!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Egy vinyó mennyit fogyaszt??
Fontos lenne hogy tudjam tesztelni hátha a tápom haldoklik!

Next PC upgrade: 2022

Össze kéne kötnöd a capture kártyádat a hangkártyáddal.
Ha ez megvan,akkor lesz hang.
Elviekben a capture kárytádhoz kaptál egy vezetéket,ami erre szolgál.

grebber
Attól menet közben kikapcsolhat a vinyó ha nem kap megfeelõ áramot?

Next PC upgrade: 2022

Hali!
A TV-n szeretnék megnézni néhány filmet. És TV-OUT -os videókártyám van. Eddig azonban csak a képet sikerült a tévére varázsolnom, a hangot nem. Találtam viszont egy s/pdif out portot a gép hátulján. Nem ezzel kellenet valamit kezdenem? Vagy egyáltalán mire jó ez a port?
ZaJanga
Egyébként más gépébe próbáltad, hogy yoo e a winyó?Mert ha másnál is ezt tapasztalod akkor sajnos meghalt szegény

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga
thx!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Szevasztok lenne egy olyan hibám hogy a winyomat bedugom valamiért és lefagy a rendszerem ez mitöl lehet?????

Barátom mesélte, hogy ma levette a ház oldalát, és a procival szemben levõ résznél nagyon apró pontokban vmilyen anyag volt. Azt mondta, hogy hasonló mint az olaj, csak folyékonyabb nála. Az alaplapon is talált néhány pöttyöt. Aerocool hûtõje van (típúst nem tudom) A64-re (hõcsöves). Asszem a csövekben vmilyen gáz van, nem lehet hogy az szivárgott?<#confused>

[Jakuza]
ADSLrol nehez lesz kuldeni faxot, vegyel egy sima faxmodemet.
Ami van a neten ilyesmi az altalaban fizetos.
Egy mas megoldast tudok, de az emailrol kuld faxot.
http://www.faxmagic.co.za/

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ZaJanga
Hali
Abban kérném a segítségeteket, hogy adsl-t használok és szeretnék v.milyen fax programot használni ami adsl-en keresztül küld telefonra faxot!
Ha létezik Magyar nyelvû az nagyon jó lenne, de egyéb megoldás is ok!
thx!

Met
ha ki se próbáltad akkor nem nagyon van még mit beszélni róla

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gondolom én ja
Met
Gondolom a vásárlási feltételekben le van írva.
A Depo szállítja ki a cuccot vagy a cég akitõl rendeled? Ha Depo és egyszerre érkeznek meg a cuccok hozzájuk akkor valszeg 1 költséged lesz.

Met
ugyan úgy kell jumperelni a másik gépekben is mint a tiédben?

vki
Csá! A kérdésem félig-meddig OFF lesz, és lehet, hogy csak én vagyok hülye.
Szal ha a DEPO.hu-ról rendelek, és több cégtõl, akkor minden cég kiszámlázza nekem a szállítási költséget?

ACER Aspire 5738ZG

üdv midenkinek
az lenne a problémám ogy a reckemet egyik gép se karja felismerni az enyémen kivül és nem tudom mi lehet a baj
segíccsetek mert fontos lenne
maozedong
csak úgy szólok, h laptopoknál nem mindig ajánlott az átpartícionálás, mert találkoztam már olyannal, aminél egy biztonyos területre mentette a biosa a hibernálódást, és ha az a terület nem volt akkor összeszarta magát az egész..

Resurrection!

Falconer
Akkor most hogy állsz? Megoldottad az msconfiggal miután törölted a particiot, vagy mivan?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nem

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

áááhhh meg lett oldva! futtatás--> "msconfig" --> BOOT.INI ott a jó opredszert beállítani alapértelemezetnek a másikat kijelölni és az "összes rendszertöltõ útellenõrzése" gomb és akkor letörli. és elõtte le is töröltettem a partíciót az XP telepítõvel. Na köszi azért a segítséget.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Te most ezt szemreháyásnak vetted?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Falconer
Hát figyelj, elbasztad, ez van. Lehet, hogy van más megoldás, de szerintem nincs, és mire megtudod már ezt is rég megcsinálhatod.

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>az nagyon rossz lenne. De ha nincs más megoldás....

Falconer
Szerintem csakis ugy, hogy újrakezded az egészet. Azért akarja még mindig telepíteni, mert minden vinyón a win csinál egy nyolc megás részt, ahol a partíciomális adatokat tartja. Csináld ugy, hogy letörlöd a telepítö CDvel mindkét partíciót, létrehozol kettöt, kiválasztod melyikre menjen a win, és akkor kész.

Hi!

