!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az , hogy játékok közben állandóan tölteg a vinyóm , hol sokat hol keveset..néha zavaró , mert be is szaggat emiatt rendesen...Fõleg FEAR alatt van mikor befordulok egy sarkon.
Pl. egy Far Cry-t azért el kéne bírni a 2 g ramnak nem ?
Help...THX...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de mostmár megnézem, lehet a lyukasarc mappába tette, pedig én a gamesba installáltam
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Patch fel es utana Hardware Mouse opciot kapcsold ki, elmeletileg utana jo lesz.
Szerintem a masik hiba nem ezzel volt osszefuggesbe, csak pont most tortent meg az is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
memtest?
feszültségek?
A fagyásnál többször észrevettem, hogy kivillan a vinyó ledje, és úgy is marad világítva, mintha menne a vinyó. Így fagyizik.
Tegnap kínomban a 3 felé partizott vinyómat is egybe akartam hozni paticion magiccal.
Gép újraindítás, mûveletet megkezdi, és 14%-nál belefagy az egészbe...
Itt persze veszett mindenem..
Szal esetleg lehet vinyó, táp vagy mégiscsak (vibyó) túlmelegedés??
vagymiez......???
Nem nagyon szoktam segítséget kérni, de most az õrület határán vagyok!
A gond a következõ:
A KOTOR 1 orrba-szájba fagy bármit is teszek ellene (fastwrites off-on, VGA downclock, vsync off-on, vga driver csere, game patch, gameban eax on-off, friss rendszer, alaplapi driver csere, APIC on-off, rendszerram by SPD-optimal, AA on-off, AF on-off), mindent próbáltam. Nem vagyok kezdõ hardver ügyileg, de ebbe már tényleg meghülyülök.
Melegedés kizárva, van amikor 2 perc után megfagy, van amikor csak 1 óra után.
A gép:
2500+barton, 9800pro (bba), 512/400 ram most már 333-on, nf7-s (soundstorm).
Most van egy ötlet, hogy esetleg a soundstorm hardveres gyorsítását lejebb veszem, vagy full kikapcsolom. Esetleg tápon is gondolkoztam, de fura, mert Quake3 alatt semmi gond, órákig nyomhatom online (az is OpenGL ugye).
Néha úgy fagy le, hogy eccercsak megakad a game, aztán 10-20 másodperc múlva továbbmegy, 1-2 percen belül újra megakad, de akkor már le is fagy.
Jelen pillanatban teljesen szûz a winfos, csak a KOTOR1 van installálva, és még mindig fagyizik...
Egyéb ötlet?
Meghülyülök.....
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
Müxik??
-ott is újratelepítik,de az plusz összeg.A winfosra nincs garancia
-Nincs ingyen.
Mivel megvetted a gépet és a wint is Te is újra rakhatod, garanciásan nem hiszem, hogy újra telepítik neked.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
lécci ne "szerintem" válaszokat adjatok, mert véleményem van nekem is, inkább valami tapasztaltabb választ várok! köszike
MSI-K8N NEO PLATINUM, 1GB RAM PC400,AMD SEMPRON 3100+,HDD 160 GB, SAPPHIRE ATI RADEON 9250 256 MB,BENQ 19\" FPD,7.1 OPTICAL SOUND
A: 192.168.1.1
B: 192.168.1.2
A mask marad 255.255.255.0
És próba
A gép:192.168.0.1
B gép:192.168.0.2
A MASK:255.255.255.0
A hálózat nem megy. A hálózati kártyákon lévõ égõk szerint a kapcsolat él.
TEHETATLEN VAGYOK. MEGKÖSZÖNNÉM HA VALAKI SEGÍTENE.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Asus K8V Se Deluxe alaplap tudja a dual channel memóriakezelést?
elõre köszi, byby!
http://www.madaraszautosiskola.hu
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
érdeklödni:[email protected] illetve a 06304336918 telefonon
Az 5 Voltos és a 3.3 Voltos közül melyik az újabb, vagy hogy kompatibilisek?..
Resurrection!
The Matrix has you...
Thanks!
Gépem: p4 2.8 Northwood,512ram, 6600gt
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Asus v9999GT (6800GT) 256mb os videokártyámhoz Asus oldalrol töltsek le drivert,vagy az NVidia driverét?
Van egy ABIT AN8 Ultra-s alaplapom, és a halókártyát a Windows SP2 csak ritkán látja. Ha nem látja, akkor simán megy, de ha látja, akkor töltés közben kifagy. Mi lehet a baj? Aki tud, kérem segítsen!
Bye
ACER Aspire 5738ZG
Gyakorlatilag lenyegtelen a kulonbseg.
akkor maradok a SATA-I-nél. amiket írtam márkákat, azok közül szerinted melyik jó?
The Matrix has you...
A 300MB/s a SATA II, a 150MB/s a SATA I.
Altalaban ezt minden alaplapgyarto feltunteti a kontroller leirasanal, vagy a lap dobozan stb.
Ugyan ez helyzet az Abit AN8 alaplapnal, a sima AN8 csak SATA I, mig a AN8 Ultra SATA II kontrollerrel rendelkezik.
A masolassal nem tudod megoldani a rendszer cserejet, de javaslom neked az "Acronis True Image" nevu programot, ami szerintem jelenleg a legjobb particio mento program. Szerintem magasan jobb mint a Norton Ghost nevu program es eszmeletlen gyors raadasul.
20GB-s partico mentesevel vegeztem nehany perc alatt.
Tudja tomoriteni is az imaget.
Csak lemented pl a regi vinyodra vagy egy boot DVD-re az elkeszult imaget es vagy ezzel a DVDvel vagy egy kisfloppyval bebootolsz, es maris lehet visszamenteni az elkeszitett imaget az uj vinyora.
Lenyegesen gyorsabb mint ujratelepiteni a windowst.
Vinyó vásárlás ütötte fel a fejét köreimben (nálam) 😊)
1. az tuti, hogy SATA lesz, azt még nem tudom, hogy 1-es vagy a 2-es verzió. körülbelül egy árban vannak.
Az alaplap ABIT AN-8 (NForce4 chipset), proci Athlon 64 3000+. milyen infó kell még? a SATA-2 miatt írtam a konfigot, hogy felismeri-e egyáltalán? vagy ez Nforce-nál nem gond?
2. Az új vinyót szeretném frontvonalba küldeni, azaz az XP is ezen futna. Ezt ha lehetne a teljes rendszermásolás funkcióval (valami ilyesmi a neve, nem?) szeretném megoldani. ha végképp nem áll fel, akkor új telepítés jön. apropó, ha fullon átmásolom a C-t, az új vinyóra és persze beállítom elsõdleges partíciónak, akkor is mennie kell?
3. több jelöltem is van: Samsung, Seagate, Western Digital. 160 ill. 200 GB-os verziókban. melyikrõl ki mit hallott? melyik a jobbik választás?
The Matrix has you...
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezt máshol ha lehet.
Hatástalanított fegyverrendszerrel de mûködõképes állapotban.
Ha valakinek van egy jó tippje hogy honnan tudok szerezni kérem válaszoljon!