!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fontos lenne hogy tudjam tesztelni hátha a tápom haldoklik!
Next PC upgrade: 2022
Ha ez megvan,akkor lesz hang.
Elviekben a capture kárytádhoz kaptál egy vezetéket,ami erre szolgál.
A TV-n szeretnék megnézni néhány filmet. És TV-OUT -os videókártyám van. Eddig azonban csak a képet sikerült a tévére varázsolnom, a hangot nem. Találtam viszont egy s/pdif out portot a gép hátulján. Nem ezzel kellenet valamit kezdenem? Vagy egyáltalán mire jó ez a port?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ami van a neten ilyesmi az altalaban fizetos.
Egy mas megoldast tudok, de az emailrol kuld faxot.
http://www.faxmagic.co.za/
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Abban kérném a segítségeteket, hogy adsl-t használok és szeretnék v.milyen fax programot használni ami adsl-en keresztül küld telefonra faxot!
Ha létezik Magyar nyelvû az nagyon jó lenne, de egyéb megoldás is ok!
thx!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A Depo szállítja ki a cuccot vagy a cég akitõl rendeled? Ha Depo és egyszerre érkeznek meg a cuccok hozzájuk akkor valszeg 1 költséged lesz.
Szal ha a DEPO.hu-ról rendelek, és több cégtõl, akkor minden cég kiszámlázza nekem a szállítási költséget?
ACER Aspire 5738ZG
az lenne a problémám ogy a reckemet egyik gép se karja felismerni az enyémen kivül és nem tudom mi lehet a baj
segíccsetek mert fontos lenne
Resurrection!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Ma neki fogtam báttyám laptopját újra telepíteni. Felraktam az XP-t Fat 32-re meg elkeztem rakosgatni rá a progikat, amíg a másik gépen töltöttem le az újabb programokat arra gondoltam, hogy mi lenne, ha addig feléleszteném a másik partíciót. Mert a gépnek eddig csak C meghajtója volt, de a telepítéskor csináltam egy újat, ahogy azt báttyám kérte. Szóval beraktam az XP cd-t, elidítottam és nyomtam egy entert, mire le is formázta a partíciót NTFS-re (kicsit furcsálottam, hogy FAT 32-t egyáltalán nem kínált fel, de kezdetektõl fogva NTFS-t akartam rá rakni) csak hogy csinált valamit amire nem számította, pedig már csináltam ilyet (valószínûleg valamit jól elnéztem), mégpeig, hogy elkezte nekem telepíteni a Windows-t a partícióra, amit én nem akartamezért amikor magától újra indította a gépet, akkor én ki vettem a CD-t és hibára hivatkozva abbahagyta a telepítést. Na már most ahányszor elindul a rendszer felajánlja a másik rendszer indítátsát (1-2 másodperc alatt kell dönteni) és ha a felsõ XP indul el akkor nem talál valami fájlt és nem engedi elindítani a Windows-t. Na most a másik rendszert amit elsõnek telepítettem az megy marha jól és észre is vette, hogy van egy partícionálatlan vinyó és felajánlotta a partícionálást én rá is mentem, hogy partícionállja fel NTFS-re. Ez lefutott, újra indítottam, és még mindíg a rossz rendszert akarja elindítani. Hogy lehetne megoldani a problémát?
Elõre is köszi.
Az alapod régi,és egy ideig megy aztán elszáll.
Lehet ki kéne próbálnod egy olyan ismerõsödnél akinek van már újjabb alapja,és ha ott megy akkor egyértelmü a probléma.
<#nezze>#nezze>
De nem tudom mi a bajod az alaplapjával.MSI az kircsi.
hanem hirtelenjében a nagy ijedségben más is😊)
he he<#ijedt>#ijedt><#ticking>#ticking><#ticking>#ticking><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Csak kötözködtem😊)
Király egér😊)
na😊<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps>
Van ez igy😊)<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Logitech böl is van szar, és lehet nem is az egérrel van a baj!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
de akkor sem vok oda érte!!És nem érdekel hogy téged érdekel e vagy sem!
bocsi
😊
de akkor sem vok oda érte!!És nem érdekel hogy téged érdekel e vagy sem!
béke
Újraindult😊)<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2>
Ez amolyan microsoftos tulajdonság.
rikkel te meg ismered egyáltalán a Microsoft Wheelmouse 1.1a-t? Mert ez a világ legsikeresebb egere és nem döglik csak meg ugy....
ja és ki kérdezte a te és a haverjaid véleményét a vezeték nélküli egerekrõl?
na amig ezt irtam 2x állt le ez a szar....
Egyik pillanatrol a másikra megjavult,megy minden szuperjol,de nem hagy nyugodni a téma.
Lehet hogy a LAN dugalj kezdi megadni magát? Mert akkor inkább szerzek egyet.
Bár volt egy realtec csak elvitték,és nem akarodzik visszahozni:-o
Igaz FPS-esezni nem szoktam igy aztat nemtom😛
<#wink>#wink><#wink>#wink>
Ui: az a baj a neten hogy sok az olyan akinek csak a neten nagy a szája azt az utcán találkozol vele azt egy akkora szar hogy szörnyû!!
csak az enyimé usb 1.0
na vajon ha veszek hozzá usb-->ps2 öt akkor jó lesz?
de akkor gondolom nem lesz oan frankó fps hez 😞
mind1
másik
csak annyi hogy riccel olvassa el mielött ír vagy gondolkozzon mióta törik meg a vezeték nélkülinek a kábele?