Ma neki fogtam báttyám laptopját újra telepíteni. Felraktam az XP-t Fat 32-re meg elkeztem rakosgatni rá a progikat, amíg a másik gépen töltöttem le az újabb programokat arra gondoltam, hogy mi lenne, ha addig feléleszteném a másik partíciót. Mert a gépnek eddig csak C meghajtója volt, de a telepítéskor csináltam egy újat, ahogy azt báttyám kérte. Szóval beraktam az XP cd-t, elidítottam és nyomtam egy entert, mire le is formázta a partíciót NTFS-re (kicsit furcsálottam, hogy FAT 32-t egyáltalán nem kínált fel, de kezdetektõl fogva NTFS-t akartam rá rakni) csak hogy csinált valamit amire nem számította, pedig már csináltam ilyet (valószínûleg valamit jól elnéztem), mégpeig, hogy elkezte nekem telepíteni a Windows-t a partícióra, amit én nem akartamezért amikor magától újra indította a gépet, akkor én ki vettem a CD-t és hibára hivatkozva abbahagyta a telepítést. Na már most ahányszor elindul a rendszer felajánlja a másik rendszer indítátsát (1-2 másodperc alatt kell dönteni) és ha a felsõ XP indul el akkor nem talál valami fájlt és nem engedi elindítani a Windows-t. Na most a másik rendszert amit elsõnek telepítettem az megy marha jól és észre is vette, hogy van egy partícionálatlan vinyó és felajánlotta a partícionálást én rá is mentem, hogy partícionállja fel NTFS-re. Ez lefutott, újra indítottam, és még mindíg a rossz rendszert akarja elindítani. Hogy lehetne megoldani a problémát?

Elõre is köszi.

A te esetedben valszeg tényleg a usb2 szabvány kever be.
Az alapod régi,és egy ideig megy aztán elszáll.
Lehet ki kéne próbálnod egy olyan ismerõsödnél akinek van már újjabb alapja,és ha ott megy akkor egyértelmü a probléma.
<#nezze>

szeruintem egyszerübb elvinni az egeret haverhoz, nem?

Ez a válaszolgatás egyenlõre még nem megy😊)
De nem tudom mi a bajod az alaplapjával.MSI az kircsi.

Látod Jakuza,itt nem csak te ijedtél meg😊)
hanem hirtelenjében a nagy ijedségben más is😊)
he he<#ijedt><#ticking><#ticking><#nyes><#nyes><#nyes>

Hát szerintem jobban járnál ha egymásik egérrel megnéznéd mert azt könnyebb mint egy alaplapot cserélni!!!!!
Jó van na😊)
Csak kötözködtem😊)
Király egér😊)
na😊<#worship><#worship><#taps>

Ja ettõl a szótól én is😊)
Van ez igy😊)<#vigyor1><#vigyor1>

szerintem az én egerem problémáját nem kéne általánosítani a többire is!
Logitech böl is van szar, és lehet nem is az egérrel van a baj!

[Jakuza]
Hat meg en, hogy MEGIJEDTEM 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Már megilyedtem😊)<#szomoru1><#szomoru1>

béke
de akkor sem vok oda érte!!És nem érdekel hogy téged érdekel e vagy sem!
nem neked
bocsi
😊
Ez nekem??Warum??<#vigyor5><#vigyor5>

béke
de akkor sem vok oda érte!!És nem érdekel hogy téged érdekel e vagy sem!
rikkel látom szétmentél mert már azt sem tudod mit írsz....
béke

Tényleg jó!!
Újraindult😊)<#wow2><#wow2>
Ez amolyan microsoftos tulajdonság.

elnézést a többiektõl a lámázásért...
rikkel te meg ismered egyáltalán a Microsoft Wheelmouse 1.1a-t? Mert ez a világ legsikeresebb egere és nem döglik csak meg ugy....
ja és ki kérdezte a te és a haverjaid véleményét a vezeték nélküli egerekrõl?
na amig ezt irtam 2x állt le ez a szar....

Ok igazad van izb de leírtam hogy miért írtam azt hogy vezetékes!!! Nem úgy gondoltam !!! az egérnek attól még kell lennie egy vevõ jének ahogy te is tudod és én arra gondoltam!!
Banyapapa
De visszatérve az én elmebeteg gondomra.
Egyik pillanatrol a másikra megjavult,megy minden szuperjol,de nem hagy nyugodni a téma.
Lehet hogy a LAN dugalj kezdi megadni magát? Mert akkor inkább szerzek egyet.
Bár volt egy realtec csak elvitték,és nem akarodzik visszahozni:-o

Night: neked meg nem ártana megtanulni fogalmazni,mert egy láma az nem sok láma.<#wow2><#wow2><#wow2><#wow1>

Banyapapa
Enyim egér most USB-PS2 átalakitoval megyen, jol.
Igaz FPS-esezni nem szoktam igy aztat nemtom😛

Rikkel jó pofa vagy hogy próbálsz segíteni,csak elötte nem árt megtanulni olvasni is😊)
<#wink><#wink>

Na látod ha nem így beszélsz másokkal talán válaszra lelsz!!!! Ja a másik meg az hogy attól még hogy az egér nem vezetékes , attól még a vevõjét a gépbe kell dugni !! Nem a segedbe!!!!<#mf3><#mf1><#mf1> Na szóval kérdezõsködhetsz , úgyis valaki mond egy jó választ!! Én is vettem egy olyan egeret és nekem nem volt jó azért írtam és akár kit kérdeztem mondták hogy nem érdemes vezetéknélkülit venni!! Jó tudom neked nem az van!!! Na mind1 !

Ui: az a baj a neten hogy sok az olyan akinek csak a neten nagy a szája azt az utcán találkozol vele azt egy akkora szar hogy szörnyû!!
Jammm és az admin kérem a megérdemelt bünti pontjaimat!!!

nah végre 1 értelmes
csak az enyimé usb 1.0
na vajon ha veszek hozzá usb-->ps2 öt akkor jó lesz?
de akkor gondolom nem lesz oan frankó fps hez 😞
mind1
másik
csak annyi hogy riccel olvassa el mielött ír vagy gondolkozzon mióta törik meg a vezeték nélkülinek a kábele?