!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Na mindegy hátha valaki tud segíteni 😊.
Adott 1 vinyo amit még anno a win 7 akartam feltelepiteni és mielõtt felmásoltam volna a win 7 et, törölt egy partíciót kitudja hogy, aztán elraktam a vinyot, és 1 újra másoltam, de most úgy döntöttem hogy visszahozom a partíción lévõ dolgokat, paragonon a következõt látom
partició
1:local disk not formated, ere ment volna a win 7 és ha jól rémlik valamit ezzel csináltam, és a kettes partíció csak úgy eltûnt 😄
2:unallocated
ajánljatok valami jó javító vagy tört partícióról fájl leszedõ progit win xpre, nem win 7 re 😉
köszike
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
AMD FX 4100, 3.600MHz,
HDD Western Digital 500GB
Kit Memorie Dual Channel Geil 2x2GB DDR3, 1600MHz, Value Plus, CL9
Sapphire Radeon HD6850, 1GB, GDDR5, 256bit, PCI-E
Es ehez egy 500W-os tap van , eleg kellene legyen
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Eddig nem próbáltam ki, mert valaki azt mondta, hogy nem lehet vele ezt csinálni.
Hogy lehet kilõni azt, hogy mikor a képek végéhez ér elõjön egy ablak és ki akarja nyitni a következõ mappát...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
mert az ilyen laptopnak még nem kéne semmit frissíteni szerintem
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Kaptam egy újraírható dvd-t, de nem tudom megírni, mert a nero "lézerbeállítási hibát" ír ki, viszont felismerni felismeri, mert a szabad hely méretét meg tudja adni. (a dvd decrypter se hajlandó megírni)
Olvastam olyat, hogy firmware frissítés kellene a dvd meghajtóhoz. De azt hogy? Vagy lenne sesetleg valami más megoldás?
Köszönöm!
u.i.: egy ASUS K52JR notiról lenne szó
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
A masodik ram vetele elott tudtam huzni csak azutan kezdett hulyeskedni.

Miota vettem meg 2gb ramot a gepembe,nem engedi huzni a procimat,lefagy a gep meg a windows betoltese elott.Azt hallottam,hogy lehet kene valamit allitani a ramok feszultsegen,merthogy a procival egyutt azok is feljebb mennek.Hol talalok erre leirast vagy valami utmutatot,nehogy kart okozzak?

/64 és 32 bites drivert is próbáltam/
I met God. She's black
Van egy Acer Aspire laptopom, és nemmûködik a Crytal Eye...3x telepítettem eddig újra, alapból volt rajta, azóta nem. Most sincs, pedig a drivert is leszedtem hozzá..Valami help, mégis hogyan tudnám mûködtetni??
I met God. She's black
Tud valaki ajánlani egy képnézegetõt, amivel az egérgörgõjével lehet a képek között váltani.
Adott egy Maxtor 160gb-os HDD,7200RPM, 8Mb cache,átl. fejpozicionálási idõ:9ms,max. 133Mb/sec.-os sebességgel. Jelenleg ez a C-m. Ezt gondoltam lecserélem egy Samsung 500gb-os,7200RPM,16Mb cache,átl. fejpozicionálási idõ:4.17ms,max. 300Mb/sec.-es sebességûre.
Kérdés: Mennyire lesz érezhetõ a különbség a két HDD között? Azon kívül,hogy valamennyivel gyorsabban tölt be az oprendszer 😊(legalábbis remélem 😄) Pl. játékoknál számít ez valamit(fps)? Vagy alkalmazásoknál? Úgy cuzammen megéri lecserélni?
Köszönöm a válaszotokat! <#worship>#worship>
Jaj és az lemaradt,hogy a Maxtor IDE és száz éves, a Samsung pedig SATA2-es!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e belsõ hálózatot létrehozni wifi segítségével gépek között? Van erre valami téma errõl? Fájlátküldésre kellene. A 3 gépbõl 2 win7-es, egy XP.
Elõre is kösz!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"