64011
Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
-
Blum #59846 Ha van tuning,akkor tegyel vissza mindent defaultra.
De ez elott probald meg csokkentett modban inditani a Windowst (bootolas elott surun nyomogasd az F8-at.) -
Blum #59845 Ez siman lehet szoftveres problema is. Ahogy ismerem az AMD drivereit,ez egyaltalan nem meglepo. Driver Sweeperrel pucold le a komplett VGA drivert es rakj fel 1-2 regebbi verziot. Ha tovabbra is fennall a hiba,akkor VGA vagy alaplap hiba lesz,ebben az esetben erdemes lenne masik konfigban megprobalni a dolgokat. -
szaszmarci #59844 hello
egy olyan gondom lenne miszerint az újonnan összetákolt gépem,néha azt csinálja inditasnal,hogy a windows betöltése után mikor az üdvözlő képernyőjének kéne jönnie ott kikapcsolja a monitort. de nem mindig ! Amikor kikapcsolja akkor is betölt a win mert a hangszórón hallom hogy a win bejelentkezett.mi lehet a hiba ? win 7 64 ultimate van fent. Alaplap z77 extreme4 I5 3570k proci Corssair force gt ssd .Corssair vengance 1600 ddr 3 8Gb rammal . -
#59843 Ja, beraksz helyette egy másikat... De ha minden más jó akkor kizárásos alapon az alaplap a szar. -
MaRee #59842 Lefuttattam a windows memory diagnostic toolt, az nem talált problémát, bár kételkedem a hatásosságában. Lefuttatok egy memtest86+ -ot és meglátjuk. Ha az se talál, akkor esetleg az alaplapot le lehet ellenőrizni valahogy? -
#59841 Vagy az alaplap. -
MaRee #59840 Legújabb kékhalál valami MEMORY_MANAGEMENT. Ez meg a PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA megy felváltva. Ezekszerint akkor lehet hibás a memória vagy ilyesmi gondolom.
-
#59839 De hátha majd más tud valamit mondani rá, de szerintem ha VGA biztosan jó akkor alaplap.(de azért áttehetnéd VGAt is egy másik gépbe hogy ott van-e gond) -
#59838 Nem, teszteld le egy másikkal, nem elég egyértelmű a hibajelenség. -
egodzzo #59837 Vagyis vigyem vissza garba, és cseréltessem az alaplapot? -
#59836 Akkor alaplap. -
egodzzo #59835 Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy config -ot:
asrock h77m-itx, xfx 7850 1gb, i5-3350p, fsp hexa 400w, 8gb corsair vengeance
Sajnos véletlenszerűen dobál fekete képernyőt amely 1-2 mp ig tart, majd magától visszaáll a kép.
A rendszer az adott idő alatt is üzemel, megy a hang, fogadja az input -okat egér bill -ről. Csak a képernyő megy el másodpercekre játék közben is és simán csak ha böngészek a neten akkor is.
Kábeleket ellenőriztem, minden a legfrissebb, semmit nem overclock -oltam, Windows 7 64bit van rajta. Küldtem rá vga stress test -et 2.5 perc alatt 73C -ig melegedett (74% -ig küldte a ventit), de hiba nem volt.
-
MaRee #59834 Megcsináltam mind a két tisztítási módszert, de semmit nem talált. :\ Pedig kb ugyan azok a "tünetek",mint amit írnak. -
#59833 [URL=http://support.microsoft.com/kb/897079/hu]"Random programleállások" illetve BSoD hibaüzenet problémára ilyen jött ki.[/URL]
Érdekes... -
MaRee #59832 Minden drivert újra installáltam, most eltűnt a taskbarról a lenti probléma, viszont random programleállások vannak néha még mindig, meg olyan szintű fagyások, hogy semmire nem reagál a gép. Ja, meg egyszer újra is indult csak úgy magától. A kékhalál azóta nem jelentkezett, de valami ilyesmi volt asszem, hogy PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA. -
#59831 Alaplapi driver telepítve?
Milyen kóddal kapsz kékhalélt? -
MaRee #59830 Friss windows telepítés után szarakodik a gép, a taskbarnál a 'hardver biztonságos eltávolítása' ikonnál a HDD van írva, az eszközkezelőben pedig két sárga felkiáltójeles van:
SAMSUNG
SM buszvezérlő
Ebből a samsung szerintem a telefon usb kábele lehet de nem tudom miért írja, mikor működik, az SM buszvezérlő pedig nem tudom, hogy micsoda.
