64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
RAMyMamy #59646 van egy dvi-hdmi kábelem, de nem tudom használni a monitoromhoz, mert a kábelen a 24 tű mellett van még egy hosszabb, a monitoron meg nincs
el lehet valahogy távolítani azt a plusz 1 tűt, egyáltalán működne úgy? -
Blum #59645 LINK
Par kartyat visszahozott mar a halalbol a srac! :) -
#59644 Hát ne nvidiat vegyél ha jó vga-t akarsz... -
NMYx #59643 Megmondom őszintén, ez 2011 nyarán történt. Azóta egy GTX 550-es dolgozik a gépben, de azóta is sajnálom ezt a 260-ast. Nem az igazi ez az 550-es.
Azért is érdekelne hogy javítható-e.
Köszi a segítséget! -
#59642 azt mondod hogy végleges?
ha igen akkor nincs mit tenni, venned kell újat -
NMYx #59641 Hát jó kérdés. A restart után már csíkozott, nem lehetett növelni a felbontást. Másnap is ugyanezeket produkálta. Szerintem nem a hő (most már) a baja. -
#59640 esetleg nézd meg menyi höje van, lehet ugyan az a hibád mint ami nekem van, olvas lejjebb. -
NMYx #59639 Az a baj, hogy már nem garis (2 év volt rá). Ha javítható, akkor lehet megcsináltatom(persze ártól függ), ha nem akkor megy eladóba. Hátha tud vele kezdeni valaki valamit. -
#59638 Nekem is ugyanez volt, gariba javították. -
#59637 Memória hibának tűnik. -
NMYx #59636 Sziasztok!
GTX 260-as videókari pusztult meg egy kicsit. Játék közben beakad a kép meg a hang, nem reagált semmire a gép. Restartoltam, majd a kép csíkoz és csak 800*600 as felbontás "bír". Esetleg valami tipp? Javítható?
Üdv! -
#59635 Szóval a paszta, hát cpura esetleg van pasztám, de vgara max egy olyat tudok rakni ami csere vga coolerben volt.
Kösz :)
Majd jelentkezem az eredménnyel holnap. -
Blum #59634 Na,akkor valoszinuleg meg is van a problema.
Gepet szetszeded,az utolso csavarig kifujod a port mindenhonnan. Ezutan a VGA-rol a hutot leszeded,GPU-rol a regi pasztat ledzsuvazod es teszel ra ujat. Ugyanezt a procival is.
Ha meg nem csinaltal ilyet,akkor szolj egy advanced haverodnak vagy olvass kicsit utana a neten,mert nem nehez elkurni. -
#59633 Vga teszt alapbeállítással és Burn-in test volt, 5 percnél elérte a bűvös 100c fokot és 10 percig ott ugrált 95-105 közt, de a legnagyobb hő 113 volt.
Cpu teszt, beállítás Standard,.a max hő magokra bontva 97/99/98/99 volt és a venti max RPMje 2083 volt.
Nagyon beijedtem a vga hőjén amikor feljutott 100c ra, azt mondtam pár perc és lefagy a gép :D -
Blum #59632 Futtass egy Furmarkot 10 percig es irdd meg hogy mi volt a legmagasabb hofok.
Procinal ugyanezt eljatszani IntelBurnTesttel + kozben figyelni a homersekletet Aidaval vagy CPU-Z-vel. -
#59631 Vgara nemrég raktam fel a legújabb driverét, alaplapra nem tudom milyen van.
Mivel nézem meg a hőfokot? ja és nem tuningolom, alapból ez a vga gyári tuningos.
-
Blum #59630 Mikori driver van fent?
Nincs tuningolva a kartya?
Hofokok?
Elso korben ezeket kene csekkolni. -
#59629 Mostanában erősebb gép igényű játékoknál a gép lefagy, ma például a Wizardry online játéktól.
A fagyás mindig ugyan olyan, berregő a hang jön a hangkártyából, és a monitor nem érzékel jelet, legalább is ezt írja ki, és pc reset után minden rendben. -
Blum #59628 Ennek szerintem fuss neki megegyszer mert semmit nem erteni belole. -
#59627 Hogy milyen rég voltam itt, a gépet az aláírásban van.
Néhány játéknál, randomban lefagyasztja a win 7 et, annyi a tünet hogy a hang berreg, és a monitor nem érzékel jelet, szal nem tűnik window fagyásnak mert aszem be van kapcsolva a hiba kijelzés,ja és resetelés segít.
