!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a 2MB-os és a 8MB-os cache? igazából mi a különbség köztük, azonkívül, hogy ugye az egyik nagyobb? mikor jön elõ ez a különbség? játéknál? másolásnál? videótömörítésnél?
rendszervinyó lesz belõle, ekkor is lényeg, hogy 2MB vagy 8MB?
The Matrix has you...
Nvidia FX5200 volt a kartya amit vettem. Kiderult hogy only AGP 8X. Gratulalok. A kartya olyan gyors hogy a Hello Word szoveget 3 szinben villogtatva talan nem szaggat, de AGP 8X-t kovetel. Mekkora sux mar.
Vettem helyette egy ATI 9550-t 1000 forinttal volt dragabb de az kompatibilis 2x, 4x, 8x-ig. Minden gond nelkul fut. Ugyhogy ATI rulz...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Lecseréltem a VGA-mat (6800) egy 9800XT-re, és azóta nem fut a játék. Ráklikkelek az ikonra vagy exére és nem történik semmi. Reinstall is megvolt már, de semmi változás. Találkozott már vki ilyesmivel?
Elõre is köszi a helpet!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Vol vannak rádugva a kapcsolók a lapra?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
5 honapja vettem uj gepet a regit siman elraktam a dobozaba, miven nem volt benne vga, meg vinyo. Ma elovettem raktam bele vga-t es vinyot. Elinditom. De se sipolas se monitor bekapcsolas semmi. Van a lapon Debug Code (2 db Hex kijelzo) ami 00-n all. 60 db reset. 5-6 perc varakozas utan is ugyanugy nem tortenik semmi. Mi lehet a baj? A 00 amugy a tesztet elejet jelenti. Vagyis meg el se kezdi a tesztet mar megall. Probaltam CMOS resetet, es az elemet is megmertem. Jo. Hogy a francba romlik ell 5 honap alatt egy gep a dobozaban allo helyzetben?
figyeljetek szeretnék kérni töletek hogy telefonon hogy lehet messengert használni elöre is kösszi
nokia 6680 telefonom van
Nem lehet, hogy ugy van beallitva a gep, hogy a power gombra keszenleti modba valt ?
Ez lehet a BIOSban, vagy az energiagazdalkodasi beallitasoknal a windowson belul.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
nem biztos...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
mit írtál az igazgatónak?😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szabóné és Társa kifizetõdõ kapcsolat.Mondhatni király.....
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Tökéletes..
amikor vettem a codegent nem tudott elég áramot adni az X800-nak 😄
Visszaraktam a Szabóné és Tsa 300 W-os tápot azzal meg ment , még jó hogy becserélték a szar Codegent ráfizetéssel 😛
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
<#wow1>#wow1><#eplus2>#eplus2><#vomit>#vomit>
Szarból nem lehet várat építeni
weblap.....
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha normális tápot akarsz,akkor ezt a márkát felejtsd el.
Ha normális kell akkor minimum chieftec,ami nem is drága.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy 230wattos (nem egy csúcs, márkáját nemtom) táp elbir egy ojan gépet amiben van egy 40gbos winchester, egy dvdolvasó és egy dvd író, 2 usb(1.1, az egyikbe van dugva egy usb elosztó 4es),
768 mb ddrram (256 mb ddr nemtomien, meg 512 kinghstone 400mhz-s). Az alaplap 7vtxe+. A videókártya meg egy radeon x600 pro (128mb)vagy 9800pro (256bit, 128mb ram)Ez így mûködne?<#whatever>#whatever>
Ha nincs fereg a gepeden az segithet.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Terminal Server\Install\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run és runonce
ennyi helyet tudok nézd meg és amit találsz törölj le
ezenkívül, lehet, hogy túl sok kis háttér-program fut.
The Matrix has you...
Valamit hallottam egyszer , hogy a virtuális memoriát kéne lejjebb venni .....De nem emlékszem már rá...