Emellett az Everest nem ismeri fel az alaplapot (Gigabyte P61-S3), lehet ez a baj? Egyébként meg folyamatosan baszakodik a gép mióta újra raktam, random programok leállnak, vagy kék halál. A windows update minden frissítést felrakott.
-
#59829 Soksok órára áramtalanítva lett minden, és most jó. -
#59828 Net bejön a modembe. Onnan megy a routerbe, ahonnan tovább a gépbe. Este óta a wifi működik, a net a gépen nem. Mi lehet a gond? Mindent ujrainditottam már többször is. -
RAMyMamy #59827 a folyamatos recsegés elmúlt, most már csak akkor csinálja, ha a hangerőt állítom. Plusz a bal oldal kicsit mintha halkabb lenne, mint a jobb.
a gépház előlapi csatlakozóját használom, ahogy írtam, fejhallgatóval és a windowsban, a lejátszóeszközöknél csak ezt tudom beállítani, hogy adjon hangot. viszont most kipróbáltam, hogy ha közvetlen a hangkártyára csatlakoztatok valamit, úgy abszolút nem szól semmi (ilyenkor hangszóró/sztereó keverőre állítja magát). ahogy bedugok valamit, reccsen egyet bal oldalt és ennyi. a win7 szerint működik, elméletileg szól, csak gyakorlatilag nem.
mi lehet a baja? -
#59826 Igen, wifi. -
Blum #59825 Oszinten szolva,fogalmam sincs. Soha nem foglalkoztam ezzel,azt tudom hogy en eddig VLC-vel vagy SplashPro-val barmit letudtam jatszani bamrilyen kodek nelkul. -
#59824 köszönöm, nekem nem dobta ki a kereső a win 7 fórumát...A kodeket azért kérdeztem mert találtam döbbfélét is win 7-hez, nem igazán értem, azokat kinek ajánlják/készítik akkor, esetleg komoly videókészítőknek/vágóknak lehet szüksége rá? -
Blum #59823 Win7 topik
Semmilyen kodek nem kell mar. -
#59822 nem találtam Win 7-es fórumot, ezért itt kérdezném meg, hogy milyen kodek pakkot ajánlotok 64 bites Win 7-hez? Egyáltalán kell ehhez kodek pakk, mert eddig minden filmet lejátszott kodekek nélkül is! -
#59821 Wi-fit használsz? -
#59820 Hello, egy jó pár hónapja küzdök azzal a problémával, hogy lefagyogat a gépem,elmósodott hang kíséretében, elnémul, de pár perc után visszarázódik. Egy Asus K52 notebook-ról van szó, minden gyári. Először azt gondoltam, hogy a windows-szal vagy vmelyik hardverrel van gond, de feltűnt, hogy a fagyás/megállás csak netezéskor jön elő. Skype-nál letöltéskor, komolyabb adatforgalomnál, nagy mennyiségű képet tartalmazó weblapok betöltésekor szokott előfordulni. Az a furcsa, hogy kiszámíthatatlan van, hogy 2 órát is tudok skypeolni fagyás nélkül, van hogy 10 percenként befagy, úgy, hogy semmi más nem megy a háttérben.
Tapasztalt vki hasonlót vagy van ötlet mi lehet a probléma? Hálókártya kizárható, mert amikor a router mellett vagyok nincs semmi ilyesmi, csak amikor távolabb megyek tőle.
