!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon köszi a segítséget
ゾルターン
tulképp ezért cseréltem le
Nekem egy MSI lapom van. Nekem " MSI clok" NÉVEN VAN.
ゾルターン
A D.O.T PEDIG NE ENGEDÉJEZD !!!!!!! Az csak a bajt csinálja .
ゾルターン
ゾルターン
ez mitõl lehet?
azthittem elõször hogy a videókártya miatt van, vettem újat, mostmár nem olyangyakran csinálja, de még ígyis csinálja...
gépem: Asus A7V8X-X
AMD 2400+
512mb/400
GeForce 6600gt 128mb, elõtte radeon 9600xt 128mb
van valami selytésetek hogy mitõl lehet?
Létezik valami szoftveres megoldás arra hogy leteszteljem a tápomat?
A lényeg hogy fagyogat a gép,és én a tápra gyanakszom,de nincs másik tesztelés végett ,és kicsit necces lenne egy uj tápot vennem 6eFt ért,és lehet mégse az a baj :-(
Valaki tudna valami tippet adni hogy hogy járhatnék a dolog végére?
thx
Tehat mindig eloszor a primary masterrol akar bootolni, mar ha persze van aktiv particio a vinyon.
Nem veletlenul kellett a regi DOS-os szep idokben nem csak particionalni, hanem az elso particiot aktivva is tenni, hogy bootolni lehessen rola.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
master csatlakozóra van rakva
Aki nem értemé az figyeljen minden ide vetekéknek van egy master és egy slave csatlakozoja.
Ha mondjuk a vinyo jumperét (CS re CABLE SELECT re)rakja akkor van igy.
Azért irtam hogy cikizetek engem csak tessék
<#vigyor>#vigyor>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nem a két master vinyó ötlete a baromság, hanem az, hogy ha 2 master vinyó van a gépben akkor nem tudja melyikrõl bootoljon.
"hát masternek biztos nem lenne jó mert akkor két master vinyó lenne és a gép nem tudná h mejikrõl akarok rendszert inditani... (tapasztalat)"
Ez a marhasag. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A bios-ban beállítom hogy a gépet billentyûzetrõl tudjam indítani.
Hiába állítom Any Key-re,vagy akármire, nem hajlandó indulni, csakis a power button gombbal a házon!
Másnak is ilyen, vagy az enyém a szar? (PS/2-es bill)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A64 3500+, Asus A8N-SLI, 2x512mb ram(TWINMOS, CL 2.5), 7800GT 256mb/256bit
Mert amirol itt irtal (ket master bootolas), az nagy butasag.
Nézd meg itt, hogy mit ír róla! Lehet hogy le kellene formáznod. Azt is meg tudod itt tenni. Viszont ha itt sincs, akkor lehet h kukás lett...
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
kössz
Egyébként, ha megvolt a first boot, újabban olyat ír ki, hogy 'YoY'. Ez mi lehet? A vírus neve?
Azon gondolkozom, hogy csinálok rá egy partíciót és arra teszem fel a windowst. Ha lesz idõm kipróbálom.
Ha nagy méretû a merevlemez, akkor ajánlatos betartani 3 fontos szabályt:
Partícionálni! Partícionálni! Partícionálni!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Indítsd megint arról a floppyról a gépet és írd be a következõ parancsot:
fdisk /mbr - ez az fdisk Master Boot Record helyreállító funkciója
Ezután próbáld meg a floppy nélkül újraindítani a gépet.
Ha ez nem jön be, akkor kénytelen leszel lementeni a fontos cuccaidat arról a vinyóról ha lehetséges egy másik vinyóra.
20e körül már kapsz egy ugyanakkorát.
Szóval el kell döntened, hogy azok a fontos adataid többet érnek-e 20ezernél vagy sem.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Egy reggel idítom a gépem és meglepõdve nézem, hogy az istennek sem akar bootolni. Alapból a first boot a floppyn volt, de amikor arra kerül a sor, hogy betöltsön róla, ott egyszerûen lefagy. Se cd-romról, se hdd-rõl nem bootol, sehogy. Mondom, frankón beszoptam egy f*sza vírust. A formatálás kizárva, mert ezen a wincsin (és sajnos csak egy partíció van rajt) van az "életem", kb. 140 giga cucc. Akkor jött az idea, hogy újra rakom a winfost, ment is minden tökéletesen, de amikor az újraindítás következik, a bootolásnál megáll az élet, ha bennhagyom a winfos cd-t, akkor újraindítja a telepítést, de ha nem hagyok benn semmit semelyik meghajtóban sem, akkor egész egyszerûen nem történik semmi. Beraktam egy ezeréves wincsit, arra szó nélkül települt az xp. Errõl a winyóról elérem a "bootkirály" winyóm, de ha telepíteni akarom rá a win-t, olyan hibával szakad meg az újraindítás után, hogy hibás vagy hiányzik a 'hal.dll' fájl. Kb. 15-ik install után is ugyanez a szitu. Szegény gönc szét swappolja az agyát masterként. Persze lefuttattam számtalan víruskeresõt és írtót, amit találtak, az sem javított a helyzeten. Azt szeretném kérdezni, hogy a formatot kikerülve hogyan tudnám megoldani, hogy aról a winyóról menjen a rendszer, amin eddig volt, mert ez így nagyon nem oké.
aki tudja az alatam lévö kérdésre (bendegoose) a választ.
kösszi
Vlki tudna nekem egy rendes leírást küldeni, hogy mit hogyan kell beállítani a routeren és a gépen ahoz, hogy távoli számítógép kapcsolatot állítsak fel a munkahelyemrõl a gépemhez, , , azaz a munkahelyemrõl el tudjam érni a saját gépemet.
Küldjetek emailt, ha lehetséges. Thx,
[email protected]
Üdv,
B.
üdv...