!!! SEGÍTSÉG !!! - általános segítségkérő topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\__/) (O.o) ( } { )
ha nincs és mondjuk a hûtõd procira helyezkedõ része szarabb megmunkálású akkor a hûtés nem lesz kielégítõ.
De egy próbát megér.
Max holnap veszel rá,és felrakod.
Ettõl elviekben nem károsodhat a procid,max az alap lekapcsol.
mert nincs semmim amivel betudnám kenni
\\__/) (O.o) ( } { )
Ha vettem egy vadi új procihûtöt akkor annak az alját kennyem be ilyen szilikonos kenõcsel vagy nem fontos?????????????????
vki help!!!!
\\__/) (O.o) ( } { )
Jobban kezeli az utasításokat.
Nem fogok vitatkozni veled.
Rangon aluli lenne...
Ja és nem ártana végigolvasnod az egész irományt.
Az õ esetében csak akkor lenne egy halvány esély arra hogy gyorsulna a gépe a plusz memcsitõl,ha párban brand memcsit venne most packban.
De nem errõl volt szó a hozzászólásában...
Vita lezárva..
mibe hogy AMD-d van, anyám, ennyire elvakult ne legyél már.
P4-et írt ebbõl arra következtettem, hogy eredeti Intelje van, meg egy GEIL memcsit csaknem vág be egy szar alaplapba, meg gyenge proci mellé.
milyen minõség? mind1, úgy látom ez neked magas 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
a 160GB az nem 160 hanem kevesebb.
152-153gb
milyen minõség??????
Van neki egy régebbi ramja.
Ugyanilyet kéne vennie,ami sajna nem fog menni,és igy tök fölösleges belefeccolnia egy második 1gb memcsibe,mert lehet hogy dual-ban fogja hajtani,de hogy gyorsabb nem lesz az már biztos.
2 ugyanolyan és egy szériából valónak kell lennie és akkor talán gyorsabban fog menni.De azért az 5% gyorsulásaért fõleg egy Pentium alá tök fölösleges fõleg úgy hogy nem is ismerjük az alapját.
Lévén hogy a Pentium memória kezelése minden csak nem jó.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
The Matrix has you...
Az én winyóm 120GB-os és 114-et ismer fel. De volt már 80GB-os winyóm és abból pedig 75-öt ismert fel.
Meg egy Samsung 160Gb Serial ATA vinyót és csak 152Gb ismer fel.
ja meg 30000kb/s két vinyó között ez normális??
hogy a felsorol verziójú driverekkel és SSE támogatás nélküli AMD procival rendelkezel akkor lehetnek grafikai problémák. Tegyél fel a felsoroltaknál régebbi drivert.
I will use google before asking stupid questions.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Nem tudok angolul és sajna nem tudom mit jelent.Nvidia driver a 78.01. van fent a gépemen.Ha tudtok lécci segítsetek.thx
The Matrix has you...
sata2 alaplapban megy a sata1 vinyó
sata1 alaplapban megy a sata2 vinyó
A délután már volt egy nagyon érdekes szitu amit leírtam, mert télleg áérdekes, meg mert nekem segítség kéne.... sakhát mint megtudtam rossz helyre....... a problémám a következõ:
van egy nagyon jó kis modemem(kábelnet) meg egy philips mikrohullámú füllhallgatóm.... és ez egy hosszú ideig így ment is........ de most ha a philips jeladó közelében van a modem és a jeladó aktív akkor a modem nem érzi a koax kábel jelenlétét......... szal pl ha bekapcsolom netezés közben a szerkentyût akkor "elfogy a net szépen"
aki okos mondja meg hogy ez miért van , és hogy mit tok ellene csinálni!
kösz elõre is....
Még rajzoltam is hozzá, hogy szebb legyen:
"A windows nem indítható mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: hal.dll Telepíccse újra a fennti fájlt!"
Hiába! Utána már nemtom feltelepíteni ezt a hal.dll-t, mert formázatlannak ismeri fel a meghajtót. És akkor formázás, XP_install stb....
Másik verzió:
"A windows a következõ könyvtárban talál hibát: ......\system32 Rakja be a telepítõt és válassza a 'j' parancsot a hiba javításához!"
Szintén ua!
Lehet, hogy vírus okozza ezt? Mert csak az internetes drive csinálja ezt (mert két különbözõ win-em van két különbözõ drive-on).
Ha vki tud vmit kérem HELP, már nagyon idegesítõ állandóan telepítgetni.
Fákjúal!
Nem is tudom hogy tudnám elmagyarázni mi a gond. Szal van egy gépem ami már jó pár éve csak áll, és most lett monitor ugyhogy össszeraktam. Fölraktam win98-at, akartam már a többi progit rakni, mûködött jól. Aztán kikapcsoltam, mert a cd-vel volt vmi, kábeleket kicsit igazgattam stb. Aztán azóta nem indul el a gép. Remélem érteni fogjátok. Szóval elindul, olyan mintha töltene, de a monitor sötét. Olyan mint amikor kikapcsolom a gépet de a monitort elfelejtem, és a sárga led ég rajta. Tehát bekapcs, mintha töltene, de monitor lede sárgán világit. Ha benn van a vinyó akkor is, és ha már semmi sincs benn akkor is. Mitõl lehet?
Ja még vmi: Az egyik tápkábelbõl kijön egy vékony sárga és egy fekete vezeték, ami a végén összemegy, és olyan csati van rajta, mint amilyen pl a speaker, hdd led, reset gomb, stb, tehát amiket be kell dugdosni az alaplapba. Nem emlékszem, hogy be volt e az kötve vagy nem. Be kell valahova kötni?
Elõre is köszi a segítséget.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
segitsetek ötletel hogy tudnám megjavitani hogy jó legyen
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
1.szarul van beállítva a tûzfal
2.nem müxik a messenger szolgáltatása
ha igen,akkor próbálj meg keríteni egy olany xp verziót amiben már eleve van sp2 és úgy próbáld ki a dolgot.
Alaplapi a hálókártyád vagy integrált?
de szerintem nem az sp-vel lesz a baj.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Friss windowsra raktad fel a javítócsomagot vagy már elhasználtra?