!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maozedong
életnagyságút? 😮
és ha a terroristák kezére jut ?!

ebay-en próbálkozz.. http://www.ebay.com/

Resurrection!

hello, eladom NVidia 7800GTX Leadteak márkájú vadonatúj, dobozos kártyámat. gondolom ebben a fórumban nem kell ecsetelnem, miket tud<#smile> ár 115000 Ft.

akit érdekel írjon

P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf

Hello!
Ez már megint nem tartozik ide de ha valaki megtudná nekem mondani hogy hogyan találhatok a neten vagy máshol(lehetõleg magyar )eladó T-72 (ez komoly) harckocsit ami még mûködõképes akkor megköszönöm!!!
Crokin
Nem okoz fennakadást, simán átugorja azokat a fileokat amikkel nem tud mit kezdeni. Legalábbis az enyém igen és elég olcsó fajta.

Repatarurgyán

Sziasztok

Ha mp3-mat írok ki cd-re és vele együtt ráírom még a az album képének a jpg fájlját akkor letudja játszani bármely mp3-as lejátszó anélkül hogy jpg fenn akadást okozna ?
Azért kérdezem mert nekem nincs ilyen mp3-as lejátszom csak számítógép és ki akarok írni mp3-at cd-re

Köszönöm a választ
Met
Lehet, hogy elkoszolódott a fej.
Nem neked nem ismerte fel a nem gyári patronokat?
Nem csodálkoznék rajta ha azok miatt ment volna tönkre.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ibrik
Tuning ügyben: guru3d.com - innen a hivatalosokon kívül olyan "meghekkelt" nVidia drivereket és programokat is letölthetsz, amelyekkel tuningolhatod szoftveresen a kártyádat.

Hûtés ügyben: Sajnos eredeti hûtõt nem fogsz rá kapni külön, de vannak egyéb megoldások.
Pl. nekem tartalékba van egy olyan szabályozható Titan VGA-hûtõm, amit a VGA melletti PCI-slot elfoglalásával lehet beszerelni: TITAN TTC-SC03
(még abból az idõbõl maradt, amikor néhány évvel ezelõtt az akkori ABIT GF Ti4200-asomat elérte a típusbetegség: elkezdett éktelenül zúgni a saját coolere.)

De vannak olyan megoldások is, amikor a VGA saját hûtõjét lecserélve kompletten a kártyára lehet felszerelni. Pl.: TITAN TTC-CUV2AB/RHS(DIY)

Ezenkívül a többi cooler-gyártónak is biztos vannak hasonló megoldásaik a problémádra. A Titan-t csak az egyik példának említettem.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Helo.Van egy inno geforce 5700 LE - s kártyám,amitõl többet szeretnék elvárni.Azaz jó lenne egy pici tunning.Tanácsokra lenne szükségem,mivel, mennyire lehetne ezt elérni és milyen hûtõt lehetne rátenni, mivel az nincs rajta.
ibrik
Lehet, hogy nincs is szükség az Everest-re, mert akinél van az alaplap, az meg tudja nézni, hogy mi van rányomtatva - általában rá szokták biggyeszteni a típust, de az Everest egyértelmûbb megoldás lenne.

ibrik
Az nem jelent semmit.
Mindenképpen tudni kell az alaplap pontos típusát, hogy konkrétan melyikrõl van szó, mert nem mindegy.

maozedong

Ezaz, hogy nem nálam van és csak annyit tudok hogy Asus, P1, és hogy milyen foglalatok vannak rajta.

Resurrection!

everestel nézd meg,hogy pontosan milyen alaplap,és utána rá tudsz keresni googlival.

maozedong

Régi, Pentium 1 es Asus laphoz hol találok leírást? Milyen procit támogat, mekkora vincsesztert, ramot, ..

Resurrection!

Help!
HP deskjet 710C.Új patronokkal sem nyomtat!Úgy csinál mintha nem látná a patronokat, pedig benne vannak, s tele vannak!Ötlet?(mielõtt kidobnám)
Met
Ha hûtés csere után is pixeles akkor esetleg vedd kicsit visszább a sebességet. Ha az se segít akkor elromlott.

raziel.
semmi sincs huzva se vga se proci csak az agyamat huzza ezzel a pixelesedéssel

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Met
Ha van 3 venti akkor tedd visza az oldalát mert csak úgy tudja kifejteni a hatását.
Attól függetlenül lehet kevés a VGA hûtése. Húzod vagy alapon megy? Nem poros nagyon a venti?

raziel.
ötlet?

Crokin
Aha, próbáld inkább a gép nevével, pl. \\szemes\game
Ja, ne könyvtárat ossz meg, hanem meghajtót. Kis és nagybetû nem mindegy, és a megoszási nevet kell beírni, nem azt ami a meghajtód neve! Tehát sajátgép, jobb klikk a meghajtón, megosztás, engedélyezés blabla, és a megosztási nevet azt te adod meg.

