!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
driver cleanert? ezt , hogy érted?
Ha most leszedem a mostanit amivel megy a vga akkor felraknám a legújabb tuti ezt írná ki. Mert egy teljesen szûz gépre raknám.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Banyapapa
Valami játéknál hibádzik a régi?:o

felfelé elviekben mennie kéne a frissítésnek
én ajánlom elöszõr egy driver cleanert és utána a legújjabb drivert

Kaplan
Hali!
Tudjátok volt az a gondom, hogy nem tudtam az XP-re vga kártya drivert rakni.
Na ezt Banyapapa orvosolta. Felraktam egy ilyen 27.30 körülit.
Gondoltam most rátelepítem a legújabb 78.01t de azt írja nem talált illesztõprogit.
Az lehet a gond , hogy egy nagyon régi driverre akartam rakni a legújabbat?
Probáljam három lépésbe? 27 - tõl mondjuk 56 -ra onnan meg a 78-ra?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

biomage
max windows ujra telepités

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
oda a windows ezt nem lehet kijavitani

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

African
nem indul el az XP azt irja hogy hianyzo ntlrd. meg lehet ezt csinálni hogy ne keljen újrarakni az egész windows csak átmásolni valahogy a fájlt?
bocs hogy ide irtam,de nem találtam jobb témát!😄

nagyobb proci

Kérdés:Megéri e lecserélnem a 333Mhz-es rammomat egy 400-ra?Jenlenleg Kingstone van,de Corsair-ra cserélném.Mennyire volna szembetûnõ a különbség?Vagy megéri-e inkább nagyobb procit vennem?Most 3500+-os van egy 4000+-ra?Melyik volna a jobb választás?Thx!
Crokin
Az is megvolt. Lövésem sincs, mi foghatja.

Repatarurgyán

Garrett27
nekem kozvetlen a bootolás elott kiir egy rovid szoveget a képernyore "Silicon SATA Raid Utility..." stb. és kéri, hogy ehhez nyomjam le a <Ctrl>+<S> vagy <F4> kombinációt...

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Falconer
Ja jovan, megnézem mit tehetek 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Met
az azért van, hogy fel tudd rá telepíteni a wint

ennél egyértelmûbben nem tudom leírni

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Falconer
Mármint a win telepítõje.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Tökmindegy nem? Az is windowshoz van. De most ugy állunk, hogy a gép tök üres, van egy 250es sata vinyo, és kész. a win nem ismeri fel.

Met
igazából nemtudom mert nem volt még dolgom sata vinyóra telepítéssel, szerintem arról kell bootolni és utána telepíteni a wint
de több alaplap dobozában is láttam sata driver floppy-t

Banyapapa
alaplaphoz adnak kis floppy-t SATA akármi felirattal sztm erre értette😛

biomage
nem a vinyoval kaptad a drivert hanem az alaplapal

Falconer
Meg nem is adtak hozzá semmit. (egyébként egy 250es seagate)

Falconer
De hogyha nincsen rajta windows, akkor mi a bánatot csinálsz a sata drivereddel?

Met
kell hozzá egy sata driver amit az alaplappal szoktak adni, de asszem az SP2-es xp felmegy rá annélkül

Falconer
Hello emberek, lenne egy kérdésem.
Még nem volt sata vinyom, hogyan lehet rá a wint telepíteni? Azt írja ki a telepítõ CD (arrol van bootolva), hogy nem található telepített merevlemez meghajtó. Most akkor hogyan lehet vele felismertetni.

(ez egy másik gépben van, amin még nincs win)

Falconer
Ja, és munkára kéne nem játékra. Grafikai dolgok, meg videofeldolgozás.

Falconer
MSI 865PE neo2-V alaplapot most lehet venni sulinetben huszon pár k-ért. Mi a vélemény róla?

Ti milyen számító gépet vennétek 180000 Ft-ból? Játékra kellene, összes alkatrésszel, csak monitor nem kell.
Rafaelo
csak ma egyszer 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Rafaelo
de azota hogy ott volt többször bekapcsoltam és semmi hibát nemirt

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

NeoMaN
vagy nyomtak neki egy cmos cleart, és a jumpert úgyhagyták vagy rosszul tették vissza....

Rafaelo
köci máshol is ezt olvastam remélem télleg csak elem 😊

a gépem most volt szervízben elég gyanus hogy utána pár napra szarakodik 😞

hmhm
alaplap elem, vagy bios beállítások.

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

NeoMaN
vizes bazzeg..

Rafaelo
cmos failedet irt ki a p4p800-e deluxom mi lehet a baj?
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

és legalább gázos, ha már greenpeace-es vagy??? 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Kaplan
Tudom, mondom csak gondoltam megemlítem ITT is hátha esetleg valaki 😛

biomage
elem nélkül csak a legjobb alaplapok indulnak el
igy lehet mind a kettö
söt lehet hogy sehogyan nem indul el de az szar alaplap

hmhm
VAN külön msn topik.

Kaplan
Hali , tudtok segíteni?
Az lenne a problémám, leszedtem a legújabb MSN Messenger 7.5-t.
De nem enged belépni , vmi olyasmire támaszkodik, hogy a partnerek nem elérhetõek.
Ez miért van ? Tuti volt már valakinek kérlek segítsetek.
Mert a MSN a lételelem! 😊
"Jelenleg nem használhatja az MSN Messenger programot, mert partnerlistája nem érhetõ el. Késöbb próbálja meg újból" <---- Egészen pontosan ezt mondja!

Ha már itt vagyok , gondoltam van vki aki jártas ebben. Eddig soha nem csinált ilyet 😛
Volt már valakinél ilyen?

hmhm
nekem bootoláskor kiírja hogy állítsak be pár dolgot.

Narancs
Nekem kimerült, és a gép meg se nyikkant. Kiszedtem és alapon bootolt.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Ha a CMOS elem kimerül egy alaplapban, akkor
a.) A gép nem bootol, csak jumperes CMOS reset után, alapbeállításokkal (vagy utána bármivel)
b.) A gép bootol rendesen, de csak alapbeállításokkal

?
NeoMaN
sztem meg felügyeleti eszközök, lemezkezelés....

hmhm
alaplapi drivert távolítsd el, illetve más verziót próbálj meg feltenni!
ha lehet választani ott, akkor próbáld ki busz verézlõ driverek nélkül.

NeoMaN
88-as 2gen

milyen REX???

NeoMaN
nem
nekem egy fasza futõmûfelújítás kéne 80-ért a REX-embe...
:ÐÐ

hát ha megteheti... 😉 akkor vegyen nekem is egyet, ja hogy neked is kéne?? 😄

péder
nem, csak boot-nál

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

péder
igen, ill. csak a boot lemeznél

még nem raktam újra, mert nem szeretném, hátha van más +oldás

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

péder
nincs

NeoMaN
vírus