!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Contemporary Country Music
Ha végképp nem sikerül összehoznod, akkor írj egy privit és jövõ héten mikor ráérek ajánlok egy tuti programot, ami ráadásul magyar nyelvû és kitûnõen mûködik. Addig is sok sikert!
viszont adok egy linket és itt egy csomó freeware FTP szerver progi van
szemezgess.
freeware FTP server programs
Állapot: Csatlakozás a következõ kiszolgálóhoz: bazzahomeftp.no-ip.info ...
Hiba: A csatlakozás nem lehetséges!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
látom elhomályosítottad.
a másik meg hogy a gépedbõl FTP szerver legyen egy ehez való FTP szerver progi kell
a total commanderrel csak a szerver címét tudod meghívni.
Gyakorlatilag úgy tûnik,hogy most a semmit akarod meghívni,mert a gépeden nincs FTP szerver progi.
Program fent van?Cliens?
FTP program tökéletesen be van állítva??
Ha mindent alaposan végigcsináltál akkor mennie kell
Ha valaki el akar jutni hozzád és nyitva van mondjuk az a port amit kitaláltál magadnak legyen az a 35679 akkor azt is megtalálja egy idõ után
Amit beírtál email címet és jelszót azt írd be a kliensbe mikor kéri és már mehet is a buli
ezen mit nem lehet érteni?
azt a címet hívd meg amit regisztráltál
tökömtudja.no-ip-org mondjuk
ezt írd be a totalba és mindig meg fogja találni a gépedet.
Eltévedtem? ez nem a !!!SEGÍTSÉG!!! topic? :S
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
szóval: ADSL-nél ugye dinamikus az IP-m. Én a a Serv-U FTP szerver készítõ progival próbálkoszok. A domainemhez nem írok IP-t, azt mondta a tutorial, hogy ha dinamikus az ip-m, akkor nem kell. Fut nálam a szerver, gopndolom, kipróbálom... TC-be beírom az ip-m és a portot(xx.xx.xxx.xxx:21), beírom a felhasználónevem és jelszavam. Csatlakozásnál felugrik a norton, hogy engedélyezem-e, mondom igen...a csatlakozás viszont a startdir=-nél megáll, és egy idõ után hibát ír: Kapcsolathívási hiba
Persze azok után,hogy adtál neki user nevet és jelszót.
Egy gyors kérdés: Most barátkozom az FTP szerver készítéssel, olvastam egy tutorialt a beállításáról. Csak még azt nem tudom, hogy egy user hogy kapcsolódik az FTPm-hez mondjuk a total commanderen keresztül? Mi a kiszolgáló? Thx! 😊))))
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezen rajta van elvileg a PRO verzió. 44MB az egész cucc, de vagy 200 másik hasznos progi is rajtavan és boot image az egész...
vagy ha vki tud olyan oldalt amirõl a teljeset le tudom húzni azt is megköszönném. egyébként légyszi mondjatok már véleményt, hogy szerintetek ha fizikailag nem halott a vinyó, mert az egy belátott partíciójáról 50 gigáyi anyagot már lementettem egyhuzamban, akkor remélhetem hogy a másik két partíció anyagait is vissza lehet szereznem, és valószínûleg csak a bootszektora fingott ki, nem fizikailag a meghajtó?
nekem elszállt egy 120as vinyó particiója, ezzel a progival le tudtam szedni mindent
beraktam azóta a szervergépembe, ahol felismeri a vincsit, és mivel abban van külön rendszervincseszter, így látja is, de csak az egyik partíciót, ami nem a rendszer sajnos. a kérdésem az lenne, hogy mivel a vincseszter fizikailag nem ment tönkre , vagy legalábbis nem teljesen, hiszen most is éppen másolom át a szerver vinyójára a látott partícióról az anyagokat, hogy vhogyan el lehet e érni hogy a másik két partíciót is lássa, illetve le fogom e onnan tudni menteni a cuccokat? a dokumentum könyvtár lenne életbe vágóan fontos
plíz help !
A másik: táp, ha hangcuccal meg lan stb megy az xp,és jol,akkor meg lehetne nézni everest/speedfan-al a tápágak értékeit (nem a legpontosabbak de perpill nincs jobb ugyi😛).
De a bios frissités,csak ha van a te lapodhoz franko és ujabb,csak azt ( everest megmutatja a verzioszámot)
És imádkozz hogy ne legyen áramszünet😊
Régi chaintek lapba ment 2 memoria meg a MAD tutkon, jött szépuj ABIT (ezvan most is), alapon else kezdte a XP-t telepiteni (kiderült memoriahiba), a ez megoldva 1-2 ösz hajszál,de sebaj.
Na XP be hát egen érdekes dolog fogadott kurzor idönként megakadt,hiba: a 2 cache levolt tiltva,ami segitett BIOS frisitése.
Ennyit a ABIT-rol alapbeállitáson😊
Azota viszont faintos😛