Repatarurgyán

Üdv Crokin!
Hát a DHCP client log és ha ott van a 2 gép névvel és ip címmel (amit az oszt ki ugye) az látszik, és hiába írom be a teljes útvonallal "\\192.168.1.2\GAME"
csak nem akarja látni. Még próbálkozom .. kössz a választ.
madi 9k
hyhy!
hogy lehet ilyen kis faszás commenteket belerakni az üzentekbe?
---------------------------
ide ni?

http://www.madaraszautosiskola.hu

Black krisz
Hy! Lenne egy kérdésem.... Szerintetek milyen P4es asztali számitógépbe valo processzor teljesítményével egyezik meg egy Intel® Pentium® M processor 750 1,86 Ghz/ 533MHz es processzor?!?!?!?!?!? Jó lenne tudni, mert notebook vásárlás elött álok... szóval VKI HELP!!!!

splintercellmsk.uw.hu

raziel.
proci olyan 50-65 max, lapot nemtudom

Crokin
Alaplap, proci hány fokos?

Repatarurgyán

raziel.
levan véve mindegyik oldala és van benne 3 + venti amibõl az egyikilyen gömb alaku szal van benne minden pont ezért csodálkozom én is...

Crokin
A tápnak semmi köze a melegedéshez. Amúgy van +venti a házadban, hogy legyen légáram? Ha nincs akkor vedd le a ház oldalát.

Repatarurgyán

raziel.
gyári 9800 pro venti van rajta de sztem akkor se szabadna melegednie nem? direkt azért vettem nagyobb tápot de igyis...

Ja add meg kézzel a másik gép ip címét és megosztott dukumentumát valahogy igy
\\192.168.1.2\dokumentumok_mappája

Igy mennie kell ha az ip cim valós.

Crokin
DHCP client log és ha ott van a 2 gép névvel és ip címmel (amit az oszt ki ugye) akkor mennie kell... (hálózati meghajtó hozzáadás,pontos // elérési út)

Repatarurgyán

Üdv mindenkinek!!
<#wave>
Van egy NETgear routeren keresztül megosztott internetem, amin keresztül két gép láthatja a NET-et. Ez jól mûködik.
A gépeken WINDOWS XP van 1. es service PACK-Kal.
De van egy olyan gondom, hogy a két gép nem látja egymás könyvtárait. A gépek látják egymást, de azt mondják hogy nincsen jogom belelátni a
másik gépbe.
Mit kellene tennem, hogy ez mûködjön. Vannak megosztott mappák mindkét gépen, az XP-s tûzfal le van bontva. Újrainstallálva mindkét gép. A router installálás elõtt még látták egymást. Valamit bitosan nem kattintottam be.
A "router status" pontban a "LAN PORT" részben van DHCP server, de az "Internet PORT" részben a DHCP mellett NONE van, jó ez így ?
A "WAN setup" pontban van egy DMZ servert beállítási lehetõség?
Mit kellene tennem ?? HELP ME?<#conf>

Kovács Attila
ez igaz😊)
basszus vazze

Crokin
Elfelejtetted hozzátenni, hogy az oldaladon van egy ajánlat <#nezze><#vigyor2>

Repatarurgyán

normális hûtés kell a gpu-ra és nem lesz csíkozódás.

raziel.
sziasztok, gondom a következõ:

gépemben van egy ati 9800pro 2 iro 2 vinyo ami régen 300-as táprol ment és mostanába wolrd of warcraftal játszva felvfedeztem hogy bejönnek egy idõ után iylen pixel csikok ami ugye a melegedés jelei...videokari is gpunál nagoyn forro, majd tegnap vettem egy 400-as tápot és 1 iro 2 vinyo meg videokari van rákötve és ugyanolyan ....egy idõ után pixelesedik...ilyen esetben mi a teendõ?

Lehet ez a baja,akkor egy megoldás van,normális hûtõ kell rá,mondjuk egy Zalman VF700.as személyében.
Oldalamon van egy ajánlat nézd meg.

még nem ez nem is volt ezsemben kösz
Alapon próbáltad??
Mármint akkor is újraindúl??

a videokártya
Lehetne trükközni a driverrel.
Tuningolva van a proci,vagy a videokari??

410W chieftech
Táp??

ezen szerintem mennie kellene
abit ic7 3ghz p4 2*512 6600GT
Milyen géped van?

Hali! Ha valaki ezt olvassa lehet hogy nem éppen ide illik hogy megkérdezzem tudja e valaki hogy miért indul újra a gép ha elindítom a GT Legends Demoját?????
stp4trick
???pl

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Met
Tegyél fel valami másik klienst ami kezeli a messengert.

stp4trick
A messengerem nem hajlandó bejelentkezni semmilyen felhasználóval. Leszedtem, reg-et pucoltam, újraraktam és semmi változás. Mit lehetne vele még csinálni?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Met
Minek a tv-nek szünetmentes? Elég lett volna egy túlfesz védelmes elosztó.

2 másik EPSON nyomtatóban mûködik a LOGO-s patron, csak ez az egy nyomtató szívózik velem.Lerendezem!Kössz...