!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UTP kábel megy addig
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Van egy olyan problémám,hogy ha Total Commanderben DVDíróba levõ lemez kõnyvtárába vagyok és kiveszem a lemezt,lefagy a total commander.De ugy,hogy nem is lehet semmivel bezárásra kényszeríteni.Máskor ilyenkor vissza szokott ugrani C-re
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Lene egy bánatom a haverokal most letem hálozatba egy wireless usb segitségével csak az a problémám hogy meg kellene hoszabitanom az usb kábelt és menyi az a méret amig még nics jelveszteség mert még 18m ig van és nem akkarom szét szabdalni a kábelt.
Elöre is köszi.
Van egy ilyen a BIOS-ba, hogy >PCIE clock< 100-on van, és lehet állítani.
Mit kõ vele csináni?
<#conf>#conf>
FTP szerver lehet *.exe-ket futtatni. Ugye? Nos. csináltam egy egyszerû exe-t visual basicben, ami infókat irat ki. Semmi különös. Nos, a könyvtárak listázásának eseményére raktam be ezt az exe-t, hogy futtassa a szerver. De nem hajlandó. Nem reagál semmit...Én vagyok hülye, vagy mi van?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Intelesnél keresd a BIOS-ban a PCI latency-t és állítgasd....
respect to the man in the ice cream van
ilyen patch olyan patch
http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=10&Search=pci%20latency&Filter=1
ITT:
http://www.georgebreese.com/net/software/
README-t olvassd el!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
és miben??
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
de en nem talaltam a pnp/pci configban, neztem pedig. vak vok?
(amúgy kb. 5 fõ használná az FTP-t, nem akarok ezer fõs szervert 😊))
lehet van egy másik eszköz ami zavarja
#11798 ezt megnezem
Az otthoni internetezés lényege szolgáltatói részrõl,hogy ne csinálj szervert a gépedbõl,ezért lassú a feltöltés.
http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=8&var1=0&var2=138
Régebben nekem is volt ilyen gondom, és a PCI valamilyen idõzítéseit kellet megváltoztatnom (sajna már nemtom mi volt az, nagyon rég volt).
Mióta csinálja és volt e ez elött valami hardver csere?
ez igy kicsit tág
soundblaster audigy ls-em van vagy mi a gec
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
nekem olyan problémám lenne nem tom mennyire vág ide de ezér nem akarok topigt nyitni szal valszleg a hangkártyámmal lehet valami gixer mert ha zenét hallgatok néha, nemtom olyan 10-20 percenként elkezd kicsit recsegni a hang, meg néha kicsit megakad vagy nemtom, nem a zene minõségével vagy a hangfallal van gond mert az összes zenével és hangfallal meg fülessel is egyaránt csinálja. elég idegesítõ. hangkártya driver vagy valami audio codec lehet lehet a szar? soundblaster audigy ls-em van vagy mi a gec, aki tud help 😄