!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.Nekem is volt ahhoz hasonlo,szintén egérrel,USB 2.0 fennt volt régi lapon és egyik naprol a másikra nem müködött.
Átdugtam másik USB helyre ment.
Aztán ottse😛
Át másikba.
Mignem véltelenül egy ujratelepitésnél elfelejtettem felrakni a USB 2.0 drivert és megjavult,és örvendeztem vala😊
Azt hiszem nem fogok itt többet segítséget kérni nem nnaon van értelme...
Rikkel te inkább meg se szólalj ha olvasni sem tucc
SEMMIHÛWEZ NEM ÉRTÕÕÕ?
GYERRE VAZZE MEGTAPOSLAK!!!!
NE FLÉMELJ KÖCSÖG MEGKÉRDEZTEM TE LEIRTAD AZ ÉVSZÁZAD MARHASÁGÁT ÉS NEM ÉRTEK SEMMIHEZ???
OFF<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Aztán valahogy megszerzem😛
Mer egyedül ide enged a net ( már megint ujraraktam a xp-t másik virusirtoval tüzfalal) de nem változott semmise.
igaz innen sem tudok tölteni, mer az itteni letöltések sem érhetöek el:|
amugy meg a legjobb egerek egyike szoval ne szidjad!!!
Vettem 1 egeret (ms wm 1.1a) és az a baj hogy néha kikapcsol, és csak akkor kapcsol vissza ha kihúzom hátul a kábelt az usb bõl.
Mi lehet a baj? Az usb port a hibás vagy az egerrel van baj? pl megtört kábel
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Vagy csak egyszerûen elhadja magát!!! Nem értem nem rég vettem
!
Nem értem......... ha a integrált hálocucc rox lenne akkor nemis csatlakozna nem?
Már másik kábelel is néztem de detto.
De már két weboldal is bejön,haladás😞
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
!!!
Meg pénzem sem volt jobbra!! Na mind1 az a lényeg hogy te melyikre gyanakszl?
Plusz reinstall volt, alapcucok felmentek, cillin 2005,és ugyanaz.
Ide is csak 6-szora sikerült belépni, cillint frissiteni nem lehet valami baja van,nem csatlakozik oda.
Spybot-ot se.
Netre kapcsolodom azonnal,sebbeség is jo,de weblapok nem elérhetöek,win update se jön be.
Most is csak ugy tudtam idejönni hogy cillinben a tüzfalnál kinyomtam a internet explorer figyelését.
Nagyon remélem nem a tonline szorakozik megint:|
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A második tartalmaz unninstalt,ha valami gebasz lenne.
Utolsó erõsen szar.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
XP alatt meg sajátgép-- jobb egérgomb a particiora---tulajdonásgok-- eszközök--ellenörzésre klikk, pipák be--inditás.
Htx
Spybot-ot elinditottam, igaz más ablak jött be valami blokkolo,lefutott oks, aztán a recoverynél volt egy "alexa" bejegyzés töröltem.
Na akkor keresés,és itt megint másféle keresés volt, már egyböl kiirta hogy nem találhato nyomkövetö de a IE cuccait átnézi ( cookie,log stb),és a log-ban volt valami amit restart után levadászot.
Most van kép ujra a topicocban yeeeee😊
UI: hogy rohadjon le a ......... aki ilyenekkel szarakszik:-o
Próbaképpen állísd le, és nézd meg, úgy is jelentkezik-e a probléma.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
PC-Cillin-t használom,az nem naon fogja a gépet se meg ugy ánblokk bejön😊
De most néztem itt, pl: humoros képek topicot, már a képeket se nyitja meg, kis piros ikszes ikonok vannak nekem:-o
Nemtom mi kavarhat be, nem nagyon szoktam telepitgetni, amik vannak azokat 2-3 éve használom.
Ami uj az a MS antispyware, igaz nagy hulladék, nálam sose talál semmitse,spybot lefut azmeg egyböl 4-5 szutykot felfedez.
Még a flashget-et se nyirjaki,pedig régebben aztis lekapta gyökerstöl😄
Jó, megy a gépem 2 napja, (emule miatt), dehááááát csak nem fárad el??😮.o
Meg melege se lehet neki (hömérséklet is jok), azt hittem 98 után ezt elfelejthetem,deeeeeeeeee........
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A régebbi nod-al naon lassú volt az egész, vagy nem jelenített meg semmit.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Explorer egy idö után semmilyen weboldalt nem nyit meg, "jelenleg nem elérhetö "cimmel😞
Amit meg is értenék,de 50 oldal csak nem egyszerre szarik be😛
Kivétel t-online mer az megnyilt.
Igaz ment emule alatta ( aztán lenyomtam de az se hatotta meg) de nem sokat foglalt el a sávbol,se le se fel-töltésböl.
Spybot,viruskeresö lefutattva, netsebeség is jo.
Mozilla-t is felraktam, hátha de az se nyit meg semmitse sajn😞
Csak a restart segitett a dolgon.
Anno 2 éve 98 alatt ugyanilyen gubancom volt,de ott ha ment a winamp , utána nem nyitott meg semmitse, ott is csak a reboot segitet.
Ez normális lenne XP alatt??? o_o
Igaz csak 2 napja kezdödött de elég uncsi már😞
belöle
az abit ha satárol van szó a legjobb kezelést tesz lehetövé sok kiegészitöt kapsz hozzá azt halotam hogy van olyan biztonsági kapcsolás néhány abites alaplapon ha biost frisités közbeni áramszünet beraksz egy pcios vkt és megnyomsz egy gombot a billentyüzeten és ellindul az alaplap
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...
az abit ic7-g legalább jóbb kategoriába tartozik
és nem lessz vele vinyo kezelési probléma mint az asus p4p800zon
itt van pár teszt hely nézd meg a teszt igaz nem asus p4p800se hanem deluxe
ami jóbb az is7 veri mindenben
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
How much can you take,before you snap?
Egy dolog van ami keresztbe tehet,az pedig a macrovision védelme,de én még nem próbáltam igy,tehát rajtad a sor!!
Lehet menni fog,bár értelmét nem nagyon látom.
5k ért lehet venni DVD olvasót!
coolbits3d.reg
Kéne egy kis help, eddig egy ASUS K8N-em és egy 9500 as atim volt, hibátlanul ment két monitoron, az egyiken a game, a másikon meg az explorer pl. most egy A8N SLI alaplapom és 2db 6600GT PCX vgam van, sehogy sem tom rávenni hogy 2 monitor menjen, vagy ez vagy az, amig bootol a gép mind2 moncsi megy, amint az xp töltödne a másodlagost kikapcsolja. Segitsetek plz gefoprceban nem tom hol kell ez t bekapcsolni, már átnéztem mindent de nem találom. Egy olyat találtam hogy detect display, ha rányomok akkor a tft re kiir egy nagy 1 est, de a crt nem csinál semmit se😞 PLZ Help! fontos lenne
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN