!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A masik fele, hogy en a legujabb dosos PM-et tettem fel a CDre es le is ellenoriztem es szepen latta is a 120GB-s vinyomat.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de mikor rajtvolt mind2 sztem akkor nem is látta ... 5 gigás meg 70 gigás vinyot látott meg egy sima 7 gigásat...40-es sehol nem volt
na mind1
ha dosbol is hibát ir ki rá akkor valami nagyob baja lehet
mind1, azért köszi szépen a segitséget
Ne szerencsetlenkedj, leirtam mindent mit kell csinalnod a CD image fajlal.
Csak meg kell irnod es bootolni a kesz CDvel, majd elinditani a CDrol a pqmagic parancsal a Partition Magicet.
(98 nál még vágom hogy mscdex.exe xmartdrv.exe oakcdrom.sry ezek kénének de itt xp nél nem)
szal ötlet?😊
autoexe, config.sys meg még?😄
Miutan megtetted mindezt, kicsomagolod es megirod a cdkepet Neroval egy CDRW-re.
Bebootolsz errol a CDrol (ha kell beallitod BIOSban hogy CD lehegyen az elso boot eszkoz) es kivalasztod a CD meghajto betujelet, nalam ez az R: volt, de ezt latni fogod ugyis a kepernyon.
Ha ez megtortent beirod, hogy pqmagic majd enter.
A tobbi rad bizva. 😛
Irsz egy bootolhato CDRWt. Remelem annak a lepeseit nem kell leirnom.Arra felteszed ezt a PQmagicot, amit mindjart megcsinalok neked.Jo regi de mukodik dos alol rendesen.
Viszont ne felejts el a CDre meg autoexec.bat es config.sys fajlban cd driver programot beallitani es azoknak a fajljait is a CDre irni. Ezeket is becsomagolom es mindjart felteszem. Leirok mindent mit kell csinalni.
KB 20 perc.
ezt a vinyot meg már megcsinálták egyszer suliba ott is dos alol, futtattak pq magicet csak nemtom hogy...
De szerintem nem fog segiteni.
Felkellene ismernie a P.M.-nek.
Lehet a bootsectoron tortent a hiba, es akkor azt ketlem, hogy megjavitanad.
szal alapbol else indul a progi mert mondom particios táblát kéne létrehozni azona vinyon...ezért kéne sztem xp alá valami dos ....vagy valami más ötlet?
Az letrehoz egy emergency disket, amivel siman lehet bebootolni es particionalni.
lehet hogy sokak problámája volt de nem olvastam vissza inkább leirom...:
van a fõnyivom ami rendesen müködik azzal nincs is baj xp fut rajta stb..
viszont van egy másik amirõl elszáltak a cuccok és particionálni kéne nftsre ugye sajátgép lemezkezelõ se látja meg semmi se
probáltam 98-as lemezzel onnét pq magic de elsedutam inditani mer tugye nemlátja az nfs filerendszert
szal igazábol xp alá kéne valami dos ...vagy mit lehet ilyenkor tenni?
Elöre is thx
ゾルターン
Mivel tudok olyat csinálni, hogy az xp-s vinyó partícióját lemásolom és elmentem vhova, de úgy, hogy ha legközelebb gond van, csak megfogom és ezt visszamásolom, ja most bootstart/indító menüt csinál/ használok, tehát jó lenne, ha az is mûködõképes lenne ez esetben is. Elõre is kösz a segítséget.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elõre is köszi!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
már megint én vagyok,elfelejtettem a tápot leírni 360 w-os és az értékek everesttel a köv. cpu 1,63
+3,3 3,42
+5 5,03
+12 11,92
-12 -11,79
-5 -5,2
+5készenléti 5,07
3,3v dual 3,57
dimm 2,67
ezek az értékek vannak és szeretném tudni nem-e a tápom szar.
thx
Hardwer lesz szerintem , de megnézted a mennyire melegszik a gép ?
Akkor ott van a D.O.T , ki van-e kapcsolva.Lehet tele van porral a gép , ki kell takarítani az csodákra képes .
ゾルターン
Nagy problémám van a gépem csak úgy egyszerüen újraíndul,akármit csinálok vele pl. játszok vagy bármi mást az a kérdésem,hogy lehet-e hardwer probléma vaqy nem,és mindig scandisk és persze már újra raktam a rendszert,de nagyon labilis.
kösz.
A konfig.2400+amd proci, 2* 512 ram memo,6600gt vga,350w-os sirtec táp,abit nf-7 alaplap,audigy zs2,pctv pro,stb...
Talán a neten van valami róla.
ゾルターン
ゾルターン
tudtok Bécsben számtech boltot, ahol esetlegesen olcsobban hozz lehetne jutni olyan videokártyákhozami itthon drágább??, , , vagy vlmi web címet...
Thx,
B.
Vlki tudna nekem egy rendes leírást küldeni, hogy mit hogyan kell beállítani a routeren és a gépen ahoz, hogy távoli számítógép kapcsolatot állítsak fel a munkahelyemrõl a gépemhez, , , azaz a munkahelyemrõl el tudjam érni a saját gépemet.
Küldjetek emailt, ha lehetséges. Thx,
[email protected]
Üdv,
B.
Hanem, hogy a profibox-nak kevés a kimenõ sávja... és mivel sokan töltenek le, hamar megtérdel a szerverük. Azért tömörítenek nagyobb rátával, hogy csökkentsék a fájlméretet, vele együtt pedig a letöltési idõt, ezzel tehermentesítvén kis mértékben a szervert.
Nézz utána, hátha winamp.com -on van vmi plugin, vagy ilyesmi.
ゾルターン
ゾルターン
Nincs valakinek tudomása róla, hogy lenne mostanság olyan monitorvásárlási lehetõség, hogy az új monitor árába beszámítanák a régit...? Még ha csak jelképes összegért is...
Htx...