!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Hol állítod be? Hogy ha nem megy a jobbklikk....-kel, akkor próbáld meg a VGA driver-ében található beállításoknál!!

Fákjúal!

Metwork
be van állítva az auto save? ha igen nézd meg, hogy hova menti hátha ott a file
ha nincs beállítva akkor talán a c:\documents & settings blablabla könyvtárban lehet valahol
állítsd be az autósave-et, hogy 2 percenként mentsen és rögtön file-ba menti

I will use google before asking stupid questions.

Sziasztok! SOS szükségem lenne egy 256 MB-os memóriakártyára, ha lehet garisan, kb 5K-ért. A kártyát egy Kodak fényképezõgépben használnám, egy a pen-drive-ok kizárva. Tud valaki segíteni? Köszi 😊
most sokkal okosabb lette, köszi<#levele>

stp4trick
Persze. Ilyen volumenû dolgoknál elõre kéne gondolkozni. Kb. percenként nyomogatni a kis lemezkének kinézõ ikonocskát, és minden befejezett napot követõen a kis lemezkeszerû ikon megformázásául szolgáló valód lemezkére menteni a példányt.
Szal bocs, de télleg oda kell figyelni ilyen szinten erre és számolni a legrosszabbal.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

és be lehet állítani a wordöt úgy hogy ne csak ideiglenes fájlba mentse automatikusan a változásokat hanem magába a fájlba hogy ilyen ne fordulhasson elõ mégegyszer?

help help help!!!!

óriási gondom van!!! kérelek segítsetek! tegnap órákon át dolgoztam a szakdolgozatomon, és lefagyott a gép. most úgy jelentkezett be a word hogy fájl visszaállítása, de volt vmi hülye dokumentum amivel kezdte én meg lelõttem. barom vagyok tudom, de abban pillanatban nem jutott eszembe a dolog. vissza tudom még vhogy szerezni a tegnapi munkámat?

Sziasztok!!!

Miért van az, hogy a windows mindend beállításnál elfelejt a monitor frekvencia beállításait??
Akármikor bekpcsolom, mindig be kell állítani a 100 hz-et hogy normálisan müködjön. <#nemtudom><#nemtudom>

Segitsen valaki!
Üdv, Nonoo

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)

NeoMaN
a parancsikon tulajdonságainál kellene ezt beírni

köszi, megoldottam.a konzolba ugyan nem tudtam beírni, és az .exe-t sem szerkesztettem át, viszont az .ini-ben átállítottam

hi!

Az alábbi probléma merült fel:
A gép bootolás utan azonnal ujraindult. msconfig-ban kizarogattam az elinduló progikat és a DHCP-vel van a hiba.
A routert a problema elott inditottuk ujra eppen (kihuz-bedug).
Hogyan hozhatnam ezt helyre?
Az IP mindenhol 0.0.0.0., jelenleg.

köszi:Totya

NeoMaN
glquake.exe -width 1024 -height 768 -bpp 32

vki tudja hogy a GLQuake -ban hogy lehet állítani a felbontást?
http://www.loogoos.hu/php/download.php?list.2
a command lineban kell, és le is van írva hogy hogy, de nekem nem sikerül. meg tudja vki mondani hogy PONTOSAN mit kell betüni? én ezt írtam be:
-1024x768x32
és nem jó

Senki ? :S

5.8van fent

http://thenamelessphoto.com/

tölcsd le a legujabb driverT!

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

az nembaj. de szerettem volna egy jó nagy adag pontot összetuningolni...

én még mindig nemértem h mit számítanak ezek a bech progit...különben meg csalnak is néha,hol plus pontokat adnak hol levonnak...

Narancs
hmm...érdekes. sztem szarjad le a pontokat, közel rendben vannak és ez a lényeg.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

| Gigabyte K8NS-939 | A64 3000+ 939+ Zalman 7000B-cu | 160GB Samsung Sata2 | 2x512DDR 400 Kingmax Superram CL 2,5 | Zalman 400W | Powercolor X800Pro ViVo | Razer Diamondback Plasma | Neo SW-G25 Hangfal |

nézzétek meg vid karik erõsorrendjét. x800pro agp 4900pont

Narancs
Most mi van?

de most nem p4 van 😊
az a régi konfig.

Narancs
Egy ezresen ne parázz, 2.8as P4-et ha meghajtanád 3.2-õn menne annyit.

3DMark 05??????
mennyit ért él?

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"

A PCIE-s kártyák álltalában 600-1000 ponttal jobban teljesítenek
az ugyanolyan gyártótól származó azonos típusu kártyánál!
3DMark 2005-ön mérve

agp

AGP-s a tiéd vagy PCIE??

