!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok van egy kis problémám az msnel nem tudom megcsinálni hogy videobeszélgetés melet legyen hang is én is meg a partnerem is sület.
Mi lehet az oka????
A sima beálitásokal probálkoztam ot minden oké.

Válaszokat elöre is köszönöm.

Shep
Feltettem az SP2-t az XP-re és úgy tûnik a sávszélességem instabillá vált, hol mgasabb hol meg épp hogy csak a fele aannak aminek lennie kellene, van vmi beállítás sp2-höz vagy valami trükk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hogyan tudom azt megnézni, hogy a merevlemezem (régi) jó-e a leendõ alaplapomba? Ha nem SATA, akkor belehet illeszteni egy SATA-ás alaplapba?
David01
Ha ismersz valakit akinek nagy merevlemeze van másoljátok át neki.
Vagyird DVDre csak 23db kell 😊

bazza
Oh help me plz...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
HI ALL!
Most tényleg nagy a baj, legalábbis úgy érzem. Nem hardware téma, de muszáj segítenetek, és nem akartam ezért topicot nyitni.
Az UW-n lévõ smswebes pénz, ha eléri az 5000Ft-ot, akkor elvileg ki lehet küldetni. Nos kigyûlt, de sehol nem találom a kiküldés fünkciót. Akinek van már tapasztalata, az plz segítsen!
THX!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

M@TriX
valszeg ez lesz, de ki kell talánom, hogy hova hányjam át a cuccaim 😊
átküldöm magamnak e-mailen 😊
regelek mondjuk 50 guglis címet 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

David01
Akkor ha nemkattog akkor lehet hogy megjavult magától. Ha meg ugyis garis probald meg becserelni valami oknal fogva. Pl. elvesznek rola az adatok vagy letörlõdik róla minden. Találj ki valamit. 😊

M@TriX
én is

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
garis még sokáig, pár hónapig tuti csak 100GB anyag van rajta aztán azért nehéz megoldani a formázást, direkt azért vettem, hogy ne szórakozzak CDkkel 😉

David01
Ha jól tudom kell hozza az Sp1.

David01
Formatáld le vinyód. Ha azután is csinálja nézd meg hogy nem-e melegszik nagyon.
Esetleg ha tudod vidd at egy ismerõshoz és nezzetek meg hogy nala csinal-e valami furcsát. Ha még garis is ujbol kattogni kezd csereltesd ki surgõsen.

Shep
Sp2-t kellene felraknom, felmegyez simán SP1 nélküli XP-re is vagy nem?
WindowsXP-KB835935-SP2-HUN.exe -ezt kell letöltenem SP2 gyanánt?
Kell vmi trükköt csinálnom, ha nem eredeti a winem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

M@TriX
nyaszóval dva egy 120GB-os Samsung Sata winyó, semmi extrém használat, háttértárnak van berakva, oda töltök nagy fileokat.
a napokban egyszer elindítottam és nem látszódott, elõször infarktust kaptam, majd restart 2.ra már látta, bár Xp alatt néha kiírta, hogy késleltetett írás nem sikerült és érdekes kattanások hallatszottak néha a winyóból. és némely könyvtárba nem tudott bemenni és hibásnak írt ki videófileokat. restart után ez megjavult.
aztán pár nap múlva már nem is tapasztaltam hibát, de erõsen aggódok a winyóért.

5let? van valami teszter progi a mechanikát teszteli le vagy mi?
vagy tapasztalt már vki ilyesmit. esetleg az XP a ludas, bár ezt nagyon kétlem.

Banyapapa
magicomp.hu is az,bár a raktárkészlet felöl e-mailban kell érdeklödni.

Anno házat akartam ott venni,megis kérdeztem emilben 1 chieftek-et, igaz a neve érdekes volt.
Még aznap irtak hogy elnézést elirás történt és a hibát még aznap ki is javitották.
Plussz elég soxor vásároltam ott és eléggé rendesek ott az eladok.

koki44
A #12308-re valaki?

NeoMaN
www.aqua.hu

hmhm
depo.hu
tájékozódásnak tökéletes.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

biomage
ha te csak nézelödni szoktál a boltban akkor igazad van.
ha én nézelödöm áru után biztos hogy megvenni is akarom

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Met
csak nézésrõl volt szó, vásárlásról nem<#alien2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

biomage
a bluefish felejtsd el azok b--kok az aqua jó és talán egy pár webáruházt is lehetne irni (depo és a hardver futár a leg óbb vételt ott megtalálod)

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Met
aqua, bluefish

tud valaki olyan helyet (weboldalt) mondani, ahol van árlista, az árlistában szinte minden cikk van és az árak is jók?- egyszóval: egy jó hardver kereskedõ oldalát
hmhm
dma
windowsban
vagy biosban engedélyezés

biomage
a windows nem pioban kezeli a vinyot
rendszertulajdonságok/hardver/eszközkezelö/ide ata atapi/elsö vagy másodlagos ide csatorna/tulajdonságok/speciális beállitás/itt van

Sziasztok!
Bellasult a winyom 3500 kb/s másol kb.
Az íráskor is lassú.
win nincs rajta csak cuccos (samsung 120gb).
már formáztam is de nem lett jobb.
diskeepert is használtam.
Mi lehet a baj?
Nos a táp: 300w-os. Lehet h ez a baj? Vegyek egy 400w-osat?

