!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
Hi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a 2MB-os és a 8MB-os cache? igazából mi a különbség köztük, azonkívül, hogy ugye az egyik nagyobb? mikor jön elõ ez a különbség? játéknál? másolásnál? videótömörítésnél?
rendszervinyó lesz belõle, ekkor is lényeg, hogy 2MB vagy 8MB?

The Matrix has you...

Megoldodott a problema. De nem hiszem el hogy mi volt a gaz.
Nvidia FX5200 volt a kartya amit vettem. Kiderult hogy only AGP 8X. Gratulalok. A kartya olyan gyors hogy a Hello Word szoveget 3 szinben villogtatva talan nem szaggat, de AGP 8X-t kovetel. Mekkora sux mar.

Vettem helyette egy ATI 9550-t 1000 forinttal volt dragabb de az kompatibilis 2x, 4x, 8x-ig. Minden gond nelkul fut. Ugyhogy ATI rulz...

titty
Hali szeretném ha valaki olyan irna akinek Abit Kv7-es alaplapja van és Satás Winchestere mert én nem tudom elérni hogy fel ismerje pedig már probálkoztam sok mindennel Pl:Telepités elején f6 ez már meg volt de nem látja igysem, aztán mondták hogy az SP2-es Windows automatikussan felismeri hát nálam nem,ha valakinek van más ötlete legyenszives irjon.

Banyapapa
virtualdub pölö😛

Énis azzal csináltam gamebol felvett hatalmas méretü AVIbol pici divx avit

Kandurex
Szeretnék egy nagyobb méretû avi file -t xvid - divx formába tömöríteni. Tudotok ajánlani valami jó programot hozzá?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Narancs
Jujj, sorry. Csak GTA SA topicba is benyomtam, és ezért a "játék" megfogalmazás. szal a GTA SA nem ment, de már segítettek. Ki kellett törölni a gta_sa.set nevû fájlt. Ezt nem találtam ovlna ki magamtól az biztos...<#vigyor>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Met
Az "a játék" az mit jelent?😊
Friss driver? Játék patch?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Narancs
Hellász!
Lecseréltem a VGA-mat (6800) egy 9800XT-re, és azóta nem fut a játék. Ráklikkelek az ikonra vagy exére és nem történik semmi. Reinstall is megvolt már, de semmi változás. Találkozott már vki ilyesmivel?
Elõre is köszi a helpet!

Met
szedd szét megint, porold ki a slotokat, rakd össze, minden csatit nyomjál rá a lapra rendesen és mennie kell😊
Vol vannak rádugva a kapcsolók a lapra?

Help
5 honapja vettem uj gepet a regit siman elraktam a dobozaba, miven nem volt benne vga, meg vinyo. Ma elovettem raktam bele vga-t es vinyot. Elinditom. De se sipolas se monitor bekapcsolas semmi. Van a lapon Debug Code (2 db Hex kijelzo) ami 00-n all. 60 db reset. 5-6 perc varakozas utan is ugyanugy nem tortenik semmi. Mi lehet a baj? A 00 amugy a tesztet elejet jelenti. Vagyis meg el se kezdi a tesztet mar megall. Probaltam CMOS resetet, es az elemet is megmertem. Jo. Hogy a francba romlik ell 5 honap alatt egy gep a dobozaban allo helyzetben?

pistikem1
Na sziasztok
figyeljetek szeretnék kérni töletek hogy telefonon hogy lehet messengert használni elöre is kösszi
nokia 6680 telefonom van

NeoMaN
ja, sztemis készenléti mód

[Jakuza]
Akkor nem tudna bekapcsolni se a gepet. 😛
Nem lehet, hogy ugy van beallitva a gep, hogy a power gombra keszenleti modba valt ?
Ez lehet a BIOSban, vagy az energiagazdalkodasi beallitasoknal a windowson belul.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Narancs
Windowsból sem? Valami táp-alaplap gebasz lesz.

czky
Én is erre gondoltam!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

ZaJanga
nem biztos de lehet hogy az alaplapra rosszul vannak rádugva a reset/power gomb vezetékek
nem biztos...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

HI! Egy haverom most kapott egy ilyen számítógépet: AMD3000+ proci, ASUS A7V880 alaplap, Ati radeon 9800SE videokari, 2x256Mb Kingmax memoria 400W Codegen tápegység 120Gb samsung winyó.A probléma az hogy a gépet nem lehet újraindítani a windowsból és a reset gombbal sem. Mindkét esetben kikapcsol a gép csakhogy utána semmi nem történik, a Power LED és a HDD LED világít folyamatosan és a monitor is készenléti állapotban marad.

