!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem biztos hogy jól értettem a tüneteidet. de nekem olyanom volt, hogy a komolyabb 3d-s játékoknál megfagyott a gép, vagy max a zene ment tovább, de ua lesötétedett a kép, meg néha le is váltott készenléti üzemmódba a moncsi, vagyis kattanással együtt elsötétedett. és mégse a vidkarinak volt baja(inno 3d gef2 ti 64 mega ddr)hanem az alaplapomnak, msi 746f ultra. elég nehezen adta ki magát, mert volt hogy akár több órát is bírta mondjuk a mafia alatt, de volt hogy tíz perc után kaput. sima desktopban vagy netezésnél meg sosem fagyott meg.végül kértem egy boltos haveromtól egy új alaplapot, kipróbáltam úgy hogy beletettem az összes alkatrészt és tökéletesen mûködött a gépem, az msi-t meg muszály voltam megsütni, mert csak halottan hitték el nekem hogy tényleg rossz, addig baszogattak hogy hát biztosan más baja van.beszámíttatam az árát vmibe, az alaplapot meg kifizettem a haveromnak

próbáld ki a vidkarit(és a memóriákat) egy másik gépben, és ha ott is produkálja akkor az a hibás, ha nem akkor bizti alaplap

Az gáz.........

czky
Nincs semmi ehhez hasonló beállítás...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

biomage
nincs ilyen beálitás legalább is a (megjelenés/speciális beálitásban)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hát ati-nál tudom,sajna nvidiánál nem,de elviekben kéne valami hasnlónak lennie nvidiánál is.Max nem ez a neve.
Ez arra jó,hogy ha a vpu hibázik,akkor nem fagy be a gép,hanem csak simán kilépteti a játékot vagy 3d alkalmazást winfosba.
Okai: rossz vpu hûtés,vagy szar driver.

ajjaj pedg mappát kéne jelszóval védeni monnyuk nem tul fontos de azért nem ártana
biomage
nekem ilyen karin van az egyik gépemben megmondanád hol van ilyen beálitás (VPU recover)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Még megnézhetnéd,hogy a videokarin a hütés stimmel e.
Régen nekem is volt ilyen kártyám,van olyan opció a beállításoknál,mint az Atinál,hogy Vpu recover??
Ha van,akkor kapcsold be.

stp4trick
Melegedés terhelés következtében?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

biomage
három lehetöség
energiagazdálkodás/képernyö kikapcsolása=soha
directx ujratelepitése
chipset driver

Falconer
Nekem hasonlo problémám volt az ati kártyámmal, annak az volt a baja, hogy uj alaplapommal valamiért nem memt 8x agpn, de miután visszavettem 4szeresre utána megjavult. És a teljesitmény uaz. Nemtudom a geforce 8xos e.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

biomage
én tudok egy ilyen falja tiltási lehetöség de ez nem jelszavas hanem hozzáférési tiltás

Multkor mar kaptam segitseget rammal kapcsolatban hatha erre is van valakinek otlete. 😊

Van egy Inno3D Tornado GeForce4 Ti 4200 videokartyam. A kovetkezo a jelenseg amit csinal a dragasagom. Barmilyen Direct 3D alkalmazas eseten (pl. a Google Earth-nel is) kb. fel perc utan elmegy a kep mintha kikapcsolnam a monitort vagy mint amikor magasabb hz alitasz be mint amit a monitor bir. Minden megy tovabb (legalabb is ugy tunik), de kep nuku. "Alap" hasznalatnal semmi baja tehat a windows es egyeb cuccok mennek vele rendesen. Mar probalta kulonfele verzioju drivereket de semmi hatasa.

Valakinek valami otlete?
Falconer
Mittudomén, nekem rar van, abban tömörités ablakban alul van egy kis kulcs, ha arra klikkelsz akkor megjelenik egy ablak, vagy vmi ilyesmi. Nemtudom zipben hogy van, mappát nem tudsz jelszavalni egyébként, csak tömöritett állományt.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

azaz hogy winzippel hogyan mert az van fenn a gépen
és azzal hogyan?
stp4trick
ott rákatt a download-ra, erre nyílik új ablak,ott vársz amíg visszaszámol
a jobb felsõ sarokban, aztán katt és töltheted

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

stp4trick

Á már meg is kaptam a választ ezt honnan tudnám letölteni??

Köszi ezt már megpróbáltam az én verziómmal nem játszotta le, kapcsolódott a netre és uj kodeket akart keresni, melyik verziot töltsem le.??

stp4trick
Jó, de a K-lite-ból sem szabad mindent felrakni, ha jó minõséget akarsz rakd fel a Jetaudio 6.2 plus Vx-et az gyárilag kezeli, plussz kodek nélkül is.

czky
kLite codec pack

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

szerintetek milyen kodeket tegyek fel és honnan töltsem le, a winmédiaplayerhez, hogy lejátsza a 3gp-t, ace megac. fent van de azzal nem megy, feltettem a quicktime alt.kodeket, de azzal csak hang van. Amugy köszi INSTICIFU a választ.De nekem valamilyen jó kodek kellene.