Ötlet hogy mivel van baj? -
#59626 Vadi új rendszer van rajta, nincs vírus sem, driver frissítés is volt, flash playert is tettem fel, mert leginkább azok az oldalak szarakodnak, amiken sok a flash. -
#59625 Akkor a gépben lesz a hiba:Víruskeresés volt(nem ritka eset)? 127 MB ram esetén is kellene lennie internetnek(nem ram lődd ki a lehetséges hibákból).Driver van telepítve? -
#59624 megtörtént, és lassú, tettem bele másik háló kártyát, de az sem oldotta meg a problémát. memória okozhatja ezt a gondod?? mert a tulajdonságoknál azt írja ki, hogy 503mb ram -
#59623 Akkor csatlakoztasd I. számú gép utp vezetékét a II.számú géphez, a többit majd meglátjuk.:) -
#59622 Most ahogy eljött 2013 változtak a csomagok és ezzel együtt jött ez a szopatás.(legalábbis itt Kecskeméten) Eddig és azóta is teljes mértékben tökéletes ez a szolgáltatás, mindig gyors, sosem ment még el a net. -
#59621 Sziasztok.
szóval, van az 1-es számú gép ami tökéletesen működik, 10mbps internettel, nincs akadozás, nincs semmi gond. van a 2-es számú gép, amire új rendszer van, de amikor nettezni akarok, behal az egész, nem lehet vele nettezni, valami ötlet?? -
#59620 Nekünk eddig Invitel, Thome,Digi és UPC volt de sehol sem volt probléma. (jó Thome direkt baszakodott valami a DNS-sel és átirányította a saját oldalára, hogy be kéne fizetni a tartozást, de amúgy kb mindig jön max sebesség) -
#59619 Nekem T-Home-os (régen T-Online, még régebben Axelero) netem van pokol óta. Sose volt még, h tartósan ne lett volna elérhető a max. sebesség. -
#59618 Köszi mindenkinek -
#59617 Ami akadályozhatja:szolgáltató,p2p,vírus. -
#59616 Nálunk a 10 megás netre 3 megabit a garantált. Mondjuk nekem 5 megás van és szerencsére 98%-ban megvan az 5. -
#59615 Simán sunyi a szolgáltató... T-mobile most azt csinálta, hogy 8 mega feltöltésre fél megát garantált és folyamatosan csak a garantált feltöltési sebességet lehetett elérni... Váltottam nagyobb csomagra(50/25) és itt érdekes módon mindig elérhető a maximális sebesség. -
#59614 A 2,89 a 10-hez akkor is drasztikusan kevés. Tuti, h vmi probléma van. -
#59613 Az nem biztos hogy a 10mb/s a garantált sebesség. Lehet az csak a maximális amit elérhetsz... -
#59612 Írj a szolgáltatónak osztán kiküldenek valakit. -
#59611 sziasztok
10mbps internetem van, de a sebességmérővel, csak 2,89mbps-t tudtam mérni. valami akadályozza az internet működését.
hálózati kártya: Realtek RTL8139 családú PCI gyors Ethernet NIC
segítséget lőre is köszönöm -
RAMyMamy #59610 semmi túlzás nincs benne, ez történt
utánaolvastam és általában szoftverfrissítés után jelentkezik ez a probléma, de én nem frissítettem semmit sem. viszont a kártya működik tökéletesen, de csak ebben a telefonban, a jelszó miatt.
(az egy érdekes dolog lenne, ha a drága telenorban esetleg egy olyan telót adtak volna el nekem, ami már volt használva... és esetleg elbaszták a memóriakártyát, szerintem nincs kizárva... de ez sajnos örök rejtély marad)
a megoldás az lenne, hogy egy fájlkezelő progival meg kell nyitni a c:/system mappában lévő mmcstore nevű fájlt, ebben tárolódik el a jelszó. a gond csak az, hogy nekem nincs ilyen mappa, sehogyan sem tudom előhozni, pedig már 4 féle programmal is próbáltam :/
(csak "predefjava" és "predefgallery" van)
-
#59609 Volt már olyan hogy nekünk egy 3.-ba kellett tenni. -
#59608 Kicsit enyhe túlzás lenne egy memóriakártyát jelszavaztatni.Másik típusú telefonba volt már téve? -
Puhos #59607 Ez hülyeség, a ram nem processzor gyártó függő!