hátha 😛
Én próbaképpen visszaraknám alapfeszre, talán nem véletlenül volt az belõve 2.6 voltra.
Az nem elképzelhetõ, hogy két külömbözõ modul volt a régi, aminél fellépett ez a probléma? Mert megeshet, hogy esetleg keverve volt egy 2.5 és egy 2.6voltos modul.
Semmise történt.
Akkor levettem ami alapra volt állitva 2.6-rol 2.5-re ugy elinditotta a telepitést,de sajn a fájlmásolásnál kék ablak benne a memoria hibákra figyelmeztetö szöveggel.
Ultimate boot disc beraktam, memoriateszt elindult 25 perc se és már mutatott is egy kevés hibát.
Egyiket kivettem, mázlival pont a rosszat, és utána már ment minden simán.
Csak ezért gondoltam hogy talán nem jo ötlet 2.6-on járatni öket.
Mielött elfelejtem, azok nem ezek a samsung memok, hanem hynix csippes, 333mhz-esek voltak.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A film machine viszont lassabb,de kezeli a feliratot is.
Minöségre az elöbbi a jobb.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
legyen 2200MB.
Majd a vob filéket a Shrinkel összefûzöd.
És kész.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az a neve,hogy The Film Machine
Lenne egy gondom de már semmise jut eszembe:|
Van Abit nf7-s2 benne AMD Athlon XP 2400+, meg 2 samsung 512 memo (400mhz-s), és ASUS nvidia 6600.
Szeretnék guild wars-al jáccani és belépek kábé 30-40 másodperc után ezzel az üzivel kivág:klikk
Már drivert is cseréltem mert volt egy kis zizi vele:ez
Ez eltünt (már amennyit bent tudtam a gameban elsöre lenni😞
Semmi sincs huzva, csak BIOS-ban a memoria feszkoját alap 2.6-rol levettem 2.5-re.
Kiprobáltam 3Dmark, meg egy demo gamet,(azt a kkrieg nevüt elég kicsike a mérette a tudásához képest) azok simán lemennek.
Melegedés max 46 c az is a CPU mutatja ABITEQ-ban meg az everestben.
Már 2 napja cumizok ezzel,pedig alig vártam hogy megjöjjön ez a game,és tojik menni😞
Start -> Programok -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
Esetleg linket?
Naon thx a segítségedet
az atinál úgylátszik muszáj rádugni, az nvidia elnézi
shit happens
2D-ben anélkül is elindul, de ha nincs csatlakoztatva, akkor 3D-üzemmódnál kiakad (a GeForce 6-osoknál is így van).
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Segitségeteket szeretném kérni egy olyan problémában amit nem tudok megoldani.
A kártyámat lecseréltem egy x800xt-re es olyan képernyövel találkozok/csak játék közben/hogy elsötétül és utána kikapcsol.A képernyõ frissités megváltozik.Resetelés után a monitor beállitásnál 72 herzet találok 85 herz helyett./1024*768-ban/Alapbeállitásnál.A configom hátha segit:
asus p4 p800se
gigabyte x800xt platinum
2*400 herzes 512 ddr brand memoria
chieftec 460w táp
2db winchester
3.0 prescott intel proci
Elöre is köszönök bármit még az ötleteket is mert én már kifogytam belölük.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
mert most meg rebootnál megint visszarakta õket
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^