Falconer
Winrarral vagy winzippel

hy mindenki xp ben egy felhasználó alatt hogyan lehet azt megoldani hogy egy mappát jelszóval lehessen védeni??
bigapó
inkább nem, mert lekapnak tíz körmömrõl😊) majd a kollega megpróbál valamit, Õ úgyis nagy fej ebben. ha meg neki sem megy, akkor valami haver-rendszergazdával megoldom😊 csak tudod, inkább elõször a porral oltó, mint a tûzoltóság...

The Matrix has you...

[NST]Cifu
Akkor szólsz a rendszergizdának, hogy hé papus, ez itten nem kóser, alkossá 'mán valamit. <#nezze>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bigapó
áhh, hogy lenne😊) (minisztérium😊))

The Matrix has you...

Na már megvan. Total commanderen a crc-s fájlon nem csak enter-t kell nyomni, hanem Start->Fájlok egyesítése 😊

[NST]Cifu
A mostani felhasználói fióknak van rendszergazda jogosultsága?

bigapó
öö, nekem sajna azt írja ki, hogy:"az msconfig fájl (vagy egyik összetevõje) nem található. ellenõrizze...stb.
ez lehet azért, mert nem rendszergazdaként vagyok bejelentkezve?

The Matrix has you...

[NST]Cifu
A Start -> Futtatás-nál indísd el az msconfigot (beírod, hogy msconfig, és enter), és itt az utolsó fülnél (automatikus indítás) vedd ki a pipát a víruskeresõ indítófile-ja elötti négyzetbõl (ki lehet silabizálni, hogy melyik lehet az).

[NST]Cifu
Ha te mondod....

bigapó
ezaz, hogy ott meg sem jelent. elég masszív jószág. rákerestem az antivir szóra és mindent letöröltem ami ilyen volt, de ez sem segített. mondjuk nem indítottam újra a gépet(asszem) de, majd mindjárt megnézem ezt is. hátha csak beragadt.

The Matrix has you...

biomage
ugy néz ki mind ha képfájl lenne ne a crcnél egyesitsd hanem az elsö fájlnál 00 vagy 01 nél probáld

Pl itt: "A "fázis szög" kifejezés arra a szögre utal, amennyivel a feszültség szinusz görbéje megelõzi vagy késik az áram szinusz görbéjéhez képest"

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

[NST]Cifu
Elvileg a Quicktime Player is lejátsza, vagy feltelepíted a Quicktime Alternative codecet. De megcsinálhatod, hogy simán átkonvertálod .AVI-ba, pl. a Zwei-Stein-al.

[NST]Cifu
Uninstalálni nem sikerült? Vezérlõpult -> Programok Telepítése és Törlése, itt kikeresed, és eltávolítod.

bigapó
ahh. na, jobb gombra csak azt írja ki, hogy "Your Computer is infected!"
Antivir Gold 2.0 a ludas. neten már rámentem az oldalára és letöltöttem az "ingyenes" vírus keresõjét, amit csak akkor kell megvenni amikor ténylegesen le akarnám törölni a talált dolgokat.
mivel nem akarom megvenni (munkahely, meg egyébként sem) ezért ezt az állandó buboréküzenetet akarom most már csak eltüntetni.

The Matrix has you...

A BSplayer és a Windowsmédiaplayer ha 3gp formátumú videót akarok lejátszani hibaüzenettel leáll és kilép, más gépen ugyan ez a klip, tökéletesen megy a két emlitett lejátszóval, ACE kodekek és egyebek fenn vannak! Segitsetek Miért Van ez igy:KÖSZI!!<#help>

[NST]Cifu
Jobb gomb a piros X-en. Megnézed miféle program is ez (valószinüleg valamiféle vírusírtó program, vagy SP2 esetén a hülye windows-féle védelem). Annak fogod, és kitekered a nyakát (uninstall, letiltás, fizikai bántalmazás, stb.).

[NST]Cifu
Hol van az idézetben szó "feljavított" áramról? <#confused>

bigapó
Hi!

a tálca jobb oldalán, megjelent egy piros X, ami idõközönként kiírja, hogy a gép fertõzött (gndolom pestissel😊). nos ez nem így van, de ez mindegy. hogy a ...ba tudnám eltüntetni onnan azt a kis genyót. nincs rajta uninstall gomb...

The Matrix has you...

A túláram védelem is csak bizonyos szintig mûködik, jellemzõen 15-20kA-ig. Namost egy direkt villámcsapás 60 kA-rel azt garantáltan nem éli túl. 😄

Ez nem egészen így van. Persze a konnektorban folyó áramot nem fogja feljavítani, de ami róla kapja a cuccot, az fázishelyes(ebb) áramot kap.

Ess pánikba! 😄

Szevasztok!
1 ismerõsöm letöltött 1 filmet, fizetõs oldalról. Mr and Mrs Smith-t. 2 cd-s, a fájlok darabokban vannak. Winrarral nem lehet õket kicsomagolni. Van 1 crc fájl is, de a total commanderben sem lehet õket egyesíteni.
Tehát van egy sfv, 1 crc, és kb 48 15 megás kis fájl. Valakinek van 5lete mi ilyenkor a teendõ?
Elõre is köszi!

#10081-re nem tud senki semmit? Régebbi driverben más volt a soundstorm beállítópanelje, és ott volt olyan, hogy középsõ csatorna létrehozása. A mostaniban viszont nincs

Falconer
Thx

bigapó
megoldottam a készenléti állapot problémámat. köszönöm mindenkinek AKI segített😊)

The Matrix has you...