!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy HDTune nevû progi, nézd meg azzal is, bár az Everest nem szokott hülyeségeket kiírni, vagy van a maxtools, vagy mi, a saját progijuk csak megmondja az igazat😊
most vetted? ha igen vidd vissza
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a vinyóm egy 40 Gigás Maxtor.7200 rpm van ráírva,de az everest szerint 5400 rpm.mi az igazság?
Deee nem azért,de nem minden link ugrik külön ablakba,plussz nem minden oldal hasit elö ezerrel, pl: kuulnyuuz.
De okozhatja progi is pölö: letöltö program😊
De ha explorer-t használsz,ha jot akarsz mozilla firefox--t probáld ki, hátha bejön.
De nekem eccer egy okos ember azt mondta az a csik azt mutatja alul az explorerben hogy én mennyivel késöbb láthatom azt az oldalt Bill Gates-hez képest😛
sok alaplapon az agp chipen van venti szóvval az is tönkre mehet.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Véletlenül nem állítgattál speedfanben az órajeleken?
ha van másik videókártya akkor probáld ki azzal
még egyet csinálj meg indistd el a gépet a csipogás után a billentyüzet ledje villan akkor nem alaplap aztán hagyd tovább futni addig mig be nem tölti a windowst(tudom hogy nem látod)
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szed le a burkot aztán ovatosan csak egy pilanatra helyezd áramba ha nem gyulad fel az alaplapon a táp biztos hogy rossz.
Segítsetek!!!!!!!!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ゾルターン
De már láttam ilyet , mondjuk az egy PIII volt
ゾルターン
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
ゾルターン
ゾルターン
Nagy bajban vagyok!
Csütörtökön nagy vihar volt nálunk(Paks)
A gép be volt kapcsolva.
Elment róla minden nem kapcsol be olyan mintha be se lenne dugva a 220-ba!
Ilyenkor mi romolhat el?
Gigabyte k8ns ultra 939 alaplap,amd 3000+ proci ,asus 6600 videókártya van benne ja és kodegen 400-as táp.
Ilyenkor kidobhatok mindent?
Kérlek beneteket mondjatok véleményt!
Réka
Vagy a megfelelõ helyen rövidre zárod vagy kapd ki az elemet egy kis idõre.
Segítséget szeretnék kérni
Van egy asus a7v8x alaplapom, via kt400 a baj az hogy procit cseréltem benne, 1.8xprõl 2.2xp-re, nem ment, nem indult el, sárga maradt a monitor, még próbálkoztam vele, nem jött össze, a baj az, hogy amikor visszaraktam a régi procit, elindult, kiírta hogy hardver monior error, nézzem meg a volt beállításokat, belenéztem és össze vissza ugrál, kiír egy csomó baromságotilyen 6450 celsius fok az rpm is ugrál, meg a proci feszültség is, mi lehet a baj, mint kúrtam el?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
De Everest progi, megmutatja amire kiváncsi vagy.
De ha kikapcsolod a automata ujraindulást, adni kellene kékablakot,amire kiirja mi a betegsége nagy vonalakban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(aaaacb1)vagy valami ilyesmi
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Nálam hasonló gondom videokártya-driverprobléma miatt volt (Cannot initialize 3D device).
Mitõl van az hogy elindítok egy játékot és azt írja ki hogy az inicializálás nem megfelelõ és kész!?
pedig már csináltam formatot is!
plz help<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Továbbá ne feled, hogy a tuningal akár kárt is okozhatsz a gépedben, tehát nem árt óvatosan eljárni, és nem kapkodni.
Így néz ki elvileg a BIOS-od Softmenu része
Fogod, és a CPU Operating Speed-et User Defined-re rakod. Ezek után hozzáférsz az alatta lévõ dolgokhoz is. A memória sebessége a DRAM Ratio, ezt kell olyan értékre állítani, hogy pozitív legyen (mondjuk 5/4, 4/3, stb.). Ha az FSB-vel együtt emeled, akkor állísd a DRAM ratio-t egész értékre, (pl. 3/3, 4/4, stb.), ekkor viszont ügyelj arra, hogy az AGP sebessége 66Mhz, a PCI-é pedig 33Mhz körül maradjon.
Ha nForce2-es alaplapról van szó, akkor a memória/FSB arányt állísd fixre és emeld az FSB-t.
Ha nForce4-es alaplap, akkor a Dram beállítást Auto-ról állísd át 200-ra, és emeld az FSB-t, a ram velemegy.
a RAM frekvenciát hogy tudom átállitani a BIOS-ban?