!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Nah megvolt a Driver ujratelepites(videokartya) es kivettem a pipat az automatikus ujraindulasrol es most nem indult ujra jatek kozbe (egyenlore) szoval a driver vagy a beallitas lehet hogy bevalt😊

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

biomage
itt is te vagy? hát ez van, valszeg nem lesz segítség itt sem 😞.
Na mindegy hátha valaki tud segíteni 😊.
Adott 1 vinyo amit még anno a win 7 akartam feltelepiteni és mielõtt felmásoltam volna a win 7 et, törölt egy partíciót kitudja hogy, aztán elraktam a vinyot, és 1 újra másoltam, de most úgy döntöttem hogy visszahozom a partíción lévõ dolgokat, paragonon a következõt látom
partició
1:local disk not formated, ere ment volna a win 7 és ha jól rémlik valamit ezzel csináltam, és a kettes partíció csak úgy eltûnt 😄
2:unallocated

ajánljatok valami jó javító vagy tört partícióról fájl leszedõ progit win xpre, nem win 7 re 😉

köszike

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

gergely1991
Sajátgép>tulajdonságai>Speciális fül>Indítás helyreállításnál:beállítások>Automatikus újraindítás jelölõ négyzetbõl pipa ki.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Lacee86
Elég jó kis géped van, sztem ne sajnáld a cash-t, és vegyél egy normális tápot. Egy vacak táp még akár ki is nyírhatja a gépedet. :/

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

SirAlo
Hat sajnos nem talalok a neten hatasfokrol informaciot😞 amugy amikor a gepet raktuk ossze ez a tap megvolt az elozo geppbol es gondoltam hogy eleg lessz ha 500w

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Lacee86
Hát ahogy olvasgatom neten, arról a márkáról nem sok jót írnak, õszintén szólva én még nem is hallottam róla. De ha olyan a hatásfoka, mint a gagyi tápoknak, akkor jó ha a felét leadja a névleges teljesítményének, és akkor lehet, h egyszerûen kevés a konfighoz... Chieftec, FSP vagy vmi hasonló minõségi táppal jobban jártál volna szvsz.

SirAlo
kekhalal nem volt, megprobaljuk a driverek ujrarakasat, az nem gond hogy Raidmax a tap ?

ha újraindulás, az nem feltétlenül táp, a táp akkor inkább kikapcsol, elsõ körben szerintem telepítsd úra a drivereket, kékhalál nem volt még?
SirAlo
esetleg nincs erre valami program amivel a fogyasztast lehet megnezni hogy a tap lead-e annyi aramot amennyi szukseges?

SirAlo
Hello, egy uj gep jatek kozbe surjen ujraindul, a tap nem birhatja ? ez a gep:
AMD FX 4100, 3.600MHz,
HDD Western Digital 500GB
Kit Memorie Dual Channel Geil 2x2GB DDR3, 1600MHz, Value Plus, CL9
Sapphire Radeon HD6850, 1GB, GDDR5, 256bit, PCI-E
Es ehez egy 500W-os tap van , eleg kellene legyen

gergely1991
Még utólag(sajnos errõl lekéstem) azt ajánlhatom hogy cseréld meg a Ram modulokat más-más slotba helyezd be õket,hátha.😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
A RAM-tól nem kellene függnie a cpu babrálásnak(a "megfelelõ" feszültség a lényeges)....

Köszi.
Eddig nem próbáltam ki, mert valaki azt mondta, hogy nem lehet vele ezt csinálni.

Hogy lehet kilõni azt, hogy mikor a képek végéhez ér elõjön egy ablak és ki akarja nyitni a következõ mappát...

setuh
Okes,koszi.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

igazából én erre már azt mondom, hogy a prohardver fórumán érdeklõdjön, ott biztos több infót kapsz
setuh
Tapom meg egy 400W-os fsp, nem hiszem, h gondot okozna neki egy kis huzas, 2.8ghz-rol 3ghz-re akartam felhuzni, de ennyinel is egybol lefagy.

setuh
De ilyenkor mi lehet a baj,ha megse beallitasi hiba?A proci egyszeruen oregszik,vagy megis csak a ramok?

az nem lehet, hogy maga a lemez a szar?
mert az ilyen laptopnak még nem kéne semmit frissíteni szerintem
hát, elég komoly gép ahhoz, hogy ne problémázzon ilyeneken, esetleg másik táppal megpróbálni? bár nem nagyon van ötletem sajna
Büdös Bohóc
<#wow3><#bohoc><#wow3><#bohoc><#wow3><#bohoc><#wow3><#bohoc><#wow3><#bohoc>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

de képzeld, lehet, félperce próbáltam ki
Azt a programot nem lehet az egérgörgõjével a képek között váltani...

Sziasztok!

Kaptam egy újraírható dvd-t, de nem tudom megírni, mert a nero "lézerbeállítási hibát" ír ki, viszont felismerni felismeri, mert a szabad hely méretét meg tudja adni. (a dvd decrypter se hajlandó megírni)

Olvastam olyat, hogy firmware frissítés kellene a dvd meghajtóhoz. De azt hogy? Vagy lenne sesetleg valami más megoldás?

