64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Fehercsoki
    És mikor indul be a csökkenés? Mert ha mondjuk még 1 hónapig csak nő akkor inkább rendelek most...
  • Blum
    Az okosok nyarra varnak jelentos csokkenest,majus-junius honapokban fog tetozni.
  • Fehercsoki
    Euró árfolyam várhatóan mikor fog csökkenni? Most minden csak egyre drágább=/ (külföldről rendelnék és számítana...)
  • gergely1991
    Szia!
    Rendszer-visszaállítással helyrehozható.
  • TomBond
    Downloads list.
  • RAMyMamy
    mégse jó a "fejhallgatóval" sem, a zörgés ugyanúgy megvan mellette
  • RAMyMamy
    helló

tegnap este kikapcsoltam a gépet, még semmi baja nem volt.
    ma reggel visszakapcsoltam és hang helyett ilyen statikus zörej hallatszik a hangkártyából.
    alaplap asus p5q, integrált realtek hangkártya. ha letörlöm a realtek drivert, akkor megjelenik a hangszóró helyett a fejhallgató opció (azt használok), ha az állítom be alapértelmezett eszközként, akkor rendesen szól. megpróbáltam frissíteni a drivert, de ugyanaz.

na, már most kb. semmit nem telepítettem tegnap, egyedül a teamspeaket, amit le is töröltem 2 perc után és nem lett újraindítva a gép egyszer sem. az kavart volna be?
  • gergely1991
    Talán letilthatnád az integrált kártyát bios-ban(de akkor készülj fel egy cmos ram resetre).
  • LeWyTy
    Ez hogy tölt listát?
  • Toby0501
    Sziasztok!
    Belefutottam ma egy érdekes problémába, hoztak egy hibás gépet. A következőt produkálja: print screen, fényképezőgép. A gépben lett cserélve videókártya, alaplap, processzor, memória, tápegység, de a hiba továbbra is fennál, mindenféle kombináció esetén. Másik monitorral is néztük. Viszont integrált videókártyával minden rendben van. A probléma windowsban és a boot során is fennáll, tehát szoftveres hiba kizárva.
    Utoljára a táp lett cserélve. Lehetséges-e, hogy ez a hibás darab és időközben kinyomott valamit a lapon? (a videókártyák más gépekben működnek; egy régi, AGP-s konfigról van szó)
    Valakinek esetleg ötlet? Előre is köszi!
  • Calver
    előttem szóló, vagy autohotkey, azzal konkrétan egy kisregény legépelését is beállíthatod egy gombra. középső egér -> enterhez konkrétan ennyi kell:
    MButton::Enter vagy MButton::Send {Enter}

de biztos van még 200 hasonló funkcionalitású másik program is.
  • SzirmosSzisza
    Ha van az egeredhez valami szoftver, akkor szerintem igen. Pl Logitech SetPointjában úgy emlékszem lehetett ilyet.
  • folie10
    hello!
    Be tudom állítani valahogy, hogy ha az egerem görgőjét lenyomom, akkor azt csinálja, mintha Entert ütöttem volna?
  • Calver
    jdownloader?
  • TomBond
    Én ezt használom.
  • SzirmosSzisza
    YouTube Downloader anno tudta ezt mind. (mondjuk csak a fizetős konvertált egyből mp3-ra, ingyenesben kettőt kell kattolni egy helyett)
  • MR ME
    pont egy ilyenre lenne nekem is szükségem :)
  • LeWyTy
    Tud valaki olyan youtube letöltőt ami egyből konvertál mp3-ba, kezeli a lejátszási listákat, és a címet is normálisan kiírja.
  • Swarczi
    Akkor garanciafutár.. Nagyszerű érzés, mikor 4 év után gépet újítana az ember rögtön hibás terméket kap kézhez.
  • Fehercsoki
    Akkor csak a lap lehet.
  • Swarczi
    A táp jó, emellett a régi fsp táppal is ki lett próbálva a cucc.
  • Fehercsoki
    Szerintem is lap.(ha a táp külön jó)
  • Zoli007
    Nem kell semmit mondanod, tessék, lehet linkelni hiteles, játékokon alapuló teszteket.
  • Swarczi
    Üdv mindenkinek, némi segítségre van szükségem. Az imént szereltem frissítettem némileg a gépet: proci: AMD fx 6100, corsair cx500-as táp, egy gigabyte 970a-ds3 laplap és egy még decemberben nyert kingston hyperx blu cl10-es 1600-as 8gigás ram. A régi konfigból megmaradt a vga(asus amd hd 4830) egy 250es samsung tápegység, illetve egy régi nec író.