Sacred & Diablo 2 fan ;)

koki44
Van valamilyen tapasztalatotok ezekrõl a hûtõkrõl?
Egy 3.2 prescot 478 procit kelle neki jól hûtenie de nem tudom hogy melyiket válasszam. Tudna valaki segíteni?

-Ez még egész új de hátha van már valaki Zalman CNPS9500.
-Cooler Master Hyper 6+
-Coolink Bat
-GlacialTech Turbine 4500

Nem terhelés kozben hanem pl ha deadulton van(2.8) akkor be se jon a windows csak egy kék képernyo és azon az hogy ha eloszor látja ezt a hibaképernyõt...
Megprobalom amit mondtál h 60fokra allitom. Holnap majd még jovok. Jo8 mindenkinek.

Sacred & Diablo 2 fan ;)

hmhm
Ha így jól megy a game, akkor nem érdemes frissíteni a drivert, nyomj rá hogy continue :9

hmhm
De még a win sem ismerte fel a a lemezt. Direkt tök szûz xp-t is megnéztem, az se.. más cd kkel simán ment.

2 perces teljes áramtalanítás után mûködött.

hmhm
hány fokos a procid?
biosban állítsd be, hogy 60 fok fölött sípoljon, ha fagyás elõtt csipog akkor hûtéssel van gond.

terhelés közben fagy le?
húzd le az optikai meghajtókat, meg mindent ami nem kell, és próbáld ki úgyis.
ha úgy megy / tovább bírja akkor táp hiba lehet

kondenzátorok felpuffadása nem okozhatja?

ha igy van az nagy baj....

A táp(asszem de holnapra biztosat mondok) 400W. Lehet h hulye kérdés de a deszka az mi? Alaplap? A hûtõt h kell leszedni a procirol? Ja és a kondenzátorok felpuffadása nem okozhatja? Nem jhiszem h az lenne a baj mert semmi sem láccik rajtuk.

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Narancs
Milyen a hûtés és a táp? Ez lehet táp, deszka, proci vagy hûtõ hiba is. Ki kéne próbálnod egy haverodnál az õ cuccaival.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Háj. Lenne egy nagyon nagy problémám:
A procim Ghz.ét mindig lejjeb kell vennem mert kulonben fagy a gép. a 2.8 Ghzes gépem már csak 2.3Ghzen stabil. Az alaplap Abit IS7; a proci Intel Pentium p4 2.8Ghz. Nagyon kérlek titeket segitsetek! PLS. Laci<#help><#help><#help>

Sacred & Diablo 2 fan ;)

Garrett27
gondolom, egy dvd-olvasóról van szó a PCben: pl. én az Intervideoban nézek filmet, amelyik megjegyzi az infót az adott médiumról - talán ezt a "cache"-t kéne kitorolni....bár lehet, hogy hulyeséget írtam, de mindenképpen megjegyez valamit mert mikor megint beteszem, onnan folytatódik ahonnan abbahagytam...más nem nagyon jut az eszembe

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Tufa
az senkinek nem tünt fel amit a hibaüzi írt? 😄
Frissítsd a drivered...

hmhm
mitõl mehet tönkre egy dvd ?
film nézés közben jött egy áramszünet, sutty, aztán meg fel sem ismeri azt a lemezt. más cd/dvd t felismer, és mûködik.

nézõpont kérdése...........

Met
mint már a másik topicban is írták, procit upgrade-elj

NeoMaN
ez butaság, HL2 gef4mx-en is hasít....

Megéri e lecserélnem a 333Mhz-es rammomat egy 400-ra?Jenlenleg Kingstone van,de Corsair-ra cserélném.Mennyire volna szembetûnõ a különbség?Vagy megéri-e inkább nagyobb procit vennem?Most 3500+-os van egy 4000+-ra?Melyik volna a jobb választás?Thx!
Kaplan
Már egyszer megvolt 😛
Semmi gond nem volt vele simán ment.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ez a kártya kevés lesz neki mint sünben a dauer.

Kaplan
Na jó de gondoltam a VGA a gond.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Banyapapa
Jaaaa,hát talán a hl2 topicban kellene érdeklödni.

Kaplan
Amúgy biztos elindúl a gém. Csak, hogy gondolom azt írja régebbi a driverem.

Kaplan
Most vettem meg a HL2-t aztán ezt írja ki :

Banyapapa
az a driver clean a regisztrácios helyröl is kitakatija a maradékot, bejegyzések stbstb ami a sima uninstall bennehagyna.