Sziasztok. Kis Vga problémával fordulok hozzátok.Remélem tudtok segíteni kicsit
Megpróbálok mindent leírni ,h könnyebb dolgotok legyen.
Pénteken egy Powercolor X800pro vivo boldog tulajdonosa lettem. Gondoltam megnézem mit megy 3D Mark 03/05ben. Minden alapórajelen az elsõ eredmény 96**pont lett.Aztán 2x3x lefuttattam és akkor 10037 pont lett a legvége. Kicsit érdekes mert schenker88-nak is egy ilyen karija van. és alapon neki 11***pont a 03ban. Megnéztem a 2005ben is. ott 3900 körül végzett a kari. holott ha jól tudom akkor 4k-4,5kra kéne kijöjjön a végeredmény. Az a baj ,h ezt minden karival és gépkonfigommal eljátszák a kártyák ezt a huzavonát. anno amikor egy 2,8as nw,512 333mhz,és 9800pro combóval a 2001ben 14ezer volt(szerintem ez kevés nem?)úgy ,h minden alap órajelen volt. Nemtudom mi lehet nálam a gáz. Most WinXp+Sp2 van fent. 5.8as control panel. És a gépben semmi nincs tuningolva. Biosban minden alap dolgon van, semmi nincs elállítva. A karim jelenleg 12pipás. Minden frankón össze van dugdosva a gépben. A winf** pedíg nincs 2napos. Az alaplapi driverek nagyrészét felraktam. Nemtudom mitévõ legyek, nekem már nincs 5letem mit csináljak a cuccal. ha bármit elfelejtettem volna leírni akkor csak kérdezzetek.
Elõre is köszi a helpet

NeoMaN
sehogy, nincs se xbox se ps2 emu, akárki akármit is mond
még jó 3 évig tuti nem is lesz

köszi, megoldottam, a quicktime is lejátssza, csak be kellett rá állítani. egyébként az tudja vki hogy pc-n lehet xboxos játékokkal játszani emulátorral vagy vhogy? és ps2-höz van már emulátor? mert találtam ps1-hez remek emulátort és nagyon könnyû konfigolni és minden megy vele. lehet nosztalgiázni

Zsolo007
Sorry fiúk, hogy nem jelentkeztem, de nem volt net.....

Megoldódott a dolog, az új géprõl írok...

A hiba nem más volt, mint: Egy SATAs vincsim és van és az a sata slot amibe bedugtam hibás volt, és ezért akadt meg a boot....Hál' istennek ezen az alaplapon van egy kis kijelzõ, ami mutatja hogy éppen hol akadt el....innen már rájöttem a dologra 😊

Azért köszi mindenkinek!

[Jakuza]
Bekellene allitani a BIOSban, hogy CD-rol is tudjon bootolni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

raziel.
de ha leveszem az orajeleit az egy dolog, alapon kéne müködnie hibátlanul..😞

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Eye-scream
Hi, lenne egy komoly problémám. Új gépet vettem, egy asus k8n-e alaplappal. Úgy terveztem, hogy a régi gépem egyik 80 GBos vinyóját teszem bele. Feltettem az XPt rá, amíg még bent volt a régi gépben, egy másik 40 GBos vincsi mellett. (Vagyis mind2õn volt windows) Ment is szépen, de ahogy átrakom az új gépbe nem hajlandó bootolni róla. Sõt, még a Windows telepítõ CDje sem indul el. A BIOS mind a vincsit, mind a CD meghajtót látja, sõt a boot menüben ki is lehet õket választani, de nem tud róluk bootolni. Egyedül floppyról bootol.
Ötlet vki?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

NeoMaN
Tudtommal ez a codec tuja:

http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

NeoMaN
nero media player
de sztem pluginnal bármi....

az .mp4 -et mi tudja lejátszani? ez videofájl lenne

Met
a vga-n, atitool, powerstrip, mittomén

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

raziel.
#11240 <#help><#help><#szomoru1>

gemvird = gembird

Ma vettem egy gemvird kvm switchet, és a problémám az vele, hogy a monitoron a kép, kicsit homályos. (nem, nem a szememmel van a gond 😊 mert ha rendesen a monitor kábelét dugom gépbe közvetlenül, akkor jó) szerintetek, akkor most mi rossz? a switch, a kábel (kétlem, mert bárhová kapcsolok, mindenhol szar a kép) vagy sok a monitornak 4m kábel?
köszi a segítséget!

raziel.
jo de hol vagyis melyik cuccon vegyem lejebb?

Met
esetleg vedd lejebb a sebességeket hátha jobban bírja a hûtés, ha nem akkor cseréld le a hûtést
de ha garis vidd vissza

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

raziel.
hali

pár hete irtam a problémámat de azota se javult meg:=/

szoval a következõ configom van: amd 2100+ 1 vinyo most 0 cd rom bekötve jelenleg only 1 usb-s dvd iro aztán ati 9800 pro más semmi és pl játszok world of warcraftal kis idõ után elkezd pixelesedni szal pixelcsikok bezavarják a képet ja és 400-as tápom van most cseréltem ki erre a régit...szoval tudom hogy melegedik a cucc de miért és mit csináljak hogy jo legyen

pls valaki ötletet...

haat nem ismered a rambusz memoriat nem naon ismert de hozzaertonek illik...

jol gondolod...

A bootolás mire van állítva??
Detektáltad a vinyót??

NeoMaN
gondolom be kéne állítani a bios-t....

Crokin
Op. rendszert raktál rá? <#kuss>

Repatarurgyán