Namost a problémám:Összeszereltem a gépet, elindítom, megpróbálom behozni a biost, befagy. A systeminfonál is befagy. Majd ha külön be akarom hívni a bootmenüt akkor is befagy. Először arra gondoltam h nem ismer fel a gép vmelyik hardvert, de a régi rendszer hibátlanul felállt, felismerte a memóriát, procit(32bites win volt). Ezek után úgy döntöttem, hogy mivel egy cmos resettel nem veszthetek semmit(nem először csinálom), ezért kivettem az elemet. Viszont ezek után azonban a gép bekapcsolás után kifagy... Szerintetek garanciálisan küldjem vissza a lapot(én konkrétan arra tippelek, hogy hibás a lap), vagy vmi más probléma lehet?
  • Lacee86
    Hát, erre nem tudok mit mondani. IQ-d a negatív tartományban. Tudod mit, nem süllyedek a te szintedre. Azt hiszel, amit akarsz barátom...
  • Zoli007
    Te vak vagy B+? Linkeltem 2 db. 18 játékon alapuló mérést, te meg egy darab szintetikus benchmarkra alapozol? Jézus, te mennyire sötét vagy...
  • Lacee86
    Hagyjuk... Mondtál egy állítást, amit alá sem tudsz támasztani, ráadásul valótlan is. Az 5770 jóval erősebb a GTX 260-nál...
  • Zoli007
    Ez egy szintetikus szar. Ezt nézd meg. Az 5770 felel meg a GTX 260 szintjének.
  • Lacee86
    Parancsolj: link
    Nem a hasamra csaptam.
  • Zoli007
    Hol lenne 2x gyorsabb? Jó, ha 50 %-kal.
  • Lacee86
    Vegyél egy HD 7770-et. Nem is túl drága, és 2x gyorsabb, mint a mostanid.
  • Csibusz
    Éééértem, akkor köszönöm szépen a válaszokat, megnyugodtam. :)
    Valószínűleg, hogy videocard terén be kéne újítanom majd.. mert van egy Galaxy 260 GTX kártyám aminek ugye baromi jó, hogy a 448 bit ott fityeg, de elavult kártya már szegényt :)
  • Calver
    DDR=double data rate
    szóval ne aggódj, 1600Mhz-n pörögnek.

amúgy nem, memória sebessége a legutolsó dolog ami bármit is számít, max ilyen 2-5% teljesítménykülönbség van "omgwtfüberoverclocker!" és ócsó noname memóriák között legtöbb alkalmazási területen.
  • Csibusz
    Most akkor semmit nem jelent, hogy a memória sebessége csak 667-800 Mhz?
    Engem csak az idegesít, hogy az alapom támogatja az 1600 Mhz-t, viszont a tulajdonságoknál itt az AIDA-ba, sehol nem látok egy 1600 Mhz-t sem...
  • Csibusz
    Hát ez az alaplapom, és direkt figyelembe vettem, hogy támogassa az 1600-at
    ASRock M3A770DE
  • Lacee86
    Gondolom az alaplapod csak max. 1333 MHz-ig képes kihasználni, ennyi a nyitja mindössze. Sztem teljesen lényegtelen.
  • Csibusz
    Bocsi a tripla postért.. De nem értem, hogy a sebességnél miért csak ennyi MHZ van...
  • Csibusz
  • Csibusz
    Sziasztok! Nemrég vettem egy 8gb memoriát. Felraktam a heroes 6-ot. Rosszalkodott a játék, később kiderült nem a memoria a ludat, de azért csináltam egy ramtestet. Ott sem volt semmi baj, de mivel nem nagyon értek hozzá, lenne egy kérdésem.
    Ugye én egy GEIL EVO CORSA 8GB 1600Mhz ramot vettem, és az AIDA program ezt mutatja:

Most akkor valami gebasz van, vagy ez így 1600 Mhz? Kérlek magyarázzátok el :)

És mielőtt savaznátok :D Hölgy tulaj vagyok!! :D

Köszönöm!
  • Lazarus
    A secure boot alatt volt ez amit írtál. Így már működik, köszönöm! :)