Met
Amik bootol nyomkdod az F8-at.

Hogy kell a Windows-t csökkentett módban elindítatni?légyszi ne röhögjetek ki azért mert nem tom
Met
biztos a sok visszavitt szar táp miatt nevet váltott😊)

mit írtál az igazgatónak?😊

lac coo
Lehet 😄D
Még meg van 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Milyen jóóóóóóó.....
Szabóné és Társa kifizetõdõ kapcsolat.Mondhatni király.....

czky
Nem Vargáné és Tsa?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

enermax.szerverfull

lac coo
Chieftec ( nem tom hogy írják ) 420 W-os..
Tökéletes..
amikor vettem a codegent nem tudott elég áramot adni az X800-nak 😄
Visszaraktam a Szabóné és Tsa 300 W-os tápot azzal meg ment , még jó hogy becserélték a szar Codegent ráfizetéssel 😛

írtam az igazgatónak.kis pöcs de remélem beszarik.

Az itteni bolt a Dunacomp, itt én csak Codegen-t találtam.

És most mien tápod van?
Talán nem véletlenül😊)
<#wow1><#eplus2><#vomit>
Szarból nem lehet várat építeni

lac coo
Én X800 XT pe-hez anno vettem egy Codegen 400-as tápot .....Megsem nyikkant vele a gép : DDDD

írd a cég elérhetõségét.
weblap.....

A kö**ögök ien értékekért nem fizetnek! Szép...<#smile><#smile><#smile>. Sok eltérés van a márkák között? Itt a "nagyvárosi" boltban csak háromféle táp van (legalábbis a netes árlistán, de az mind Codegan. A Chieftec se chieftec ezek szerint, de ez is mindeggy, azokb a tápok mennyibe vannak? 4-5k?
Mondjuk

biomage
vagy qtec

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Az a Codegan az nem codegan,de mindegy,mer szar.
Ha normális tápot akarsz,akkor ezt a márkát felejtsd el.
Ha normális kell akkor minimum chieftec,ami nem is drága.

Met
nem adnak pénzt egyikért sem

Ja meg van még 1 tvkártya is a gépbe, és az usb elosztónak (ami amúgy usb2es) van saját dugója
Codegan 300wattos táp 3750en Ft-ér jó? a mostani tápért adnak 500ft-t? Meg van egy régi nyomtató meg scanner rosszak, hátha beveszik a kettõt mégegy ötszázasért. Akkor a három cuccból már megvan egy ezres<#taps>Mien profin tok jáccani in hatalmas összegekkel <#idiota>
Met
Elõbb a tápot cseréld és utána a VGA-t.

õõ egy 2.2 es athon xp-m van, egy gef 4 mx400al. A videókártyát sûrgõsen le kell cserélni, de a tápot azt sajna nemtom. Geforce-t az 5ös szériából nem akarok, így vagy geforce 6, vagy radeon x600on fölül. Van valamien káryta ami esetleg elnmegy ezek közül ezzel a táppal?
biomage
nem lesz jó a táp hozá

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Falconer
Nem. 300minimum

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

[Jakuza]
Ketlem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hi!

Egy 230wattos (nem egy csúcs, márkáját nemtom) táp elbir egy ojan gépet amiben van egy 40gbos winchester, egy dvdolvasó és egy dvd író, 2 usb(1.1, az egyikbe van dugva egy usb elosztó 4es),
768 mb ddrram (256 mb ddr nemtomien, meg 512 kinghstone 400mhz-s). Az alaplap 7vtxe+. A videókártya meg egy radeon x600 pro (128mb)vagy 9800pro (256bit, 128mb ram)Ez így mûködne?<#whatever>
[Jakuza]
Reconnect es megvaltozik az IPd.
Ha nincs fereg a gepeden az segithet.

maozedong
Dosolnak ? :o

Resurrection!

NeoMaN
ez mi???
tetvek

Peerguardian 2 fogdossa meg, percenként 4x....

Mieeeez???

biomage
valami futhat a hátérben
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce

ennyi helyet tudok nézd meg és amit találsz törölj le

bigapó
ha lentebb veszed akkor még rosszabb lesz szerintem. külön partíción van az XP?
ezenkívül, lehet, hogy túl sok kis háttér-program fut.

The Matrix has you...

lac coo
Azzal nincs baj , rendszeresen megcsinálom ...
Valamit hallottam egyszer , hogy a virtuális memoriát kéne lejjebb venni .....De nem emlékszem már rá...

Falconer
Töredezettségmentesítést ajánlanám.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)