!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert az újj alaplap több áramot vesz fel és kevesebb jut a kártyáknak
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
ha az egyikben müködöt másikba miért nem<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Bios a másikban optimálisra volt állítva és ebben ugy van
semmi nincs rá dugva olyan mitha egy új hállókártyát tenél bele és nem müködik!<#duma>#duma>
elözö alaplap bios-beállitásait tudod?
Mer át kellene nézni a másikkal,mik hogy vannak belöve,pl: IRQ,PCI hány mhz-ra volt ott belöve stbstb.
Mer át kellene nézni a másikkal,mik hogy vannak belöve,pl: IRQ,PCI hány mhz-ra volt ott belöve stbstb.
akkor többi mért müködik "hállo kártya,modemet,hang" mind beleteszem müködik másik alaplapon a tv is müködöt ezen miért nem.mért?mért?
hova???csak a tv kártyába lehet dugni. minden müködik az alaplapon csak ez a nyamvat TV nem. Be tudom tenni a hállo kártyát,a modemet,hang,...csak a tv nem. miért?miért?
semmit szerintem húzd le a kábelrõl és csak a gépbe dugd be az antennát de hangsúlyozom ilyet még nem csináltam
mit csináljak a tv-vel
akkor az antenna kábelt kell bedugni a tv-kariba és minden kerek nem bár ilyet még nem csináltam
minden más mükszik csak a tv nem.
gépen akarom nézni a TV
Videnyó:
GeForceFX5600XT 128
TV:
Leadtek DIV2000
GeForceFX5600XT 128
TV:
Leadtek DIV2000
GeForceFX5600XT 128
Rleadtek DIV2000
TV???
én ezt nem értem.<#shakehead>#shakehead>
más dolgot be teszek pl. Hálló kártya,hang,modem.Az mükszik.
jó ha van de nem biztos hogy segít. Szerintem a lapoddal lesz valami mert ha egy másikban mûködött a TV+VGA.....
Ez tuti segitene??? vagy jó ha van.
mi pénzbe kerül egy 400W táp???
ez így van és még tudni kell azt is hogy a tápra ami rá van írva az nem szetírás vagyis alul vannak méretezve ami érték rajta van amperben abból nyugodtan le lehet számolni 5-6-ot ez tuti kipróbáltuk
ugyan ez csak az alaplapot cseréltem
hm,ez a codegen nem a best kategoria😛
És lehet eddig birta a neki nagy terhelést,már nem add le kellö szuflát.
de ha van a kéznél kis feszmérö vagy valami szakidani le lehet mérni hogy melyik ágon mennyit ad le pl: megvan-e a kellö 12volt.
Ha 12 volt nem franko azis hazavághatja a vinyot, állitolag
És lehet eddig birta a neki nagy terhelést,már nem add le kellö szuflát.
de ha van a kéznél kis feszmérö vagy valami szakidani le lehet mérni hogy melyik ágon mennyit ad le pl: megvan-e a kellö 12volt.
Ha 12 volt nem franko azis hazavághatja a vinyot, állitolag
"mennyire értesz a gépekhez ez a fõ kérdés" ???
másik alaplapon birta a táp TV+VGA-t
MSI
MSI
mért is??
#11679 ????????
hát aztz irtad a tv cumo nélkül megy a masina, ergo ahogy alul párxor irták,ha tucc kérj kölcsön egy jobb tápot.
Probálni kell vele.
Probálni kell vele.
ok csak szóltam.😊)
A vinyó sipól másikal tökéletesen mükszik