Köszi. -
ludilud #59819 Sziasztok.Üdvözlök Mindenkit .Egy elég furcsa kérdésem lenne amelyben szeretném kikérni a véleményeteket.Kérlek segítsetek ha van valamilyen ötletetek a dologgal kapcsolatban.TEHÁT:Adott egy kb 1 hónapos asztali számítógép amiben egy Asus p8 Z77M típusu alaplap van.2 nappal ezelőtt éppen interneteztem a gépen amikor a rossz idő miatt hírtelen pillanatnyi áramszünet lépett fel,melynek következtében a gépem netezés közben hírtelen leállt,majd rögtön újra is indult.Ezt követően úgy gondoltam,hogy megvárom amíg egy kicsit javul az időjárás.Ezért a teljes gépet áramtalanítottam bele értve a modemet is amit a netezéshez használok.Amikor a gépet ismét használatba akartam venni újra áram alá helyeztem.Be is kapcsolt a gép hiba nélkül működik is.Viszont amikor bekapcsolás után nekiálltam internetezni kb. fél óra internetezés után feljött egy kis ablak amin az állt, hogy 30 másodperc múlva bontja a kapcsolatot,mivel 20 percig tétlen volt a kapcsolat.Az lenne a kérdésem,hogy szerinted miért kaptam én ezt az üzenetet?Szerintetek nem amiatt van,hogy károsodott/meghibásodott az alaplapon lévő integrált hálózati kártya?(a netezéshez az alaplapi integrált hálózati kártyát és egy DSL360R típusu modemet használok ami tiszta új).Véleményetek szerint ez a hiba HARDVERES eredetű vagy csak egy pillanatnyi internetbeállítási hiba ami a rendszer(bele értve a modem is) ideiglenes áramtalanítása miatt lépett fel.Igazából arra lennék kíváncsi,hogy nincs-e baja az alaplapi hálózati kártyámnak vagy a modemnek.Azt még hozzá kell tennem,hogy ezt az üzenetet 2 napja kaptam és azóta egyszer sem jelent meg újra,de azért mégis kíváncsi lennék,hogy mi lehetett a hiba oka szerintetek.Még annyit megjegyeznék,hogy védelem szempontjából a gépben egy chieftech ctg550-es táp van,valamint egy APC P5B GR surge protector-os túlfeszültségvédős elosztóból kapja a gép az áramot....A válaszaitokat előre is köszönöm...Hálás vagyok.Igazából szeretnék megnyugodni,hogy nem a hardvereimmel (alaplapi hálózati kártyával vagy a modemmel) van a baj....Köszi... -
#59818 Angolul Projector Settings a cucc neve, ahol állíthatod, magyarul is valami hasonló lehet. -
#59817 Win 7! -
#59816 Oprendszer?:) -
#59815 Van a gépem és van egy 3D TV-m amin a filmeket szoktam nézni!
Eddig ugy volt hogy ha bekapcsolom a TV-t és rávan köve a HDMI kábel akkor a PC-n az asztal (tehát a start menü ikonok meg minden) az maradt a pc-s monitoron a TV-n pedig csak a pc-s háttérképem volt semmi más! Oda csak áthúztam mindig a lejátszot és néztem a filmeket.
Most olyan gondom van,hogy valami nagyon elállítódhatott,mert a pc-n csak az alsó start menü marad a TV-re meg átkerülnek az ikonok és a TV kikapcsolása után összevissza kerülnek vissza a pc-s asztalra :(
Valami ötlet hogy hogyan tudom visszaállítani az eredeti állapotot? -
#59814 Hali
Egy E6550 alap órajelen van a gépben.
DE a gép nagyon lelassult, elindítottam egy superpi-t, de azt amit az én E6750 alapon 15s alatt csinált, azt ez az E6550 7perc45mp alatt.. Ez jelentheti azt, hogy bexart a proci, vagy az alaplap hiba is okozhatja? -
#59813 Akkor hagyd ott a régit ha nem melegszik túlságosan a vga. -
EvolutionGamer #59812 Próbáltam még 2 HDD-vel, de ugyan az... -
Puhos #59811 Üdv!
Másik lemez? -
#59810 azzal az a baj, h nem töltené ki a távolságot -
#59809 Nem jó ha simán pasztát raksz a helyére? -
EvolutionGamer #59808 Üdv, tudna valaki segiteni alaplap ügyben?
Megjött az Új MSI Z68 lap, bekötöttem mindent JÓL!!
és elindítom, kéri a CD-t, hogy tudjom Bootolni beteszem,
egy enter után restartolja magát, és kezdődik előröl az egész
ez ment 10x, aztán kiirta hogy reparing, vártam 30 percet,
kiirta hogy forduljak valakihez,merthogy gond van a starterral
aztán restartoltam megint kiirta a 3pontot
-betenni a cd-t
-restartolni
-és hogy windows a többit elintézi
ennyi, ha valakinek esetleg volt hasonlo vagy ért a dologhoz nagyon meghálálnám...
U.I.: H67-es chipsetet cseréltem Z68-ra -
#59807 Hali!
Szétszedtem a laptopom(N5010), hogy kitisztítsam, és újrapasztázzam, viszont a GPU-nál hővezető lapka van (ami cserés, mert ahogy néztem, eléggé elöregedett).
Nem tudja vki, hogy ilyet hol lehet beszerezni (Bp. és Fehérvár környékén lehetőleg), mert netes webáruházakban nem találok ilyet.
Választ előre is köszi!!