!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lehet az oka????
A sima beálitásokal probálkoztam ot minden oké.
Válaszokat elöre is köszönöm.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagyird DVDre csak 23db kell 😊
Most tényleg nagy a baj, legalábbis úgy érzem. Nem hardware téma, de muszáj segítenetek, és nem akartam ezért topicot nyitni.
Az UW-n lévõ smswebes pénz, ha eléri az 5000Ft-ot, akkor elvileg ki lehet küldetni. Nos kigyûlt, de sehol nem találom a kiküldés fünkciót. Akinek van már tapasztalata, az plz segítsen!
THX!
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
átküldöm magamnak e-mailen 😊
regelek mondjuk 50 guglis címet 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Esetleg ha tudod vidd at egy ismerõshoz és nezzetek meg hogy nala csinal-e valami furcsát. Ha még garis is ujbol kattogni kezd csereltesd ki surgõsen.
WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe -ezt kell letöltenem SP2 gyanánt?
Kell vmi trükköt csinálnom, ha nem eredeti a winem?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a napokban egyszer elindítottam és nem látszódott, elõször infarktust kaptam, majd restart 2.ra már látta, bár Xp alatt néha kiírta, hogy késleltetett írás nem sikerült és érdekes kattanások hallatszottak néha a winyóból. és némely könyvtárba nem tudott bemenni és hibásnak írt ki videófileokat. restart után ez megjavult.
aztán pár nap múlva már nem is tapasztaltam hibát, de erõsen aggódok a winyóért.
5let? van valami teszter progi a mechanikát teszteli le vagy mi?
vagy tapasztalt már vki ilyesmit. esetleg az XP a ludas, bár ezt nagyon kétlem.
Anno házat akartam ott venni,megis kérdeztem emilben 1 chieftek-et, igaz a neve érdekes volt.
Még aznap irtak hogy elnézést elirás történt és a hibát még aznap ki is javitották.
Plussz elég soxor vásároltam ott és eléggé rendesek ott az eladok.
ha én nézelödöm áru után biztos hogy megvenni is akarom
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
rendszertulajdonságok/hardver/eszközkezelö/ide ata atapi/elsö vagy másodlagos ide csatorna/tulajdonságok/speciális beállitás/itt van
Bellasult a winyom 3500 kb/s másol kb.
Az íráskor is lassú.
win nincs rajta csak cuccos (samsung 120gb).
már formáztam is de nem lett jobb.
diskeepert is használtam.
Mi lehet a baj?
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Egy 3.2 prescot 478 procit kelle neki jól hûtenie de nem tudom hogy melyiket válasszam. Tudna valaki segíteni?
-Ez még egész új de hátha van már valaki Zalman CNPS9500.
-Cooler Master Hyper 6+
-Coolink Bat
-GlacialTech Turbine 4500
Megprobalom amit mondtál h 60fokra allitom. Holnap majd még jovok. Jo8 mindenkinek.
Sacred & Diablo 2 fan ;)
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
2 perces teljes áramtalanítás után mûködött.
biosban állítsd be, hogy 60 fok fölött sípoljon, ha fagyás elõtt csipog akkor hûtéssel van gond.
terhelés közben fagy le?
húzd le az optikai meghajtókat, meg mindent ami nem kell, és próbáld ki úgyis.
ha úgy megy / tovább bírja akkor táp hiba lehet
ha igy van az nagy baj....
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A procim Ghz.ét mindig lejjeb kell vennem mert kulonben fagy a gép. a 2.8 Ghzes gépem már csak 2.3Ghzen stabil. Az alaplap Abit IS7; a proci Intel Pentium p4 2.8Ghz. Nagyon kérlek titeket segitsetek! PLS. Laci<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Sacred & Diablo 2 fan ;)
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
film nézés közben jött egy áramszünet, sutty, aztán meg fel sem ismeri azt a lemezt. más cd/dvd t felismer, és mûködik.
Semmi gond nem volt vele simán ment.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!