Köszönöm!

u.i.: egy ASUS K52JR notiról lenne szó

tommyknockers
Hali, lenne egy feltételezett probléma. Az a helyzet, hogy mikor az egérhez érek, vagy a gép közelében vagyok, mintha statikus elektromosság lenne, tehát nagyon enyhén elzsibbad a kezem, vagy mintha szurkálnák gombostûvel. Olyan mint mikor a tévéhez teszitek a karotokat és a szõr feláll rajta. Lehet hogy teljes hülyeségeket beszélek, de azért megkérdem, hogy szerintetek mi lehet a gond?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Büdös Bohóc
félregépeltem: irfanview

Büdös Bohóc
ifranview

setuh
Gigabyte ep45-ds3l,core 2 duo e7300,2x2gb corsair ddr2 1066mhz-es ram.
A masodik ram vetele elott tudtam huzni csak azutan kezdett hulyeskedni.

Lacee86
Csak mert gondolom úgy olcsóbb. Bár az se biztos... Mind1, majd kiderül, köszi a választ.

igen, lényegében ugyanaz lesz
Lacee86
Igen, de ezt kérdeztem, h egy DVI-HDMI csak adapter is jó, h ne kelljen az egész kábelt megvennem, nem? 😊

ha digitális jelet akarsz, akkor ilyen kell:

Lacee86
És ettõl digitális jelet fog kapni a monitor?

kérdés, hogy tud-e olyat a lapod, leírod, hogy milyen configod van? lehet, hogy úgy egyszerûbb lenne
setuh
Hello!

Miota vettem meg 2gb ramot a gepembe,nem engedi huzni a procimat,lefagy a gep meg a windows betoltese elott.Azt hallottam,hogy lehet kene valamit allitani a ramok feszultsegen,merthogy a procival egyutt azok is feljebb mennek.Hol talalok erre leirast vagy valami utmutatot,nehogy kart okozzak?

ez segít

Lacee86
Üdv! A monitoromat (DVI) szeretném rákötni a laptopomra. A laptopon D-Sub és HDMI bemenet van. Akkor az a legjobb, ha veszek egy DVI-HDMI adaptert, és annak a segítségével kötöm be a HDMI bemenetbe?

akkor lehet, hogy a driverrel van probléma
szabii98
win7 volt és azt is tettem..esetleg az lehet, hogy most 64 bit van és eddig 32 volt?
/64 és 32 bites drivert is próbáltam/

I met God. She's black

biztos, hogy jó a driver? milyen windows volt rajta és milyet tettél rá?
szabii98
Helló!
Van egy Acer Aspire laptopom, és nemmûködik a Crytal Eye...3x telepítettem eddig újra, alapból volt rajta, azóta nem. Most sincs, pedig a drivert is leszedtem hozzá..Valami help, mégis hogyan tudnám mûködtetni??

I met God. She's black

Hello

Tud valaki ajánlani egy képnézegetõt, amivel az egérgörgõjével lehet a képek között váltani.

ozimak
Üdv mindenkinek!
Adott egy Maxtor 160gb-os HDD,7200RPM, 8Mb cache,átl. fejpozicionálási idõ:9ms,max. 133Mb/sec.-os sebességgel. Jelenleg ez a C-m. Ezt gondoltam lecserélem egy Samsung 500gb-os,7200RPM,16Mb cache,átl. fejpozicionálási idõ:4.17ms,max. 300Mb/sec.-es sebességûre.
Kérdés: Mennyire lesz érezhetõ a különbség a két HDD között? Azon kívül,hogy valamennyivel gyorsabban tölt be az oprendszer 😊(legalábbis remélem 😄) Pl. játékoknál számít ez valamit(fps)? Vagy alkalmazásoknál? Úgy cuzammen megéri lecserélni?
Köszönöm a válaszotokat! <#worship>
Jaj és az lemaradt,hogy a Maxtor IDE és száz éves, a Samsung pedig SATA2-es!
EGY NAGY THX!!!!
kell egy router és mindegy, hogy kábellel vagy wifivel van összekötve

katt
Heló!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e belsõ hálózatot létrehozni wifi segítségével gépek között? Van erre valami téma errõl? Fájlátküldésre kellene. A 3 gépbõl 2 win7-es, egy XP.
Elõre is kösz!
gergely1991
Minek vásárolni? Nincs olyan ismerõsöd aki, max egy órára kölcsön adná a videokártyáját?

gergely1991
Próbáld "reset"-elni.

SirAlo
Hello, tudna valaki segiteni ? AZ en netem megy de a Wifin mar nem tudnak netezni, Tp-Ink routerem van, az en netem kabelen van rakotve es a tesom meg Wifin hasznalja , a router beallitasok se akarnak bejonni ha beirom a http://192.168.1.1/ -t , meghalt a router vagy mi lehet? ha a router kipurcant az en netem se kellene mennyen vagy nem ?

Józan paraszti ész...ha nem tudom visszaállítani integráltra (mert nem látok semmit), akkor minek van benne? Vegyek egy videokártyát hogy visszaállíthassam?? nem mondom, elõfordulhat, de akkor ki*******nagy retardáltság. Azért írtam, hogy a 2001-ben gyártott 3000forintos abit alaplapom is automatikusan átállt mindig arra amire kellett:/

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

gergely1991
"Bár tudtommal a bios auto átáll arra amire kell, ha van video kártya akkor arra ha nem akkor integráltra "
És ha nem?😊